Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evdeki hesap çarşıya uymuyor, uyuduğumuz uyku içtiğimiz su yaptığımız hareket hepsiyle bağlantılı maalesef kilo vermek,
Sadece yemeyle bitmiyor

Valla orti sen böyle kilo verdikçe benim birşey yiyesim gelmiyor senin sayende Cuma’ya kadar bende baya vercem herhalde

chloe nasıl yaptın canım hiç cesaret edemiyorum ilk günden çok yorma kendini yarın pestilin çıkacak
Ben olayı yanlış anlamış ve yalnızca 15 dk bir videosunu yapmışım şu an anladım. Kan ter içinde kaldım bir duş aldım. Diyorum o kadar da zor değilmiş meğer yarısını bile yapmamışım.
" 2 weeks shred challenge" yaptım sandım. Olsun ilk gün için yavaş başlamak daha iyidir

Tşkler canım su içemedim aklıma gelmiyor burası soğuk İzmir e göre.. birde wc sürekli gidilmiyor ama içmeye çalışıcam insanın kendi evi gibisi yok kızlar bisüre sonra kedi evin gibi olmuyor

İnşallah canım bu hafta sonu döncez döner dönmez başlıycam

Canım seninde baya az olmuş menün acıkmazsan iyi tabi cuma günü senden de çok güzel Bi eksi gelecek

Canım çok az olmuş menün bu şekilde dayanman zor olur.
Günaydın. Akşama peynir de yemiştim onu yazmayı unuttum hatta sabah ekleyeyim demiştim. Gece soda da içtim bilmiyorum ondan mi yine artıdayım o kadar az yememe rağmen

Günaydın. Akşama peynir de yemiştim onu yazmayı unuttum hatta sabah ekleyeyim demiştim. Gece soda da içtim bilmiyorum ondan mi yine artıdayım o kadar az yememe rağmen
bende artıdayım 5 çiğ köftedenmi acaba , daha ne kadar aç kalabilirimki , sabah doğru dürüst kahvaltı yapmadım .

spor yazılması için 10000 adımı geçmekmi gerekiyor, ayrıca ben hedefimi değiştirmek istiyorum . daha önce yazmıştım , 72 .5 olsun

Günaydın canım geçen gün konuşmuştuk madensuyu nun içindeki sodyum oranı önemli tuzu çok olanlar ödem yapabiliyor. Belki geç saatte tükettiğin için ödem yapmıştır sende de
Günaydın parmaklarım dolma gibi olmuş. Minimum 20bin adım ve bol detoks yapıp ödem atmam lazım.. Siz ödem belasından nasıl kurtuluyorsunuz??
Günaydın canım dukan birası yapabilirsin.
Ya da ananaslı ödem içeçeği de olabilir. Bunları Bi dene istersen

Canım diyetisyenler zaten düşük kaloriyle daha zor verilir diyorlar. Ben bazen listeyi azaltırdım kafama göre azaltma derlerdi kızarlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…