Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ecez motivasyon deposu keske kilo alip gelseydin sende ki hirs herkese yansiyor. Emnis tatilde gec gorur mesaji. Ozledik seni ya ben hala buralardayim. Kilonu korumana cok sevindim darisi basimiza gel arada atesle beni

Ecez motivasyon deposu keske kilo alip gelseydin sende ki hirs herkese yansiyor. Emnis tatilde gec gorur mesaji. Ozledik seni ya ben hala buralardayim. Kilonu korumana cok sevindim darisi basimiza gel arada atesle beni
Kanki sürekli hareket halindeyim spor salonu olunca bide örnek olmak gerekiyor şişman hoca mı olur diyecekler. Geliştirdim kendimi baya zaman içerisinde şuanda haftada 4 gün zumba dersi 4 gün pilates dersi veriyorum fiziğim falan baya şekillendi ama işte gece yemelerim başladı sen kaç kilosun ne yaptın verebildin mi

Ben gecen cuma 67.9 u gordum ama kan revan her zaman ki gibi. Bu hafta diyetisyene basladim bakalim neler olacak. Ama bacaklar hala kalin

Ben gecen cuma 67.9 u gordum ama kan revan her zaman ki gibi. Bu hafta diyetisyene basladim bakalim neler olacak. Ama bacaklar hala kalin
Halledicem bugün kendi antremanımdan sonra video çekerim sana arka arkaya 7-8 tane bacak veririm kalınlaştırmaz sıkılaştırır selülitleri toparlar videoya baka baka yaparsın zaten bir yerden sonra ezberliyorsun rutin olarak yapıyorsun. Pilates dersinde kadınlara çok yaptırıyorum hepsinde incelmeler başladı 8 derste

Dort gozle bekliyorum

kollontai ortim bir sorun yokturdur insallah görünmüyorsun hic menu de paylasmadin 3 gundur merak ettim.
Geldim ortim ben ne zaman işleri yoluna sokayım desem bişi çıkıyor, dün valla sabaha kadar dua ettim artık başka çıkış bulamayınca 3 gündür misafir gelen giden ev curcuna bende telefondan değil tabletten girebiliyorum. O geldi bu gitti yok yemek yok temizlik pertim çıktı yine. Ama diyeti bozmadım eksilerdeydim en son bugün bi tartılır bakarım birazdan son duruma senin dİyetisyen listesi nasıl gidiyor +1,5 isen eğer bükün spor yapma ortim şişirmesin akşama kadar bol bol su iç

slm canım boyun kaç merak ettim, çok sıkı diyet uyguluyorsun , kilon iyi gözüyor. ayrıca 4 lt su tuvaket olarak nasıl çok fark varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…