Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım dukan birası tansiyonu yükseltirmiş bana da doktor söylemişti maydanozla içince mi farklı etki yaptı acaba
Yükselmiştir belki de bilmiyom bişeyler oldu ama
Teşekkür ederim canım akşam yatmadan yapıp yatayım yarın içeyim inşallah
Ama ikisi birden çok ağır gelir canım maydanoz benim tansiyona tek başına yetiyordu bir tuzlu ayran yap diyeceğim ama o da ödem yapabilir
Uyuturlarsa uyuyacağım bakalım uykusuzluktan ödem oluyorum sanırım kalktığımda kötü hissedersem bi ölçtürürüm ona göre bakarım

Öğretmen misin????
Evet canım aşı sırası gelmiş gidelim olalım dedik her türlü olumsuz yoruma rağmen göze aldık
uykusuzluk çok etkiliyor ben de hep uykusuzum inşallah uyuşabilirsin canım haberdar et tansiyonunu

Evet canım aşı sırası gelmiş gidelim olalım dedik her türlü olumsuz yoruma rağmen göze aldık

uykusuzluk çok etkiliyor ben de hep uykusuzum inşallah uyuşabilirsin canım haberdar et tansiyonunu
15 ocak 1. doz
15 şubat 2. doz sinovac oldum.
20 Mayısta korona oldum :)
Ama herkese öneriyorum sağlık çalışanı olarak :)

Ayy ayy benimde hayalim o da şu sıralar çok stresliyim hem çocukların okul ve dersleri hem de hala ev bulamadım evimi temizlemem lazım ama içimden de gelmiyor sinir oluyorum kendime de. Kızım 5. Sınıf en az 29 kişi oluyorlardı derste şimdilerde 15 kişi falan ama ben beden dersi bile olsa katılmasını istiyorum çünkü hiç tanışmadılar öğretmenleriyle bu haftaya kadar kendini göstersin istiyorum
Bu akşam aşı olacağım kilo yapar mı acaba
Hayırlısı olsun canım benim eşimde oldu aşısını ama bana zor sıra gelir herhalde. Hangi aşıyı olacaksın biontech önermediler bize hiç sinovac oldu eşim
15 ocak 1. doz
Yaa işte aşı oldum rahatım demeyeceksin. Eşim diyor ki haftaya tatile gidicez durmadan bana ve çocuklara tembih ediyor benim aşım var siz dikkat edeceksiniz diye

Ben 2 kız kardeşim ve anneme de bulaştırdım. Hepimiz ayakta atlattık çok şükür. Farenjit gibiydi hepimizde. Eşin de dikkat etsin aşı korusa da taşıyıcı olur Allah korusun. İlaçsız atlattık biz, umarım kimse olmaz, olsa da en ağırı bizim gibi atlatır. Hepimizin hanesine +3 kilo yazıldı o kadar :) Aaa şunun tadını alıyor muyum? Bakayım pastanın tadı da mı yok derken hepimiz kilo aldık

Kimseye müdahil olmak istemem ama ben babama Biontech yaptırdım. Sağlık çalışanlarına da 3. doz aşı gerekirse biontech olurum

15 ocak 1. doz
Benim kuzenim de sağlıkçı o da sinovac olmuştu ama korona oldu karısına da bulaştırdı sonra tabi hafif atllattılar Allahtan
Doğru senin ev işi vardı canım inşallah bir an önce halledersin benim de kuzular 5. Sınıf biz de hiç tanışamadık böyle uzaktan uzağa geçti bir sene benim çalıştığım bölge sıkıntılı zaten normalde de sınıfın ancak yarısı katılıyordu derse bakalım artık hayırlısı ama iyi yapmışsın derslere sokarakevet çok dikkat edin canım nereye gideceksiniz eşin yine olsa bile hafif atlatır senin yaş kaçtı
tadı olmayınca kalorisi de olmasa keşke
Kimseye müdahil olmak istemem ama ben babama Biontech yaptırdım. Sağlık çalışanlarına da 3. doz aşı gerekirse biontech olurum
biz de eşimle gideceğiz olacağız biontech yaptıralım dedik benim de annem sinovac baba biontech oldu annem daha önce olmuştu o zaman biontech yoktu mecburdu yazın tatile şimdi de bir ay okula gideceğiz bakalım inşallah olmayız olursak da hafif atlatırız en azından

Aynen uykusuzluk da beni çok etkiler. Fazla tartılırım uykusuzken

hadi bugunle başlayalım o zmn sabah 8,30 da omlet salatalık semiz otu 1 dilim tam bugday ekmegı ölen haslanmıs tavuk domates corbası 3 te yogurt 5,45 te ayran aşı ve bugun baska bir şey yemeyecegım

C Caglis hoş geldin canım ben kaptan yardımcısı Hazal aynı zamanda spor listesini tutuyorum menü ve sporlarımızı yazdığımız bir sayfamız daha var en aşağıda veya üstte bulabilirsin yalnız hedef kilonu sanırım biraz aşağı çekmemiz lazım yüzde on şartı var 59,2 yeterli olur kaptanımız Cherry Mom daha doğru bilgi verir geldiğinde

Ben de haftaya deneyeceğim ortim yarın sevgili eşim seni yemeğe götüreceğim diye tutturdu elimden geldiğince uygun bir şey yemeye çalışacağım şimdiden özür dilerim

Bunu yapmak için gereken aparatı nereden bulabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…