- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.541
sağol canım noldu anlamadım gündüz bişey yoktuÇok geçmiş olsun canım
Evet spor yapamıyorum vaktim kalmıyor hiç, karnabahar kızartmayı çok seviyorumCanım menün harika
Ortim menün pazartesi için güzel sadece karnabahar kızartma olmasa iyi olurmuş.
Spor yapamıyorsun sanırım çalıştığın için demi
Bugün de sen neredeyse hiçbir şey yememişsin. +400 gramı sıfırladın dün bence :)))7 haziran
Sabah
1yk yulaf 2 gün kurusu 2ceviz 1b.yarı yağlı sütü bızlattım içtim
Öğle
1 tb ekmek
4 5 dlm sucuk
1kk süzme peynir
1 tatlı k. Kahvaltılık sos
Akşam
3 servis kaşığı yoğurtlu mantı
Su:2.5lt
Spor: 2mil Leslie
11bin adım
Cherry Mom redsonja87 hzlsel
Akşamki çikolata hariç gayet güzel menü canım suyu azcık arttırabilirsin
Bence az bile yemişsin canım elma diyeti mi yapıyorsun eliptik bisiklet kaç dakikaydı
Çok güzel menü canım spor azcık daha fazla olsaydı daha iyi olurdu gibi seni düşününce az geldi gözüme
Kızartma fırında değil mi kuzumspor yok ama adımın varsa yaz ihmal etme canım
Helal canım sana misafirlikte bile bozmadın dikkat ettim hep menülerin gayet dengeliydi suyu arttırabilirsen çok daha güzel olacak
Tek diyebileceğim hem çorba hem ekmek olmasaymış keşke canım güzelce dinlen yogalarını dört gözle bekliyorum
Yine çok iyi bir menü ve spor canım harikasın
Yatmadan önce elma daha yedimAkşamki çikolata hariç gayet güzel menü canım suyu azcık arttırabilirsin
Bence az bile yemişsin canım elma diyeti mi yapıyorsun eliptik bisiklet kaç dakikaydı
Çok güzel menü canım spor azcık daha fazla olsaydı daha iyi olurdu gibi seni düşününce az geldi gözüme
Helal canım sana misafirlikte bile bozmadın dikkat ettim hep menülerin gayet dengeliydi suyu arttırabilirsen çok daha güzel olacak
Tek diyebileceğim hem çorba hem ekmek olmasaymış keşke canım güzelce dinlen yogalarını dört gözle bekliyorum
Cok cok geçmiş olsunAhhh Kızlar ya kızım hastalandı akşamdan beri ishal kusma var çok şiddetli
Menün sporun çok güzel canım benim, kömbeyi görmezden geliyorumKahvaltı: Yapamadım. Geç kaldım okula.
Öğle: 1 kepçe brokoli çorbası, 5 yk kadar etli nohut, salata
Ara: 1 tane kömbe (hatayın kurabiyesi diyebiliriz, annem geldi de), 2 dilim dil peyniri. (Evet saçma bi ara öğün ama annem getirince tatlarına baktım )
Akşam: 2 kabaktan kabak spagetti; 150 gr yoğurt
Su: 2200 ml
Spor: 10000 adım
Cherry Mom ummhnisa matteroftime
O kadar anlık takip etmemek lazım her şey etkiliyor çünkü. Yarına kadar sabite geçip oradan eksiye geçmeyi hedefleyelim. Ben de sabah tartıldım +1.1 den + 0.5 e gerilemiş artım.Canım ortim. Ben de +800 görünüyordum bu sabah. Dikkat ettikçe kilo alıyorum. Böyle bi şey nasıl mümkün olabilir ya?Moralim her an bozulabilir ama şimdilik “dobarlan bırakma kendini” diyorum. Hallederiz inşallah di mi?
Çok güzel menü ortim. Bir de azıcık ucundan spor olsaymış tadından yenmezmiş.Nazar boncuğu olsun o da..
5 kilonun lafı mı olur canım sen de çıtırsınBebek ben 65 kiloyum. Beni o listeden çıkarabilirsin. Tşk.
Ben de hep aç gezdim valla, hatta aç uyandım sabah sabah. Çok erken yemiyim diye aç geziyorumBenim de midem bi boş.Artı geldiğim için dikkat etmeye çalışıyorum ama oburluğum üzerimde... Yarın daha tok oluruz inşallah. Bugün uykuyla geçiştiricez mecbur.
