- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.801
Ha gayret bu sefer her zamankinden daha güzel olacakAcikiyorum ölüyorum ama dayanmaya calisiyorum son düzlük artik
Bendesonra diyorum sabah olsa ne olacak sanki doyacaz
Öyle yapacağım valla tost yapacağım ama yulaftan mı ekmekten mi yoksa tavada omletliden mi yapsam aklımda deli sorularAy kuzum hiçbir şey yiyememişsin baba hazırlayınca böyle oluyor tabiyarın şöyle güzel bir kahvaltı hazırla kendine acısını çıkar
Yaa demi seni dinlemek lazımmış bak aklı başına geldiİşte şimdi tartın doğruyu gösterdi canım. Şşşşt 5.takım!! Tartı bozuk bozuk dedim inanmadınız ahan da görün şimdi
Canııım yine harikalar yaratıyorsun tebrik ederim
İnşallah canım bu da bizim için Bi tecrübe olduBunu acı bir şekilde tecrübe etmiş bulunmaktayım
Çok haklısın, inşallah öyle olacak haftaya bomba gibi olacağım
Canııım zeynebim yapalım tabi ama pazartesiden sonra eşlik edebilirim sanaummhnisa merhaba canım bu hafta ortak olduk seninle bu hafta zumba challenge yapalım mı he ne dersin
Yaa deme öyle kaptanım Bi diyetisyen den 4 günlük Bi detoks listesi aldım bakalım salı kesin başlıyorum ona inşallah
Yok canım sen merak etme inan en minimum da tutuyorum ki özellikle akşam yemeğini. Sabah o kadar aç kalktım kiŞu an kalbimden vurulmuşa döndüm ben canım ortim şu anda bir şey yiyordur kesin(hadi beni yalancı çıkar hadi nolursunummhnisa )
Ne münasebet yaaa ne yapar ne eder eksiyi görürüz
Ortiiim bu hafta senin için çabalıycam tek sıkıntım haftaiçi regli olucam biran önce olursam ödemini atarım cumaya kadarDeme kaptanım demeeeeeğğğ bak vallahi yazmam dedim yazmam da yazmam yazmam da yazmammama kaptanım ortime de hak veriyorum şimdi ne yalan söyliyeyim kızamam ben de onun gibi yerde olsam yerdim herhalde ama bu hafta yemeeeğğğğğğğğğğğğğ ummhnisa
Ooooooo benim ortime bakın helal kız sanaYaa demi seni dinlemek lazımmış bak aklı başına geldi
Canııım yine harikalar yaratıyorsun tebrik ederim
İnşallah canım bu da bizim için Bi tecrübe oldu
Canııım zeynebim yapalım tabi ama pazartesiden sonra eşlik edebilirim sana
Yaa deme öyle kaptanım Bi diyetisyen den 4 günlük Bi detoks listesi aldım bakalım salı kesin başlıyorum ona inşallah
Yok canım sen merak etme inan en minimum da tutuyorum ki özellikle akşam yemeğini. Sabah o kadar aç kalktım ki
Canım Bikaç gün menü yazmıycam çünkü burda kendime en uygun şeyleri seçsem de kaçabilir biraz ondan
Ne münasebet yaaa ne yapar ne eder eksiyi görürüz
Ortiiim bu hafta senin için çabalıycam tek sıkıntım haftaiçi regli olucam biran önce olursam ödemini atarım cumaya kadar
Bak şimdi erken den kahvaltımı yaptım şimdi hazırlanıp birazda yürümeyi düşünüyorum. Sonra birazda yüzdükmü baya efor harcamış olurum
Azcık geçde olsa moralin düzeldi dimiiiOoooooo benim ortime bakın helal kız sanapazartesinden itibaren bekliyorum zumbaya hahahahaha bebim ortim geldi kaçılın yürüyüşe bile çıkmış hafta içi detoks yapacakmıl oh oh oh
Düzeldi düzeldiAzcık geçde olsa moralin düzeldi dimiii
Merak etme sen fırsat buldukça buraya bakıyorum ve aklımdan diyet çıkmıyor hiç
Hedeflerimizde aynı olmuş hadi bakalım neler olacakTatlım ortiliğin için teşekkür ederim. Birinciliği de göğüslemişiz, darısı birlikte mezuniyete inşallahhzlsel
kollontai yine yeni yeniden kollontaiciğimle orti olmuşuz Bakalım bu hafta bizi neler bekliyor.
Cherry Mom kaptanım hedefim için 53.9 diyeyim, ortimle hedefim aynı olsun. Sayılar küçüldükçe verilen kaloriler de zorlaşıyor malum.
