- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.681
Oy kıyamam sana benEvet en fazla 1300 kalori aliyorum. Cogu gun ddurmuyorum bile 1000 de falan kaliyor. Her turlu hesap kitap yapiyorum. Gunde nerdeyse 1000 kalorilik acik yaratiyorum. 7700 kalori 1 kiloya denk geliyor benim hesaplarima gore haftada 1 kilo vermem lazim bilimsel olarak hadi 900 olsun 800 de raziyim. Bilim benimj kandırıyor ben kwndimi mi kandiriyorum kim kimi kandiriyor vucudum ne anliyor orasi 5 bilimmeyenli denklem isin icinden cikamiyorum
Yediklerim kac kalori ne kadar spor yaparsam yakarim eve yuruyerek mj gitsemi dusunmekten anin tadini falan da cikaramiylrumYa bazen olması gerekiyor diyet ana planda olunca yaptığın şeylerden de zevk almıyorsun ben de arada düşünüyorum oraya gidersem yiyeceğim gitmesem mi diye ama öyle düşünmekle ömür geçmez o yüzden arada düşünmeyip anın tadını çıkarıyorum
Ayy güldürdünBenim bahsettiğim mühendis hanım tam da buydu işte.. odaklandın mı tamamen kitleniyorsun sen hedefe ulaşana kadar bırakmıyorsun. Bu irade sende olmasa yarım saatte 1500 zıp zıp ip atlayabilir miydin yoksa.
O değilde hala ipte kaldım ben, 1500 ip atlaman nasıl oturmuşsa artık bana hala etkisinden çıkamıyorum hahsjakajskalkjsjs
Sil butun programlari diyorum kendime bazen siliyorum sonra aklimda kaliyor yaptigim spor yedigimj öldürdü mu diye geri yukluyorumOy kıyamam sana bendüşünme bunları sal gitsin ne varsa onu ye şunda sınırlandırayım deme kalori hesaplaması yapma vallahi düşünmekten bile ceremiyor olabilirsin Begonya2 kulağı çınlasın ona stres yarıyor ama sana yaramıuor demek ki canım
Böyle olmak çok zorlar insanı beynini biraz boşaltman lazım rahatlaman lazım birkaç gün yapmamayı dene sil uygulamayı instagram kullanıyorsan sağlıklı şryler paylaşan sayfaları çık takipten boşalt her şeyi rahatlaYediklerim kac kalori ne kadar spor yaparsam yakarim eve yuruyerek mj gitsemi dusunmekten anin tadini falan da cikaramiylrummillet telefondan instegrama bakiyor ben mutfakta ne var bi goz atip fatsecret da neyi ne kadar yiyecegimi hesapliyorum. yoruluyorum resmen
İnşallah, biraz gayret edince güzel sonuç alacağıma eminim de gaza ihtiyacım varmış. Olacak inşallahDoğru haklısın ben diyeyim de sonraki günlerde uygularsınchloe canımdır ama beni spordan soğuttu o yüzden şu aralar hiç ona bulaşmıyorum gitsin ödemler gelsin eksiler vuhuuuu
Sil sil valla kalsın aklında nasıl yememek için irademizi kullanıyoruz onu geri yüklememek için de iradeni kullanSil butun programlari diyorum kendime bazen siliyorum sonra aklimda kaliyor yaptigim spor yedigimj öldürdü mu diye geri yukluyorum
Bence chloeyi düşünme ilk başlarda çünkü zorlu. Ben ilk başlarda hep leslie yapardım en az 2 mile leslie yapıp peşindem bölgesel yaparsan güzel olur veya 20 25 dklık cardiolar da yapabilirsinİnşallah, biraz gayret edince güzel sonuç alacağıma eminim de gaza ihtiyacım varmış. Olacak inşallah
Peki ne önerirsin başlangıç için? Konuya o kadar uzağım ki nereden başlasam uzun vadede iyi olur bilemiyorum maalesef.
Oylede rahatlayamiyorum aklim hep orda vallaha iyi degilim ben kendime baska ugras bulmam lazim. Dun can sıkıntısından cam sildim aklimdaki tek sey cam silerken kac kalori yaktigimdiBöyle olmak çok zorlar insanı beynini biraz boşaltman lazım rahatlaman lazım birkaç gün yapmamayı dene sil uygulamayı instagram kullanıyorsan sağlıklı şryler paylaşan sayfaları çık takipten boşalt her şeyi rahatla
Yememek icin kullandigim irade ortada kafayi yedim yiyecek bisey bulamayincaSil sil valla kalsın aklında nasıl yememek için irademizi kullanıyoruz onu geri yüklememek için de iradeni kullan
Vallahi bir şrkilde rahatlaman lazım ne olursa olsun boşaltman lazım o düşünceleri kurtulman lazımOylede rahatlayamiyorum aklim hep orda vallaha iyi degilim ben kendime baska ugras bulmam lazim. Dun can sıkıntısından cam sildim aklimdaki tek sey cam silerken kac kalori yaktigimdikitap okuyayim dedim elimdeki kitap zayiflamayla ilgiliydi benim diyetisyenden once psikologa gitmem lazkm
Insan hakikaten kafasina takiyor biryerde yapacak bisey yok. Ben dün yatmadan fazladan bir elma yedim diye bugün de yarım değil de bir paket eti form yedim diye vicdan yaptimOylede rahatlayamiyorum aklim hep orda vallaha iyi degilim ben kendime baska ugras bulmam lazim. Dun can sıkıntısından cam sildim aklimdaki tek sey cam silerken kac kalori yaktigimdikitap okuyayim dedim elimdeki kitap zayiflamayla ilgiliydi benim diyetisyenden once psikologa gitmem lazkm
UYE | 7 Haziran |
| ------ |
| 6 |
@olvidos | 1 |
| 1+2 |
C Cagrihilal1 | 3+4 |
| 2 |
| 1 |
| ------ |
| ------ |
| 1 |
| 1 |
G gibivegibi | 3 |
| ------ |
Böyle olmamalı işte canım kendinden önemli değil hiçbir şeyYememek icin kullandigim irade ortada kafayi yedim yiyecek bisey bulamayinca
Ooo süper canım ben de anneme gideceğim ama cuma günü inşallah çok kaçırmamZaten oraya akşam üzeri gideceğiz yemeği yaparız falan derken yemek biraz geçe kakır sonrasında da bir şey yemem perşembe günü de geç kahbaltı arada yemek için lifalif barlardan alacağım akşamına da biz mi yaparız dışardan mı söyleriz o zaman karar verilir ve liste için de teşekkür ederim tartımı da yanımda taşıyacağım
chloe nasıl yaptın canım hiç cesaret edemiyorumAma ben öğleden sonra katıldım aranıza, onu saymasak da olur bence
Bölgesel hareketten önce az biraz yürüyüş yapmıştım onu saymadım tabişimdi de chloe ting diye bir ablamızın videolarına baktım ondan yaptım. Sonra yine bölgesel fena gaza geldim. Dukan birasını da hazırladım dolapta beni bekliyor. İlk kez böyle bir spor yaptım.
