- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.521
Akşamki çikolata hariç gayet güzel menü canım suyu azcık arttırabilirsinslm kızlarrrr:)) bugün 72.9 çıktım.
sabah - yumurta ,domates,zeytin peynir
öğlen - kahve 2 kare çikolata
akşam kabak yoğurt, 2 köfte
kafeinsiz kahve 1 kare çikolata
12000 adım, 1.5 lt su
Bence az bile yemişsin canım elma diyeti mi yapıyorsun eliptik bisiklet kaç dakikaydıSabah: 1 orta boy elma 1 poset kahve (120 kalori)
Öğlen 1 sütlü kahve
Akşam 1 orta boy elma sebze ızgara 1 dilim ekmek(600 kalori)
Spor eliptik bisiklet (200 kalori)
Su 2 litreye tamamlanacak
Bugün biraz daha az yiyebildim insallah yarin eksiye düşerim
Çok güzel menü canım spor azcık daha fazla olsaydı daha iyi olurdu gibi seni düşününce az geldi gözüme7 haziran
10.45 : 2 ince dilim ananas 2 ceviz
14.45 : türk kahvesi 2 kare şekersiz bitter
18.30 : yarım kepçe çorba 5 yk z yağlı fasülye,4yk yoğurt,salata ve 1 dilim tb ekmek
Su : 2.5lt
Spor : 25 dk cardio,20dk bölgesel
Cherry Mom @ummhnisa hzlsel C Cagrihilal1
Kızartma fırında değil mi kuzumSabah
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
1 tb ekmek
Öğle
Karnabahar kızartma
4 yk makarna
yoğurt
Akşam
5 yk nohut yemeği
Su 2.5 lt
Cherry Mom @ummhnisa
Helal canım sana misafirlikte bile bozmadın dikkat ettim hep menülerin gayet dengeliydi suyu arttırabilirsen çok daha güzel olacakKahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 3 zeytin, az maydonoz, 1 küçük dilim köy peyniri, avuç içi kadar haşhaşlı ekşi maya ekmek, şekersiz çay
Akşam
1 kase sebze çorbası, 4 ızgara kanat, salata
1 litre su
Cherry Mom , @ummhnisa
Tek diyebileceğim hem çorba hem ekmek olmasaymış keşke canım güzelce dinlen yogalarını dört gözle bekliyorum7 Mayıs
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 6 - 7 zeytin, 1 domates , 1 dilim tahıllı ekmek, 1 kaşık kahvaltılık sos, 1 kupa yeşil çay, maydanoz
Ara: sade Türk kahvesi
Öğle: 1 tabak fırında sebze, az yoğurt
Akşam: 1 tabak fırında kabak, yarım kase yoğurt, yarım kase şehriye çorbası, 1 dilim tahıllı ekmek
Ara: sade Türk kahvesi, şekersiz çay, 2 kayısı , 5-6 kiraz
Bol su
Çok yorgundum spor yapamadım, yarın yapacağım
Cherry Mom @ummhnisa @pacman
Yine çok iyi bir menü ve spor canım harikasınSabah 9:30
Maydanoz kürü
Kahvalti 10:00
1 dilim ekmek
1 kk peynir zeytin
1 yk tahinpekmez
Ara 13:00
200 gr karpuz
1kk peynir
Ogle 16:30
1 tabak tavuklu yesil mercimekli salata
1 bardak kefir
10 tane badem
2 lt su
Spor
1 saat kosu bandinda yuruyus
30 dk bolgesel
Cherry Mom @ummhnisa hzlsel yarimuhendis
Keske oyle bir dunya olsa kendiliginden 1 gr bile veremedim hic full spor full rejimSağ ol canımcım birkaç gündür doymak bilmiyordum bugün daha iyiyim
Baya hazırlıklıyız tatilebende bende bayılırım yüzmeye tatili iple çekiyorum
ben de perşembe cuma gideceğim bakalım neyle karşılaşacağım
Sen de çıtırsın sadece senin haberin yokbir 5 kilo ver bomba gibi olacaksın
Hadi inşallah canım keşke aldığımız gibi anlamdan sıfır çabayla gidiverseler
Aynı canım aynı su içsem yarıyor ama hiç diyetsiz zayıfladığımı hatırlamam milattan önce 59 kilo olduğum sene her sabah yürüyüş yapmama yediklerime dikkat etmeme rağmen 3 ayda ancak 3 kilo verebilmiştimKeske oyle bir dunya olsa kendiliginden 1 gr bile veremedim hic full spor full rejim
Ya bugün zorla kalktım spora hiç yoktan iyidir dedim ay şunu da yapayım bunu da yapayımAkşamki çikolata hariç gayet güzel menü canım suyu azcık arttırabilirsin
Bence az bile yemişsin canım elma diyeti mi yapıyorsun eliptik bisiklet kaç dakikaydı
Çok güzel menü canım spor azcık daha fazla olsaydı daha iyi olurdu gibi seni düşününce az geldi gözüme
Kızartma fırında değil mi kuzumspor yok ama adımın varsa yaz ihmal etme canım
