- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.761
Buluttan nem kapar olduk içtiğim tüm ilaçlara kilo aldırır mı diye şüpheyle yaklaşıyorumBende diyorum ki neden 4 kilo aldım.
En az 1 kilo avans verelim sana :)Buluttan nem kapar olduk içtiğim tüm ilaçlara kilo aldırır mı diye şüpheyle yaklaşıyorumeğer cuma günü artı gelirsem sebebi aşı şimdiden duyuruyorum
Öğretmen misin????En az 1 kilo avans verelim sana :)
Odemli ortilerBen de anlayamadım vallahi ya yanımda yeşil çaylarımı götürüyorum sabah maydonoz kürü yaptım illallah ediyorum resmen
Yükselmiştir belki de bilmiyom bişeyler oldu amaCanım dukan birası tansiyonu yükseltirmiş bana da doktor söylemişti maydanozla içince mi farklı etki yaptı acaba
Teşekkür ederim canım akşam yatmadan yapıp yatayım yarın içeyim inşallah2 dilim ananas bir fincan yeşil çay 2 çubuk tarçın bir baş taze zencefil bunları 2 saat filan bekletiyordum 1 LT suyun içinde o hafta pek sporda yapamamıştım sadece yürüyüş evde olmadığım için yediklerim de dört dörtlük değildi güzel gitmişti ama
gece geç yatıp öğlene kadar uyumayı çok severim şimdi sadece gece geç uyuma kısmını yapabiliyorum o yüzden bütün gün sersem gibi oluyorum sorma o canlı dersler çok bıktırdı artık zaten derse gelen 5-6 kişi onlardan da ikisi derse katılıyor
Uyuturlarsa uyuyacağım bakalım uykusuzluktan ödem oluyorum sanırımAma ikisi birden çok ağır gelir canım maydanoz benim tansiyona tek başına yetiyordubir tuzlu ayran yap diyeceğim ama o da ödem yapabilir
Evet canım aşı sırası gelmiş gidelim olalım dedik her türlü olumsuz yoruma rağmen göze aldıkÖğretmen misin????
uykusuzluk çok etkiliyor ben de hep uykusuzumYükselmiştir belki de bilmiyom bişeyler oldu ama
Teşekkür ederim canım akşam yatmadan yapıp yatayım yarın içeyim inşallah
Uyuturlarsa uyuyacağım bakalım uykusuzluktan ödem oluyorum sanırımkalktığımda kötü hissedersem bi ölçtürürüm ona göre bakarım
15 ocak 1. dozEvet canım aşı sırası gelmiş gidelim olalım dedik her türlü olumsuz yoruma rağmen göze aldık
uykusuzluk çok etkiliyor ben de hep uykusuzuminşallah uyuşabilirsin canım haberdar et tansiyonunu
Ayy ayy benimde hayalim o da şu sıralar çok stresliyim hem çocukların okul ve dersleri hem de hala ev bulamadım evimi temizlemem lazım ama içimden de gelmiyor sinir oluyorum kendime de. Kızım 5. Sınıf en az 29 kişi oluyorlardı derste şimdilerde 15 kişi falan ama ben beden dersi bile olsa katılmasını istiyorum çünkü hiç tanışmadılar öğretmenleriyle bu haftaya kadar kendini göstersin istiyorum2 dilim ananas bir fincan yeşil çay 2 çubuk tarçın bir baş taze zencefil bunları 2 saat filan bekletiyordum 1 LT suyun içinde o hafta pek sporda yapamamıştım sadece yürüyüş evde olmadığım için yediklerim de dört dörtlük değildi güzel gitmişti ama
gece geç yatıp öğlene kadar uyumayı çok severim şimdi sadece gece geç uyuma kısmını yapabiliyorum o yüzden bütün gün sersem gibi oluyorum sorma o canlı dersler çok bıktırdı artık zaten derse gelen 5-6 kişi onlardan da ikisi derse katılıyor
Hayırlısı olsun canım benim eşimde oldu aşısını ama bana zor sıra gelir herhalde. Hangi aşıyı olacaksın biontech önermediler bize hiç sinovac oldu eşimBu akşam aşı olacağım kilo yapar mı acaba
Yaa işte aşı oldum rahatım demeyeceksin. Eşim diyor ki haftaya tatile gidicez durmadan bana ve çocuklara tembih ediyor benim aşım var siz dikkat edeceksiniz diye15 ocak 1. doz
15 şubat 2. doz sinovac oldum.