Artık etkisinden çıkma vakti canım dün yine spor yoktuBenim bahsettiğim mühendis hanım tam da buydu işte.. odaklandın mı tamamen kitleniyorsun sen hedefe ulaşana kadar bırakmıyorsun. Bu irade sende olmasa yarım saatte 1500 zıp zıp ip atlayabilir miydin yoksa.
O değilde hala ipte kaldım ben, 1500 ip atlaman nasıl oturmuşsa artık bana hala etkisinden çıkamıyorum hahsjakajskalkjsjs
Valla ben perşembe kalmayız diye iyi iyi demiştim ama bi arkadaş şehir dışından geldiği için perşembe de kalalım dediler hayır diyemedim mecbur götüreceğimOoo süper canım ben de anneme gideceğim ama cuma günü inşallah çok kaçırmam
chloe nasıl yaptın canım hiç cesaret edemiyorumilk günden çok yorma kendini yarın pestilin çıkacak
Artık etkisinden çıkma vakti canım dün yine spor yoktu
C Cagrihilal1 canım bu kadar yapma kendine bende çok takıntılıyım zayıflamaya o yüzden anlıyorum seni ama şöyle ne bileyim güzel saran bir diziye başlasan senin stresini alsa ben o zamanlar hiç kiloyu düşünmüyorum çünkü
Yaa ben cuma alışverişe çıktım 40 beden bile büyük geldi resmen o kadar mutlu oldum ki. Hatta Bi gömlek alacaktım eskiden büyük beden denk gelmezdi üzülürdüm şimdi hep büyük bedenler kalmıştıİnşallah canım
Bu yemeğe bayılıyorumkremalısı daha güzel tabi ama kremayı dökmeden kendi payımı ayırıyorum
aynen canım sorma aşırı pahalı küçük bedenler ne kadar uygun hoş küçük bedenler her türlü kıyafette çok uyguna bulabiliyor ben zaten ne zamandır iki mağaza hariç alışveriş yapamıyorum mağazalar hep 42 ve altı beden inşallah bu yaz 42 olacakmışım gibi duruyor mağaza seçeneğimi arttıracağım
merhaba canım hoş geldin ben de Hazal diğer kaptan yardımcısıyım
Elşne sağlık canımcım7-13 Haziran Tablo Spor Listesi
UYE 7 Haziran kollontai ------ yarimuhendis 6 @olvidos 1 ummhnisa 1+2 C Cagrihilal1 3+4 hzlsel 2 pacman 1 redsonja87 ------ matteroftime ------ Anka 1 runib 1 G gibivegibi 3 birniyetmeselesi ------
Lizozom55 ve furusan kızlar haftaya ekleyeceğim sizi
melita09 canım menü paylaşımı yapmamışsın diye listeden çıkarttım
M monarosaa sen de evde değilsin spor yapamıyorsun canım geldiğinde ekleyeceğim seni
Canım seninde baya az olmuş menün acıkmazsan iyi tabi cuma günü senden de çok güzel Bi eksi gelecekSabah
2 tane haşlanmış yumurta
Salatalık
Domates
Ara1
Türk kahvesi (şekersiz)
Ara 2
İce tea(şekersiz)
Öğle
Tavuk ve yeşil fasülye
Akşam
Yok
Su 2.5 lt
Cherry Mom ummhnisa
Canım çok az olmuş menün bu şekilde dayanman zor olur.Iyi geceler herkese
Sabah: 1 poşet kahve
Öğlen: 1 sutlu kahve 1 paket eti form
Akşam: salata ve 1 orta boy elma
Su:2 litre
Spor:11000 adim
Kafa tek noktaya kilitlendi benimOoo süper canım ben de anneme gideceğim ama cuma günü inşallah çok kaçırmam
chloe nasıl yaptın canım hiç cesaret edemiyorumilk günden çok yorma kendini yarın pestilin çıkacak
Artık etkisinden çıkma vakti canım dün yine spor yoktu
C Cagrihilal1 canım bu kadar yapma kendine bende çok takıntılıyım zayıflamaya o yüzden anlıyorum seni ama şöyle ne bileyim güzel saran bir diziye başlasan senin stresini alsa ben o zamanlar hiç kiloyu düşünmüyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?