Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

burcu en son 8. de yazmış
o gün bugün yok
diskalifiye edilemesini öneriyorum
kızlar bundan sonra böyle olucam kimse alınmaca gücenmece yapmıcak
böyle idare ede ede gevşedi takım

kızlar ya benim basenlerim yok ama birşeye benzemiyor ben şekillenmesini istiyorum bacak mı çalışmam gerek ne yapcam :) bu arada canım cok ii gidiyosun

İyi pazarlar herkese;

Bende şimdi bir domates, bir salatalık, 2 dilim kepekli ekmek, Bir bardak form çay içeceğim :) Mutlu diyetler hepinize canlarım

teşekkürler sengim:81:

form çayı olarak ne içiyosun? ben herhangi bi çay içmiyorumda içsem mi acaba diyorum

ben form değil de hergün çaykur demleme yeşil cay içiyorum muhtesem walla

çıtır üyeler hoşgelmişlerrrr :)

ceren bennn, takımın dinazorlarındann :)

hoşbulduk canım :)

Ben bugün sık sık kontrol etmeye çalışacam ama 4.30-5 belkide daha sonra sosyete pazarına gitmeyi düşünüyoruz da hem bi yürüyüş yapmış olurum bu arada perşembe günü giremeyebilirim ama girmeye çalışırım o gün doğum günüm biraz eğleneyim diyorum.Eğer akrabalar falan mecbur bırakmassa pasta aldırmıycam benimkilere yoksa dayanamıyorum.
Kahvaltı menümüde yazayım kızlar
1 orta domates
1 dilim ekmek(kepekli)
kibrit kutusu kadar peynir(orta yağlı)

saat 8.15 de yedim bunları şimdi bi ara yapayım diyorum ama karar veremedim

merhaba kızlar, lütfen benide aranıza alın bıktım şu kilolarımdan tek başına vermek çok zor 79 kilo ile başladım en son suma günü tatılmıştım 79 idim umarım birlikte çok kilolar veririz. yaşım 26 3 yıllık evliyim ve artık zayıflayıp anne olmak istiyorum..

canım hoşgeldin aramıza
hepimizin amacı aynı
inşallah kurtulcaz bu kilolardan

ya ben dediklerinizden bişey anlamadım :)bunlar nee

ay ceren süper bu iş kuzum ya
daha iyisi şam da kayısı yani
inşallah hayırlı haberler gelir kuzum çok sevindim senin adına

Buarada bu sabah tartıda 61,9u gördüüüm, son 6 senemde ilk defa 61 rakamını gördüm tartıdaaaa, cok mutluyummm cok

kız lequim çok iyi valla
hem diyet için hem iş için hayırlı bi gün olmuş

bu arada aynı anda birsürü alıntı nasıl yapılıyo :44: biri bana da öğretebilir mi

Son düzenleyen: Moderatör:
ceren kurallar konusunda
senin eklenemsini istediğin ya da eksik gördüğün bişey var mı kuzu
arkadaşalrda burdayken hazır
onlar da konuya hakim olur

canım her bulduğun fırsatta burda olmalısın
günlük 5 mesaj yazman gerek
aslında bu kuralalrı koyalaım şimdi hp beraber

1 ) herkes günlük menüsünü yazsın abicim.. mesela ben bgn pazar günkü menümü yazıcam.. ve parça parça olmasın, takip edilmiyo o zmn, ve menüler yorumlansın, özellikle kaptan olarak elifcim sana cok iş düşüyo burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…