- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.481
O zaman süper sen işini bilirsinAynen canım pandemi başladığından beri hiç gitmedik kesin bir sürü şey yapacak. Bakalım salata tarzı şeylerle geçiştirip yiyor gibi yapıp çocuklara yedireyim en iyisi
Evet bazen her şey bizim başımıza geliyor gibi oluyor rabbim şifa versin inşallah canım feraha çıkarsın.Amin canım tabi kesinlikle öyle sadece üst üste gelince bir yılgınlık oluyor bir bakayım dediklerine o duaları da okuyayım sağ olasın
Aynen en güzeliDoğru diyorsun canım en iyisi kendimi yürüyüşe vereyim pastayı da aklımdan çıkarırım hem
Evet inşallah bakalım en az zararla atlatırım inşallah hafta sonu da çok kötü geçti çünküKesin yapar canım kaçış yokaz az yersin en az kalorililerden seç akşam yemek yemezsin dengelersin
Yarın salı Allahtan kurtarman için 2 günün daha var canım halledersin o yüzden bugün tartıldığında cumaya göre artı mıydın pekiEvet bazen her şey bizim başımıza geliyor gibi oluyor rabbim şifa versin inşallah canım feraha çıkarsın.
Aynen en güzeli
Evet inşallah bakalım en az zararla atlatırım inşallah hafta sonu da çok kötü geçti çünkü
Sabah tartılmayı unuttum canım erkenden çıktım evden sağlık ocağına falan gittim ordan çarşıya uğradım falan yarın bakıcam artık inşallah çok gelmemYarın salı Allahtan kurtarman için 2 günün daha var canım halledersin o yüzden bugün tartıldığında cumaya göre artı mıydın peki
Bugün dikkat edersen çok gelmezsin canım senin kilon 72-73 civarıydı sanırım ne güzel 5li rakamları görürsün inşallahSabah tartılmayı unuttum canım erkenden çıktım evden sağlık ocağına falan gittim ordan çarşıya uğradım falan yarın bakıcam artık inşallah çok gelmem
ne ilacı zayıflamam ilacımıBen yeni ilaca başladım hanımlar aptala çevirdi, daha doğrusu yeni başlamadım 1 ay oldu ama o alışma evresiydi şimdi doz iki katına çıktı herhalde yine alışma evresi 1 hafta böyle aptal gibi gezerimdünde ondan gece uyuyakalmışım sanırım
:)))Ay yok canım benim eşimin kıskançlığı bambaşka o çalışırken ben boş boş oturuyormuşum acaba taş mı taşıyor oturduğu yerden ders anlatıyor bugüne bana ders koymamışlar diye ben erken kalkmadım akşamdan beri burnumdan getirdi birbirimize girdik sabah sabah
gereksiz zordu :)Sınav çok zormus diye duydum ben de ondandir bence hayırlısı olsun
Sıralama sınavı sonucta herkese zor olmusturgereksiz zordu :)
Cok iyislm kızlarrrr:)) bugün 72.9 çıktım.
sabah - yumurta ,domates,zeytin peynir
öğlen - kahve 2 kare çikolata
akşam kabak yoğurt, 2 köfte
kafeinsiz kahve 1 kare çikolata
12000 adım, 1.5 lt su
suyu yapamaıyorum dışarıda tuvalete gitmeyi sevmiyr,orum .hatta içeyim şimdi :)Cok iyiay ne güzel. Suyu da ikiye tamamlarsanız cok güzel olur
Evet canım 73,5 tim cuma günü bu sefer bi istikrar sağlayamadım daha önce 2 kere zayıflayıp mezun olmuştum. Birinde 49 birinde 55 e düşmüştüm ama bu sefer yok olmuyor nedenseBugün dikkat edersen çok gelmezsin canım senin kilon 72-73 civarıydı sanırım ne güzel 5li rakamları görürsün inşallahben de pasta yemedim kuruyemişle geçiştirdim ara öğünü
Sağ ol canım bende geçen yazdan beri diyetteyim aralarda boşluklar olsa da genelde kendimi tutmaya kaçamak yapmamaya çalışıyorum ben de ilk defa bu kadar uzun süredir diyet yapıyorum ve hiç bu kadar kilo vermemiştimEvet canım 73,5 tim cuma günü bu sefer bi istikrar sağlayamadım daha önce 2 kere zayıflayıp mezun olmuştum. Birinde 49 birinde 55 e düşmüştüm ama bu sefer yok olmuyor nedenseharikasın valla ben aklıma düştü mü yemeden duramıyorum iradene ve emeklerine sağlık
Ayıpsın ortimmKilo bildirimleri nerede ya yokmu 3 5 arti gelen yanliz hissetmeyeyim kendimi beraber stres olalim
Ben veKilo bildirimleri nerede ya yokmu 3 5 arti gelen yanliz hissetmeyeyim kendimi beraber stres olalim
Ben birazdan başlayacağım canım biraz avm gezdim spor sayılır mıHaden spor yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?