- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.641
Valla ilk çocuktan sonra da yaptırmak istiyordu ama 2.yi düşündüğü için girişmedi bu küçük tosi emmeyi bıraksın düşünüyormuş bakalımCanım menün çok iyi yarına biraz daha eksin artar
Yaa demesin öyle
Biz kadınlar olarak ya büyütmek ya da küçültmek istiyoruz hep dertliyiz sanki
Harika bir temenniYine kum saati ama çocuklu kum saatisin en kısa zamanda çocuklu ama vay hiç çocuk doğurmuş gibi değilsin kum saati olman dileğiyle
Oh oh yandan yandanHarika bir temenniamiiiin inşallah
İleride de ayyy annesi misin, ablası sandım kum saati olurum bu gazla
Bu dördüncü deseydin keşkeOh oh yandan yandanben 18 yaşındayken yeğenim kucağımdaydı o zamanlar 66 kilodaydım bi kadın beni annesi sanmıştı o kadar gıcık olmuştum ki
Hadi hayırlısıValla ilk çocuktan sonra da yaptırmak istiyordu ama 2.yi düşündüğü için girişmedi bu küçük tosi emmeyi bıraksın düşünüyormuş bakalım
Dedim yok yok teyze ben teyzesiyimBu dördüncü deseydin keşke
Dedikodu aramış da aradığını bulamamış yazık teyzemeDedim yok yok teyze ben teyzesiyimo da bana ben de içimden ne kadar genç yaşta anne olmuş dedim diyor dedim kesin öyledir çevir kazı yanmasın
Sağ ol canım tavuğu azcık çok yemiş olabilirimAfiyet olsun canım süpersin
çok sevindim canım bir an önce toparlasın kuzucuk inşallahİyi ya çok şükür kusma olmadı ishal de azaldı halsiz biraz yarına toparlanır inşallah
ben ancak bir tane yaparım canım yaş geldi otuza ne ara ikinciyi yapacağımValla ilk çocuktan sonra da yaptırmak istiyordu ama 2.yi düşündüğü için girişmedi bu küçük tosi emmeyi bıraksın düşünüyormuş bakalım
Haklısın canım uğraştırıcı bir süreç eğer sütyen ile filan çok göze batmıyorsa boşverebilirsin ben 120 kiloya dayandığım için inanılmaz büyüdüler şimdi de o yüzden kocamanlarYok canım düşünmüyorum ama sonumuz ne olur bilemiyorum. Sadece göz biraz korkuyor valla uzun Bi süreç olunca
inşallah canım ya tavuğu biraz fazla yedim amaCanım menün çok iyi yarına biraz daha eksin artar
Yaa demesin öyle
Biz kadınlar olarak ya büyütmek ya da küçültmek istiyoruz hep dertliyiz sanki
D cup kullanıyorum canım. Daha ne olsunlar gözüm basarsa olucam yani.Haklısın canım uğraştırıcı bir süreç eğer sütyen ile filan çok göze batmıyorsa boşverebilirsin ben 120 kiloya dayandığım için inanılmaz büyüdüler şimdi de o yüzden kocamanlar
inşallah canım ya tavuğu biraz fazla yedim amahedefime 200 gr kaldı bu hafta düşük tuttum hedefi çok veremem diye bakalım cuma günü göreceğiz
Aynen canım yarında evden canlı ders iki gün okuldayım cuma günü okulda nöbette verirlerse müthiş olurD cup kullanıyorum canım. Daha ne olsunlar gözüm basarsa olucam yani.
Ohh 200 gr da cumaya rahat gider bence süper gidiyorsun valla. Perşembe cuma mı gidecektin sen okula koşturmaca da başlıyor tabi.