Spagettiyi ben de merak ediyorum ama kabağı o şekilde soymaya üşeniyorum. Aletler varmış satılan onlardan alıcam sanırımServis kaşığı inşallah çok büyük değildir canımcumaya kadar çok dikkat et dünde pasta vardı canımcım ama su ve spor harika
Helva olmasaymış keşke canım onun yerine akşam yemeğini daha doyurucu yeseydin çok acıkırsın gibi geldi
Sabah yazamadım bebiş biraz moralim bozuktu şu kabağı bir deneyeceğim ben de kabağın kızartması ve mücverini seviyorum bir tek şu spagettiye de bir şans vereceğim
Haklısın canım ekmek çok oldu ama çorbayla yemedim. Doymayınca yoğurda banıp yedim mecburenAkşamki çikolata hariç gayet güzel menü canım suyu azcık arttırabilirsin
Benim de öyle hep çaba göstermem gerekti hepKeske oyle bir dunya olsa kendiliginden 1 gr bile veremedim hic full spor full rejim
Çok geçmiş olsun canım, umarım hemen iyileşirAhhh Kızlar ya kızım hastalandı akşamdan beri ishal kusma var çok şiddetli
Günaydın :)Günün ilk günaydını benden olsun
Yani zaten senin boy ve kilon sağlıklı şuan, dolayısıyla yağ kaybetmen Lazım, karbonhidrat almazsan yağ kaybedemezsin bu ilk gerçek! İkincisi senin neredeyse tek destekçin spor bu süreçte, bende 52 altına mümkün değil inmem ancak sporla oluyor. Haftada 5 gün cardio çalışıyordum o zamanlar günde en az 1,5 saat antrenman gibi gibiyani maalesef yağ yakmak son tur gibi en zor giden yerler
Hiç sorun değil canım azar azar hepsi gidecek
Dengeli gidiyorsun canım ama çikolatalar7 Haziran
Sabah
3 haş yum
Peynir zeytin az reçel
4 dlm çavdar ekmeği
Akşam
1 kase patates püresi
Yadım kase yoğurt
2 kare çikolata
Bi çokonatın 3 te biri
su 2 lt civarı
spor yok
Cherry Mom ummhnisa birniyetmeselesi
Yok canım pozitif değil ama rahatsızlığı devam etti üstüne birde bende üşüme titreme başladı tüm gün hastanelerdeydikCherry Mom eşinin test yaptırdığını yazmışsın en son canım pozitif mi çıktı nasıl eşin çok merak ettim seni
Çok geçmiş olsun kaptanım ve başınız sağ olsun her şey üst üstte gelmiş Allah kolaylık versinYok canım pozitif değil ama rahatsızlığı devam etti üstüne birde bende üşüme titreme başladı tüm gün hastanelerdeydik
Benim meğer kansızlık baya ilerlemiş ondan kötü olmuşum
Eşimde de yine enfeksiyon çıktı
Biz serumla iğneyle tam toparladık yarın tatile gideriz hazırlanıyordum flann derken gece cenaze haberimiz geldi
Teyzemin eşi kalp krizi geçirmiş 56 yaşındaydı tatile gitmişlerdi bir anda oldu şoktayız
Şimdi yoldayız İstanbula gidiyoruz öğlen cenazesi kalkacak
Benimde piskolojik olarak artı geldiğimde daha çok yiyesim geliyor. Dün doymadım yaa durmadan biletler yeme ihtiyacı duydumBenim de midem bi boş.Artı geldiğim için dikkat etmeye çalışıyorum ama oburluğum üzerimde... Yarın daha tok oluruz inşallah. Bugün uykuyla geçiştiricez mecbur.
Öyle çok büyük değildi kaşık canım ama yine de yememem gerekirdi biraz pazartesi olmasından güç aldım sanırım cumaya kadar yakarım modundaydımServis kaşığı inşallah çok büyük değildir canımcumaya kadar çok dikkat et dünde pasta vardı canımcım ama su ve spor harika
Helva olmasaymış keşke canım onun yerine akşam yemeğini daha doyurucu yeseydin çok acıkırsın gibi geldi
Sabah yazamadım bebiş biraz moralim bozuktu şu kabağı bir deneyeceğim ben de kabağın kızartması ve mücverini seviyorum bir tek şu spagettiye de bir şans vereceğim
Bende kızımda öyleydim canım yiyordum çıkarıyordum. Ama 2 hamileleğimde de ilk ay 5er kilo vermiştim. Sonrasında da öyle çok kilo almadım. Oğlumda 10 kilo almıştım meselaAyy hamileyken bi istah vardi bende dusman basina. Yiyordum midem bulaniyordu kusuyordum yedigim gitti diyr ayni seyi bi daha yapip bi daha yiyordum. Nasil bi manyaksam
Yaa geçmiş olsun canım geçen haftada benim kızım ateşkendi kustu hep çok korktum virüs mü oldu acaba diye evde ilaçların vardı hemen onları içirince 2 güne bişeyi kalmadı. Denize gitmişlerdi rüzgarda çoktu üşüttük. Sizde mi üşüttünüz acabaAhhh Kızlar ya kızım hastalandı akşamdan beri ishal kusma var çok şiddetli
Ahh keşke sıfırlansa canım ama sanmıyorum mantı bol karbonh. Düne göre aynı çıksam bile iyidir benim içinEvet spor yapamıyorum vaktim kalmıyor hiç, karnabahar kızartmayı çok seviyorum(( ama yememem gerekiyordu evet, bugün dikkat edeceğim yemeklerime inşallah
Bugün de sen neredeyse hiçbir şey yememişsin. +400 gramı sıfırladın dün bence :)))
Yalan mı söyleyeyim yoksa gerçekleri mi?
