Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvaltımı yaptım kahvemi içtim geldim
Hemen yazayım:
Sabah:2 kuru kayısı 1 bardak limonlu su
Kahvaltı:
1/2 simit
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 t.k şeftali reçeli
1 bardak şekersiz çay
ve 1 tek şekerli kahve

Tam hafta sonu kaçamağı oldu bu

t.k ne anlamadım ama çok da kötü değil bence diğer öğünlerde dengeyi sağla yeter
bu arada ismin Elif galiba seninde

t.k ne anlamadım ama çok da kötü değil bence diğer öğünlerde dengeyi sağla yeter
bu arada ismin Elif galiba seninde

Canım t.k tatlı kaşığı anlamında:))
Yok benim adım Duygu oğlumunda Ege yani duyguege:))
Elif arkadaşımız amonra nickli olan arkadaşımız canım

hayırlı pazarlar kızlar
bugün biraz geç kalktım
eşim tost yap tost yiyeylim diyince kepekli tost yedim
o da götürdü yarım ekmekleri tabi
beyaz ekmeği çoz özlüyorum bazen
birazdan dışarı çıkcaz akşamda annemleri
pier lotiye götürcez yani bugün araziyim izninizle

teşekkürler sengim:81:

form çayı olarak ne içiyosun? ben herhangi bi çay içmiyorumda içsem mi acaba diyorum

canım duygu doğa marka slim çay içiyo
ben de bazen doğa slim bazen de doğadan 5 i 1 yerde çayı
dönüşümlü olarak bu 5 i 1 yerde ciddi ödem çözüyo ben de
slim çayda iiştahı bastırma ve ödem söktürme de gayet başarılı

ya zaten sarkacak kadar kilomuz yok kuzu 150 kilo falan olsak belki ama
gerçi benim etim feci sıkıdır cimdik işlemez yani
sarkmasam da yumuşarım senin gibi herhalde

hmmm kibrit kutusu (kk) gibi yani
peki öyleyse memnun oldum Duygu

Bende Elifcim

Oh sefan olsun gez Elifcim biz tıkıldık valla bugün anormal sıcak nereye gidilir bu havada bir avm paklar bizi ondanda fenalık geldi

ya zaten sarkacak kadar kilomuz yok kuzu 150 kilo falan olsak belki ama
gerçi benim etim feci sıkıdır cimdik işlemez yani
sarkmasam da yumuşarım senin gibi herhalde

Evet tatlım aynen öyle ama ben daha önce profosyonel olarak çok spor yaptım lisede derslerimi etkileyince bıraktım ve ondan sonra bacaklarım mahfoldu
Yumuşama elbet oluyor ama spora başlarsan belki hiç olmaz

teşekkürler sengim:81:

form çayı olarak ne içiyosun? ben herhangi bi çay içmiyorumda içsem mi acaba diyorum

Botany form portakallı karışık bitki çayı canım içinde sinameki falan var şekersiz içtiğim halde tadı kötü değil bence içindekileri falan kontrol edip hangisi gözüne daha iyi geliyosa onu deneyebilirsin yada çeşit çeşit deneyebilirsin.Ben memnunum bundan ama başka çeşitlerde deneyeceğim.

Bu arada sinamekiyi ameliyattan sonra bir takım rahatsızlıklarım nedeniyle kullandım.Herkes beğenmiyo tadını :) ama ben memnun kaldım..Onunda etkisi oluyor yani

beyaz ekmek özlenmez mi hiç yaaa ama yemezsek de ölmeyiz yani hem sağlıklı diil bikerem
bu arada iyi gezmeler canım

kız seng bende de beşi bi yerde vardı,geçen yaz aktardan almıştım biraz içtiydim ya kaldı öyle,malum tadı :76: acaba başlasam mı içmeye diyom :44:

Kızlarrrr kızlarrr:)
Herkes firarda yine..
Kahvaltıyı fazla yiyince arada 10 kırmızı üzüm ve 2 kiraz yedim..
Sonrada 5 gibi ton balıklı makarna salatası yaptım 8 kaşık kadar ondan yedim...
İçine 1 kutu tonbalığı havuç kuru soğan bol yeşillik ve domates baharat ekledim harika oldu tavsiye ederim...
7 gibide 1 etiform ve form çayımı içtim...
Bugünlük bu kadar şimdiden acıktım ama bugün dayanmam lazım:)

Bizde dışarı çıkıyoruz hava kararıyor artıkın:)
Öpüyorum hepiniziiii....

Son düzenleme:

bende eve tıkılıp kaldım

Bu akşammisfirliğe gittiğimiz için takipte değildim ama pek bişey olmamış :)

sabah yediklerimi yazmıştım.(yemeden önce) Kahvaltı etmeden önce ekmek gazete vs. almak için ben çıktım maksat yürüyüş olsun.Ondan sonra bulaşıkları ben yıkadım evi ben süpürdüm ve tozları ben aldım maksat spor olsun akşam evde olsaydım uzun bir yürüyüş yapmayı planlıyordum.Ama olmadı.Malum evde anne baba sözü geçer ve ben henüz o konumda değilim :)
saat 4.15 te 350 gr az prinçli yoğurt çorbası yedim.Akşamda bir tabaktan biraz daha az domatesli suyu fazla olmak üzere şehriye çorbası içtim 2 tane küçük kabak dolması yedim bir de yoğurtlu tiritmiymiş neymiş öyle bişey vardı ondan yedim o biraz azıcık fazla kaçtım ama abartmadan kendimi tutmayı başardım.Çay içmemeyi tercih ettim yoksa bisküvilere dayanamayabilirdim.İşte böylee yinde çok aşırıya kaçmadan tamamladım bugünü sanki pantolonun biri daha kolay kapanıyo yerde kalıyo

Günaydınlarr herkese kimse uyanmadım bakalım daha :)

Umarım bugün tam dozunda verimli bir gün olur hepimiz için.

kızlar ya benim dün bilgisayarım bozuldu ve nete giremedim cep telini denedim o da olmadı... şuan işteyim bir selam veryim kendimi hatırlatayım dedimm..

ara buldukca yazdıklarınıza da cevap vercemöpüyorum hepinizi :))

bu arad dün sabah kahvaltı da 1 dl ekmek 1 kibrit kutu peynir,
ara da biraz meyve, yeşil çay
aksama doğru 10 kaşık kadar yemek bir dilim ekmek
gece süt, ılık su

fazla mı bilmiyorum artık psikolojim bozuldu bu diyet işlerinden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…