- 31 Temmuz 2020
- 20.434
- 60.325
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.841
ücretsiz izinden sonra oluyor mu acabaO zaman kaptancığım da görürse öyle yapalımHem takımımı kötü etkilemem hem de sınavdan sonra bomba gibi dönerim
Kütahya simav dayız canımÇok iyi canım 38 olmuşsun demekben 40 olduğum gün diyeti bırakacağım bende büyük beden çoğu zaman bulamıyordum tombişler yine benden önce almışlar derdim hep
Yok yok ilk güne göre çok iyi başladın canım böyle devam edersen eminin güzelce incelip zayıflayacaksın
Ben kendi annemin evinde bile bir süre sonra rahat edemiyorum kendi düzenimi arıyorum kesinlikle herkesin kendi evi hangi şehirdesiniz canım soğuk deyince merak ettim
Belli bir saatten sonra yediklerimiz içtiklerimiz direk tartıya yansıyor ben perşembe akşamları su içmeyi bile erkenden kesiyorum ki ertesi gün tartıda etki etmesin
Çiğ köfteden olabilir ama kahvaltıyı güzel yapın bence metabolizmaya olumlu etkisi var hem de ne kadar yersek o kadar yakarız çok da kısmayın kendinizi ödem olmuştur büyük ihtimal
ilk sayfada spor tablosu var orayı inceleyebilirsin canım 1 numaralı spor yürüyüş ama onun içinde en az 10bin olması lazım
Evet Sağlık çalışanıyım. Odyoloğum bendeİyi bari canım hafif atlatmışssınız ne güzel inşallah hasarda bırakmamıştır sizlerde
Sağlık çalışanıyım dedin yanlış okumadıysam demi
Yaa çok zor oldu bu süreç Bi de benim kızım Türkçe yi hiç sevmiyor kitap almayı seviyor ama okumayı sevmiyor. Napıcağımı şaşırdım valla. Hazır varsa Bi önerin derslerle alakalı özelden yazarsan sevinirim
OoooooAnka hanımlarda gelmiş
Şükür canım unutma artık yaz menülerini
Menün gayet güzel canım afiyet olsunSabah: 1 yumurtadan omlet, 25 gr dil peyniri, 1 form etimek, domates salatalık, 10 gr ceviz
Ara: 1 muzu dondurup kakaoyla bzzlatmıştım. Onu yedim. Yanında türk kahvesi (keyfime yok diyecek.)
Akşam: 1 kepçe bulgur çorbası, 100 gr köfte, ayran
Su: 2 lt
Cherry Mom ummhnisa matteroftime
Afiyet olsunBazen böyle az yiyorum. Bazen de 3 ana 3 ara öğün yapıyorum. Yemek yiyecek ara bulamadım bugün. Ondan böyle oldu.
Karbonhidrat sayıklayarak dukan birası yapıyorum.Günaydınlar napionuz kızlar bugün tartıda önce son çıkış durumlarınız nasıl
Tebrikler ortim en az hasarla atlatmissin9 haziran
11.00 : 1 haşlanmış yumurta 2 dilim oeynir salatalık domates 1 dilim tb rkmek
17.30 : 2 parça tavuk 4 yk makarna
Ara : azcık çekirdek 3 susamlı çubuk yarım dilim bisküvili pasta
Su : 3.5lt
Spor : 17dk zumba,30dk cardio
Cherry Mom ummhnisa hzlsel C Cagrihilal1
Son çıkış olarak tam olarak hangi son hangi saat dilimindeki vallaha benim son ilk orta hepsi arti dahaGünaydınlar napionuz kızlar bugün tartıda önce son çıkış durumlarınız nasıl
Valla benim bugün hiçbir şey yememem lazımGünaydınlar napionuz kızlar bugün tartıda önce son çıkış durumlarınız nasıl
Bu hafta ben de öyle valla, hadi ben yedim de sen yemiyorsun da anlamadım gitti şu işiSon çıkış olarak tam olarak hangi son hangi saat dilimindeki vallaha benim son ilk orta hepsi arti daha
Günaydın canım bugün dışarıda yiyeceğim ama dikkat etmeye çalışacağım avm yürüyüşü yapacağımGünaydınlar napionuz kızlar bugün tartıda önce son çıkış durumlarınız nasıl
Bende bi yerde biseyleri yanlis yapiyorum ama bulamadim dahaBu hafta ben de öyle valla, hadi ben yedim de sen yemiyorsun da anlamadım gitti şu işi
Mesaji bi daha okuyunca anladimGünaydınlar napionuz kızlar bugün tartıda önce son çıkış durumlarınız nasıl
Canım 1 haftadır bütün menülerini paylaşmışsın. Rica etsem bütün menüleri tek mesajda alıntılar mısın toplu bakalım.Bende bi yerde biseyleri yanlis yapiyorum ama bulamadim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?