Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:92: merhaba kızlar :92:

ben ceren ve denızın 70-79 topıgınden arkadaslarıyım, arada gelıp sıze yazıyodum belkı hatırlayanınız vardır .. topıgınız uyelıklerımın arasındaydı, sızın bıle gelmedıgınız gunlerde acaba bı gelısme var mı dıye gelıp takıp edıyodum sızı, topık kapancak dıye uzulmustum ama bu sabah gırdıgımde bırıken gecmısı gorunce ınanın cok sevındımmm
cuma yarısmalarına katılmak gıbı bı nıyetım yok ama tecrubelerınızden faydalanmak amacıyla takıpcınızımmmm hepınıze kolay gelsınnnn

Son düzenleme:

cnım benim teşekkür ederiz
ceren yok uğramadı da bugün
gelsin de bi toplantı neyin yapalım
sen de her zaman gel hatta hiç gitmesen de olur

amonracııım , sana bısı sormak ıstıyorummmm

ben sıkı bır lıste diyeti yapmıyorum ama saglıklı beslenmeye calısıyorummm, bu aralar bıraz sıkıntı bı donemdeyımmm, hem motıvasyon konusunda hem de tartı da bı ılerı ıkı gerı gıdıp duruyorummm, daha oncede arastırmıstım hatta topığin de sormustum kılıcbalıgı cevaplamıstı benı ama sana da sormak ıstıyorumm; L-carnıte :44: Aklıma takılıyo, almak ıstıyorum ama hep vazgecıyorummmm :26: napcam bılemeıdm ama snakı buaralar bı takvıyeye ıhtıyacım var, spordan once kullansam dıyorum ama eşim kesınlıkle istemıyoo, sonucta hap, ona bunun zayıflama hapı olmadıgını anlatıyorum yokk sonuc hala aynı, hayır dıyo baska bısı demıyo, ondan gızlı de kulanmak ıstemıyorummm napcagıma karar veremedımmm :26: boyle metabolızmamı canlandıracak, ya da boyle takvıye olcak bısıler lazım ama neeee :44: bu arada ojelerıni de cok sevıyorummmm

amonraya sormuşsun canım ama ben de yazayım dedim...
l- carnitin bence sporda daha fazla enerji veriyo.. yağ yakımına çok faydası yok gbi geldi..bi ara ben de düşünmüştüm ama fiyat bakımından bence değmez...
bence l-carnitin yerine CLA yı araştır canım... bana CLA daha mantıklı geliyor...
ben sipariş vermiştim ama dukana başladım ve çok hızlı kilo kaybettim o yüzden vazgeçtim...

canım carnitin ben de var ama onu kullanmak ve maksimum fayda görmek için
spor yapmak gerek bende spor yapamadığım için düzenli kullanmadım uzun zamandır
ama 4 yıl önce 2 ay kadar sporla kullandım hiç bi zararını görmedim
zayıfladım ve sıkılaştım 8 kilo vermiştim ama 15 kilo vermiş kadar incelmiştim
kaldı ki ben diyabet hastasıyım doktorum bi zararı olmaz demişti
carnitin dediğin gibi zayıflama ilacı değil bi mineral takviyesi
kullanmanda bi sakınca olacağını sanmıyorum
kılıçbalığı ne dediyse doğrudur yani
ben krom kapsulu de kullanmıştım doktor kontrolünde
şeker hastalarının faydasına olan bi mineral o da aynı şekilde
ama krom zayıflatmıyo şekeri ve açlığı dengeliyo sadece.
eşin bu konuda sabit fikirliyse ineternetten makale indirip okutabilirsin
ama okuyacağını bile sanmıyorum erkekler dediğim dedik öttürdüğüm düdük
felsefesiyle yaşadıkları için
ya onu dinlemeyeip kullacaksın ya da bitkisel şeyler deneyeceksin kuzu
bitki çayları falan..
ayrıca ocelerimi beğendiğin için de teşekkür ederim

