- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.861
Aaaa ben seni başkasıyla karıştırmışım 70 lerde sanıyordum ben. Azmış zaten kilon boyun kaçtı.56.6 tartıldım cumaya göre +800 üm
Günaydın, düne göre - 150 gr görünüyorum. Üstelik hiç açlık da hissetmedim. Sanırım salata bana iyi geliyorGünaydınlar napionuz kızlar bugün tartıda önce son çıkış durumlarınız nasıl
Kahvalti
1 dilim ekmek
1 lokma peynir
Zeytin
Ogle
5 yk pilav
4 yk yesil fasulye yemegi
2 yk yogurt
Salata
2.5 lt su
spor
13500 adim
Cherry Mom ummhnisa yarimuhendis
Kahvalti 10:30
1 kk peynir
Salatalik
domates
Zeytin
Ogle 2:30
1 tane kucuk biber dolmasi
4 yk taze fasulye
1 kucuk baget tavuk
1 kase yoğurt
Salata
2.5 lt olur su
Spor
30 dk kardio
45 dk kosu bandinda yuruyus
30 dk bolgesel
Cherry Mom ummhnisa hzlsel yarimuhendis
Kahvalti 10:30
1 yumurtadan omlet
2 dilim ekmek
Zeytin
Salatalik
domates
Ogle 15:30
150 gr makarna
5 yk kabak yemegi
2 yk yogurt
250 gr karpuz
2.5 lt su
Spor
30 dk bolgesel cok yapamadim midem bulaniyor bugun
Sabah 9:30
Maydanoz kürü
Kahvalti 10:00
1 dilim ekmek
1 kk peynir zeytin
1 yk tahinpekmez
Ara 13:00
200 gr karpuz
1kk peynir
Ogle 16:30
1 tabak tavuklu yesil mercimekli salata
1 bardak kefir
10 tane badem
2 lt su
Spor
1 saat kosu bandinda yuruyus
30 dk bolgesel
Sabah 9:30
maydanoz kürü
100 gr biber kavurmasi az yagda
7 zeytin
2 dilim ekmek
salatalik
domates
ara
6 tane yeni dunya
1 bardak kefir
Ogle 16:30
5 yk kabak yemegi
2 yk sehriye pilavi
1 kase yogurt
Salata
2.5 lt su
Spor
1 saat kosu bandinda yuruyus ogle yemeginden once
1 saat 10 dk kosubandinda yuruyus ogle yemeginden sonra
30 dk bolgesel
1 yumurtadan omlet
2 dilim ekmek
1 yk krem peynir
Ara 13:00
200 gr karpuz
Ogle 15:30
1 kase yogurt corbasi
1 tabak firinda sebzeli tavuk
1 kase yogurt
Yatarkende odem atici bir ayran yapacagim 1 bardak su 3 yk yogurt maydanoz kuru nane ve pul biberli
2.5 lt su
Spor
10 bin adim
30 dk bölgesel
Yok bunlar çok az canım naptın sen. Bu hafta beraber ayarlayalım mı menülerini. Kan grubun neydi senin.Anka burada canim menulerim
Güzel menü canım bakalım yarına ne çıkacağız tartıda9 haziran
Sabah
2 tane sigara böreği
Domates salatalık
Öğlen
3 yk pilav
4-5 tane haşlanmış kuşbaşı et
Akşam
Çeyrek haşlanmış mısır
Su
2.5 lt
Adım 4368
Cherry Mom ummhnisa
Yaaa dayan Hayret dayan şurda cuma ya ne kaldıKarbonhidrat sayıklayarak dukan birası yapıyorum.
Kuzum eksilme olmadı mı hiç pazartesiyle aynı mısınSon çıkış olarak tam olarak hangi son hangi saat dilimindeki vallaha benim son ilk orta hepsi arti daha
Canım ne kadar artıdasın çok muValla benim bugün hiçbir şey yememem lazımŞimdi limon maydanoz kürü yapıp onu içeceğim. Akşam da hafif bir spor ve kabak inşallah.
