Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaslı olunca daha kalın gibi gelebilir ama daha sekillidir yine güzel durur

Akşam bir deneyim bakalım yarın ne halde uyanacağım tekvando yapmışsın çok doğal canım ve eminim gayet güzel gözüküyorlardır sana öyle geliyordur

Akşam bir deneyim bakalım yarın ne halde uyanacağım tekvando yapmışsın çok doğal canım ve eminim gayet güzel gözüküyorlardır sana öyle geliyordur
Dene dene günde 10 dk ona ayırsan bir şey kaybetmezsinben onu yapıyorum 10 dk karın 10 dk da bacak çalışıyorum bi de üzerine cardio oldu bittivalla tatile gideyim buralara boy boy atacağım fotolar

Yaa benimde istediğim tip aslında armut
Ama hayal benim için kaderdaşım benim de göğüsler fena bide şimdi zayıflayınca daha da kötü oldu sıkılaşması lazım
Hoşgeldin canım aramıza
Benim alt bacak fena değil biraz basen var ve o da gitmiyor.
O göğüs ameliyatını bende çok araştırdım ama çok ağrılı Bi süreç geçiriyormuşsun 1 senede anca düzene giriyormuş. Bide çocuk düşünenler için emzirme olayı sıkıntıymış onu da duymuştum.
Artık bıktım çamaşır seçerken falan sinir oluyorum kıyafet desen o da sorun

Evet ameliyatı ben de öyle duydum ama o kadar bıktım ki göze alacağım arkadaş yaptırmıştı çok güzel olmuştu ama büyük ihtimal çocuktan sonra yaptıracağım daha önümde 2-3 sene var ben çok tombik olduğum için alt bacaklarda kiloluydu tabi belki kışa biraz daha zayıflarsam çizme olur diye umut ediyorum

Üstün ince altın kalınsa armut,üstün kakın altın inceyse elma, üstten aşağıya düzgün incelmen varsa havuç
Göğüslerim, kalçam var omzum dar, belim ince, bacaklarım ince. Fakat iç bacak ve göbekte mis gibi bir simidim var. Yani genel olarak minyonum da göbeğimde fazlalık var. Hangisine uyuyorum bilmiyorum zayıfken tam bir kum saatiydim aah ahh.. Şimdi o saatteki kumlar göbeğimde toplanmış gibi

Çocuktan sonra duruma bakarsın canım.
Benim artık çocuk durumum yok inşallah şu zayıflama işini halledeyim bende düşünüyorum

Bende tam kum saati diyecektim inşallah zayıflayınca yine öyle olursun canım korse kullan istersen o da etkili oluyor Çelik balenli olanları özellikle işe yarıyor diye duydum
Çocuktan sonra duruma bakarsın canım.
Benim artık çocuk durumum yok inşallah şu zayıflama işini halledeyim bende düşünüyorum
aynen canım önce bir şu kilolardan kurtulayım bakalım zayıflayınca nasıl duracak sen başka çocuk düşünmüyorsan git yaptır hiç bekleme

Yok canım düşünmüyorum ama sonumuz ne olur bilemiyorum. Sadece göz biraz korkuyor valla uzun Bi süreç olunca

Yine kum saati ama çocuklu kum saatisin en kısa zamanda çocuklu ama vay hiç çocuk doğurmuş gibi değilsin kum saati olman dileğiyle

Ablam da göğüslerini yaptırmayı düşünüyor küçük yeğenim sömürüyor resmen memnun değil kendisinde süzme yoğurt torbaları varmış gibi hissediyormuş

Canım menün çok iyi yarına biraz daha eksin artar
Ablam da göğüslerini yaptırmayı düşünüyor küçük yeğenim sömürüyor resmen memnun değil kendisinde süzme yoğurt torbaları varmış gibi hissediyormuş
Yaa demesin öyle
Biz kadınlar olarak ya büyütmek ya da küçültmek istiyoruz hep dertliyiz sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…