Yaa ne diyeceğimi bilemiyorum canım.Yok canım pozitif değil ama rahatsızlığı devam etti üstüne birde bende üşüme titreme başladı tüm gün hastanelerdeydik
Biz serumla iğneyle tam toparladık yarın tatile gideriz hazırlanıyordum flann derken gece cenaze haberimiz geldi
Teyzemin eşi kalp krizi geçirmiş 56 yaşındaydı tatile gitmişlerdi bir anda oldu şoktayız
Çok geçmiş olsun canım geçen bir arkadaşta da duydum hem kendisi hem de kızları olmuştuAhhh Kızlar ya kızım hastalandı akşamdan beri ishal kusma var çok şiddetli
listeye eklerken dakikaya göre ekliyorum canım en az 45 dk olunca ekleyebiliyorum aklında bulunsunYatmadan önce elma daha yedimelma diyeti yapmıyorum da arada elma yemeği alışkanlığım var hep elim gidiyor. Gerçi meyveyi de çok abartmamak lazim
Eliptik bisikleti de uzerindeki kalori sayacina gore sürüyorumyarım saate yakın vardir diye düşünüyorum
Ben de patates soyucuyla deneyeceğim canım varsa onunla yapabilirsin benceMenün sporun çok güzel canım benim, kömbeyi görmezden geliyorum
O kadar anlık takip etmemek lazım her şey etkiliyor çünkü. Yarına kadar sabite geçip oradan eksiye geçmeyi hedefleyelim. Ben de sabah tartıldım +1.1 den + 0.5 e gerilemiş artım.
5 kilonun lafı mı olur canım sen de çıtırsın
Ben de hep aç gezdim valla, hatta aç uyandım sabah sabah. Çok erken yemiyim diye aç geziyorum
Spagettiyi ben de merak ediyorum ama kabağı o şekilde soymaya üşeniyorum. Aletler varmış satılan onlardan alıcam sanırım
Haklısın canım ekmek çok oldu ama çorbayla yemedim. Doymayınca yoğurda banıp yedim mecburen
Benim de öyle hep çaba göstermem gerekti hep
Çok geçmiş olsun canım, umarım hemen iyileşir
Günaydın :)
Öncelikle çok geçmiş olsun kaptanım inşallah şimdi daha iyisinizdirYok canım pozitif değil ama rahatsızlığı devam etti üstüne birde bende üşüme titreme başladı tüm gün hastanelerdeydik
Çok geçmiş olsun. Başınız sağolsun her şey üst üste gelmişYok canım pozitif değil ama rahatsızlığı devam etti üstüne birde bende üşüme titreme başladı tüm gün hastanelerdeydik
Öyle deneyeyim ben de, bu hafta yaparım patates soyacağıylaÇok geçmiş olsun canım geçen bir arkadaşta da duydum hem kendisi hem de kızları olmuştuşimdi nasıl hastaneye gittiniz mi
listeye eklerken dakikaya göre ekliyorum canım en az 45 dk olunca ekleyebiliyorum aklında bulunsun
Ben de patates soyucuyla deneyeceğim canım varsa onunla yapabilirsin bence
Emniscim çok geçmiş olsun.Yok canım pozitif değil ama rahatsızlığı devam etti üstüne birde bende üşüme titreme başladı tüm gün hastanelerdeydik
Yok canım pozitif değil ama rahatsızlığı devam etti üstüne birde bende üşüme titreme başladı tüm gün hastanelerdeydik
Canimm benim hayirli olsunnn yeni gördümKizlaarr atandiimmmDualarinizla yanimda oldugunuz icin tesekkur ederim
Cherry Mom @hedef54kg Namaria @muhursuzpusula Anka @Mehfam ve etiketleyemedigim diger grup arkadaslarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?