- 24 Aralık 2015
- 549
- En iyi cevaplar
- 1
- 733
- 103
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.621
Kaslı olunca daha kalın gibi gelebilir ama daha sekillidir yine güzel dururAlt bacakların gitmesi çok çok zormuş gerçekten ben o kadar kilo verdim alt bacaklarım en az incelen yerim oldu ama en çok etki eden yürüyüşmüş galiba ve benim galiba hep kas alt bacağım öncesinde teakwando geçmişim olduğu için
Üst bacağıma oranla evet ince mini bol etek giyince görünen yerler gayet güzel orantılı duruyorlar ama basenleri kapatıncaKaslı olunca daha kalın gibi gelebilir ama daha sekillidir yine güzel durur
İnşallah canım hepimizin gitsin bir daha gelmesinÇok güzel yaa.. Maşallah.
Diyet diye şartlanmak bile beni strese sokuyor. İnşallah bir an önce o on beş kilo da gider ve bir daha gelmez
Akşam bir deneyim bakalım yarın ne halde uyanacağımTiffany rothe abs yaz çıkar canım 11 dk birkaç senesi var yayınlanalı ama yaptığının sonrası günü felaket belin acıyor üzerine gidip bir daha yapmalısın hamlığının geçmesi içinablam hiç gıcık olmuyor bence bana ama ben ona bacakları ince diye gıcık oluyorum benden 10 kg fazlası var ama bacaklarımız aynı neredeyse
Dene dene günde 10 dk ona ayırsan bir şey kaybetmezsinAkşam bir deneyim bakalım yarın ne halde uyanacağımtekvando yapmışsın çok doğal canım ve eminim gayet güzel gözüküyorlardır sana öyle geliyordur
Yaa benimde istediğim tip aslında armutBu haftada benden iyi orti olmazdı canım inşallah yine sonuncu olmayız ortimle
Ne isterdim bende armut bedenli olmak ama ola ola elma oldumÖzellikle üst beden mükemmel belli yerlerden kilo zor gidiyor tabi benim de asla küçülmeyecek göğüslerim var stres yapma bu kadar canım ama bak sağlığına yazık ne olacaksa olsun sen elinden geleni yapıyorsun öyle düşün
Hoşgeldin canım aramızaYAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 66
HEDEF KİLONUZ: 53
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 1/ 2 yaşında
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Kapanma zamanında büyük bir iştahla yediğim tatlılar ve hamur işleri
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Eski kıyafetlerime girebilmek ve aynadaki halimi yeniden sevmek..
Benim alt bacak fena değil biraz basen var ve o da gitmiyor.Benim bacaklar da kalın ama kalça hiç yok dümdüzalt bacak nasıl incelir acaba hep çizme giymek istemişimdir ama yok mümkün mü geçmiyor ben zaten kafaya koydum ameliyat olup göğüsleri küçülttüreceğim o yüzden onları kendi hallerine bıraktım
Evet ameliyatı ben de öyle duydum ama o kadar bıktım ki göze alacağım arkadaş yaptırmıştı çok güzel olmuştuYaa benimde istediğim tip aslında armut
Ama hayal benim için kaderdaşım benim de göğüsler fena bide şimdi zayıflayınca daha da kötü oldu sıkılaşması lazım
Hoşgeldin canım aramıza
Benim alt bacak fena değil biraz basen var ve o da gitmiyor.
O göğüs ameliyatını bende çok araştırdım ama çok ağrılı Bi süreç geçiriyormuşsun 1 senede anca düzene giriyormuş. Bide çocuk düşünenler için emzirme olayı sıkıntıymış onu da duymuştum.
Artık bıktım çamaşır seçerken falan sinir oluyorum kıyafet desen o da sorun
Göğüslerim, kalçam varÜstün ince altın kalınsa armut,üstün kakın altın inceyse elma, üstten aşağıya düzgün incelmen varsa havuç
Çooook aminİnşallah canım hepimizin gitsin bir daha gelmesin
Çocuktan sonra duruma bakarsın canım.Evet ameliyatı ben de öyle duydum ama o kadar bıktım ki göze alacağım arkadaş yaptırmıştı çok güzel olmuştuama büyük ihtimal çocuktan sonra yaptıracağım daha önümde 2-3 sene var ben çok tombik olduğum için alt bacaklarda kiloluydu tabi belki kışa biraz daha zayıflarsam çizme olur diye umut ediyorum
Bende tam kum saati diyecektimGöğüslerim, kalçam varomzum dar, belim ince, bacaklarım ince. Fakat iç bacak ve göbekte mis gibi bir simidim var. Yani genel olarak minyonum da göbeğimde fazlalık var. Hangisine uyuyorum bilmiyorum zayıfken tam bir kum saatiydim aah ahh.. Şimdi o saatteki kumlar göbeğimde toplanmış gibi
aynen canım önce bir şu kilolardan kurtulayım bakalım zayıflayınca nasıl duracakÇocuktan sonra duruma bakarsın canım.
Benim artık çocuk durumum yok inşallah şu zayıflama işini halledeyim bende düşünüyorum
Yok canım düşünmüyorum ama sonumuz ne olur bilemiyorum. Sadece göz biraz korkuyor valla uzun Bi süreç oluncaBende tam kum saati diyecektiminşallah zayıflayınca yine öyle olursun canım korse kullan istersen o da etkili oluyor Çelik balenli olanları özellikle işe yarıyor diye duydum
aynen canım önce bir şu kilolardan kurtulayım bakalım zayıflayınca nasıl duracaksen başka çocuk düşünmüyorsan git yaptır hiç bekleme
Yine kum saati ama çocuklu kum saatisin en kısa zamanda çocuklu ama vay hiç çocuk doğurmuş gibi değilsin kum saati olman dileğiyleGöğüslerim, kalçam varomzum dar, belim ince, bacaklarım ince. Fakat iç bacak ve göbekte mis gibi bir simidim var. Yani genel olarak minyonum da göbeğimde fazlalık var. Hangisine uyuyorum bilmiyorum zayıfken tam bir kum saatiydim aah ahh.. Şimdi o saatteki kumlar göbeğimde toplanmış gibi
Afiyet olsun canım süpersinKahvaltı
2 haşlanmış yumurta, peynir, domates, 1 wasa, kiraz saplı çay
Ara
1 avuç kuruyemiş
Akşam
Köri soslu tavuk, 4 yk haşlanmış tb makarna
2 LT su, dukan birası/ 3 mil Leslie
Cherry Mom ummhnisa Anka
İyi ya çok şükür kusma olmadı ishal de azaldı halsiz biraz yarına toparlanır inşallah
Canım menün çok iyi yarına biraz daha eksin artarKahvaltı
2 haşlanmış yumurta, peynir, domates, 1 wasa, kiraz saplı çay
Ara
1 avuç kuruyemiş
Akşam
Köri soslu tavuk, 4 yk haşlanmış tb makarna
2 LT su, dukan birası/ 3 mil Leslie
Cherry Mom ummhnisa Anka
Yaa demesin öyleAblam da göğüslerini yaptırmayı düşünüyor küçük yeğenim sömürüyor resmen memnun değil kendisinde süzme yoğurt torbaları varmış gibi hissediyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?