Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah omlet sadece
kahve 2 kare çikolata
öğlen tavuk but , 3 kaşık pilav
akşam 1 dilim baklava
2 lt su
11 bin adım

ben yarın tartılmıyorum sen tartıl merak ediyorum:) yemezsem mutsuz olacaktım .yarından itibaren diyet değil açlık yapacam. olmadı böyle
Senin menün de az kalorili ama birazcık sağlıksız. +200 gram olunca moralini hiç bozma. Benim de bozuldu gerci sonra soyle düşünüyorum: ben şimdi zayifliyorum ama tartiya 3 gün sonra yansıyacak

Bu menuyle nasil yasiyorsun. Cok cok cok az. Diyet uzun zorlu bir yol sadece zayiflamaklada bitmeyen korumayida diyet disiplininde yurutmen gereken bir surec. Bu sekilde 1 kac hafta hizli kilo verirsin ama sonrasi senin icin cok zor olur. Daha yeni basliyorsun daha saglam menulerle ilerlemelisin bence. Zayiflama bir tarafa sagligin icjnde iyi degil. Önce saglik diyoruz
sabah omlet sadece
kahve 2 kare çikolata
öğlen tavuk but , 3 kaşık pilav
akşam 1 dilim baklava
2 lt su
11 bin adım
Menude hic bisey yok neye uzuluyorsun. Evet kacamak ama senin ki kacamak gibi de degil. Nasil yorumlasam bilemedim. Sabah cok az gune saglam bir kahvaltiyla baslamak her zaman icin iyidir. Sabaha cok hafif baslamissin kahve yani tamam aksamda baklava yedim diye yemek yememissin o baklava senin kan sekerinle oynadi simdi eminim miden kaziniyor su an cok acsin ac degilsende ben aciktirmis olabilirim su an. Yemissjn artik karalar baglamaya gerek yok erken saatlerde yesen aksamda hafif bir menuyle tamamlasan ac kalmaktan daha faydali olurdu senin icin.

O degilde siz nasil duruyorsunuz bu menulerle gun nasil geciyor sabah nasil oluyor. Karniniza kramplar girmiyor mu. Cok merak ediyorum

Bu menü ve bu sporla kas yıkımı olur bence canım

Cherry Mom kaptancııım nasılsın? Benim izin hakkım var mı acaba? Merak etme çok uzun değil. 26-27 ve 29 Haziranda çok ciddi 3 sınavım var. Onlara hazırlanıyorum. Hastaneye sürekli gidince buraya çok vakit ayıramıyorum. Öyle de üzülüyorum baya. Hem de hala regl olamadım. Dikkat etsem de kilo (ödem olduğunu biliyorum aslında) aldığımı hissediyorum. Takımı da aşağı düşürdüm.

29unda dönecek şekilde izin kullanabilir miyim acaba? Yine kendim dikkat edicem merak etme. Sadece buraya uğrayamayacağım o kadar. İnş oluyordur hahahaha

bende halsizlik oluyor ve dışarıdaysam başım ağrıyorç .dediğin çıktı çok açım ve yarım ekmek yedim

Bu menü ve bu sporla kas yıkımı olur bence canım
Çok teşekkür ederim düşünüp de cevap verdiğiniz için . Ben normalde de cok yemiyorum bide çok zor kilo veriyorum ondan dolayi hepten kısmıştım. Belki kaslı olmadığım için az yakıyorumdur aslında kısır döngü oluyor her seferinde kilo vermek için daha da yemen gerekiyor.

dişçiye gittin mi cnm
apa mı yapıyorsun
ben de iyiyim cnm babam geçti derslerinden çok şükür benim yardımcı olduğum da süper geçti

ayy maşallah sana iyiyim cnm ben de anca gelebildim kkya
Dişçiye gitmiştim o rahatsız eden yeri almıştı ertesi gün çekime gel demişti normal çekim yapılamıyormuş. Ertesi gün eşimle tartıştık gitmedim kaldı öyle batan yer gidince rahatsız etmiyor:))
Apa yapmıyorum canım 2 ana 1 ara yapıyorum öyle kafama göre o günki havama göre. Ama çok ödem oluyorum o neden olur bilmiyorum. B12 iğne yapar mı sence. Çok tuz tüketmem yaptığım yemekler herkese tuzsuz gelir. Uykusuzluk desem yıllardır böyle uyku düzenim bozuk bilemedim

babanı da tebrik ederim canım

bende halsizlik oluyor ve dışarıdaysam başım ağrıyorç .dediğin çıktı çok açım ve yarım ekmek yedim
Malesef olacagi buydu. Kacamak yapmis olsan bile sonra ac kalmak yerine dengeli bir menuyle devam ettirmen lazim. Sabah bisey yememissin gunu de tatliyla bitirmissin dayanmam mumkun degildi zaten. Ama yarim ekmek yerine yemek yesen daha saglikli olurdu.

İyi bari canım hafif atlatmışssınız ne güzel inşallah hasarda bırakmamıştır sizlerde
Sağlık çalışanıyım dedin yanlış okumadıysam demi
Yaa çok zor oldu bu süreç Bi de benim kızım Türkçe yi hiç sevmiyor kitap almayı seviyor ama okumayı sevmiyor. Napıcağımı şaşırdım valla. Hazır varsa Bi önerin derslerle alakalı özelden yazarsan sevinirim
Hayret ağğbey gayret ağbeyyy koşun menü yazdım ummhnisa hafta bitmeden yazdım
Oooooo Anka hanımlarda gelmiş
Şükür canım unutma artık yaz menülerini

Apa'nın ne olduğunu anlamadim

Tamam yine az yemek istiyorsan ye ama protein olsun mutlaka her gün ya sabah ya akşam. Sebze olsun mesela akşam salata ye içine yeşil mercimek veya peynir ekle. Takip edicem unutmazsam menülerinü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…