20 Mayısta korona oldum :)
Ama herkese öneriyorum sağlık çalışanı olarak :)
Ben 2 kız kardeşim ve anneme de bulaştırdım. Hepimiz ayakta atlattık çok şükür. Farenjit gibiydi hepimizde. Eşin de dikkat etsin aşı korusa da taşıyıcı olur Allah korusun. İlaçsız atlattık biz, umarım kimse olmaz, olsa da en ağırı bizim gibi atlatır. Hepimizin hanesine +3 kilo yazıldı o kadar :) Aaa şunun tadını alıyor muyum? Bakayım pastanın tadı da mı yok derken hepimiz kilo aldıkAyy ayy benimde hayalim o da şu sıralar çok stresliyim hem çocukların okul ve dersleri hem de hala ev bulamadım evimi temizlemem lazım ama içimden de gelmiyor sinir oluyorum kendime de. Kızım 5. Sınıf en az 29 kişi oluyorlardı derste şimdilerde 15 kişi falan ama ben beden dersi bile olsa katılmasını istiyorum çünkü hiç tanışmadılar öğretmenleriyle bu haftaya kadar kendini göstersin istiyorum
Hayırlısı olsun canım benim eşimde oldu aşısını ama bana zor sıra gelir herhalde. Hangi aşıyı olacaksın biontech önermediler bize hiç sinovac oldu eşim
Yaa işte aşı oldum rahatım demeyeceksin. Eşim diyor ki haftaya tatile gidicez durmadan bana ve çocuklara tembih ediyor benim aşım var siz dikkat edeceksiniz diye
Benim kuzenim de sağlıkçı o da sinovac olmuştu ama korona oldu karısına da bulaştırdı sonra tabi hafif atllattılar Allahtan15 ocak 1. doz
15 şubat 2. doz sinovac oldum.
20 Mayısta korona oldum :)
Ama herkese öneriyorum sağlık çalışanı olarak :)
Doğru senin ev işi vardı canım inşallah bir an önce halledersin benim de kuzular 5. Sınıf biz de hiç tanışamadık böyle uzaktan uzağa geçti bir sene benim çalıştığım bölge sıkıntılı zaten normalde de sınıfın ancak yarısı katılıyordu derse bakalım artık hayırlısı ama iyi yapmışsın derslere sokarakAyy ayy benimde hayalim o da şu sıralar çok stresliyim hem çocukların okul ve dersleri hem de hala ev bulamadım evimi temizlemem lazım ama içimden de gelmiyor sinir oluyorum kendime de. Kızım 5. Sınıf en az 29 kişi oluyorlardı derste şimdilerde 15 kişi falan ama ben beden dersi bile olsa katılmasını istiyorum çünkü hiç tanışmadılar öğretmenleriyle bu haftaya kadar kendini göstersin istiyorum
Hayırlısı olsun canım benim eşimde oldu aşısını ama bana zor sıra gelir herhalde. Hangi aşıyı olacaksın biontech önermediler bize hiç sinovac oldu eşim
Yaa işte aşı oldum rahatım demeyeceksin. Eşim diyor ki haftaya tatile gidicez durmadan bana ve çocuklara tembih ediyor benim aşım var siz dikkat edeceksiniz diye
tadı olmayınca kalorisi de olmasa keşkeBen 2 kız kardeşim ve anneme de bulaştırdım. Hepimiz ayakta atlattık çok şükür. Farenjit gibiydi hepimizde. Eşin de dikkat etsin aşı korusa da taşıyıcı olur Allah korusun. İlaçsız atlattık biz, umarım kimse olmaz, olsa da en ağırı bizim gibi atlatır. Hepimizin hanesine +3 kilo yazıldı o kadar :) Aaa şunun tadını alıyor muyum? Bakayım pastanın tadı da mı yok derken hepimiz kilo aldık
biz de eşimle gideceğiz olacağız biontech yaptıralım dedik benim de annem sinovac baba biontech oldu annem daha önce olmuştu o zaman biontech yoktu mecburdu yazın tatile şimdi de bir ay okula gideceğiz bakalım inşallah olmayız olursak da hafif atlatırız en azındanKimseye müdahil olmak istemem ama ben babama Biontech yaptırdım. Sağlık çalışanlarına da 3. doz aşı gerekirse biontech olurum
Aynen uykusuzluk da beni çok etkiler. Fazla tartılırım uykusuzkenEvet canım aşı sırası gelmiş gidelim olalım dedik her türlü olumsuz yoruma rağmen göze aldık
uykusuzluk çok etkiliyor ben de hep uykusuzuminşallah uyuşabilirsin canım haberdar et tansiyonunu
Takım kaptanı: @toplight,Cherry Mom
Gönüllerin kaptanı: @morordek
Kaptan Yardımcıları : @yarimuhendis &hzlsel & @kollontai
5.TAKIM KURALLARI:
- Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00'a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan ya da geciktiren takımdan uzaklaştırılır.
Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61 - 60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,819
Kilo bildirimini cuma günleri fotoğraflı ve yanında nick/ güncel tarih notuyla birlikte bildirmek zorunludur aksi takdirde üye bildirimsiz sayılmaktadır.
- Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır. Özel durumu sebebiyle uzun süre takıma gelemeyecek üye konuyu mutlaka kaptana bildirmelidir.
- Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
- Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür. Menü +içtiğiniz su miktarı ve spor aktivitesi aşağıdaki linke eklenecektir.
5.Takım Menü ve Spor Listeleri
5.takım MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI :kk77::spor: Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız. Güzel menü ve şahane sporlarınızı...www.kadinlarkulubu.com
- Kaçamak yapanlara yaptıkları kaçamağın kalorisine göre spor ceza puanı yazılacaktır. Kaçamak yapan kişi, ceza puanı kadar ekstra spor faaliyeti yapmakla yükümlüdür.
- Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.
- 2 hafta art arda kilo veremeyen arkadaş uyarılacak, 3. hafta durum devam ederse takımdan çıkarılacaktır.
- Hafta sonu kaçamaklarına tedbiren pazartesi kontrol tartısı vardır öğlene kadar kg bildirimi zorunludur.
- Takım listesine girmek için deneme süresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün kilosunu bildirecek ve bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. İlk ve ikinci cuma da kilosunu bildirecek, 3. cuma eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise listeye girecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.
Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.
- Takıma yeni katılacak olan arkadaşların, aşağıdaki katılım formunu doldurması gerekir.
KATILIM FORMU
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:65,8
HEDEF KİLONUZ:59,9
MEDENİ DURUMUNUZ:bekar
MESLEGINIZ:muhasebe
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :1/10
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ:saglıksız beslenme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:20 temmuzda tatile gidecek olmam :)
5. Takım Spor Puanlama
Aktivite adı Dakika/Adet Puan Yürüyüş dakika 1 puan Adım sayısı 100 adet 1 puan Leslie dakika 1.5 puan Koşu dakika 4 puan Eliptik dakika 3 puan İp atlama 5 adet 1 puan Jumping Jacks 5 adet 1 puan Zumba dakika 3 puan Cardio dakika 5 puan Jillian dakika 3 puan Yüzme dakika 3 puan Bölgesel egzersizler dakika 2.5 puan Bölgesel egzersizler 10 adet 1 puan Mat pilates dakika 2 puan Reformer pilates dakika 3 puan Yoga dakika 1.5 puan Bisiklet / stepper dakika 3 puan Jessica Smith dakika 2.5 puan Kangoo jumps dakika 3 puan Fitness Blender dakika 3 puan Chloe cardio dakika 5 puan Aletli egzersiz (salon) dakika 3 puan Direnç egzersiz dambıl dakika 4 puan Squat 5 adet 1 puan Tabata-cardio dakika 5 puan
Eki Görüntüle 2774425
Üye ismi Mezun olduğu kilo Mezun olduğu etap Karne linki magickk 60 578 magickk karnesi si_bel 60.9 583 si_bel karnesi kardelelen321 79 585 kardelelen321 karnesi beyazinci 55.6 588 beyazinci karnesi gonulll 60.9 591 gonulll karnesi rint 55.2 599 rintin karnesi parkbyull 70.1 600 parkbyull karnesi violin35 57 601 violin35 karnesi kollontai 50.4 611 kollontai karnesi BeyazOrkidem 59 623 beyazorkidem karnesi Melita09 64,5 635 melita09 karnesi Dennisgo 65,4 650 dennisgo karnesi Leyl-i-fer 74,2 655 leylifer karnesi Pisi pisi kopatim 58,7 665 pisi pisi kopatım karnesi ReyyanK 51 673 reyyank karnesi Pawlover 48,5 675 pawlover karnesi Ortabahar 53,6 682 ortabahar karnesi EceZ 52,1 683 ecez karnesi Hanmeli 66.6 683 Hanmeli karnesi Tempus 69,6 683 Tempus karnesi Cagrihilal1 67.5 686 Cagrihilal1 karnesi Emnis 60.7 686 Emnis karnesi Redsonja 52.3 689 redsonja karnesi
Ben de haftaya deneyeceğim ortim yarın sevgili eşim seni yemeğe götüreceğim diye tutturdu elimden geldiğince uygun bir şey yemeye çalışacağım şimdiden özür dilerimKızlar kabak spagetti konuşmuştunuz geçenlerde bu gün denedim bayıldım resmen tarifi bırakıyorum
Kabak Spagetti (videolu) - Nefis Yemek Tarifleri
Kabak Spagetti (videolu) Tarifi nasıl yapılır? On binlerce kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Bunu yapmak için gereken aparatı nereden bulabilirim?Kızlar kabak spagetti konuşmuştunuz geçenlerde bu gün denedim bayıldım resmen tarifi bırakıyorum
Kabak Spagetti (videolu) - Nefis Yemek Tarifleri
Kabak Spagetti (videolu) Tarifi nasıl yapılır? On binlerce kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?