Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım menün çok iyi yarına biraz daha eksin artar

Yaa demesin öyle
Biz kadınlar olarak ya büyütmek ya da küçültmek istiyoruz hep dertliyiz sanki
Valla ilk çocuktan sonra da yaptırmak istiyordu ama 2.yi düşündüğü için girişmedi bu küçük tosi emmeyi bıraksın düşünüyormuş bakalım

Afiyet olsun canım süpersin
Sağ ol canım tavuğu azcık çok yemiş olabilirim
İyi ya çok şükür kusma olmadı ishal de azaldı halsiz biraz yarına toparlanır inşallah
çok sevindim canım bir an önce toparlasın kuzucuk inşallah
Valla ilk çocuktan sonra da yaptırmak istiyordu ama 2.yi düşündüğü için girişmedi bu küçük tosi emmeyi bıraksın düşünüyormuş bakalım
ben ancak bir tane yaparım canım yaş geldi otuza ne ara ikinciyi yapacağım o yüzden doğurup emzirip yaptıracağım inşallah

Yok canım düşünmüyorum ama sonumuz ne olur bilemiyorum. Sadece göz biraz korkuyor valla uzun Bi süreç olunca
Haklısın canım uğraştırıcı bir süreç eğer sütyen ile filan çok göze batmıyorsa boşverebilirsin ben 120 kiloya dayandığım için inanılmaz büyüdüler şimdi de o yüzden kocamanlar
Canım menün çok iyi yarına biraz daha eksin artar

Yaa demesin öyle
Biz kadınlar olarak ya büyütmek ya da küçültmek istiyoruz hep dertliyiz sanki
inşallah canım ya tavuğu biraz fazla yedim ama hedefime 200 gr kaldı bu hafta düşük tuttum hedefi çok veremem diye bakalım cuma günü göreceğiz

D cup kullanıyorum canım. Daha ne olsunlar gözüm basarsa olucam yani.

Ohh 200 gr da cumaya rahat gider bence süper gidiyorsun valla. Perşembe cuma mı gidecektin sen okula koşturmaca da başlıyor tabi.

D cup kullanıyorum canım. Daha ne olsunlar gözüm basarsa olucam yani.

Ohh 200 gr da cumaya rahat gider bence süper gidiyorsun valla. Perşembe cuma mı gidecektin sen okula koşturmaca da başlıyor tabi.
Aynen canım yarında evden canlı ders iki gün okuldayım cuma günü okulda nöbette verirlerse müthiş olur eve gelince tartılacağım çünkü o gün kendimi yorayım biraz merdiven inip çıkayım benim de d ve 100 bazen 95 de oluyor ama kalıba göre değişiyor

Dedikodu aramış da aradığını bulamamış yazık teyzeme
Aynen öyle olmuş
Hadi inşallah güzel haberlerini de alırız burda

Ay çok güzel yine ve yenidenyarın akşam benim de menüm sana benzeyek
Çok güzel canım inşallah artıların gidecek cumaya kadar
3 dilim biraz fazla olmuş gibi ama yavaş yavaş alışacaksınbölgesel hareketlerinden önce ısınma amaçlı hiç değilse 10 15 dk cardio da eklemeni öneririm daha çok verim alırsın canım

Ohh ohh süper spor olacak sana o zaman
Bide bu büyük bedenler baya da pahalı valla 2 tane alıyorum 350 civarı para veriyorum.

Lizozom55 merhaba canım ben senin geldiğini görmemişim galiba Zeynep ben kaptan yardımcısıyım takımın bu sayfasında biraz daha aktif olursan seni daha iyi tanıyabiliriz
Merhabalar, foruma yeni dahil oldum henüz keşif olayını bitiremedim. Bu sayfayı takip edeyim teşekkür ederim

Merhabalar, foruma yeni dahil oldum henüz keşif olayını bitiremedim. Bu sayfayı takip edeyim teşekkür ederim
Tamamdır canım burası asıl konuşulan yer zaten diğer sayfada menüleri yazıyoruz bu sayfada yorumlamasını yapıyoruz çünkü diğer sayfaya sadece menü yazmak için giriyoruz orada yazdıklarımızı görmeyebiliriz

Alın benden de o kadar en sisko yerim alt bacaklarım
Alt bacaklarim incelse ust kismini o kadar onemsemeyecegim ama gitmiyor. Zaten benim su an duraklamam bacaklarimdaki yagi eritemiyorum bacaklarim incelse zayiflamam devam edecek ama inat etti. Bacaklar inatci ben inatci insallah ben kazanirim.

Muhtesem otesi bir menu ortim sporlarda sahane gelsin eksiler sana

Aynen öyle olmuş

Hadi inşallah güzel haberlerini de alırız burda
İnşallah canım
Bu yemeğe bayılıyorum kremalısı daha güzel tabi ama kremayı dökmeden kendi payımı ayırıyorum
Ohh ohh süper spor olacak sana o zaman
Bide bu büyük bedenler baya da pahalı valla 2 tane alıyorum 350 civarı para veriyorum.
aynen canım sorma aşırı pahalı küçük bedenler ne kadar uygun hoş küçük bedenler her türlü kıyafette çok uyguna bulabiliyor ben zaten ne zamandır iki mağaza hariç alışveriş yapamıyorum mağazalar hep 42 ve altı beden inşallah bu yaz 42 olacakmışım gibi duruyor mağaza seçeneğimi arttıracağım
merhaba canım hoş geldin ben de Hazal diğer kaptan yardımcısıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…