Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kollontai çok hakkısın canım evet hedef yağ kaybetmek zaten ekmeğimi sabah yemezsem akşam akşam yemezsem sabah yiyorum pilav olduğunda yiyorum makarna pişmiyor evde sadeceve spor konusunda da katılıyorum sana cardio çok önemli bu hafta onu da arttıracağım

Canım menün harika

Ortim menün pazartesi için güzel sadece karnabahar kızartma olmasa iyi olurmuş.
Spor yapamıyorsun sanırım çalıştığın için demi
Evet spor yapamıyorum vaktim kalmıyor hiç, karnabahar kızartmayı çok seviyorum (( ama yememem gerekiyordu evet, bugün dikkat edeceğim yemeklerime inşallah
Bugün de sen neredeyse hiçbir şey yememişsin. +400 gramı sıfırladın dün bence :)))

Yalan mı söyleyeyim yoksa gerçekleri mi?

Yatmadan önce elma daha yedim elma diyeti yapmıyorum da arada elma yemeği alışkanlığım var hep elim gidiyor. Gerçi meyveyi de çok abartmamak lazim
Eliptik bisikleti de uzerindeki kalori sayacina gore sürüyorum yarım saate yakın vardir diye düşünüyorum

Menün sporun çok güzel canım benim, kömbeyi görmezden geliyorum
O kadar anlık takip etmemek lazım her şey etkiliyor çünkü. Yarına kadar sabite geçip oradan eksiye geçmeyi hedefleyelim. Ben de sabah tartıldım +1.1 den + 0.5 e gerilemiş artım.
Bebek ben 65 kiloyum. Beni o listeden çıkarabilirsin. Tşk.
5 kilonun lafı mı olur canım sen de çıtırsın
Benim de midem bi boş. Artı geldiğim için dikkat etmeye çalışıyorum ama oburluğum üzerimde... Yarın daha tok oluruz inşallah. Bugün uykuyla geçiştiricez mecbur.
Ben de hep aç gezdim valla, hatta aç uyandım sabah sabah. Çok erken yemiyim diye aç geziyorum
Spagettiyi ben de merak ediyorum ama kabağı o şekilde soymaya üşeniyorum. Aletler varmış satılan onlardan alıcam sanırım
Haklısın canım ekmek çok oldu ama çorbayla yemedim. Doymayınca yoğurda banıp yedim mecburen
Keske oyle bir dunya olsa kendiliginden 1 gr bile veremedim hic full spor full rejim
Benim de öyle hep çaba göstermem gerekti hep
Ahhh Kızlar ya kızım hastalandı akşamdan beri ishal kusma var çok şiddetli
Çok geçmiş olsun canım, umarım hemen iyileşir
Günün ilk günaydını benden olsun
Günaydın :)

Dengeli gidiyorsun canım ama çikolatalar bu arada günaydın 74.100 üm bugün Cuma’ya kadar hedefime adım adım

Cherry Mom eşinin test yaptırdığını yazmışsın en son canım pozitif mi çıktı nasıl eşin çok merak ettim seni
Yok canım pozitif değil ama rahatsızlığı devam etti üstüne birde bende üşüme titreme başladı tüm gün hastanelerdeydik
Benim meğer kansızlık baya ilerlemiş ondan kötü olmuşum
Eşimde de yine enfeksiyon çıktı
Biz serumla iğneyle tam toparladık yarın tatile gideriz hazırlanıyordum flann derken gece cenaze haberimiz geldi
Teyzemin eşi kalp krizi geçirmiş 56 yaşındaydı tatile gitmişlerdi bir anda oldu şoktayız
Şimdi yoldayız İstanbula gidiyoruz öğlen cenazesi kalkacak

Çok geçmiş olsun kaptanım ve başınız sağ olsun her şey üst üstte gelmiş Allah kolaylık versin

Benim de midem bi boş. Artı geldiğim için dikkat etmeye çalışıyorum ama oburluğum üzerimde... Yarın daha tok oluruz inşallah. Bugün uykuyla geçiştiricez mecbur.
Benimde piskolojik olarak artı geldiğimde daha çok yiyesim geliyor. Dün doymadım yaa durmadan biletler yeme ihtiyacı duydum
Öyle çok büyük değildi kaşık canım ama yine de yememem gerekirdi biraz pazartesi olmasından güç aldım sanırım cumaya kadar yakarım modundaydım
Ayy hamileyken bi istah vardi bende dusman basina. Yiyordum midem bulaniyordu kusuyordum yedigim gitti diyr ayni seyi bi daha yapip bi daha yiyordum. Nasil bi manyaksam
Bende kızımda öyleydim canım yiyordum çıkarıyordum. Ama 2 hamileleğimde de ilk ay 5er kilo vermiştim. Sonrasında da öyle çok kilo almadım. Oğlumda 10 kilo almıştım mesela
Yaa geçmiş olsun canım geçen haftada benim kızım ateşkendi kustu hep çok korktum virüs mü oldu acaba diye evde ilaçların vardı hemen onları içirince 2 güne bişeyi kalmadı. Denize gitmişlerdi rüzgarda çoktu üşüttük. Sizde mi üşüttünüz acaba
Ahh keşke sıfırlansa canım ama sanmıyorum mantı bol karbonh. Düne göre aynı çıksam bile iyidir benim için
Yaa ne diyeceğimi bilemiyorum canım.
Size çok geçmiş olsun
Başınız sağolsun rabbim rahmetiyle muamele etsin

Çok geçmiş olsun canım geçen bir arkadaşta da duydum hem kendisi hem de kızları olmuştu şimdi nasıl hastaneye gittiniz mi
listeye eklerken dakikaya göre ekliyorum canım en az 45 dk olunca ekleyebiliyorum aklında bulunsun
Ben de patates soyucuyla deneyeceğim canım varsa onunla yapabilirsin bence

Öncelikle çok geçmiş olsun kaptanım inşallah şimdi daha iyisinizdir başınız sağ olsun Allah mekanını cennet eylesin

Çok geçmiş olsun. Başınız sağolsun her şey üst üste gelmiş
matteroftime canın ben kabağı sebze soyacakla beraber spagetti gibi yapıyorum

Öyle deneyeyim ben de, bu hafta yaparım patates soyacağıyla

Emniscim çok geçmiş olsun. Çabuk toparlanırsın inşallah. Canım ayrıca başınız sağolsun çok üzüldüm.

Yaaa çok geçmiş olsun ikinize de ve başınız sağolsun canım rabbim kalanlara sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…