Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvalti
1 dilim ekmek
1 lokma peynir
Zeytin

Ogle
5 yk pilav
4 yk yesil fasulye yemegi
2 yk yogurt
Salata

2.5 lt su

spor
13500 adim

Cherry Mom ummhnisa yarimuhendis

Anka burada canim menulerim

hzlsel canim hareketi tarif edeyim alt bacak için, hafif yüksek bi yerin kenarında mesela kaldırım kenarı gibi düşün evde ona benzeyen bi alan olabilir merdiven kenarı gibi. Topuklarını kaldırıp Parmaklarına ağırlık vererek aşağı yukarı yaylanıyorsun. Topukların hani boşlukta olarak parmakların kaldırımda şeklinde! Adını bilsem yazıcam bak diye umarım olmuştur tarif günde 20 ile başlarsan zamanla yüze kadar yolu var hafif görünür ama sayıyı yüksek tutma tutulursun

Güzel menü canım bakalım yarına ne çıkacağız tartıda
Karbonhidrat sayıklayarak dukan birası yapıyorum.
Yaaa dayan Hayret dayan şurda cuma ya ne kaldı
Son çıkış olarak tam olarak hangi son hangi saat dilimindeki vallaha benim son ilk orta hepsi arti daha
Kuzum eksilme olmadı mı hiç pazartesiyle aynı mısın
Ona bakarsan dün cuma ya göre _400 düm bugün +300 ne oluyor bana bende anlamıyorum
Valla benim bugün hiçbir şey yememem lazım Şimdi limon maydanoz kürü yapıp onu içeceğim. Akşam da hafif bir spor ve kabak inşallah.
Canım ne kadar artıdasın çok mu
Bu akşam köfte yapıcam yanına da şu meşhur kabak spagetti yi deneyelim var benim de
Günaydın canım bugün dışarıda yiyeceğim ama dikkat etmeye çalışacağım avm yürüyüşü yapacağım
Aman Hazal cım çok dikkat et biliyorsun çanlar bizim için çalıyor yarın Bi sürprizle karşılaşmayalım. Bugün okuldasın sen dimi nasıl geçiyor günün yoğun mu
Mesaji bi daha okuyunca anladim son çıkış son gun benim aklim tartida olunca tartiya son cikis olarak anladim. +300 kadar düştüm yarina kadar da tek umut odem aticilar yarin sabah gorecegiz cokda buyuk umutlarim yok ama
Geçen hafta da öyle diyordun ama azıcıkta olsa eksiyi yakalamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Yine olur canım yapabilirsen spor sende ödem yapmazsa Leslie falan yap ben bu hafta hep Leslie yaptım 2mil yarında tartıda önce yaparım yine
Günaydın, düne göre - 150 gr görünüyorum. Üstelik hiç açlık da hissetmedim. Sanırım salata bana iyi geliyor
Oooo süper canım daha aramıza katılalı az oldu ve eksiye geçmeye başladın

Canım artın varsa bu gün kabak detoksu yap sadece köfteyi yarın ye.

Çünkü tabak tabak yemek yiyordum. Ekmek sevmem yemem de ama pasta, börek, tatlı, en az dört beş tabak yemek... Fena yiyordum yani sadece onları kontrol altına almak bile fark etti. Hunharca yemeğe alışmış midem dinleniyor şükür.

Her hafta cuma günü yazacağız ya kilomuzu, her gün tartıya çıkmakla doğru mu yapıyorum acaba haftalık mı tartılsam?

Bana gaz oluyor burayı okumak iyi ki gelmişim

Sabah tartılmaya vaktim olmadı bakalım yarın sürpriz olacak son dersime geldim şükür yoğun ama güzel özlemişim ya tavuk ızgara filan yiyip yürüyüş yaparsam çok sıkıntı olmaz diye umuyorum

Aaaa ben seni başkasıyla karıştırmışım 70 lerde sanıyordum ben. Azmış zaten kilon boyun kaçtı.
1.70 boyum daha yeniyim grupta zaten. Kilom çok yok ondan daha da az yemem yada bol spor yapmam gerekiyor sanırım. Bu hafta az spor yaptım ama her gün yaptim yine sure olarak azdi

En son +400 dün salı günü sonra tartılmadım. Bugün de moralim bozulmasın diye tartılmıyorum. Günü hafif geçirip dua edicem

Ben de yaparım kabak spagetti

Canım artın varsa bu gün kabak detoksu yap sadece köfteyi yarın ye.
Sabah artı gelmiştim spordan sonra eksiye geçmişim sevindim baya
Ben hergün tartılıyorum canım ama artı gelsemde çok moral bozmuyorum çünkü günlük iniş çıkışlar olabiliyor haftalık kilomu baz alıyorum yani cumadan cumaya ne kadar verdiğim ya da aldığım önemli olan
Sabah tartılmaya vaktim olmadı bakalım yarın sürpriz olacak son dersime geldim şükür yoğun ama güzel özlemişim ya tavuk ızgara filan yiyip yürüyüş yaparsam çok sıkıntı olmaz diye umuyorum
Eve gelince güzelce dinlenirsin canım.
Seçimin de iyi
Durumlar kötü ama ben sanırım yarismaya dahil değilim grubu geriye çekmem tek tesellim bu
Evet deneme süreci diyelim.
Ama yine de takımda değilim diye salma kendini tamam mı
En son +400 dün salı günü sonra tartılmadım. Bugün de moralim bozulmasın diye tartılmıyorum. Günü hafif geçirip dua edicem
Gider cumaya sanırım bugünü güzel geçir ve hafif Bi yürüyüş ya da Leslie falan yap baya farkediyor
Canımlar bitanemler yarın daha aktif olacağım arkadaşlarla son günümüz olduğu için telefonları bırakıyoruzşunu belirtmek isterim sabah onalr uyurken kalkıp 45 dklık sporumu yaptım
Ooowww süpersin zeynepcim
Ben de yaparım kabak spagetti
Deneyelim bakalım hatta çocuklara da kabak demiycem yaparsam belki sever onlarda yer

Yok yok salmam ama en azindan daha az moralim bozulur

1.70 boyum daha yeniyim grupta zaten. Kilom çok yok ondan daha da az yemem yada bol spor yapmam gerekiyor sanırım. Bu hafta az spor yaptım ama her gün yaptim yine sure olarak azdi
Aynen boyuna göre kilon da çok güzel ama vücudunda yağlanma varsa kas yapmaya gideceksin canım bence. Dün de konuştuğumuz gibi az yemekten ziyade kaliteli karbonhidrat ve protein tüket canım.

Moral bozmak yok zaten ben 2 aydır 100gr veriyorum 500gr alıyorum kötü Bi kısırdöngünün içindeyim yani çoğu zaman pesetmenin eşiğinden dönüyorum
Bir süre kilo verdikten sonra insanin zayıflaması yavasliyor o süreçte spora yüklenmek lazim ki metabolizma hizlansin diye. Tabi genetik de var ben mesela kilo almaya yakınımdır
Aynen boyuna göre kilon da çok güzel ama vücudunda yağlanma varsa kas yapmaya gideceksin canım bence. Dün de konuştuğumuz gibi az yemekten ziyade kaliteli karbonhidrat ve protein tüket canım.
Tesekkur ederim evet kilom cok değil de biraz yağlıyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…