Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

4 kere girdim menülere çarptı gözüm cevaplayıp yazayım dedim yine unutuyordum yazdım en sonunda menüleri alıntılayınca da unutuyorum ne yazacağımı yaşlıyım ben

oh geçmiş olsun canım

tamam kuzum kendi düzenini bulmuşsun ne güzel
iştahını açtı mı cnm ?

çok teşekkür ederiz

Emnis gelene kadar ben cevaplayayım yanlışım varsa yine emnis düzeltir canım. Evet bu cuma izine ayrılırsan 29u salıya geliyor 2 temmuzda kilo almadan gelirsen girebilirsin canım listeye.

4 kere girdim menülere çarptı gözüm cevaplayıp yazayım dedim yine unutuyordum yazdım en sonunda menüleri alıntılayınca da unutuyorum ne yazacağımı yaşlıyım ben
benim salatalarim peynirli etli oluyor hep✌ simdi de biraz peynir yedim kocaman teşekkür ederim

Emnis gelene kadar ben cevaplayayım yanlışım varsa yine emnis düzeltir canım. Evet bu cuma izine ayrılırsan 29u salıya geliyor 2 temmuzda kilo almadan gelirsen girebilirsin canım listeye.
Çok iyi! Ama ben bir kere izne ayrılmıştım. Acaba bir sorun olur mu o diye merak ettim de... Ondan da sormak istedim. Çok teşekkür ederim umarım oluyordur ya.

Benim iştahım hep açık bi apa yaparken kapandıydı işte onda da sen 40 kere tıkıncan dedin açtın
he he tamam ben bozdurdum
kahve de çok içiyorsun ya acaba yanına birşeyler mi arıyorsun bi de mide asidi arttırınca çabuk sindirince yemekleri neden boşaldı mı mide diyorsun
bugünkü menün çok güzel ama bayağı free takılmışsın cnm bilemiyorm en son 31 mayısmış galiba yazdığın

Çok iyi menü canım spor da var harikasın böyle menülerle bizi şaşırtmaya devam

Yok canım diyetisyen menüsü o free değil
Bilmiyorum ki olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…