Helal canım sana misafirlikte bile bozmadın dikkat ettim hep menülerin gayet dengeliydi suyu arttırabilirsen çok daha güzel olacak
Tek diyebileceğim hem çorba hem ekmek olmasaymış keşke canım güzelce dinlen yogalarını dört gözle bekliyorum
Yine çok iyi bir menü ve spor canım harikasın
Ay ben de bazen diyorum ki şöyle 1 hafta sürecek mide bulantısı geçirsem bir şey yiyemesem(hastalık olarak algılanmasınKeske oyle bir dunya olsa kendiliginden 1 gr bile veremedim hic full spor full rejim
Olsun yine de yapmışsın ben de öyle ya silah zoruyla yapıyorum sanki güya arttıracaktım sporu ama hiç mecalim yokYa bugün zorla kalktım spora hiç yoktan iyidir dedim ay şunu da yapayım bunu da yapayımbi de sürekli annemle babam çağırdı bölündü o yüzden bıraktım
Ayy hamileyken bi istah vardi bende dusman basina. Yiyordum midem bulaniyordu kusuyordum yedigim gitti diyr ayni seyi bi daha yapip bi daha yiyordum. Nasil bi manyaksamAy ben de bazen diyorum ki şöyle 1 hafta sürecek mide bulantısı geçirsem bir şey yiyemesem(hastalık olarak algılanmasın)
Hakikaten ya sürekli kilo rüyalarımda sürekli bir şeyler yiyorum sonra tartılıyorumGece yatarken dualarim bile degisti saglik mutluluk huzur para derken simdi sadece ne olur yarin odemsiz uyanayim ne olur arti gelmeyeyim eksiyi gectim artik sadece arti gelmemeye calisiyorum. Vallaha dunya hayatini unuttum ahireti unuttum tek derdim kilo kiloyla yatiyorum kiloyla kalkiyorum butun muhabbetlerim kilo. Kilo vermezken ne yapiyordum ne konusuyordum hic hatirlamiyorum.
Bunu bazen ben dr yapıyorum ama sonra senin hayatın kilo değil tamam istiyorsun ama bütün hayatın kilo odaklı olmasın diye kendimi dindiriyorum yoksa ben farklı boyutlara gidiyorumGece yatarken dualarim bile degisti saglik mutluluk huzur para derken simdi sadece ne olur yarin odemsiz uyanayim ne olur arti gelmeyeyim eksiyi gectim artik sadece arti gelmemeye calisiyorum. Vallaha dunya hayatini unuttum ahireti unuttum tek derdim kilo kiloyla yatiyorum kiloyla kalkiyorum butun muhabbetlerim kilo. Kilo vermezken ne yapiyordum ne konusuyordum hic hatirlamiyorum.
Ben bi de sabah erkenden yapınca daha iyi oluyor sonraki saatlere attığımda hiç içimdrn gelmiyorOlsun yine de yapmışsın ben de öyle ya silah zoruyla yapıyorum sanki güya arttıracaktım sporu ama hiç mecalim yok
Kuzenim de hamile canı çok şeyler istiyor ama yiyemiyorAyy hamileyken bi istah vardi bende dusman basina. Yiyordum midem bulaniyordu kusuyordum yedigim gitti diyr ayni seyi bi daha yapip bi daha yiyordum. Nasil bi manyaksam
Bende ya surekli hesap yapiyorum kafayi bozdum ben ya.Hakikaten ya sürekli kilo rüyalarımda sürekli bir şeyler yiyorum sonra tartılıyorumve normalde de takvimi açıp haftada şu kadar versem şu zamana şu kadar olurum diye hesaplar yapıp duruyorum
Çok haklısın canım bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama şu an tüm hayatım kilo oldu gibi eşimi de bıktırdımBunu bazen ben dr yapıyorum ama sonra senin hayatın kilo değil tamam istiyorsun ama bütün hayatın kilo odaklı olmasın diye kendimi dindiriyorum yoksa ben farklı boyutlara gidiyorum
yarın ben de erken yapmaya çalışacağım gece iyice zor geliyor menüye yazdım diye yapıyorum genellikleBen bi de sabah erkenden yapınca daha iyi oluyor sonraki saatlere attığımda hiç içimdrn gelmiyor
yalnız değilmişim demek versek de şu kiloları yeni yeni gündemlerimiz olsa bu sene çalışmadık da hep evde olunca sadece buna odaklanır oldum benim en az altı ay daha gündem değişmez ama senin için vakit çok daha kısa kafamda delice bir plan oluştu bir hafta boyunca çılgınlar gibi ye vücut şok olsun sonra tam gaz diyet yap hepsi gitsinBende ya surekli hesap yapiyorum kafayi bozdum ben ya.
