- 24 Aralık 2015
- 549
- En iyi cevaplar
- 1
- 733
- 103
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.501
Günaydın az su içince ondan yansımamış olabilir, canıni sıkma. Öyle olunca tartının bana borcu varmış gibi düşünüyorumGünaydın, geçti geçti şükür, ama düşündüğüm eksileri göremedim tartıda
Evet su epey az kaldı. Bugün telafi ederim inşallah, köprüden önceki son çıkışGünaydın az su içince ondan yansımamış olabilir, canıni sıkma. Öyle olunca tartının bana borcu varmış gibi düşünüyorum
Ooo harikasın canımCherry Mom kaptanım günaydın. Bugün bildirimde bulunabiliyorum
55.1
-1.2
-%2.1
Büyük oynayıp haftaya kilo hedefimi de 53.5 yapıyorum
Ecez motivasyon deposu keske kilo alip gelseydin sende ki hirs herkese yansiyor. Emnis tatilde gec gorur mesaji. Ozledik seni ya ben hala buralardayim. Kilonu korumana cok sevindim darisi basimiza gel arada atesle beniGünaydın 5. takımın fıstıklarıııı nasılsınız umarım herkes iyidir?
KraliçemizCherry Mom ve yılların kilo veremeyeni C Cagrihilal1 'i burada görünce yine bi mutlu oldum öncelikle onu söyleyeyim.
Aklıma geldiniz dedim bir bakınayım ne yapıyorlar kaç kilodalar. Ben hala aynı pilates eğitmenliği devam kilom da 50-52 arası gidiyor geliyor. Gece yemekleri başladı bu aralar hafiften 53'E doğru yanaştım. Sizin mesajları gizli gizli okuyayım da motivasyonum artsın gece yemesini keseyim dedim.
Dikkat et canım keşke yarın gitseydiniz rahat rahat yerdinGünaydınlar
Kızlar birazdan kahvaltıya gidicem arkadaşlarla hemde açık havada zaten en sevdiğim öğün kahvaltı inşallah çok kaçırmam.
Bugün persembe sporsuz geçirebilirsin bugunu hem vucut dinlenir. Dersine calisAy günaydın ben yarım saattir uyanığım spor yaparım diye geri uyumadım ama sınavım da var not okumam gerel fakat uykum vaaarrrrr
Kanki sürekli hareket halindeyim spor salonu olunca bide örnek olmak gerekiyor şişman hoca mı olur diyecekler.Ecez motivasyon deposu keske kilo alip gelseydin sende ki hirs herkese yansiyor. Emnis tatilde gec gorur mesaji. Ozledik seni ya ben hala buralardayim. Kilonu korumana cok sevindim darisi basimiza gel arada atesle beni
Ben gecen cuma 67.9 u gordum ama kan revan her zaman ki gibi. Bu hafta diyetisyene basladim bakalim neler olacak. Ama bacaklar hala kalinKanki sürekli hareket halindeyim spor salonu olunca bide örnek olmak gerekiyor şişman hoca mı olur diyecekler.Geliştirdim kendimi baya zaman içerisinde şuanda haftada 4 gün zumba dersi 4 gün pilates dersi veriyorum fiziğim falan baya şekillendi ama işte gece yemelerim başladı sen kaç kilosun ne yaptın verebildin mi
Halledicem bugün kendi antremanımdan sonra video çekerim sana arka arkaya 7-8 tane bacak veririm kalınlaştırmaz sıkılaştırır selülitleri toparlar videoya baka baka yaparsın zaten bir yerden sonra ezberliyorsun rutin olarak yapıyorsun. Pilates dersinde kadınlara çok yaptırıyorum hepsinde incelmeler başladı 8 dersteBen gecen cuma 67.9 u gordum ama kan revan her zaman ki gibi. Bu hafta diyetisyene basladim bakalim neler olacak. Ama bacaklar hala kalin
20 dk bi bölgesel yaptım bi de 7 günlük ip atlamaya başlamıştım onu da aksarmak istemiyorum o yüzden erken saatlerde onu da atlarımBugün persembe sporsuz geçirebilirsin bugunu hem vucut dinlenir. Dersine calis
Spor bende cok odem yapiyor o yuzden dedim ben sadece 10 bin adimla kapatacagim gunu20 dk bi bölgesel yaptım bi de 7 günlük ip atlamaya başlamıştım onu da aksarmak istemiyorum o yüzden erken saatlerde onu da atlarım
Dort gozle bekliyorumHalledicem bugün kendi antremanımdan sonra video çekerim sana arka arkaya 7-8 tane bacak veririm kalınlaştırmaz sıkılaştırır selülitleri toparlar videoya baka baka yaparsın zaten bir yerden sonra ezberliyorsun rutin olarak yapıyorsun. Pilates dersinde kadınlara çok yaptırıyorum hepsinde incelmeler başladı 8 derste
Biliyorum canım aynen sen öyle yapSpor bende cok odem yapiyor o yuzden dedim ben sadece 10 bin adimla kapatacagim gunu
Bi ilaç kullandım. Mahvetti beni. Yeme içme hep karıştıAy cok sağlıksız kuzucan azicik yemek ye
Yatmadan önce yiyince bir yiyip iki sayılıyor. Ben sabah kalkınca aksamkinden daha cok tartılabiliyorum
Geldim ortimkollontai ortim bir sorun yokturdur insallah görünmüyorsun hic menu de paylasmadin 3 gundur merak ettim.
slm canım boyun kaç merak ettim, çok sıkı diyet uyguluyorsun , kilon iyi gözüyor. ayrıca 4 lt su tuvaket olarak nasıl çok fark varmı16 haziran
Sabah yok
14.30 : 1 elma,1 tk fincanı leblebi 5 fındık
18.00 : 8yk taze fasülye,1salatalık,1dilim tb ekmek
Su : 4lt
Spor : 45 dk cardio,20dk bölgesel,1500 tane ip
Cherry Mom ummhnisa hzlsel runib
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?