- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.661
Ay inşallah ortim ya çok tedirginim ama yarın gidiyorum ve 2 gün kalacakmışız arkadaşta yemeyince anlıyorlar aslında çok bir şey demiyorlar geçen dışarda buluştuğumuzda onlar pizza burger yediler ben lahmacun yedim dondurma çekirdek yediler sen de ye dediler ama yemedim evin içinde nasıl olacak bakalımMuhtesem otesi bir menu ortim sporlarda sahane gelsin eksiler sana
Hoş buldum. Laf olsun diye değil ama gerçekten hoş buldumİnşallah canım
Bu yemeğe bayılıyorumkremalısı daha güzel tabi ama kremayı dökmeden kendi payımı ayırıyorum
aynen canım sorma aşırı pahalı küçük bedenler ne kadar uygun hoş küçük bedenler her türlü kıyafette çok uyguna bulabiliyor ben zaten ne zamandır iki mağaza hariç alışveriş yapamıyorum mağazalar hep 42 ve altı beden inşallah bu yaz 42 olacakmışım gibi duruyor mağaza seçeneğimi arttıracağım
merhaba canım hoş geldin ben de Hazal diğer kaptan yardımcısıyım
Sali sali cumaya kaldi 2 gunBugün salıymış ben çarşamba filan sanıyorumhemen gidip spor Listesi yapıyorum
Ay hadi bakalım inşallah canım benimyarimuhendis ortim bacaklarimi kosu bandinda biraktim bugun resmen. Simdi dus alacam at kili fircami yapacam sonra kendimi yerden kaziyacam. Allahim gor bu kulun neler cekiyor
Listede degilsin en azindan 3 5 atistirirsin. Cokta sıkma kendini olmadi cok kacarsa 2 gun detoksla atarsin. Cuma gerginligi yasamana gerek yok. Sadece arkasini toplamaya odaklanman yeterli olur senin icin. Cumaya degilde pazartesine eksi gelmeye calisirsinAy inşallah ortim ya çok tedirginim ama yarın gidiyorum ve 2 gün kalacakmışız arkadaşta yemeyince anlıyorlar aslında çok bir şey demiyorlar geçen dışarda buluştuğumuzda onlar pizza burger yediler ben lahmacun yedim dondurma çekirdek yediler sen de ye dediler ama yemedim evin içinde nasıl olacak bakalım
Ortim menü çok güzel sporların şahane artık artı çıkacaksan sebebi sporlardır derim başka da bir şey dememSabah 9:30
maydanoz kürü
Kahvalti 10:00
100 gr biber kavurmasi az yagda
7 zeytin
2 dilim ekmek
salatalik
domates
ara
6 tane yeni dunya
1 bardak kefir
Ogle 16:30
5 yk kabak yemegi
2 yk sehriye pilavi
1 kase yogurt
Salata
2.5 lt su
Spor
1 saat kosu bandinda yuruyus ogle yemeginden once
1 saat 10 dk kosubandinda yuruyus ogle yemeginden sonra
30 dk bolgesel
Cherry Mom @ummhnisa yarimuhendis
Ama listeye gireceğim bu haftaaaaaListede degilsin en azindan 3 5 atistirirsin. Cokta sıkma kendini olmadi cok kacarsa 2 gun detoksla atarsin. Cuma gerginligi yasamana gerek yok. Sadece arkasini toplamaya odaklanman yeterli olur senin icin. Cumaya degilde pazartesine eksi gelmeye calisirsin
Persembe spor yapmiyorum arti gelmemek icin. Benim regl persembe bitecek ha bire odem atici iciyorum. Dukan birasi yaptkm sira gelmedi kiraz sapindan falan fazla olmasin diye yarin iceyim onuda dedim. Bitki cayi buzlari yaptim bugun hazir olsun suya atar atar icerim dedimOrtim menü çok güzel sporların şahane artık artı çıkacaksan sebebi sporlardır derim başka da bir şey demem
Yok yok daha üç gün varSali sali cumaya kaldi 2 gun
yeme canım geçen gün pasta yiyecektim ama hem korktum devamı gelir diye hem de yediğimde pişman olacaktım ve mutsuz edecekti beni sen de ya sağlıklı bir şey tüket ya da porsiyonu çok minik tut canım kendi atıştırmalıklarını götürebilirsin bu arada şimdiden hayırlı olsun üst listeAma listeye gireceğim bu haftaaaaabi de ben başladım mı duramıyorum biliyon mu sonra midem kötü oluyor elimden geldiğince hasarsız atlatmaya çalışacağım ortim yememek için belki zorlanacağım ama yemediğim zaman da aferim kız böyle olmak seni daha mutlu ediyor diyorum
3 dilim biraz fazla olmuş gibi ama yavaş yavaş alışacaksınbölgesel hareketlerinden önce ısınma amaçlı hiç değilse 10 15 dk cardio da eklemeni öneririm daha çok verim alırsın canım
Evet yedikten sonraki pismanliktansa yemeden 1 kac saat eziyet cekmek daha iyi. Kendine saglikli atistirmaliklar ayarla hem gruptan soyutlanmazsin hem de psikolojik olarak rahatlatir seni. Kafaya koymussun sen zaten en az hasarla cikacaksin eminim. Ben bu ara cok sıkıldım evde arkadaslarimla gorusmeye korkuyorum diyetim gidecek diye. Psikolojim berbat bu aralarAma listeye gireceğim bu haftaaaaabi de ben başladım mı duramıyorum biliyon mu sonra midem kötü oluyor elimden geldiğince hasarsız atlatmaya çalışacağım ortim yememek için belki zorlanacağım ama yemediğim zaman da aferim kız böyle olmak seni daha mutlu ediyor diyorum
Valla ben de anlayamıyorum ki canım ya kalori hesaplıyor muydun senPersembe spor yapmiyorum arti gelmemek icin. Benim regl persembe bitecek ha bire odem atici iciyorum. Dukan birasi yaptkm sira gelmedi kiraz sapindan falan fazla olmasin diye yarin iceyim onuda dedim. Bitki cayi buzlari yaptim bugun hazir olsun suya atar atar icerim dedimne yalacagimj sasirdim. Nryi degistirmem lazim onuda bulamadim daha.
