Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Acikiyorum ölüyorum ama dayanmaya calisiyorum son düzlük artik
Ha gayret bu sefer her zamankinden daha güzel olacak
Bende sonra diyorum sabah olsa ne olacak sanki doyacaz
haklısın bazen ben de öyle oluyorum
Ay kuzum hiçbir şey yiyememişsin baba hazırlayınca böyle oluyor tabi yarın şöyle güzel bir kahvaltı hazırla kendine acısını çıkar
Öyle yapacağım valla tost yapacağım ama yulaftan mı ekmekten mi yoksa tavada omletliden mi yapsam aklımda deli sorular

Tatlım ortiliğin için teşekkür ederim. Birinciliği de göğüslemişiz, darısı birlikte mezuniyete inşallah hzlsel

kollontai yine yeni yeniden kollontaiciğimle orti olmuşuz Bakalım bu hafta bizi neler bekliyor.

Cherry Mom kaptanım hedefim için 53.9 diyeyim, ortimle hedefim aynı olsun. Sayılar küçüldükçe verilen kaloriler de zorlaşıyor malum.

İşte şimdi tartın doğruyu gösterdi canım. Şşşşt 5.takım!! Tartı bozuk bozuk dedim inanmadınız ahan da görün şimdi
Yaa demi seni dinlemek lazımmış bak aklı başına geldi
Geçen Hafta:83
Bu Hafta: 81,3
Fark:1,7
Yüzde:2,048
Hedef:80,5

Cherry Mom redsonja87
Canııım yine harikalar yaratıyorsun tebrik ederim
Bunu acı bir şekilde tecrübe etmiş bulunmaktayım
Çok haklısın, inşallah öyle olacak haftaya bomba gibi olacağım
İnşallah canım bu da bizim için Bi tecrübe oldu
ummhnisa merhaba canım bu hafta ortak olduk seninle bu hafta zumba challenge yapalım mı he ne dersin
Canııım zeynebim yapalım tabi ama pazartesiden sonra eşlik edebilirim sana
Aynen ummhnisa bu hafta tehlikeli sıkı tut onu
Yaa deme öyle kaptanım Bi diyetisyen den 4 günlük Bi detoks listesi aldım bakalım salı kesin başlıyorum ona inşallah
Şu an kalbimden vurulmuşa döndüm ben canım ortim şu anda bir şey yiyordur kesin(hadi beni yalancı çıkar hadi nolursun ummhnisa )
Yok canım sen merak etme inan en minimum da tutuyorum ki özellikle akşam yemeğini. Sabah o kadar aç kalktım ki
Canım Bikaç gün menü yazmıycam çünkü burda kendime en uygun şeyleri seçsem de kaçabilir biraz ondan
Yoksa yooksa bu haftanın snuncusuda mı yarımuhendis olacaktı
ummhnisa kıymaz bence sanaaaa yapmazz
Ne münasebet yaaa ne yapar ne eder eksiyi görürüz
Ortiiim bu hafta senin için çabalıycam tek sıkıntım haftaiçi regli olucam biran önce olursam ödemini atarım cumaya kadar
Bak şimdi erken den kahvaltımı yaptım şimdi hazırlanıp birazda yürümeyi düşünüyorum. Sonra birazda yüzdükmü baya efor harcamış olurum

Ooooooo benim ortime bakın helal kız sanapazartesinden itibaren bekliyorum zumbaya hahahahaha bebim ortim geldi kaçılın yürüyüşe bile çıkmış hafta içi detoks yapacakmıl oh oh oh

Ooooooo benim ortime bakın helal kız sanapazartesinden itibaren bekliyorum zumbaya hahahahaha bebim ortim geldi kaçılın yürüyüşe bile çıkmış hafta içi detoks yapacakmıl oh oh oh
Azcık geçde olsa moralin düzeldi dimiii
Merak etme sen fırsat buldukça buraya bakıyorum ve aklımdan diyet çıkmıyor hiç

Hedeflerimizde aynı olmuş hadi bakalım neler olacak

Ha gayret bu sefer her zamankinden daha güzel olacak

haklısın bazen ben de öyle oluyorum

Öyle yapacağım valla tost yapacağım ama yulaftan mı ekmekten mi yoksa tavada omletliden mi yapsam aklımda deli sorular
Nasıl yaptın tostunu canım yulaftan çekti benim de canın
Aynen kuzum ben teşekkür ederim asıl en iyi yüzdemi yaptım seninle ama demiştim birinci olacağız diye

Nasıl yaptın tostunu canım yulaftan çekti benim de canın

Aynen kuzum ben teşekkür ederim asıl en iyi yüzdemi yaptım seninle ama demiştim birinci olacağız diye
Normal bildiğimiz tost yaptım yanında da salatalık domates bitti gitti afiyet oldu ama ben yemek yerken acıkıyorum onu farkettim

Tunaydin kizzlaarr burasi yaniyor 41 derece kiymetini bilin yagmurun.

Ben biraz uzak kaldim sporu falan nasil yapiyorsunuz liste falan var mi beni bi aydinlatin

Normal bildiğimiz tost yaptım yanında da salatalık domates bitti gitti afiyet oldu ama ben yemek yerken acıkıyorum onu farkettim
Afiyet olsun kuzum ben de mesela yemek yediğim saatlerde bir sonraki öğün gelsin diye saatleri sayıyorum o kadar acıkıyorum ama akşam yemeğinden kahvaltıya kadar gram açlık hissi olmuyor yemek yedikçe acıkıyoruz o zaman hiç yemesek mi acaba
Tunaydin kizzlaarr burasi yaniyor 41 derece kiymetini bilin yagmurun.

Ben biraz uzak kaldim sporu falan nasil yapiyorsunuz liste falan var mi beni bi aydinlatin
Merhaba canım tekrardan hoş geldin ben Hazal hangi şehirdesin bilmem ama yüzme imkanın varsa bu sıcaklarda bol bol yüz listeyi üç gün(pazartesi, çarşamba, cumartesi) ben tutuyorum canım aynı olabilir ilk sayfadaki sporlardan seçip yapıyoruz bugün de spor günü başlayabilirsin bugünden bu arada hayırlı uğurlu olsun işin

Oncelikle guzel dileklerin icin tesekkur ederim
Esim polis sark gorevi icin diyarbakirdayiz. Yuzme imkani pek yok 5 yasinda bir de bicirigim var onunla ilgileniyorum.
Spor listesi bendeydi onceden ama derslerim yogunlasinca birakmak zorunda kaldim sporlari menuden mi takip ediyorsun? Bayadir spor yapmiyorum ama yavas yavas baslarim insallah

Ay yemeden nasıl ayakta dururuz kııızzzzzkeşke istediğimiz şeyleri yiyerek kilo verebilsekgeçen instagramda bi kız gördüm de 58 59 kilolardayken 53 kilolara düşmüş sınav haftasında şry yazmış evet arkadaşlar ben eridim kayboldum sırrım da 3 öğün kek yemek

Evet canım menüde etiket yaparsın beni oradan bakarım ders çalışırken zor ama haklısın kendim de sınava hazırlandığım zamanlar dersten kafamı kaldıramıyordum Hedef60kgolmak den devraldım listeyi bir aydır filan ben yapıyorumgüya ben de sporumu bir aydır arttıracaktım ama aksine azalttım
Kek pasta yenerek ortadan kaybolsaydı bu kilolar keşke Neyse hadi son düzlükteyiz canım senin son beş kilon benim de son on beşondan sonra istediğimizi yiyeceğiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…