- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 398
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.701
Evdeki hesap çarşıya uymuyor, uyuduğumuz uyku içtiğimiz su yaptığımız hareket hepsiyle bağlantılı maalesef kilo vermek,Evet en fazla 1300 kalori aliyorum. Cogu gun ddurmuyorum bile 1000 de falan kaliyor. Her turlu hesap kitap yapiyorum. Gunde nerdeyse 1000 kalorilik acik yaratiyorum. 7700 kalori 1 kiloya denk geliyor benim hesaplarima gore haftada 1 kilo vermem lazim bilimsel olarak hadi 900 olsun 800 de raziyim. Bilim benimj kandırıyor ben kwndimi mi kandiriyorum kim kimi kandiriyor vucudum ne anliyor orasi 5 bilimmeyenli denklem isin icinden cikamiyorum
Valla orti sen böyle kilo verdikçe benim birşey yiyesim gelmiyorBenim tartı düne göre -900nasıl 2 günde 2 kilo şiştiysem 3 günde de geri gitti şükür, 400 gr kaldı gidecek sadece birniyetmeselesi birinciyiz heyooo hzlsel bacım benim tartının da bize garezi vardı herhalde
Ben olayı yanlış anlamış ve yalnızca 15 dk bir videosunu yapmışım şu an anladım. Kan ter içinde kaldım bir duş aldım. Diyorum o kadar da zor değilmişchloe nasıl yaptın canım hiç cesaret edemiyorumilk günden çok yorma kendini yarın pestilin çıkacak
Tşkler canımAkşamki çikolata hariç gayet güzel menü canım suyu azcık arttırabilirsin
Bence az bile yemişsin canım elma diyeti mi yapıyorsun eliptik bisiklet kaç dakikaydı
Çok güzel menü canım spor azcık daha fazla olsaydı daha iyi olurdu gibi seni düşününce az geldi gözüme
Kızartma fırında değil mi kuzumspor yok ama adımın varsa yaz ihmal etme canım
Helal canım sana misafirlikte bile bozmadın dikkat ettim hep menülerin gayet dengeliydi suyu arttırabilirsen çok daha güzel olacak
Tek diyebileceğim hem çorba hem ekmek olmasaymış keşke canım güzelce dinlen yogalarını dört gözle bekliyorum
Yine çok iyi bir menü ve spor canım harikasın
İnşallah canım bu hafta sonu döncez döner dönmez başlıycam7-13 Haziran Tablo Spor Listesi
UYE 7 Haziran kollontai ------ yarimuhendis 6 @olvidos 1 ummhnisa 1+2 C Cagrihilal1 3+4 hzlsel 2 pacman 1 redsonja87 ------ @matteroftime ------ Anka 1 runib 1 G gibivegibi 3 birniyetmeselesi ------
Lizozom55 ve furusan kızlar haftaya ekleyeceğim sizi
melita09 canım menü paylaşımı yapmamışsın diye listeden çıkarttım
M monarosaa sen de evde değilsin spor yapamıyorsun canım geldiğinde ekleyeceğim seni
Günaydın. Akşama peynir de yemiştim onu yazmayı unuttum hatta sabah ekleyeyim demiştim. Gece soda da içtim bilmiyorum ondan mi yine artıdayım o kadar az yememe rağmenCanım seninde baya az olmuş menün acıkmazsan iyi tabi cuma günü senden de çok güzel Bi eksi gelecek
Canım çok az olmuş menün bu şekilde dayanman zor olur.