Aynen öyle olmuşDedikodu aramış da aradığını bulamamış yazık teyzeme
Hadi inşallah güzel haberlerini de alırız burdaSağ ol canım tavuğu azcık çok yemiş olabilirim
çok sevindim canım bir an önce toparlasın kuzucuk inşallah
ben ancak bir tane yaparım canım yaş geldi otuza ne ara ikinciyi yapacağımo yüzden doğurup emzirip yaptıracağım inşallah
Ay çok güzel yine ve yenidenKahvaltı
2 haşlanmış yumurta, peynir, domates, 1 wasa, kiraz saplı çay
Ara
1 avuç kuruyemiş
Akşam
Köri soslu tavuk, 4 yk haşlanmış tb makarna
2 LT su, dukan birası/ 3 mil Leslie
Cherry Mom ummhnisa @Anka
Çok güzel canım inşallah artıların gidecek cumaya kadar8 haziran
Sabah
Sütlü filtre kahve
Muz
1 dlm tb ekmek
2kk süzme peynir
1tk kahvaltılık sos
Öğle
Sade Türk kahvesi
Akşam
5 6yk kurufasulye
4yk bulgur pilavı
Salata
Su 1.5lt oldu en az 2ye tamamlarım
Spor:2mil leslie
8bin adım
@redsonja87Cherry Mom
3 dilim biraz fazla olmuş gibi ama yavaş yavaş alışacaksın8 Haziran
Sabah üç dilim ıspanaklı tava böreği
Domates ve salatalık
Öğlen
Yeşil salata
Tavuk köftesi 3 adet
Ara öğün
Kahve
Akşam bir tabak zeytinyağlı kabak
Bir yeşil elma
Su 2.5 litreden biraz fazla
Lily Sabri'nin karın egzersizi toplam 15 dk.
Adım için bir saatim yok maalesef.
Ohh ohh süper spor olacak sana o zamanAynen canım yarında evden canlı ders iki gün okuldayım cuma günü okulda nöbette verirlerse müthiş olureve gelince tartılacağım çünkü o gün kendimi yorayım biraz merdiven inip çıkayım benim de d ve 100 bazen 95 de oluyor ama kalıba göre değişiyor
Merhabalar, foruma yeni dahil oldum henüz keşif olayını bitiremedim. Bu sayfayı takip edeyim teşekkür ederimLizozom55 merhaba canım ben senin geldiğini görmemişim galiba Zeynep ben kaptan yardımcısıyım takımın bu sayfasında biraz daha aktif olursan seni daha iyi tanıyabiliriz
Tamamdır canım burası asıl konuşulan yer zaten diğer sayfada menüleri yazıyoruz bu sayfada yorumlamasını yapıyoruz çünkü diğer sayfaya sadece menü yazmak için giriyoruz orada yazdıklarımızı görmeyebilirizMerhabalar, foruma yeni dahil oldum henüz keşif olayını bitiremedim. Bu sayfayı takip edeyim teşekkür ederim
Alt bacaklarim incelse ust kismini o kadar onemsemeyecegim ama gitmiyor. Zaten benim su an duraklamam bacaklarimdaki yagi eritemiyorum bacaklarim incelse zayiflamam devam edecek ama inat etti. Bacaklar inatci ben inatci insallah ben kazanirim.Alın benden de o kadar en sisko yerim alt bacaklarım
Muhtesem otesi bir menu ortim sporlarda sahane gelsin eksiler sana8 haziran
10.45 : 3yk yulafı sütle karıştırdım içinde 1 küçük nektari ve 2 ceviz
15.00 : 1 kupa sade nescafe ve türk kahvesi fincanı leblebi 10tane kuru üzüm
17.45 : ton balıklı salata 1 dilim tb ekmek
Su : 3lt
Spor : 30dk cardio ve 30dk bölgesel
Cherry Mom ummhnisa C Cagrihilal1
İnşallah canımAynen öyle olmuş
Hadi inşallah güzel haberlerini de alırız burda
Bu yemeğe bayılıyorumAy çok güzel yine ve yenidenyarın akşam benim de menüm sana benzeyek
Çok güzel canım inşallah artıların gidecek cumaya kadar
3 dilim biraz fazla olmuş gibi ama yavaş yavaş alışacaksınbölgesel hareketlerinden önce ısınma amaçlı hiç değilse 10 15 dk cardio da eklemeni öneririm daha çok verim alırsın canım
aynen canım sorma aşırı pahalı küçük bedenler ne kadar uygun hoş küçük bedenler her türlü kıyafette çok uyguna bulabiliyor ben zaten ne zamandır iki mağaza hariç alışveriş yapamıyorum mağazalar hep 42 ve altı beden inşallah bu yaz 42 olacakmışım gibi duruyor mağaza seçeneğimi arttıracağımOhh ohh süper spor olacak sana o zaman
Bide bu büyük bedenler baya da pahalı valla 2 tane alıyorum 350 civarı para veriyorum.
merhaba canım hoş geldin ben de Hazal diğer kaptan yardımcısıyımMerhabalar, foruma yeni dahil oldum henüz keşif olayını bitiremedim. Bu sayfayı takip edeyim teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?