- 24 Aralık 2015
- 549
- En iyi cevaplar
- 1
- 733
- 103
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.761
Ay ortim inaniyorum birinci olacağımıza insallah ben ortalamani düşürmemG gibivegibi merhaba yeni ortim ben bir hafta çok verince ertesi hafta az veriyorumama senin için elimden geleni yapacağım bulduğum tüm detoks sularını içeceğim
Gidiyoruz geri ozleyip geliyoruz ne yapalim. Hosgeldin sonradan alinanlar kolay gidiyor insallah sende kolaylikla verirsin. Bende sonlara geldim sayilir. Gucumun yettigi yere kadar gidecegim pilim bitince korumaya gececegim. Diyetisyene basladim ben 3 gundur onun listesiyle ilerliyorum. Menumu erken paylasmistim o yuzden eski ortimi etiketledim sen bakarsin yine. Insallah guzel bir hafta geciririzC Cagrihilal1 buralardaymissin sen de ortak olmusuz ben de kürkçü dukkanina geri döndüm fazlam var eksigim yok
Gelene kadar kendime yorum da yaparımEvet canım hallederiz
Deme kaptanım demeeeeeğğğ bak vallahi yazmam dedim yazmam da yazmam yazmam da yazmamm
Çok güzel ve dengeli olmuş canım tebrik ederim18 haziran cuma
Kahvaltı
1 domates, 1 kk tulum, 5 zeytin, 3 parmak patates kızartması, şekersiz çay, avuç içi kadar yufka
Öğle
Yarım kepçe bezelye, 4 köfte 2yk salata, 1 küçük kase yoğurt
1 sade türk kahvesi, 1 kuş lokum
1.5 litre su
Cherry Mom , ummhnisa
Senin de adımların maşallahlık olangilleeden canım afiyet olsunSabah filtre kahve
Öğlen patlıcan beğendi yatağında köfte
Akşam 1 tabak kadar taze fasulye
12bin adım
1.olacaksınız öyle miiiiiiii inşallah mercimek şişirmez seniSabah:1 sutlu kahve
Oglen; minik bir dilim su böreği, 3 küçük mercimek koftesi
Akşam:yoğurt (350 kalori) ekmek 80- 90 gram 2 elma az biraz barbunya
Spor yok
Su 2 litre olacak
Bugün biraz abarttim da akşam da cok acıkmıştım
Afiyet olsun canım çok güzel yineslm kızlar :)
sabah - omlet ıspamanaklı , peynir zeytin
kahve 1 kurabiye
öğlen tavuk 1 but salata , 4-5 patates ayran
kahve 2 kare çikolata
11 bin adıl 1.5 su
Ya 11den 17ye kadar acıkmıyor musun ben de senin yediklerinden yiyorum ama saat 2 de acıkıyorumKahvalti 11:00
1 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
Salatalik domates
Aksam 17:00
1 dilim ekmek
6 yk kabak
1 kase yogurt
Salata
Ara 19:00
1 kahve fincani leblebi
1 bardak ayran
2.5 lt su
Spor
30 dk kardio
30 dk bolgesel
Cherry Mom ummhnisa @kollontai
Afiyet olsun canım menün de sporun da çok güzel18 Haziran
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 domates
1 salatalık
5 zeytin
1kk süzme peynir
Ara
Bir kupa sütlü kahve
7 fındık, 3 badem
Öğle
Yetişemedim
Akşam
Çocuğumdan kalan dört kaşık kadar yoğurtlu mantı
Su: 2.8 litre, spor: leslie 1 mile, 30 dk leslie boosted, 20 dk bölgesel + yarım saat halay
Cherry Mom ummhnisa @hzlsel
Böyle şeyler başımıza gelebiliyor canım bugğnlük öyle olsun yine de güzel dengelemişsinSabah 10:30
Kaşarlı sucuklu çeyrek tost 2 fincan çay
15:00
1 pohaça
1 fincan üçübirarada
(Dışarıdaydım ve çok açtım )
18:00
3 tane minnak yer alması yarım kase yoğurt
21:00
1 fincan şekersiz çay
spor yok -3 litre su
