Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bir de burada ip atlamayla ilgili mesajları görünce bugün gidip kendime ip aldım hem de yağmurda.. İlk etapta sayıyla mı yoksa dakika ile mi başlamam daha iyi olur acaba?

Bir de burada ip atlamayla ilgili mesajları görünce bugün gidip kendime ip aldım hem de yağmurda.. İlk etapta sayıyla mı yoksa dakika ile mi başlamam daha iyi olur acaba?
Sayiyla atliyorlar genelde. Dakika tutana denk gelmedim. Ilk basta zor gelebilir zamanla alisip artiriyorsun. Ilk gunden cok yuklenme bacaklari yoruyor bayaga kolay gelsin simdiden

cnm ben spor takibiin bırakalı bayağı oluyor hzlsel ciğimi etiketliyorsun artık kuzum

Salinca geliyor hemen demi iyice artmadan topla hosgeldin
aynen bugün başladım cnm hoşbuldum

evet cnm bi de ablamlar filan geldi sohbet muhabbet hehe

Hoş geldin canım
hoşbuldum bebeğim napysn

giderdik canımm gezdik de yedik de valla hehe
boşver cnm mıç mıç olmak zorunda değilsin mesafeni koy sen .Amin cnm hepimizi
mersine gittin mi cnm
oo sen birkaç haftaya verir devam edersin cnm no problem

Çok sağol cnm benim sen de heyecanlanmışsındır eminiim

Napalım aynı işte diyet yapıyoz yine sen napıyosun
dişçiye gittin mi cnm
apa mı yapıyorsun
ben de iyiyim cnm babam geçti derslerinden çok şükür benim yardımcı olduğum da süper geçti

Ay ben sana yazacaktım aşkımsu karışıklığa denk geldi iyiyim bu hafta olmazsa haftaya listedeyim inşallah sen ne yaptın nasılsın
ayy maşallah sana iyiyim cnm ben de anca gelebildim kkya

dişçiye gittin mi cnm
apa mı yapıyorsun
ben de iyiyim cnm babam geçti derslerinden çok şükür benim yardımcı olduğum da süper geçti

ayy maşallah sana iyiyim cnm ben de anca gelebildim kkya
Yanlış anlaşılma olmasın kilo verip girmiyorum izin sürem dolduğu için gireceğim

ben yarın tartılmıyorum sen tartıl merak ediyorum:) yemezsem mutsuz olacaktım .yarından itibaren diyet değil açlık yapacam. olmadı böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…