Ortim yine menün güzel porsiyonların az, cuma günü eksi geleceksin inanıyorum, az daha sık dişini şurada Cumaya ne kaldı canımmmm.8 haziran
Sabah
Sütlü filtre kahve
Muz
1 dlm tb ekmek
2kk süzme peynir
1tk kahvaltılık sos
Öğle
Sade Türk kahvesi
Akşam
5 6yk kurufasulye
4yk bulgur pilavı
Salata
Su 1.5lt oldu en az 2ye tamamlarım
Spor:2mil leslie
8bin adım
redsonja87 Cherry Mom
Zaten oraya akşam üzeri gideceğiz yemeği yaparız falan derken yemek biraz geçe kakır sonrasında da bir şey yemem perşembe günü de geç kahbaltı arada yemek için lifalif barlardan alacağım akşamına da biz mi yaparız dışardan mı söyleriz o zaman karar verilir ve liste için de teşekkür ederim tartımı da yanımda taşıyacağımYok yok daha üç gün var
yeme canım geçen gün pasta yiyecektim ama hem korktum devamı gelir diye hem de yediğimde pişman olacaktım ve mutsuz edecekti beni sen de ya sağlıklı bir şey tüket ya da porsiyonu çok minik tut canım kendi atıştırmalıklarını götürebilirsin bu arada şimdiden hayırlı olsun üst liste
Ya bazen olması gerekiyor diyet ana planda olunca yaptığın şeylerden de zevk almıyorsun ben de arada düşünüyorum oraya gidersem yiyeceğim gitmesem mi diye ama öyle düşünmekle ömür geçmez o yüzden arada düşünmeyip anın tadını çıkarıyorumEvet yedikten sonraki pismanliktansa yemeden 1 kac saat eziyet cekmek daha iyi. Kendine saglikli atistirmaliklar ayarla hem gruptan soyutlanmazsin hem de psikolojik olarak rahatlatir seni. Kafaya koymussun sen zaten en az hasarla cikacaksin eminim. Ben bu ara cok sıkıldım evde arkadaslarimla gorusmeye korkuyorum diyetim gidecek diye. Psikolojim berbat bu aralar
Evet en fazla 1300 kalori aliyorum. Cogu gun ddurmuyorum bile 1000 de falan kaliyor. Her turlu hesap kitap yapiyorum. Gunde nerdeyse 1000 kalorilik acik yaratiyorum. 7700 kalori 1 kiloya denk geliyor benim hesaplarima gore haftada 1 kilo vermem lazim bilimsel olarak hadi 900 olsun 800 de raziyim. Bilim benimj kandırıyor ben kwndimi mi kandiriyorum kim kimi kandiriyor vucudum ne anliyor orasi 5 bilimmeyenli denklem isin icinden cikamiyorumValla ben de anlayamıyorum ki canım ya kalori hesaplıyor muydun sen
Doğru haklısın ben diyeyim de sonraki günlerde uygularsınAma ben öğleden sonra katıldım aranıza, onu saymasak da olur bence
Bölgesel hareketten önce az biraz yürüyüş yapmıştım onu saymadım tabişimdi de chloe ting diye bir ablamızın videolarına baktım ondan yaptım. Sonra yine bölgesel fena gaza geldim. Dukan birasını da hazırladım dolapta beni bekliyor. İlk kez böyle bir spor yaptım.
Benim bahsettiğim mühendis hanım tam da buydu işte.. odaklandın mı tamamen kitleniyorsun sen hedefe ulaşana kadar bırakmıyorsun. Bu irade sende olmasa yarım saatte 1500 zıp zıp ip atlayabilir miydin yoksa.Ama listeye gireceğim bu haftaaaaabi de ben başladım mı duramıyorum biliyon mu sonra midem kötü oluyor elimden geldiğince hasarsız atlatmaya çalışacağım ortim yememek için belki zorlanacağım ama yemediğim zaman da aferim kız böyle olmak seni daha mutlu ediyor diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?