- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.741
İlk ortimsinAy niye ne güzel orti olduk teşekkür ederim
Ex ortin oldumAy ortim sporun suyun harikayemeğin az olmuş ama eline sağlık
Ben de öyle hissediyorum
Oooo tmm tmm birinci belli olduBu hafta ketojenik besleneceğim. Bakalım sonuçlar değişecek mi, nasıl değişecek
Bu hafta yanlış mı eşleşme yaptım ya
Ağzın bal yesinOooo tmm tmm birinci belli oldu
Benim ortak en son çarşamba uğramış forumaBu hafta yanlış mı eşleşme yaptım yakendi bacağıma mı sıktım yani ummhnisa canım bak sesin çıkmadı kaç saattir nolursun bir şeyler yeme sonra toparlaması zor oluyor bu hafta şaşırtalım şu milleti yaaa
Eevt canım bende o yüzden yazdım bugün yarın dönüş alamazsak listeden muaf tuttuğumuz kızlar vardı onları ekleriz bakalımP
Benim ortak en son çarşamba uğramış foruma
Sağ ol canımcımHAFTANIN EN İYİ ORTAKLARI
hzlsel
Veeeee
@redsonja87
Tebrikler kızlar bu hafta ortaklar birincisi sizsinizz
Sonuncu maalesef
yarimuhendis benim artık buraya son kez adımı yazıyorum yetti gari
Bir sonraki ortaklık sonuçları tablosunda görüşmek üzereee
birniyetmeselesi Lizozom55 ?+1,147 @Cagrihilal1 @kollontai 1,767 @matteroftime ummhnisa ?+0,580 yarimuhendis runib 0,416 G gibivegibi furusan 2,208 hzlsel @redsonja87 3,503
Teşekkürler kaptanım en iyi yüzdemi yaptığın haftaydı tam zamanında oyunu vermişsinYaaaa garibim hem o kadar zahmet ediyor hemde kendi sonuncu oluyor ben olsamm açıklmazdım
Eline sağlık canım
Veee hafta başında oyumu koyduğum müthiş ikili birinci olmuştebriklerr kızlar hzlsel @redsonja87 uçmuşsunuz kızlarrr
ay inşallah bu hafta da birinci olacağız gideyim detoks bakayım hemenEvet diğer favori ikilimde sizsiziniz hadi bakalım
Bu hafta yanlış mı eşleşme yaptım yakendi bacağıma mı sıktım yani ummhnisa canım bak sesin çıkmadı kaç saattir nolursun bir şeyler yeme sonra toparlaması zor oluyor bu hafta şaşırtalım şu milleti yaaa
Detokssss suları adınaa yihaaaaaaaaaaaaG gibivegibi merhaba yeni ortim ben bir hafta çok verince ertesi hafta az veriyorumama senin için elimden geleni yapacağım bulduğum tüm detoks sularını içeceğim
TamamdırEevt canım bende o yüzden yazdım bugün yarın dönüş alamazsak listeden muaf tuttuğumuz kızlar vardı onları ekleriz bakalım
P
Benim ortak en son çarşamba uğramış foruma
Evet canım hallederizEevt canım bende o yüzden yazdım bugün yarın dönüş alamazsak listeden muaf tuttuğumuz kızlar vardı onları ekleriz bakalım
Şu an kalbimden vurulmuşa döndüm ben canım ortim şu anda bir şey yiyordur kesin(hadi beni yalancı çıkar hadi nolursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?