Yok canım antidepresan
Ben bu yarışmaya geldiğimde 72 kiloydum. Bi 60 olsam başka bişey istemem diyordum ki o yüzden zayıflamayı bırakıp sabit kalmaya çalıştım bi süre 58/60 arası baktım sonra o uzun süreçte beslenme düzenim sporum öyle oturmuş ki kendi kendime zayıfladım ilk geldiğimde söylemiştim yabancı mutfakların etkisi de oldu lakin, tartıda ilk 47 gördüğüm gün ağlayasım geldi, 34 beden kıyafet aldım falan dediğin gibi en son ilkokulda görmüştüm ben o rakamları, demem o ki bu bir süreç çok kafana takmadan sağlıklı yaşam üzerine odaklanarak gitmeli yoksa yorar hep bi al bi ver bi yerde sıkılırsın, yeni bir beslenme ve hayat düzeni oluştur K lazım, ben coronadan sonra düzen bozulunca aldım düzeni korumak önemli
Canım yapma kendine yaw, kilodur ağır ağır gider, strese hiç ger
7-13 Haziran Tablo Spor Listesi
UYE 7 Haziran kollontai ------ yarimuhendis 6 @olvidos 1 ummhnisa 1+2 C Cagrihilal1 3+4 hzlsel 2 pacman 1 redsonja87 ------ @matteroftime ------ Anka 1 runib 1 G gibivegibi 3 birniyetmeselesi ------
M monarosaa sen de evde değilsin spor yapamıyorsun canım geldiğinde ekleyeceğim seni
bende artıdayım 5 çiğ köftedenmi acaba , daha ne kadar aç kalabilirimki , sabah doğru dürüst kahvaltı yapmadım .Günaydın. Akşama peynir de yemiştim onu yazmayı unuttum hatta sabah ekleyeyim demiştim. Gece soda da içtim bilmiyorum ondan mi yine artıdayım o kadar az yememe rağmen
spor yazılması için 10000 adımı geçmekmi gerekiyor, ayrıca ben hedefimi değiştirmek istiyorum . daha önce yazmıştım , 72 .5 olsun7-13 Haziran Tablo Spor Listesi
galiba benim de böyle bi diyet yapmama lazım , yoksa gitmeiyor. 300 gr almışım şaka gibi . önceki menülerinde kilo verdinmiIyi geceler herkese
Sabah: 1 poşet kahve
Öğlen: 1 sutlu kahve 1 paket eti form
Akşam: salata ve 1 orta boy elma
Su:2 litre
Spor:11000 adim
karbonhidrat aldıysanız olur benceGünaydınparmaklarım dolma gibi olmuş. Minimum 20bin adım ve bol detoks yapıp ödem atmam lazım.. Siz ödem belasından nasıl kurtuluyorsunuz??
Keşke 100 gram yediğimizde 100 gram alsak. Çay yanında birazcık bisküvit yemiştimkarbonhidrat aldıysanız olur bence
Günaydın canım geçen gün konuşmuştuk madensuyu nun içindeki sodyum oranı önemli tuzu çok olanlar ödem yapabiliyor. Belki geç saatte tükettiğin için ödem yapmıştır sende deGünaydın. Akşama peynir de yemiştim onu yazmayı unuttum hatta sabah ekleyeyim demiştim. Gece soda da içtim bilmiyorum ondan mi yine artıdayım o kadar az yememe rağmen
Günaydın canım dukan birası yapabilirsin.Günaydınparmaklarım dolma gibi olmuş. Minimum 20bin adım ve bol detoks yapıp ödem atmam lazım.. Siz ödem belasından nasıl kurtuluyorsunuz??
Canım diyetisyenler zaten düşük kaloriyle daha zor verilir diyorlar. Ben bazen listeyi azaltırdım kafama göre azaltma derlerdi kızarlardı.Evet en fazla 1300 kalori aliyorum. Cogu gun ddurmuyorum bile 1000 de falan kaliyor. Her turlu hesap kitap yapiyorum. Gunde nerdeyse 1000 kalorilik acik yaratiyorum. 7700 kalori 1 kiloya denk geliyor benim hesaplarima gore haftada 1 kilo vermem lazim bilimsel olarak hadi 900 olsun 800 de raziyim. Bilim benimj kandırıyor ben kwndimi mi kandiriyorum kim kimi kandiriyor vucudum ne anliyor orasi 5 bilimmeyenli denklem isin icinden cikamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?