Eh bişey yememişsin ki yorum yapayım18 haziran
Sabah
Ananaslı Detoks içeceği
Ara
Papatya çaylı ananaslı detoks içeceği
Öğle
Kinoalı fırında mantar sote (6-7 tatlı kaşığı)
Yoğurt
Ara 2
Detoks içeceği (neyliydi unuttum)
Akşam
SalataCherry Mom ummhnisa kollontai
Su 2,5 lt
Ay sorma canım bugüne ne güzel bol yürümeli planlarım vardı aylardır gidemediğim Kadıköy’e gidecektim ama başka bahara kaldıGünaydın kızlar heryer İstanbul gibi yağmurlu muuben yürüyemedim sabah
Nasıl yaptın tostunu canım yulaftan çekti benim de canınHa gayret bu sefer her zamankinden daha güzel olacak
haklısın bazen ben de öyle oluyorum
Öyle yapacağım valla tost yapacağım ama yulaftan mı ekmekten mi yoksa tavada omletliden mi yapsam aklımda deli sorular
Aynen kuzum ben teşekkür ederim asıl en iyi yüzdemi yaptım seninleTatlım ortiliğin için teşekkür ederim. Birinciliği de göğüslemişiz, darısı birlikte mezuniyete inşallahhzlsel
kollontai yine yeni yeniden kollontaiciğimle orti olmuşuz Bakalım bu hafta bizi neler bekliyor.
Cherry Mom kaptanım hedefim için 53.9 diyeyim, ortimle hedefim aynı olsun. Sayılar küçüldükçe verilen kaloriler de zorlaşıyor malum.
Normal bildiğimiz tost yaptım yanında da salatalık domates bitti gitti afiyet oldu ama ben yemek yerken acıkıyorum onu farkettimNasıl yaptın tostunu canım yulaftan çekti benim de canın
Aynen kuzum ben teşekkür ederim asıl en iyi yüzdemi yaptım seninleama demiştim birinci olacağız diye
Afiyet olsun kuzumNormal bildiğimiz tost yaptım yanında da salatalık domates bitti gitti afiyet oldu ama ben yemek yerken acıkıyorum onu farkettim
Merhaba canım tekrardan hoş geldin ben HazalTunaydin kizzlaarr burasi yaniyor 41 derecekiymetini bilin yagmurun.
Ben biraz uzak kaldim sporu falan nasil yapiyorsunuz liste falan var mi beni bi aydinlatin
Oncelikle guzel dileklerin icin tesekkur ederimAfiyet olsun kuzumben de mesela yemek yediğim saatlerde bir sonraki öğün gelsin diye saatleri sayıyorum o kadar acıkıyorum ama akşam yemeğinden kahvaltıya kadar gram açlık hissi olmuyor yemek yedikçe acıkıyoruz o zaman hiç yemesek mi acaba
Merhaba canım tekrardan hoş geldin ben Hazalhangi şehirdesin bilmem ama yüzme imkanın varsa bu sıcaklarda bol bol yüz listeyi üç gün(pazartesi, çarşamba, cumartesi) ben tutuyorum canım aynı olabilir ilk sayfadaki sporlardan seçip yapıyoruz bugün de spor günü başlayabilirsin bugünden bu arada hayırlı uğurlu olsun işin
Ay yemeden nasıl ayakta dururuz kııızzzzzAfiyet olsun kuzumben de mesela yemek yediğim saatlerde bir sonraki öğün gelsin diye saatleri sayıyorum o kadar acıkıyorum ama akşam yemeğinden kahvaltıya kadar gram açlık hissi olmuyor yemek yedikçe acıkıyoruz o zaman hiç yemesek mi acaba
Merhaba canım tekrardan hoş geldin ben Hazalhangi şehirdesin bilmem ama yüzme imkanın varsa bu sıcaklarda bol bol yüz listeyi üç gün(pazartesi, çarşamba, cumartesi) ben tutuyorum canım aynı olabilir ilk sayfadaki sporlardan seçip yapıyoruz bugün de spor günü başlayabilirsin bugünden bu arada hayırlı uğurlu olsun işin
Evet canım menüde etiket yaparsın beni oradan bakarımOncelikle guzel dileklerin icin tesekkur ederim
Esim polis sark gorevi icin diyarbakirdayiz. Yuzme imkani pek yok 5 yasinda bir de bicirigim var onunla ilgileniyorum.
Spor listesi bendeydi onceden ama derslerim yogunlasinca birakmak zorunda kaldimsporlari menuden mi takip ediyorsun? Bayadir spor yapmiyorum ama yavas yavas baslarim insallah
Kek pasta yenerek ortadan kaybolsaydı bu kilolar keşkeAy yemeden nasıl ayakta dururuz kııızzzzzkeşke istediğimiz şeyleri yiyerek kilo verebilsek geçen instagramda bi kız gördüm de 58 59 kilolardayken 53 kilolara düşmüş sınav haftasında şry yazmış evet arkadaşlar ben eridim kayboldum sırrım da 3 öğün kek yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?