Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

C Cagrihilal1 buralardaymissin sen de ortak olmusuz ben de kürkçü dukkanina geri döndüm fazlam var eksigim yok
Gidiyoruz geri ozleyip geliyoruz ne yapalim. Hosgeldin sonradan alinanlar kolay gidiyor insallah sende kolaylikla verirsin. Bende sonlara geldim sayilir. Gucumun yettigi yere kadar gidecegim pilim bitince korumaya gececegim. Diyetisyene basladim ben 3 gundur onun listesiyle ilerliyorum. Menumu erken paylasmistim o yuzden eski ortimi etiketledim sen bakarsin yine. Insallah guzel bir hafta geciririz

Yoksa yooksa bu haftanın snuncusuda mı yarımuhendis olacaktı
ummhnisa kıymaz bence sanaaaa yapmazz
Deme kaptanım demeeeeeğğğ bak vallahi yazmam dedim yazmam da yazmam yazmam da yazmamm ama kaptanım ortime de hak veriyorum şimdi ne yalan söyliyeyim kızamam ben de onun gibi yerde olsam yerdim herhaldeama bu hafta yemeeeğğğğğğğğğğğğğ ummhnisa

Çok güzel ve dengeli olmuş canım tebrik ederim
Sabah filtre kahve
Öğlen patlıcan beğendi yatağında köfte
Akşam 1 tabak kadar taze fasulye
12bin adım
Senin de adımların maşallahlık olangilleeden canım afiyet olsun
1.olacaksınız öyle miiiiiiii inşallah mercimek şişirmez seni(hasetlendim biraz sanki)
slm kızlar :)

sabah - omlet ıspamanaklı , peynir zeytin

kahve 1 kurabiye

öğlen tavuk 1 but salata , 4-5 patates ayran

kahve 2 kare çikolata
11 bin adıl 1.5 su
Afiyet olsun canım çok güzel yine
Ya 11den 17ye kadar acıkmıyor musun ben de senin yediklerinden yiyorum ama saat 2 de acıkıyorumçok güzel sporun da şahane☺
Afiyet olsun canım menün de sporun da çok güzel
Böyle şeyler başımıza gelebiliyor canım bugğnlük öyle olsun yine de güzel dengelemişsin

Insallah mezun olunca sadece korumakla ugrasiriz canim bugun cuma listeye bakmiyorum yazacak listem yok yarin baslayacagim insallah

Herkese döndüm seni alıntı gitmiş şimdi fark ettim
Harika gidiyorsun canım yine tuttuğunu bırakmak yok hedefe kadar yola devam
Haftaya hedefini yazdın mı

@birniyetmeselesi nerede acaba salıdan beri yok canım gelir inşallah gelmezse matteroftime ssenin dönüş ne zamandı canım
Kaptanım kısmetse pazar sabah burdayım. Kusura bakma tartılmak istedim ama tartılamadım. Rize’de tepede bir yerde kaldık ve kahvaltı edip hemen çıkmamız gerekti tartı yoktu malesef bildirim yapamadım

Kaptanım kısmetse pazar sabah burdayım. Kusura bakma tartılmak istedim ama tartılamadım. Rize’de tepede bir yerde kaldık ve kahvaltı edip hemen çıkmamız gerekti tartı yoktu malesef bildirim yapamadım
Tmm canım sorun değil önceden bilgisini verdin sonuçta sadece önümüzdeki hafta yüzde 2 ye bölünecek o yüzden sıkı gel
Pazartesiden itibaren yeniden aktif olursun o halde takımda

Ortim harikasın 68 leri gördün sonunda kilonu kırdın daha da iyi gideceğine inanıyorum ben tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…