- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.501
Düzenli eksi görmek istediğim zamanlar şu zamanlar ama göremiyorum neden iradem güçsüzleşti ben de senin iradenden istiyorum meselaaahepiniz 50 ve 60 kiloluk çıtırlar olduğunuz için artı gelmeniz doğal keşke bende sizin kilonuzda olsaydım da artı gelseydimama yine de gidecek o artılar cuma gününe kadar
Adımdan haber ver kaç olmuşBen birazdan başlayacağım canım biraz avm gezdim spor sayılır mı
Benim irade de şimdilik iyi gidiyor ama ipin ucunu kaçırırsam toparlayamıyorum bırakırsam bu sefer 150 kilo olurum o yüzden devamDüzenli eksi görmek istediğim zamanlar şu zamanlar ama göremiyorum neden iradem güçsüzleşti ben de senin iradenden istiyorum meselaaa
8bin olmuş yaAdımdan haber ver kaç olmuş
Ay inanmıyorummBenim irade de şimdilik iyi gidiyor ama ipin ucunu kaçırırsam toparlayamıyorum bırakırsam bu sefer 150 kilo olurum o yüzden devambelli bir zamandan sonra sıkılıyoruz bir de sen inişler çıkışlar yaşadığın için kilo da etkiliyor seni canım ama şurada verecek son 2-3 kilon kaldı az daha dayan tatilde doyasıya yiyeceksin zaten ben sırf yemiyim diye oda kahvaltı aldım tatili
8bin olmuş ya
Aaa hiç yalnız bırakırmıyız seniKilo bildirimleri nerede ya yokmu 3 5 arti gelen yanliz hissetmeyeyim kendimi beraber stres olalim
Ooo çok iyi plan inşallah uygulayabilirsiniz ama bence sporunuzu denizde yapın yüzün bol bolAy inanmıyorummarkadaşımla beraber spor yapıp sabahtan sağlıklı kahvaltı yapma planımız var ama hayırlısı dediğin gibi 3 kg versem yeterli onu da 3 haftada rahatlıkla verebilirim gibi ve bu hafta üst listeye geçmeye hazırlanıyorum
8 bin adım iyiymiş bence 10bine tamamla
bugün baya az senin yarın eksi çıkar kesin :)Sabah: 1 orta boy elma 1 poset kahve (120 kalori)
Öğlen 1 sütlü kahve
Akşam 1 orta boy elma sebze ızgara 1 dilim ekmek(600 kalori)
Spor eliptik bisiklet (200 kalori)
Su 2 litreye tamamlanacak
Bugün biraz daha az yiyebildim insallah yarin eksiye düşerim
Canım menün harikaKahvaltı
4 yk yulaf, 1 sb süt, 1 muz, 4 çilek
Ara
1 avuç kuruyemiş
Akşam
1 küçük biber dolması, 2 köfte(ızgara), 2 yk yoğurt, salata
Dukan birası, 2 LT su / 3 mil Leslie
Cherry Mom ummhnisa @Anka
Ortim menün pazartesi için güzel sadece karnabahar kızartma olmasa iyi olurmuş.Sabah
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
1 tb ekmek
Öğle
Karnabahar kızartma
4 yk makarna
yoğurt
Akşam
5 yk nohut yemeği
Su 2.5 lt
Cherry Mom ummhnisa
Ben +300 ama yarın sabah tartılıp görcem bakalım eksiye geçmiş miyimKilo bildirimleri nerede ya yokmu 3 5 arti gelen yanliz hissetmeyeyim kendimi beraber stres olalim
Hiç açılmamış şekersiz fıstık ezmem var tatile götüreceğimOoo çok iyi plan inşallah uygulayabilirsiniz ama bence sporunuzu denizde yapın yüzün bol bolbelki üst listeye geçince daha güzel gider canım alt tarafı üç kilo ne üç kilolar verdin ama son üç kilo olduğu için vücut direniyor inşallah o direnç kırılır artık
Canım ortim. Ben de +800 görünüyordum bu sabah. Dikkat ettikçe kilo alıyorum. Böyle bi şey nasıl mümkün olabilir ya?Ortim ben +1.1 im cumaya göre. Ama kalıcı olduğunu düşünmüyorum çünkü hem reglim hem de haftasonu sağlıklı beslenemedim. İki güne sabite geçip son iki gün az da olsa eksiye geçmeyi hedefliyorumSen de durumlar nasıl canım pacman
Çok güzel menü ortim. Bir de azıcık ucundan spor olsaymış tadından yenmezmiş.7 Mayıs
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 6 - 7 zeytin, 1 domates , 1 dilim tahıllı ekmek, 1 kaşık kahvaltılık sos, 1 kupa yeşil çay, maydanoz