Aman Hazal cım çok dikkat et biliyorsun çanlar bizim için çalıyor yarın Bi sürprizle karşılaşmayalım. Bugün okuldasın sen dimi nasıl geçiyor günün yoğun muGünaydın canım bugün dışarıda yiyeceğim ama dikkat etmeye çalışacağım avm yürüyüşü yapacağım
Geçen hafta da öyle diyordun ama azıcıkta olsa eksiyi yakalamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Yine olur canım yapabilirsen spor sende ödem yapmazsa Leslie falan yap ben bu hafta hep Leslie yaptım 2mil yarında tartıda önce yaparım yineMesaji bi daha okuyunca anladimson çıkış son gun benim aklim tartida olunca tartiya son cikis olarak anladim. +300 kadar düştüm yarina kadar da tek umut odem aticilar yarin sabah gorecegiz cokda buyuk umutlarim yok ama
Oooo süper canım daha aramıza katılalı az oldu ve eksiye geçmeye başladınGünaydın, düne göre - 150 gr görünüyorum. Üstelik hiç açlık da hissetmedim. Sanırım salata bana iyi geliyor
Canım artın varsa bu gün kabak detoksu yap sadece köfteyi yarın ye.Güzel menü canım bakalım yarına ne çıkacağız tartıda
Yaaa dayan Hayret dayan şurda cuma ya ne kaldı
Kuzum eksilme olmadı mı hiç pazartesiyle aynı mısın
Ona bakarsan dün cuma ya göre _400 düm bugün +300 ne oluyor bana bende anlamıyorum
Canım ne kadar artıdasın çok mu
Bu akşam köfte yapıcam yanına da şu meşhur kabak spagetti yi deneyelim var benim de
Aman Hazal cım çok dikkat et biliyorsun çanlar bizim için çalıyor yarın Bi sürprizle karşılaşmayalım. Bugün okuldasın sen dimi nasıl geçiyor günün yoğun mu
Geçen hafta da öyle diyordun ama azıcıkta olsa eksiyi yakalamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Yine olur canım yapabilirsen spor sende ödem yapmazsa Leslie falan yap ben bu hafta hep Leslie yaptım 2mil yarında tartıda önce yaparım yine
Oooo süper canım daha aramıza katılalı az oldu ve eksiye geçmeye başladın
Güzel menü canım bakalım yarına ne çıkacağız tartıda
Ona bakarsan dün cuma ya göre _400 düm bugün +300 ne oluyor bana bende anlamıyorum
Bu akşam köfte yapıcam yanına da şu meşhur kabak spagetti yi deneyelim var benim de
Aman Hazal cım çok dikkat et biliyorsun çanlar bizim için çalıyor yarın Bi sürprizle karşılaşmayalım. Bugün okuldasın sen dimi nasıl geçiyor günün yoğun mu
Geçen hafta da öyle diyordun ama azıcıkta olsa eksiyi yakalamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Yine olur canım yapabilirsen spor sende ödem yapmazsa Leslie falan yap ben bu hafta hep Leslie yaptım 2mil yarında tartıda önce yaparım yine
Sabah tartılmaya vaktim olmadı bakalım yarın sürpriz olacak son dersime geldim şükür yoğun ama güzel özlemişim yaGüzel menü canım bakalım yarına ne çıkacağız tartıda
Durumlar kötüGünaydınlar napionuz kızlar bugün tartıda önce son çıkış durumlarınız nasıl
Al benden de o kadar uykusuz mu kalıyorsunBende bi yerde biseyleri yanlis yapiyorum ama bulamadim daha
1.70 boyum daha yeniyim grupta zaten. Kilom çok yok ondan daha da az yemem yada bol spor yapmam gerekiyor sanırım. Bu hafta az spor yaptım ama her gün yaptim yine sure olarak azdiAaaa ben seni başkasıyla karıştırmışım 70 lerde sanıyordum ben. Azmış zaten kilon boyun kaçtı.
En son +400 dün salı günü sonra tartılmadım. Bugün de moralim bozulmasın diye tartılmıyorum. Günü hafif geçirip dua edicemGüzel menü canım bakalım yarına ne çıkacağız tartıda
Ben de yaparım kabak spagettiGüzel menü canım bakalım yarına ne çıkacağız tartıda
Sabah artı gelmiştim spordan sonra eksiye geçmişim sevindim bayaCanım artın varsa bu gün kabak detoksu yap sadece köfteyi yarın ye.
