- 24 Aralık 2015
- 549
- En iyi cevaplar
- 1
- 733
- 103
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.821
Yaa çok tatlısınTamam yine az yemek istiyorsan ye ama protein olsun mutlaka her gün ya sabah ya akşam. Sebze olsun mesela akşam salata ye içine yeşil mercimek veya peynir ekle. Takip edicem unutmazsam menülerinü
4 kere girdim menülere çarptı gözüm cevaplayıp yazayım dedim yine unutuyordum yazdım en sonundaİyi bari canım hafif atlatmışssınız ne güzel inşallah hasarda bırakmamıştır sizlerde
Sağlık çalışanıyım dedin yanlış okumadıysam demi
Yaa çok zor oldu bu süreç Bi de benim kızım Türkçe yi hiç sevmiyor kitap almayı seviyor ama okumayı sevmiyor. Napıcağımı şaşırdım valla. Hazır varsa Bi önerin derslerle alakalı özelden yazarsan sevinirim
OoooooAnka hanımlarda gelmiş
Şükür canım unutma artık yaz
Aynen öyle diyorum bebişş.aynı bea diyosun
iyiyim cnm ablamlarla vakit geçirdik babamın sınavlarını bitirdik filan geldim işteyarı sağlıklı diyelim
oh geçmiş olsun canımDişçiye gitmiştim o rahatsız eden yeri almıştı ertesi gün çekime gel demişti normal çekim yapılamıyormuş. Ertesi gün eşimle tartıştık gitmedim kaldı öyle batan yer gidince rahatsız etmiyor:))
Apa yapmıyorum canım 2 ana 1 ara yapıyorum öyle kafama göre o günki havama göre. Ama çok ödem oluyorum o neden olur bilmiyorum. B12 iğne yapar mı sence. Çok tuz tüketmem yaptığım yemekler herkese tuzsuz gelir. Uykusuzluk desem yıllardır böyle uyku düzenim bozuk bilemedim
babanı da tebrik ederim canım
Emnis gelene kadar ben cevaplayayım yanlışım varsa yine emnis düzeltir canım. Evet bu cuma izine ayrılırsan 29u salıya geliyor 2 temmuzda kilo almadan gelirsen girebilirsin canım listeye.Cherry Mom kaptancııım nasılsın? Benim izin hakkım var mı acaba? Merak etme çok uzun değil. 26-27 ve 29 Haziranda çok ciddi 3 sınavım var. Onlara hazırlanıyorum. Hastaneye sürekli gidince buraya çok vakit ayıramıyorum. Öyle de üzülüyorum baya. Hem de hala regl olamadım. Dikkat etsem de kilo (ödem olduğunu biliyorum aslında) aldığımı hissediyorum. Takımı da aşağı düşürdüm.
29unda dönecek şekilde izin kullanabilir miyim acaba? Yine kendim dikkat edicem merak etme.Sadece buraya uğrayamayacağım o kadar. İnş oluyordur hahahaha
Benim iştahım hep açıkoh geçmiş olsun canım
tamam kuzum kendi düzenini bulmuşsun ne güzel
iştahını açtı mı cnm ?
çok teşekkür ederiz
Ahmet apa diye bi adam seviye seviye şifa sistemi yapmış o canım.Apa'nın ne olduğunu anlamadim
4 kere girdim menülere çarptı gözüm cevaplayıp yazayım dedim yine unutuyordum yazdım en sonundamenüleri alıntılayınca da unutuyorum ne yazacağımı yaşlıyım ben
Aa ilk defa duydum bakayım ben de internettenAhmet apa diye bi adam seviye seviye şifa sistemi yapmış o canım.
Şimdi niye yiyon gündüz yebenim salatalarim peynirli etli oluyor hep✌ simdi de biraz peynir yedim kocaman teşekkür ederim
Çok iyi! Ama ben bir kere izne ayrılmıştım. Acaba bir sorun olur mu o diye merak ettim de...Emnis gelene kadar ben cevaplayayım yanlışım varsa yine emnis düzeltir canım. Evet bu cuma izine ayrılırsan 29u salıya geliyor 2 temmuzda kilo almadan gelirsen girebilirsin canım listeye.
he he tamam ben bozdurdumBenim iştahım hep açıkbi apa yaparken kapandıydı işte onda da sen 40 kere tıkıncan dedin açtın
Çok iyi menü canım spor da var harikasın böyle menülerle bizi şaşırtmaya devam9 haziran
11:00
2 yumurta ile karnabaharlı omlet
3 köz biber
Domates
Salatalık
Yarım dilim tb ekmek
15:00
10 kiraz
18:00
1 kabak ile kabak spagetti
1 kase yoğurt
aralarda dukan birası, maydanoz kürü kahveler var
Su 2 litre
spor 10 bin adım ( 2 set yaptım)
Cherry Mom @hzlsl
Yok canım diyetisyen menüsü o free değilhe he tamam ben bozdurdum
kahve de çok içiyorsun ya acaba yanına birşeyler mi arıyorsunbi de mide asidi arttırınca çabuk sindirince yemekleri neden boşaldı mı mide diyorsun
bugünkü menün çok güzel ama bayağı free takılmışsın cnm bilemiyormen son 31 mayısmış galiba yazdığın
Senede 2 izin hakkın var canımÇok iyi! Ama ben bir kere izne ayrılmıştım. Acaba bir sorun olur mu o diye merak ettim de...Ondan da sormak istedim. Çok teşekkür ederim umarım oluyordur ya.
yok yok 31 mayıstan bugüne demek istedimYok canım diyetisyen menüsü o free değil
Bilmiyorum ki olabilir
Aaaa evet aynen ya ya unuttum ya telefonum yoktuyok yok 31 mayıstan bugüne demek istedim
O zaman kaptancığım da görürse öyle yapalımpacman baktım 2020 de ayrılmışsın izine bu yılki izin hakların duruyor canım.
Aaaa evet aynen ya ya unuttum ya telefonum yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?