Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

slm kızlarrrr:)) bugün 72.9 çıktım.

sabah - yumurta ,domates,zeytin peynir
öğlen - kahve 2 kare çikolata
akşam kabak yoğurt, 2 köfte
kafeinsiz kahve 1 kare çikolata

12000 adım, 1.5 lt su
Akşamki çikolata hariç gayet güzel menü canım suyu azcık arttırabilirsin
Bence az bile yemişsin canım elma diyeti mi yapıyorsun eliptik bisiklet kaç dakikaydı
Çok güzel menü canım spor azcık daha fazla olsaydı daha iyi olurdu gibi seni düşününce az geldi gözüme
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
1 tb ekmek

Öğle
Karnabahar kızartma
4 yk makarna
yoğurt

Akşam
5 yk nohut yemeği
Su 2.5 lt
Cherry Mom @ummhnisa
Kızartma fırında değil mi kuzum spor yok ama adımın varsa yaz ihmal etme canım
Helal canım sana misafirlikte bile bozmadın dikkat ettim hep menülerin gayet dengeliydi suyu arttırabilirsen çok daha güzel olacak
Tek diyebileceğim hem çorba hem ekmek olmasaymış keşke canım güzelce dinlen yogalarını dört gözle bekliyorum
Yine çok iyi bir menü ve spor canım harikasın

Keske oyle bir dunya olsa kendiliginden 1 gr bile veremedim hic full spor full rejim

Keske oyle bir dunya olsa kendiliginden 1 gr bile veremedim hic full spor full rejim
Aynı canım aynı su içsem yarıyor ama hiç diyetsiz zayıfladığımı hatırlamam milattan önce 59 kilo olduğum sene her sabah yürüyüş yapmama yediklerime dikkat etmeme rağmen 3 ayda ancak 3 kilo verebilmiştim

Ya bugün zorla kalktım spora hiç yoktan iyidir dedim ay şunu da yapayım bunu da yapayımbi de sürekli annemle babam çağırdı bölündü o yüzden bıraktım

Gece yatarken dualarim bile degisti saglik mutluluk huzur para derken simdi sadece ne olur yarin odemsiz uyanayim ne olur arti gelmeyeyim eksiyi gectim artik sadece arti gelmemeye calisiyorum. Vallaha dunya hayatini unuttum ahireti unuttum tek derdim kilo kiloyla yatiyorum kiloyla kalkiyorum butun muhabbetlerim kilo. Kilo vermezken ne yapiyordum ne konusuyordum hic hatirlamiyorum.

Ya bugün zorla kalktım spora hiç yoktan iyidir dedim ay şunu da yapayım bunu da yapayımbi de sürekli annemle babam çağırdı bölündü o yüzden bıraktım
Olsun yine de yapmışsın ben de öyle ya silah zoruyla yapıyorum sanki güya arttıracaktım sporu ama hiç mecalim yok

Ay ben de bazen diyorum ki şöyle 1 hafta sürecek mide bulantısı geçirsem bir şey yiyemesem(hastalık olarak algılanmasın)
Ayy hamileyken bi istah vardi bende dusman basina. Yiyordum midem bulaniyordu kusuyordum yedigim gitti diyr ayni seyi bi daha yapip bi daha yiyordum. Nasil bi manyaksam

Hakikaten ya sürekli kilo rüyalarımda sürekli bir şeyler yiyorum sonra tartılıyorum ve normalde de takvimi açıp haftada şu kadar versem şu zamana şu kadar olurum diye hesaplar yapıp duruyorum

Bunu bazen ben dr yapıyorum ama sonra senin hayatın kilo değil tamam istiyorsun ama bütün hayatın kilo odaklı olmasın diye kendimi dindiriyorum yoksa ben farklı boyutlara gidiyorum

Bunu bazen ben dr yapıyorum ama sonra senin hayatın kilo değil tamam istiyorsun ama bütün hayatın kilo odaklı olmasın diye kendimi dindiriyorum yoksa ben farklı boyutlara gidiyorum
Çok haklısın canım bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama şu an tüm hayatım kilo oldu gibi eşimi de bıktırdım
Ben bi de sabah erkenden yapınca daha iyi oluyor sonraki saatlere attığımda hiç içimdrn gelmiyor
yarın ben de erken yapmaya çalışacağım gece iyice zor geliyor menüye yazdım diye yapıyorum genellikle
Bende ya surekli hesap yapiyorum kafayi bozdum ben ya.
yalnız değilmişim demek versek de şu kiloları yeni yeni gündemlerimiz olsa bu sene çalışmadık da hep evde olunca sadece buna odaklanır oldum benim en az altı ay daha gündem değişmez ama senin için vakit çok daha kısa kafamda delice bir plan oluştu bir hafta boyunca çılgınlar gibi ye vücut şok olsun sonra tam gaz diyet yap hepsi gitsin

Doğru diyorsun olabilir ama kalori arttırınca da veremiyorum ben ya diyetisyenle falan çalıştım mesela 1 ay istediğim verimi alamadım bi değişiğim ben ya kendim bile çözemiyorum bazen kendimi
Yani zaten senin boy ve kilon sağlıklı şuan, dolayısıyla yağ kaybetmen Lazım, karbonhidrat almazsan yağ kaybedemezsin bu ilk gerçek! İkincisi senin neredeyse tek destekçin spor bu süreçte, bende 52 altına mümkün değil inmem ancak sporla oluyor. Haftada 5 gün cardio çalışıyordum o zamanlar günde en az 1,5 saat antrenman gibi gibi yani maalesef yağ yakmak son tur gibi en zor giden yerler

Hiç sorun değil canım azar azar hepsi gidecek

ne ilacı zayıflamam ilacımı
Yok canım antidepresan
Ben bu yarışmaya geldiğimde 72 kiloydum. Bi 60 olsam başka bişey istemem diyordum ki o yüzden zayıflamayı bırakıp sabit kalmaya çalıştım bi süre 58/60 arası baktım sonra o uzun süreçte beslenme düzenim sporum öyle oturmuş ki kendi kendime zayıfladım ilk geldiğimde söylemiştim yabancı mutfakların etkisi de oldu lakin, tartıda ilk 47 gördüğüm gün ağlayasım geldi, 34 beden kıyafet aldım falan dediğin gibi en son ilkokulda görmüştüm ben o rakamları, demem o ki bu bir süreç çok kafana takmadan sağlıklı yaşam üzerine odaklanarak gitmeli yoksa yorar hep bi al bi ver bi yerde sıkılırsın, yeni bir beslenme ve hayat düzeni oluştur K lazım, ben coronadan sonra düzen bozulunca aldım düzeni korumak önemli
Canım yapma kendine yaw, kilodur ağır ağır gider, strese hiç gerek yok

Beslenme düzenine baya alıştım canım kendimi diyet yapar gibi hissetmiyorum istediğim saatte istediğimi yiyebiliyorum o yüzden benim için devam ettirilebilecek bir süreç tabi spor yapmak zorunda olmasam daha iyi olur ama işte yıllardır hep 90 ve üstü kilolarda olduğum için bir an önce gitsin önce 70 sonra becerebilirsem 6ları görmek istiyorum sabırsızlanıyorum dediğin doğru çok kafaya takmadan devam etmek lazım ama o da çok kolay olmuyor

İnşallah canım artık doğum defterini de kapattım verirsem korurum inşallah bu sefer:)) 10 bin adımım var dün ekle hemen:))

Eklentiler

• C5FB795A-516F-4E96-9141-9B016CEEA40E.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…