Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oy kıyamam sana bendüşünme bunları sal gitsin ne varsa onu ye şunda sınırlandırayım deme kalori hesaplaması yapma vallahi düşünmekten bile ceremiyor olabilirsin Begonya2 kulağı çınlasın ona stres yarıyor ama sana yaramıuor demek ki canım

Yediklerim kac kalori ne kadar spor yaparsam yakarim eve yuruyerek mj gitsemi dusunmekten anin tadini falan da cikaramiylrum millet telefondan instegrama bakiyor ben mutfakta ne var bi goz atip fatsecret da neyi ne kadar yiyecegimi hesapliyorum. yoruluyorum resmen

Ayy güldürdünvallahi şu önümdeki 2 günü de atlattım mı tamamım benve canım bir şok daha vereyim ben 25 dk da 3000 tane ip atladım 1500 tanesi 10 15 dakikamı alıyor

Sil butun programlari diyorum kendime bazen siliyorum sonra aklimda kaliyor yaptigim spor yedigimj öldürdü mu diye geri yukluyorum

Böyle olmak çok zorlar insanı beynini biraz boşaltman lazım rahatlaman lazım birkaç gün yapmamayı dene sil uygulamayı instagram kullanıyorsan sağlıklı şryler paylaşan sayfaları çık takipten boşalt her şeyi rahatla

Doğru haklısın ben diyeyim de sonraki günlerde uygularsınchloe canımdır ama beni spordan soğuttu o yüzden şu aralar hiç ona bulaşmıyorumgitsin ödemler gelsin eksiler vuhuuuu
İnşallah, biraz gayret edince güzel sonuç alacağıma eminim de gaza ihtiyacım varmış. Olacak inşallah

Peki ne önerirsin başlangıç için? Konuya o kadar uzağım ki nereden başlasam uzun vadede iyi olur bilemiyorum maalesef.

Bence chloeyi düşünme ilk başlarda çünkü zorlu. Ben ilk başlarda hep leslie yapardım en az 2 mile leslie yapıp peşindem bölgesel yaparsan güzel olur veya 20 25 dklık cardiolar da yapabilirsin

Oylede rahatlayamiyorum aklim hep orda vallaha iyi degilim ben kendime baska ugras bulmam lazim. Dun can sıkıntısından cam sildim aklimdaki tek sey cam silerken kac kalori yaktigimdi kitap okuyayim dedim elimdeki kitap zayiflamayla ilgiliydi benim diyetisyenden once psikologa gitmem lazkm

Vallahi bir şrkilde rahatlaman lazım ne olursa olsun boşaltman lazım o düşünceleri kurtulman lazım

Insan hakikaten kafasina takiyor biryerde yapacak bisey yok. Ben dün yatmadan fazladan bir elma yedim diye bugün de yarım değil de bir paket eti form yedim diye vicdan yaptim

Ooo süper canım ben de anneme gideceğim ama cuma günü inşallah çok kaçırmam
chloe nasıl yaptın canım hiç cesaret edemiyorum ilk günden çok yorma kendini yarın pestilin çıkacak
Artık etkisinden çıkma vakti canım dün yine spor yoktu

C Cagrihilal1 canım bu kadar yapma kendine bende çok takıntılıyım zayıflamaya o yüzden anlıyorum seni ama şöyle ne bileyim güzel saran bir diziye başlasan senin stresini alsa ben o zamanlar hiç kiloyu düşünmüyorum çünkü

Valla ben perşembe kalmayız diye iyi iyi demiştim ama bi arkadaş şehir dışından geldiği için perşembe de kalalım dediler hayır diyemedim mecbur götüreceğim

Yaa ben cuma alışverişe çıktım 40 beden bile büyük geldi resmen o kadar mutlu oldum ki. Hatta Bi gömlek alacaktım eskiden büyük beden denk gelmezdi üzülürdüm şimdi hep büyük bedenler kalmıştı
Kendimi daha iyi hissediyorum artık
Elşne sağlık canımcım

Sabah
2 tane haşlanmış yumurta
Salatalık
Domates

Ara1
Türk kahvesi (şekersiz)

Ara 2
İce tea(şekersiz)

Öğle
Tavuk ve yeşil fasülye

Akşam
Yok
Su 2.5 lt
Cherry Mom ummhnisa
Canım seninde baya az olmuş menün acıkmazsan iyi tabi cuma günü senden de çok güzel Bi eksi gelecek
Iyi geceler herkese

Sabah: 1 poşet kahve
Öğlen: 1 sutlu kahve 1 paket eti form
Akşam: salata ve 1 orta boy elma

Su:2 litre

Spor:11000 adim
Canım çok az olmuş menün bu şekilde dayanman zor olur.

Kafa tek noktaya kilitlendi benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…