- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.781
Zuccaciyelerde vardir aramakla ugrasmayayim dersen internetten alabilirsinBunu yapmak için gereken aparatı nereden bulabilirim?
Canım soyacakla yaptım ben videoda görünüyorBunu yapmak için gereken aparatı nereden bulabilirim?
Sayiyla atliyorlar genelde. Dakika tutana denk gelmedim. Ilk basta zor gelebilir zamanla alisip artiriyorsun. Ilk gunden cok yuklenme bacaklari yoruyor bayaga kolay gelsin simdidenBir de burada ip atlamayla ilgili mesajları görünce bugün gidip kendime ip aldımhem de yağmurda.. İlk etapta sayıyla mı yoksa dakika ile mi başlamam daha iyi olur acaba?
Ortim iyiyim tavukla az biraz makarna yedin
Hemen bakayımZuccaciyelerde vardir aramakla ugrasmayayim dersen internetten alabilirsin
Sanırım gündüz yapmak daha iyi. Komşuları rahatsız etmeyeyimSayiyla atliyorlar genelde. Dakika tutana denk gelmedim. Ilk basta zor gelebilir zamanla alisip artiriyorsun. Ilk gunden cok yuklenme bacaklari yoruyor bayaga kolay gelsin simdiden
cnm ben spor takibiin bırakalı bayağı oluyor7 haziran pazartesi
Sabah
Tavada yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek
Öğle
2 kepçe şehriye çorba
Salata
Akşam
Fırında patlıcan
1 kase yoğurt
10 bin adım yürüyüş
3 lt su
Cherry Mom @ummhnisa Hedef60kgolmak
aynen bugün başladım cnm hoşbuldumSalinca geliyor hemen demi iyice artmadan toplahosgeldin
evet cnm bi de ablamlar filan geldi sohbet muhabbet heheÇok az kaldı canım ya inşallah bundan sonra düzene girer de çabucak verip kurtulursun
Valla olur canım kışın çizme giymem lazım40 cm’lik bir alt bacağım var şöyle bir 35 cm olsa bari
Gittiği gibi hemen gelmese keşke ama azcık salınca alınıyor başla canım bence de ipin ucu kaçmadan
tartıya çıktım demin en az on beş kere çıkmışımdır en sonunda düne göre -100 görünce rahat bıraktım tartıyı
hoşbuldum bebeğimHoş geldin canım
Videoyu izleyemedim internetim çok az daCanım soyacakla yaptım ben videoda görünüyor
Cok iyi yapmissin canim 5li rakamlar harika taaa 7lerden geldin bravo sana
Gozun aydin canim ablanlara da cok selamlar hasret giderin insallah
Kuzum benim isyerinde kisilerden kaynakli problemler var yasantima inancima saygilari yok ben de haliyle tavrini koydum kimseyle konusmuyorum is harici konusan olirsa cevap veriyorum. Allah iyilerle karsilastirsin hepimizi
Onun dışında ramazani ve bayrami da yalniz geçirdim kapanmadan ailemi goremedim birkac haftaya izin alip gidicem insallah askkusum bunaldım baya.
Tartimin da pili bitti ama en son ramazan sonrasi 84 lere dayanmistim simdi toparladim birazöyle kuzum benden taraf
Canim benim insallah finallerin de iyi geçerben de ozledim canim ya giriyim dedim dua gruplari icin, baktim Burcumuz mezun olmus mesajini gördüm Hedef60kgolmak cok sevindim
Devam ediyorum canim detokslara sosyal medya ve beni anlamayan bana saygi duymayan insanları hayatimdan cikariyorum aile evi ayri kuzum bak ben aylardir ailemi görmüyorum
Napalım aynı işte diyet yapıyoz yinehoşbuldum bebeğimnapysn
Ay ben sana yazacaktım aşkımsu karışıklığa denk geldi iyiyim bu hafta olmazsa haftaya listedeyim inşallah sen ne yaptın nasılsın
dişçiye gittin mi cnmNapalım aynı işte diyet yapıyoz yinesen napıyosun
ayy maşallah sanaAy ben sana yazacaktım aşkımsu karışıklığa denk geldi iyiyim bu hafta olmazsa haftaya listedeyim inşallah sen ne yaptın nasılsın
Yanlış anlaşılma olmasın kilo verip girmiyorum izin sürem dolduğu için gireceğimdişçiye gittin mi cnm
apa mı yapıyorsun
ben de iyiyim cnm babam geçti derslerinden çok şükürbenim yardımcı olduğum da süper geçti
ayy maşallah sanaiyiyim cnm ben de anca gelebildim kkya
hıı hatırladımYanlış anlaşılma olmasın kilo verip girmiyorum izin sürem dolduğu için gireceğim
ben yarın tartılmıyorumSabah: 1 poşet kahve
Öğlen: 1 paket sade eti form
Akşam,: kumpir, yatmadan önce de belki 1 elma yerim
Su 2 litre olacak
Sporyarim saate yakin eliptik bisiklet(250 kalori)
7500 adim
Akşam yine karbonhidrat almış oldum ama umarim yarın ekside olurum
1 baklava için mi buben yarın tartılmıyorumsen tartıl merak ediyorum:) yemezsem mutsuz olacaktım .yarından itibaren diyet değil açlık yapacam. olmadı böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?