Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hepiniz 50 ve 60 kiloluk çıtırlar olduğunuz için artı gelmeniz doğal keşke bende sizin kilonuzda olsaydım da artı gelseydim ama yine de gidecek o artılar cuma gününe kadar
Düzenli eksi görmek istediğim zamanlar şu zamanlar ama göremiyorum neden iradem güçsüzleşti ben de senin iradenden istiyorum meselaaa

Düzenli eksi görmek istediğim zamanlar şu zamanlar ama göremiyorum neden iradem güçsüzleşti ben de senin iradenden istiyorum meselaaa
Benim irade de şimdilik iyi gidiyor ama ipin ucunu kaçırırsam toparlayamıyorum bırakırsam bu sefer 150 kilo olurum o yüzden devam belli bir zamandan sonra sıkılıyoruz bir de sen inişler çıkışlar yaşadığın için kilo da etkiliyor seni canım ama şurada verecek son 2-3 kilon kaldı az daha dayan tatilde doyasıya yiyeceksin zaten ben sırf yemiyim diye oda kahvaltı aldım tatili
Adımdan haber ver kaç olmuş
8bin olmuş ya

Ay inanmıyorummarkadaşımla beraber spor yapıp sabahtan sağlıklı kahvaltı yapma planımız var ama hayırlısıdediğin gibi 3 kg versem yeterli onu da 3 haftada rahatlıkla verebilirim gibi ve bu hafta üst listeye geçmeye hazırlanıyorum

8 bin adım iyiymiş bence 10bine tamamla

Ooo çok iyi plan inşallah uygulayabilirsiniz ama bence sporunuzu denizde yapın yüzün bol bol belki üst listeye geçince daha güzel gider canım alt tarafı üç kilo ne üç kilolar verdin ama son üç kilo olduğu için vücut direniyor inşallah o direnç kırılır artık

bugün baya az senin yarın eksi çıkar kesin :)

Canım menün harika
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
1 tb ekmek

Öğle
Karnabahar kızartma
4 yk makarna
yoğurt

Akşam
5 yk nohut yemeği
Su 2.5 lt
Cherry Mom ummhnisa
Ortim menün pazartesi için güzel sadece karnabahar kızartma olmasa iyi olurmuş.
Spor yapamıyorsun sanırım çalıştığın için demi

Hiç açılmamış şekersiz fıstık ezmem var tatile götüreceğimbaya istekliyiz bakalım inşallah olurve ben yüzmeyi çok severim karadeniz kızı olarak bayılırım bana yüzmek olsun havuz deniz farketmez baya yüzerim herkesten bağımsız

Canım ortim. Ben de +800 görünüyordum bu sabah. Dikkat ettikçe kilo alıyorum. Böyle bi şey nasıl mümkün olabilir ya? Moralim her an bozulabilir ama şimdilik “dobarlan bırakma kendini” diyorum. Hallederiz inşallah di mi?
Çok güzel menü ortim. Bir de azıcık ucundan spor olsaymış tadından yenmezmiş. Nazar boncuğu olsun o da..

Çok güzel canım afiyet olsunbu menülerle hala nasıl artı geliyoraun anlamıyorum canısı ya süper gidiyorsun

Canım menün harika

Ortim menün pazartesi için güzel sadece karnabahar kızartma olmasa iyi olurmuş.
Spor yapamıyorsun sanırım çalıştığın için demi
Sağ ol canımcım birkaç gündür doymak bilmiyordum bugün daha iyiyim
Baya hazırlıklıyız tatile bende bende bayılırım yüzmeye tatili iple çekiyorum
İyi akşamlar çocuklar uyudu attım kendimi koltuğa okula başladık bugün bizim okulda sınıflar yarı yarıya gelmişler çocuklar okulu çok özlemiş ler bakalım ilerleyen günlerde ne olacak
ben de perşembe cuma gideceğim bakalım neyle karşılaşacağım
Bebek ben 65 kiloyum. Beni o listeden çıkarabilirsin. Tşk.
Sen de çıtırsın sadece senin haberin yok bir 5 kilo ver bomba gibi olacaksın
Gidecek kuzum gidecek nasil gittigini anlamayacaksin bile biraz daha sabir
Hadi inşallah canım keşke aldığımız gibi anlamdan sıfır çabayla gidiverseler

Servis kaşığı inşallah çok büyük değildir canım cumaya kadar çok dikkat et dünde pasta vardı canımcım ama su ve spor harika

Sabah: domates, peynir, yumurta, 2 dilim tb ekmek, helva
Öğle: 2 tam ceviz
Akşam: az salata
Gün içinde 2 kutu promalt içildi.
su:2 Lt
Spor yok

@kollontai Cherry Mom ummhnisa hzlsel
Helva olmasaymış keşke canım onun yerine akşam yemeğini daha doyurucu yeseydin çok acıkırsın gibi geldi
Sabah yazamadım bebiş biraz moralim bozuktu şu kabağı bir deneyeceğim ben de kabağın kızartması ve mücverini seviyorum bir tek şu spagettiye de bir şans vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…