Insallah mezun olunca sadece korumakla ugrasiriz canimGidiyoruz geri ozleyip geliyoruz ne yapalim. Hosgeldin sonradan alinanlar kolay gidiyor insallah sende kolaylikla verirsin. Bende sonlara geldim sayilir. Gucumun yettigi yere kadar gidecegim pilim bitince korumaya gececegim. Diyetisyene basladim ben 3 gundur onun listesiyle ilerliyorum. Menumu erken paylasmistim o yuzden eski ortimi etiketledim sen bakarsin yine. Insallah guzel bir hafta geciririz
1.olacaksınız öyle miiiiiiii inşallah mercimek şişirmez seni(hasetlendim biraz sanki )
Psikolojik baskıyla 1.olacağız bu haftasu böreğine ne demeli
Sen rahat ol sonunculuktan uzaklaştın böylece
Herkese döndüm seni alıntı gitmiş şimdi fark ettimGeçen haftaki kilom; 55.0
Bu hafta kilom: 54.2
Fark: -800 gram
Oran %1,4545
Cherry Mom @hzlsel yarimuhendis ummhnisa
Kaptanım hedefime doğru yaklaştıkça beni bir hüzün aliyöör. Beni alt listeye düşürsen de(ciddilli) ben birkaç kilo alıp sonra yine vermek için asıl listeye girsem olmaz mı?Hayır asıl listedeyken vicdan yapıp kilo alamıyorumbu da yakın zamanda hedefime ulaşmam ve sizden ayrılmam demek oluyor. Oh nööööö
bende ketojenik besleniyorum sayılır :) kurabiye ve kare çikolatalırım haricinde. ketojenik diyet benimde hep istediğim. menilerin e bakarım:) orti olduk sonuçtaBu hafta ketojenik besleneceğim. Bakalım sonuçlar değişecek mi, nasıl değişecek
Kaptanım kısmetse pazar sabah burdayım. Kusura bakma tartılmak istedim ama tartılamadım. Rize’de tepede bir yerde kaldık ve kahvaltı edip hemen çıkmamız gerekti tartı yoktu malesef bildirim yapamadım@birniyetmeselesi nerede acaba salıdan beri yok canım gelir inşallah gelmezsematteroftime ssenin dönüş ne zamandı canım
Loading=====>>>===>>>>-2 kgPsikolojik baskıyla 1.olacağız bu hafta2 kg eksi geleyim de bireysel de 1.olayım haftaya 2kg eksi gelme duası enterrrrrrrr
Tmm canım sorun değil önceden bilgisini verdin sonuçta sadece önümüzdeki hafta yüzde 2 ye bölünecek o yüzden sıkı gelKaptanım kısmetse pazar sabah burdayım. Kusura bakma tartılmak istedim ama tartılamadım. Rize’de tepede bir yerde kaldık ve kahvaltı edip hemen çıkmamız gerekti tartı yoktu malesef bildirim yapamadım
Ortim harikasın 68 leri gördün sonunda kilonu kırdın daha da iyi gideceğine inanıyorum ben tebrik ederimGeçen hafta:69
Bu hafta:68.6
Fark:400
Yüzde:0.579
Haftaya hedefim 68.3 olsun
Cherry Mom matteroftime
Kızlar çok şaşkınım sabah spor sonrası tartılmıştım sonrasında biraz bişey yiyip içtim okula gidip geldim öylesine Bi tartılayım dedim tartı beni şok etti Eki Görüntüle 2873035
Antiri kuntiri detokslar buluyorum aşırı denemek istiyorum ama ablamdan kesin talimat var düzgün besleneceksin detoks yapmayacaksın diyorLoading=====>>>===>>>>-2 kg
bencede kaptırmayalım birirnciği bak acayip motive oldum şimdi :) taamamdır orti
Tabii buralarda olucamTmm canım sorun değil önceden bilgisini verdin sonuçta sadece önümüzdeki hafta yüzde 2 ye bölünecek o yüzden sıkı gel
Pazartesiden itibaren yeniden aktif olursun o halde takımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?