Yani zaten senin boy ve kilon sağlıklı şuan, dolayısıyla yağ kaybetmen Lazım, karbonhidrat almazsan yağ kaybedemezsin bu ilk gerçek! İkincisi senin neredeyse tek destekçin spor bu süreçte, bende 52 altına mümkün değil inmem ancak sporla oluyor. Haftada 5 gün cardio çalışıyordum o zamanlar günde en az 1,5 saat antrenman gibi gibiDoğru diyorsun olabilir ama kalori arttırınca da veremiyorum ben ya diyetisyenle falan çalıştım mesela 1 ay istediğim verimi alamadım bi değişiğim ben ya kendim bile çözemiyorum bazen kendimi
Hiç sorun değil canım azar azar hepsi gidecekOrti kusura bakma bir takım problemler yüzünden bu saate kaldım, giremedim nete. Cuma’ya göre +300 görünüyor ama hemen yarına kadar bile halleşiyorum. Yarın sabah tartıldığım da kilo vermiş eksiye geçmiş olacağımkusura bakma bugün için Cherry Mom kollontai
Yok canım antidepresanne ilacı zayıflamam ilacımı
Ben bu yarışmaya geldiğimde 72 kiloydum. Bi 60 olsam başka bişey istemem diyordum ki o yüzden zayıflamayı bırakıp sabit kalmaya çalıştım bi süre 58/60 arası baktım sonra o uzun süreçte beslenme düzenim sporum öyle oturmuş ki kendi kendime zayıfladım ilk geldiğimde söylemiştim yabancı mutfakların etkisi de oldu lakin, tartıda ilk 47 gördüğüm gün ağlayasım geldi, 34 beden kıyafet aldım falan dediğin gibi en son ilkokulda görmüştüm ben o rakamları, demem o ki bu bir süreç çok kafana takmadan sağlıklı yaşam üzerine odaklanarak gitmeli yoksa yorar hep bi al bi ver bi yerde sıkılırsın, yeni bir beslenme ve hayat düzeni oluştur K lazım, ben coronadan sonra düzen bozulunca aldım düzeni korumak önemliSağ ol canım bende geçen yazdan beri diyetteyim aralarda boşluklar olsa da genelde kendimi tutmaya kaçamak yapmamaya çalışıyorum ben de ilk defa bu kadar uzun süredir diyet yapıyorum ve hiç bu kadar kilo vermemiştim49 nedir yahu ilkokulda görmüşümdür herhalde tekrar girersin inşallah moda bu hafta spor yaparak başlayabilirsin mesela listeye alacağım seni de ortisi spor yapmayan spor liste hazırlayıcısı olur mu
Canım yapma kendine yaw, kilodur ağır ağır gider, strese hiç gerek yokGece yatarken dualarim bile degisti saglik mutluluk huzur para derken simdi sadece ne olur yarin odemsiz uyanayim ne olur arti gelmeyeyim eksiyi gectim artik sadece arti gelmemeye calisiyorum. Vallaha dunya hayatini unuttum ahireti unuttum tek derdim kilo kiloyla yatiyorum kiloyla kalkiyorum butun muhabbetlerim kilo. Kilo vermezken ne yapiyordum ne konusuyordum hic hatirlamiyorum.
Beslenme düzenine baya alıştım canım kendimi diyet yapar gibi hissetmiyorum istediğim saatte istediğimi yiyebiliyorum o yüzden benim için devam ettirilebilecek bir süreç tabi spor yapmak zorunda olmasam daha iyi olurYok canım antidepresan
Ben bu yarışmaya geldiğimde 72 kiloydum. Bi 60 olsam başka bişey istemem diyordum ki o yüzden zayıflamayı bırakıp sabit kalmaya çalıştım bi süre 58/60 arası baktım sonra o uzun süreçte beslenme düzenim sporum öyle oturmuş ki kendi kendime zayıfladım ilk geldiğimde söylemiştim yabancı mutfakların etkisi de oldu lakin, tartıda ilk 47 gördüğüm gün ağlayasım geldi, 34 beden kıyafet aldım falan dediğin gibi en son ilkokulda görmüştüm ben o rakamları, demem o ki bu bir süreç çok kafana takmadan sağlıklı yaşam üzerine odaklanarak gitmeli yoksa yorar hep bi al bi ver bi yerde sıkılırsın, yeni bir beslenme ve hayat düzeni oluştur K lazım, ben coronadan sonra düzen bozulunca aldım düzeni korumak önemli
Canım yapma kendine yaw, kilodur ağır ağır gider, strese hiç gerek yok
İnşallah canım artık doğum defterini de kapattım verirsem korurum inşallah bu sefer:)) 10 bin adımım var dün ekle hemen:))Sağ ol canım bende geçen yazdan beri diyetteyim aralarda boşluklar olsa da genelde kendimi tutmaya kaçamak yapmamaya çalışıyorum ben de ilk defa bu kadar uzun süredir diyet yapıyorum ve hiç bu kadar kilo vermemiştim49 nedir yahu ilkokulda görmüşümdür herhalde tekrar girersin inşallah moda bu hafta spor yaparak başlayabilirsin mesela listeye alacağım seni de ortisi spor yapmayan spor liste hazırlayıcısı olur mu
Çok geçmiş olsun canımAhhh Kızlar ya kızım hastalandı akşamdan beri ishal kusma var çok şiddetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?