Ben hergün tartılıyorum canım ama artı gelsemde çok moral bozmuyorum çünkü günlük iniş çıkışlar olabiliyor haftalık kilomu baz alıyorum yani cumadan cumaya ne kadar verdiğim ya da aldığım önemli olanÇünkü tabak tabak yemek yiyordum. Ekmek sevmem yemem de ama pasta, börek, tatlı, en az dört beş tabak yemek... Fena yiyordum yanisadece onları kontrol altına almak bile fark etti. Hunharca yemeğe alışmış midem dinleniyor şükür.
Her hafta cuma günü yazacağız ya kilomuzu, her gün tartıya çıkmakla doğru mu yapıyorum acaba haftalık mı tartılsam?
Bana gaz oluyor burayı okumakiyi ki gelmişim
Eve gelince güzelce dinlenirsin canım.Sabah tartılmaya vaktim olmadı bakalım yarın sürpriz olacak son dersime geldim şükür yoğun ama güzel özlemişim yatavuk ızgara filan yiyip yürüyüş yaparsam çok sıkıntı olmaz diye umuyorum
Evet deneme süreci diyelim.Durumlar kötüama ben sanırım yarismaya dahil değilim grubu geriye çekmem tek tesellim bu
Gider cumaya sanırım bugünü güzel geçir ve hafif Bi yürüyüş ya da Leslie falan yap baya farkediyorEn son +400 dün salı günü sonra tartılmadım. Bugün de moralim bozulmasın diye tartılmıyorum. Günü hafif geçirip dua edicem
Ooowww süpersin zeynepcimCanımlar bitanemler yarın daha aktif olacağım arkadaşlarla son günümüz olduğu için telefonları bırakıyoruzşunu belirtmek isterim sabah onalr uyurken kalkıp 45 dklık sporumu yaptım
Deneyelim bakalım hatta çocuklara da kabak demiycem yaparsam belki sever onlarda yerBen de yaparım kabak spagetti
Yok yok salmamSabah artı gelmiştim spordan sonra eksiye geçmişim sevindim baya
Ben hergün tartılıyorum canım ama artı gelsemde çok moral bozmuyorum çünkü günlük iniş çıkışlar olabiliyor haftalık kilomu baz alıyorum yani cumadan cumaya ne kadar verdiğim ya da aldığım önemli olan
Eve gelince güzelce dinlenirsin canım.
Seçimin de iyi
Evet deneme süreci diyelim.
Ama yine de takımda değilim diye salma kendini tamam mı
Gider cumaya sanırım bugünü güzel geçir ve hafif Bi yürüyüş ya da Leslie falan yap baya farkediyor
Ooowww süpersin zeynepcim
Deneyelim bakalım hatta çocuklara da kabak demiycem yaparsam belki sever onlarda yer
Moral bozmak yok zaten ben 2 aydır 100gr veriyorum 500gr alıyorum kötü Bi kısırdöngünün içindeyim yani çoğu zaman pesetmenin eşiğinden dönüyorumYok yok salmamama en azindan daha az moralim bozulur
Aynen boyuna göre kilon da çok güzel ama vücudunda yağlanma varsa kas yapmaya gideceksin canım bence. Dün de konuştuğumuz gibi az yemekten ziyade kaliteli karbonhidrat ve protein tüket canım.1.70 boyum daha yeniyim grupta zaten. Kilom çok yok ondan daha da az yemem yada bol spor yapmam gerekiyor sanırım. Bu hafta az spor yaptım ama her gün yaptim yine sure olarak azdi
Bir süre kilo verdikten sonra insanin zayıflaması yavasliyor o süreçte spora yüklenmek lazim ki metabolizma hizlansin diye. Tabi genetik de var ben mesela kilo almaya yakınımdırMoral bozmak yok zaten ben 2 aydır 100gr veriyorum 500gr alıyorum kötü Bi kısırdöngünün içindeyim yani çoğu zaman pesetmenin eşiğinden dönüyorum
Tesekkur ederim evet kilom cok değil de biraz yağlıyimAynen boyuna göre kilon da çok güzel ama vücudunda yağlanma varsa kas yapmaya gideceksin canım bence. Dün de konuştuğumuz gibi az yemekten ziyade kaliteli karbonhidrat ve protein tüket canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?