- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #41.601
:92: merhaba kızlar :92:
ben ceren ve denızın 70-79 topıgınden arkadaslarıyım, arada gelıp sıze yazıyodum belkı hatırlayanınız vardır .. topıgınız uyelıklerımın arasındaydı, sızın bıle gelmedıgınız gunlerde acaba bı gelısme var mı dıye gelıp takıp edıyodum sızı, topık kapancak dıye uzulmustum ama bu sabah gırdıgımde bırıken gecmısı gorunce ınanın cok sevındımmm
cuma yarısmalarına katılmak gıbı bı nıyetım yok ama tecrubelerınızden faydalanmak amacıyla takıpcınızımmmmhepınıze kolay gelsınnnn
amonraya sormuşsun canım ama ben de yazayım dedim...amonracııım , sana bısı sormak ıstıyorummmm
ben sıkı bır lıste diyeti yapmıyorum ama saglıklı beslenmeye calısıyorummm, bu aralar bıraz sıkıntı bı donemdeyımmm, hem motıvasyon konusunda hem de tartı da bı ılerı ıkı gerı gıdıp duruyorummm, daha oncede arastırmıstım hatta topığin de sormustum kılıcbalıgı cevaplamıstı benı ama sana da sormak ıstıyorumm; L-carnıte :44: Aklıma takılıyo, almak ıstıyorum ama hep vazgecıyorummmm :26: napcam bılemeıdm ama snakı buaralar bı takvıyeye ıhtıyacım var, spordan once kullansam dıyorum ama eşim kesınlıkle istemıyoo, sonucta hap, ona bunun zayıflama hapı olmadıgını anlatıyorum yokk sonuc hala aynı, hayır dıyo baska bısı demıyo, ondan gızlı de kulanmak ıstemıyorummm napcagıma karar veremedımmm :26: boyle metabolızmamı canlandıracak, ya da boyle takvıye olcak bısıler lazım ama neeee :44: bu arada ojelerıni de cok sevıyorummmm
amonracııım , sana bısı sormak ıstıyorummmm
ben sıkı bır lıste diyeti yapmıyorum ama saglıklı beslenmeye calısıyorummm, bu aralar bıraz sıkıntı bı donemdeyımmm, hem motıvasyon konusunda hem de tartı da bı ılerı ıkı gerı gıdıp duruyorummm, daha oncede arastırmıstım hatta topığin de sormustum kılıcbalıgı cevaplamıstı benı ama sana da sormak ıstıyorumm; L-carnıte :44: Aklıma takılıyo, almak ıstıyorum ama hep vazgecıyorummmm :26: napcam bılemeıdm ama snakı buaralar bı takvıyeye ıhtıyacım var, spordan once kullansam dıyorum ama eşim kesınlıkle istemıyoo, sonucta hap, ona bunun zayıflama hapı olmadıgını anlatıyorum yokk sonuc hala aynı, hayır dıyo baska bısı demıyo, ondan gızlı de kulanmak ıstemıyorummm napcagıma karar veremedımmm :26: boyle metabolızmamı canlandıracak, ya da boyle takvıye olcak bısıler lazım ama neeee :44: bu arada ojelerıni de cok sevıyorummmm
amonraya sormuşsun canım ama ben de yazayım dedim...
l- carnitin bence sporda daha fazla enerji veriyo.. yağ yakımına çok faydası yok gbi geldi..bi ara ben de düşünmüştüm ama fiyat bakımından bence değmez...
bence l-carnitin yerine CLA yı araştır canım... bana CLA daha mantıklı geliyor...
ben sipariş vermiştim ama dukana başladım ve çok hızlı kilo kaybettim o yüzden vazgeçtim...
amonraya sormuşsun canım ama ben de yazayım dedim...
l- carnitin bence sporda daha fazla enerji veriyo.. yağ yakımına çok faydası yok gbi geldi..bi ara ben de düşünmüştüm ama fiyat bakımından bence değmez...
bence l-carnitin yerine CLA yı araştır canım... bana CLA daha mantıklı geliyor...
ben sipariş vermiştim ama dukana başladım ve çok hızlı kilo kaybettim o yüzden vazgeçtim...
süper kuzu iyi spor olmuş sana ben de dün akşam bauya yürüdüm
pier lottiye çıakrken
keşke daha uygun bi ayakkabı giyseydim canıma okudu
dolgu topuk ve arnavut kaldırımları
Ayyy pier lotiye çıkarken çok zor olmuştur kıyamam sana ya
Ama olsun spor spordur hareket olmuş sana canım...
sabah:
domates
salatalık
4 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
4 dilim sucuk
ara:
yok
öğlen:
bayatlamış çubuk kraker
ara:
yok
akşam:
et sote
havuç salatası
meyve suyu
spor 30 dak yürüyüş bugün biraz kısa oldu ama neyse
su 1.5 lt
yeşil çay
Canım kiloyu verdiren doktor ya da diyetisyen değilki:)
Sensin...
Ben 96 kilodan 68 kiloya kendim düştüm 68 kilodan sonra diyetisyene gittim motive olmak için
İstersen yaparsın herşey senin elinde
vaaooooouuuuvvvvvvvvvvvvne güzel kilolar vermişsiniz siz öle bayıldım harikasınız valla yaaa ayy çok imrendim sizeee ne kadar zamanda verdiniz bu kiloları biraz anlatsanızda bizde motive olsak yaa
şu an takımdaki üyeleri sayıyorum
ben
duyguege
gauydirigubbak
lequim
özelem8761
seng
begüm
7 kişiyiz kızlar
diğer arkadaşlardan ayrılan vs oldu
bi de begüm sana hedef kilo listesi armıştım ya onu format atınca pc yekaybettim sen de varsa bana
yollar mısın kuzu
şimdi temize geçmek için soruyorum
evet durum böye sanırım
taydinle burcu ne oldu hatırlayan var mı
seanymph izinli
kvrck izinli
ferihan ayrıldı
fulias mezun oldu
yasafat ayrıldı
burcuozzer ???
taydin????
bunlar nerde kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?