evet cla yı ben de demenk istiyorum hem onda spor şart değil sanırım
dediğin gibi enerjiyi üst seviyelere getiriyo carnitin
ama sporsuz pek işe yaramıyo
amaçta spor yaparken gücü motivasyonu kondisyonu arttırmak

cevapladıgın ıcın tesekkurler canımm, Amonrayı o topıkte gormustum de o yuzden ona sordum dırek olarak
cıdden fıyatı da ayrı bı problem, belkı de ucuz bısı olsaydı kocişi atlatır aman ne kadarlık sey zaten deyıp ınat edıp alırdım ama 75 fılan galıba fıyatı sımdı kocişle zıtlasıp üzerine bı de 75 verıp bı sonuc alamazsammm dile düşerimmm vallaaa

ben oyel lıstelerle dıyet yapamıyorum daha dogrusu dıyet yapamıyorumm, benımkısı saglıklı beslenme ofıste cok zor oluyo, her oglen ne yıyecegım derdı, bı de aksam eve gıtmem 7-8 oluyo, o saaten sonra yemek yıyorummm, yanı gunu erken kapatma gıbı bı sansım olmuyoooo, bu aralar itekleyerek gıdıyo bu da benım moralımı bozuyooo, tek motıvasyonum tartıda gordugum eksılerdı şimdi onlarda yokkk :26: bende yıne arayıslara gırdımmm CLA ya bakayım bı de :44:

Günaydın kızlar pzaratesi sendromu işlerimi hallettim geldim
geçmişi okuyup tekrar gelicem

süper kuzu iyi spor olmuş sana ben de dün akşam bauya yürüdüm
pier lottiye çıakrken
keşke daha uygun bi ayakkabı giyseydim canıma okudu
dolgu topuk ve arnavut kaldırımları

Ayyy pier lotiye çıkarken çok zor olmuştur kıyamam sana ya
Ama olsun spor spordur hareket olmuş sana canım...

Öğlen barbunya yapıcam z.yağlı yanındada bir dilim ekmek ve yoğrtla yerim..
Sonra dışarı çıkıcam birazdan bankada işlerim var birde kaşlarım darmadağın oldu bir kuaföre gidicem gelince görüşürüz canlarım..
Öptüm hepinizi

kaçakçay canım gayet ii yapmışsın tam gaz dewam da bayatlamış cubuk kraker zayıflatıyo mu :))

Canım kiloyu verdiren doktor ya da diyetisyen değilki:)
Sensin...
Ben 96 kilodan 68 kiloya kendim düştüm 68 kilodan sonra diyetisyene gittim motive olmak için
İstersen yaparsın herşey senin elinde

ya sen bu kadar kiloyu nası verdin diyetisyensiz valla helal..

vaaooooouuuuvvvvvvvvvvvv ne güzel kilolar vermişsiniz siz öle bayıldım harikasınız valla yaaa ayy çok imrendim sizeee ne kadar zamanda verdiniz bu kiloları biraz anlatsanızda bizde motive olsak yaa

evet kiloverme hikayeleri dinlemek istiyorum bendee :))

Son düzenleyen: Moderatör:
şu an takımdaki üyeleri sayıyorum
ben
duyguege
gauydirigubbak
lequim
özelem8761
seng
begüm

7 kişiyiz kızlar
diğer arkadaşlardan ayrılan vs oldu

bi de begüm sana hedef kilo listesi armıştım ya onu format atınca pc yekaybettim sen de varsa bana
yollar mısın kuzu

şimdi temize geçmek için soruyorum

seanymph izinli
kvrck izinli
ferihan ayrıldı
fulias mezun oldu
yasafat ayrıldı

burcuozzer ???
taydin????
bunlar nerde kızlar

.........................

taydin buralarda evl,lik telaşında ama geçen cuma bildirimde bulunmamış
eğer bu çarşambaya kadar gelmez ve bildirimde bulunmazsa üzgünüm diskalifiye olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…