Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım karbonhidrat fazla olmuş ama bugün cuma olsun o kadar çok acıkmamak için kahvaltıyı daha doyurucu edebilirsin çünkü akşam gerçekten acıkıyor insan ben de bugün kahvaltıda biraz abarttım zaten
Çaakkaalll amaaa artı gelince de eksi yüzdesi yüksek çıkıyor onu napcan
Yok yok artı gelmez ben güveniyorum ortime değil mi G gibivegibi eksi geleceğiz yakacağız buraları senden en az yüzde 2 bekliyorum orticiğim

Ben güzel kahvaltı hakkımı bugün doldurdum eve geldim tartıldım ve kahvaltıya saldırdım
Benim sınavdan sonra bir şey yiyesim gelmedi annem yoktu babam da hazırlamıştı kahvaltı ama bana yumurta koymayı unutmuşkendisi yemiyor diye salatalık domates de doğramamıştı onları yapmak gözüme bir büyüdü anlatamam o yüzden düzfün bir kahvaltı olmadı

Ortaklık olayını çok anlamamıştım böyle yazman iyi oldu canım tikler Mathildablue Merhaba ortağım bir kere mezun olmuşsun şimdisi daha rahat darısı biz yeni başlayanlara

Aynen ya zor durdurdum bugün kendimi canım hep birşeyşer istedi

Acikiyorum ölüyorum ama dayanmaya calisiyorum son düzlük artik

Ay kuzum hiçbir şey yiyememişsin baba hazırlayınca böyle oluyor tabi yarın şöyle güzel bir kahvaltı hazırla kendine acısını çıkar

Geçen Hafta:83
Bu Hafta: 81,3
Fark:1,7
Yüzde:2,048
Hedef:80,5

Cherry Mom redsonja87
Vallahi süper eksi
Kaptanım hedef 53,9 artık sıkıldım aynı yerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…