- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.781
hadi bakalım cumaya görüşürüzzz :)Ay ortim inaniyorum birinci olacağımıza insallah ben ortalamani düşürmem
Yaa kaptanım
Yok yok düşürmezsin canım hem senin kilon az öyle olunca az da versen güzel ortalama geliyorAy ortim inaniyorum birinci olacağımıza insallah ben ortalamani düşürmem
ÇaakkaalllYok yok düşürmezsin canım hem senin kilon az öyle olunca az da versen güzel ortalama geliyor
Canım karbonhidrat fazla olmuş ama bugün cuma olsun o kadarSabah:1 sutlu kahve
Oglen; minik bir dilim su böreği, 3 küçük mercimek koftesi
Akşam:yoğurt (350 kalori) ekmek 80- 90 gram 2 elma az biraz barbunya
Spor yok
Su 2 litre olacak
Bugün biraz abarttim da akşam da cok acıkmıştım
Yok yok artı gelmez ben güveniyorum ortimeÇaakkaalllamaaa artı gelince de eksi yüzdesi yüksek çıkıyor onu napcan
Ben güzel kahvaltı hakkımı bugün doldurdumŞu an açım sabah yapacağım kahvaltıyı düşünüyorum
Benim sınavdan sonra bir şey yiyesim gelmedi annem yoktu babam da hazırlamıştı kahvaltı ama bana yumurta koymayı unutmuşBen güzel kahvaltı hakkımı bugün doldurdumeve geldim tartıldım ve kahvaltıya saldırdım
Ortaklık olayını çok anlamamıştım böyle yazman iyi oldu canım tiklerTamamdr hadi bakalım inşallah
Ortağın eski mezunumuzMathildablue kalan bir kaç kilosunu daha verecek hayırlı olsun ortaklığınız favori ikililerimdensiniz menülerde kendisini etiket yapabilirsin canım
Aynen ya zor durdurdum bugün kendimi canım hep birşeyşer istediÇok güzel ve dengeli olmuş canım tebrik ederim
Senin de adımların maşallahlık olangilleeden canım afiyet olsun
1.olacaksınız öyle miiiiiiii inşallah mercimek şişirmez seni(hasetlendim biraz sanki )
Afiyet olsun canım çok güzel yine
Ya 11den 17ye kadar acıkmıyor musun ben de senin yediklerinden yiyorum ama saat 2 de acıkıyorumçok güzel sporun da şahane☺
Afiyet olsun canım menün de sporun da çok güzel
Böyle şeyler başımıza gelebiliyor canım bugğnlük öyle olsun yine de güzel dengelemişsin
Hosbulduk canımSelam canım hoşgeldin tekrardan
Tabiki gelebilirsin alt listede mi vereceksin kalan kilonu yoksa asıl listeye mi girmek istersin ? :)
Alt listede olmayı düsünüyorum alt listeden olan biriyle ortak olabilirim canımBirazdan ortaklık sonuçları ve yeni ortaklar listesini açıklayacağım @Anka @matteroftime dışında katılmayacak olan var mıbi de kuzularım Mathildablue ve @Nikinik sizi de ekleyeyim mi bu hafta ortaklara
Tamamdır kaptan yarından itibaren bende menu paylaşımına baslıyorumTamamdr hadi bakalım inşallah
Ortağın eski mezunumuzMathildablue kalan bir kaç kilosunu daha verecek hayırlı olsun ortaklığınız favori ikililerimdensiniz menülerde kendisini etiket yapabilirsin canım
Canım aktif olduktan sonra alt üst farketmiyor sıkıntı değilAlt listede olmayı düsünüyorum alt listeden olan biriyle ortak olabilirim canım
Tamam canım o zaman siz nereye uygun görürseniz orası olsun:)Canım aktif olduktan sonra alt üst farketmiyor sıkıntı değil
Selam ortim insallah güzel eksiler görürüz istediğimiz kiloya inerizOrtaklık olayını çok anlamamıştım böyle yazman iyi oldu canım tiklerMathildablue Merhaba ortağım bir kere mezun olmuşsun şimdisi daha rahat darısı biz yeni başlayanlara
Acikiyorum ölüyorum ama dayanmaya calisiyorum son düzlük artikÇok güzel ve dengeli olmuş canım tebrik ederim
Senin de adımların maşallahlık olangilleeden canım afiyet olsun
1.olacaksınız öyle miiiiiiii inşallah mercimek şişirmez seni(hasetlendim biraz sanki )
Afiyet olsun canım çok güzel yine
Ya 11den 17ye kadar acıkmıyor musun ben de senin yediklerinden yiyorum ama saat 2 de acıkıyorumçok güzel sporun da şahane☺
Afiyet olsun canım menün de sporun da çok güzel
Böyle şeyler başımıza gelebiliyor canım bugğnlük öyle olsun yine de güzel dengelemişsin
BendeŞu an açım sabah yapacağım kahvaltıyı düşünüyorum
Ay kuzum hiçbir şey yiyememişsin baba hazırlayınca böyle oluyor tabiBenim sınavdan sonra bir şey yiyesim gelmedi annem yoktu babam da hazırlamıştı kahvaltı ama bana yumurta koymayı unutmuşkendisi yemiyor diye salatalık domates de doğramamıştı onları yapmak gözüme bir büyüdü anlatamam o yüzden düzfün bir kahvaltı olmadı
Vallahi süper eksi
Kaptanım hedef 53,9 artık sıkıldım aynı yerdenEline sağlık canım
@Anka izne ayrıldı onu listeden çıkarabilirsin
SonsuzUmut u bu hafta ekleyeceksin herhalde
Çok iyi sonuç canım tebriklerrr
Geçen haftaya inat bu hafta süpersinnnnn
Harika eksi canım tebriklerrrhedef ne kuzumm
Süpper eksi canımmtebriklerrr haftaya hedefin nedir
İyi korktuğumuz olmadı hilalcım tebriklerr
Bundan sonra çok daha güzel eksiler bizimle olacak eminimmm
Tebrikler ankacımm çok güzel eksi seni özleyeceğiz bir an önce telefon al gel koşşşş
Bende şaşırmıştım niye böyle az gitti diye belli ki akşamkilr hâlâ sindirilmemiş canım
Ümrancımm tebrikler sözünde durdun ortalamanın üstünde kilo verdin
Bu hafta evde ki telaşından bize de vakit ayırmanı bekliyoruzzz biz bir takımız sensiz bensiz onsuz olmazzz
tebrikler canım
Wuuuuuuu birileri şov yapmış yinetebrikler canım
Tebriklr canım
İzin konusunu hallettik bu hafta tam katılım uyum bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?