Ara: sade Türk kahvesi
Öğle: 1 tabak fırında sebze, az yoğurt
Akşam: 1 tabak fırında kabak, yarım kase yoğurt, yarım kase şehriye çorbası, 1 dilim tahıllı ekmek
Ara: sade Türk kahvesi, şekersiz çay, 2 kayısı , 5-6 kiraz
Bol su
Çok yorgundum spor yapamadım, yarın yapacağım
Cherry Mom ummhnisa pacman
Bebek ben 65 kiloyum. Beni o listeden çıkarabilirsin. Tşk.hepiniz 50 ve 60 kiloluk çıtırlar olduğunuz için artı gelmeniz doğal keşke bende sizin kilonuzda olsaydım da artı gelseydimama yine de gidecek o artılar cuma gününe kadar
Benim de midem bi boş.Yaa ben bugün hep aç gezdim ne gözüm ne de karnım doydu
Gidecek kuzum gidecek nasil gittigini anlamayacaksin bile biraz daha sabirhepiniz 50 ve 60 kiloluk çıtırlar olduğunuz için artı gelmeniz doğal keşke bende sizin kilonuzda olsaydım da artı gelseydimama yine de gidecek o artılar cuma gününe kadar
Çok güzel canım afiyet olsunSabah 9:30
Maydanoz kürü
Kahvalti 10:00
1 dilim ekmek
1 kk peynir zeytin
1 yk tahinpekmez
Ara 13:00
200 gr karpuz
1kk peynir
Ogle 16:30
1 tabak tavuklu yesil mercimekli salata
1 bardak kefir
10 tane badem
2 lt su
Spor
1 saat kosu bandinda yuruyus
30 dk bolgesel
Cherry Mom ummhnisa hzlsel yarimuhendis
Sağ ol canımcım birkaç gündür doymak bilmiyordum bugün daha iyiyimCanım menün harika
Ortim menün pazartesi için güzel sadece karnabahar kızartma olmasa iyi olurmuş.
Spor yapamıyorsun sanırım çalıştığın için demi
Baya hazırlıklıyız tatileHiç açılmamış şekersiz fıstık ezmem var tatile götüreceğimbaya istekliyiz bakalım inşallah olur ve ben yüzmeyi çok severim karadeniz kızı olarak bayılırım bana yüzmek olsun havuz deniz farketmez baya yüzerim herkesten bağımsız
ben de perşembe cuma gideceğim bakalım neyle karşılaşacağımİyi akşamlar çocuklar uyudu attım kendimi koltuğa okula başladık bugün bizim okulda sınıflar yarı yarıya gelmişler çocuklar okulu çok özlemiş ler bakalım ilerleyen günlerde ne olacak
Sen de çıtırsın sadece senin haberin yokBebek ben 65 kiloyum. Beni o listeden çıkarabilirsin. Tşk.
Hadi inşallah canım keşke aldığımız gibi anlamdan sıfır çabayla gidiverselerGidecek kuzum gidecek nasil gittigini anlamayacaksin bile biraz daha sabir
Servis kaşığı inşallah çok büyük değildir canım7 haziran
Sabah
1yk yulaf 2 gün kurusu 2ceviz 1b.yarı yağlı sütü bızlattım içtim
Öğle
1 tb ekmek
4 5 dlm sucuk
1kk süzme peynir
1 tatlı k. Kahvaltılık sos
Akşam
3 servis kaşığı yoğurtlu mantı
Su:2.5lt
Spor: 2mil Leslie
11bin adım
Cherry Mom @redsonja87 hzlsel
Helva olmasaymış keşke canım onun yerine akşam yemeğini daha doyurucu yeseydin çok acıkırsın gibi geldiSabah: domates, peynir, yumurta, 2 dilim tb ekmek, helva
Öğle: 2 tam ceviz
Akşam: az salata
Gün içinde 2 kutu promalt içildi.
su:2 Lt
Spor yok
@kollontaiCherry Mom ummhnisa hzlsel
Sabah yazamadım bebiş biraz moralim bozuktu şu kabağı bir deneyeceğim ben de kabağın kızartması ve mücverini seviyorum bir tek şu spagettiye de bir şans vereceğimKahvaltı: Yapamadım. Geç kaldım okula.
Öğle: 1 kepçe brokoli çorbası, 5 yk kadar etli nohut, salata
Ara: 1 tane kömbe (hatayın kurabiyesi diyebiliriz, annem geldi de), 2 dilim dil peyniri. (Evet saçma bi ara öğün ama annem getirince tatlarına baktım )
Akşam: 2 kabaktan kabak spagetti; 150 gr yoğurt
Su: 2200 ml
Spor: 10000 adım
Cherry Mom ummhnisa @matteroftime
Bende anlamiyorum bendeÇok güzel canım afiyet olsunbu menülerle hala nasıl artı geliyoraun anlamıyorum canısı ya süper gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?