Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amanın amanın kimleri göreceğiz aramızdaah kaptanım gel tabi gel bi ortaklığımız olmasın mı

Selam ortim furusan benim bu hafta artılarımdan kurtulup eksiye geçmem lazım senin de desteğinle olacak inşallah
Olacak, çünkü neden olmasın ki ortim?
Sabahtan itibaren birbirimizi yoklayalım, benim de bu hafta güzel bir eksi görmem lazım. Senin hedefin nedir?

Olacak, çünkü neden olmasın ki ortim?
Sabahtan itibaren birbirimizi yoklayalım, benim de bu hafta güzel bir eksi görmem lazım. Senin hedefin nedir?
Tamamdır anlaştık, sıkı takibe başlıyoruz Ben bir önceki cuma 55.95 tim, bugün 57.6. Hedefim 55.95in altına düşmek cumaya kadar Senin hedefin nedir?

14-20 Haziran Tablo Spor Listesi
UYE14 Haziran16 Haziran19 Haziran
kollontai ------------------
yarimuhendis 4+65+6------
ummhnisa 771+7
C Cagrihilal1 1+41+41+4
hzlsel 2+4+721
redsonja87 ------------------
matteroftime ------------------
Anka 1------------
runib 111
G gibivegibi 1+3------------
birniyetmeselesi ------------------
M monarosaa 2+421
furusan 2------2
Lizozom55 ------11

C Cagrihilal1 ummhnisa hzlsel runib M monarosaa üç gün de spor yaptığınız için tebrikler kızlar
Bu hafta biraz daha hareket kızlar özellikle üç gün spor yapmamış olanlar sözüm size

Şimdiden hoş geldin kaptanım şehrime
Hıphızlı gider o kilolar zaten ama hiç merak etme kaptancığım her spor günü takipte olacağım

Ortim afiyet olsun Kurabiye ve makarna kardonhidrat ağırlıklı olmuş. Haftanın kalanında sebze ve sporla dengelersin

Tamamdır anlaştık, sıkı takibe başlıyoruz Ben bir önceki cuma 55.95 tim, bugün 57.6. Hedefim 55.95in altına düşmek cumaya kadar Senin hedefin nedir?
Nihai hedefim 53 ama cuma için 63.5

Geçen hafta yerimde saydım sayılır

Çabuk almışsın ya çabuk verirsin ortim ödem olabilir mi?

Nihai hedefim 53 ama cuma için 63.5

Geçen hafta yerimde saydım sayılır

Çabuk almışsın ya çabuk verirsin ortim ödem olabilir mi?
Benim de hedefim 53, uzun vadeli hedefimiz aynıymış Bir kısmı ödemdir muhtemelen zaten 600 gram gitti bile. Bugün de maydanoz limon kürü yapıyorum Leslie 3 mil de ekleyince biraz daha gider yarına diye düşünüyorum.

Ortim afiyet olsun Kurabiye ve makarna kardonhidrat ağırlıklı olmuş. Haftanın kalanında sebze ve sporla dengelersin

Uzun zamandır böyle doyasıya yememiştim canım, bir gün böyle yapayım dedim epey tatmin oldum. Sebzeden şaşmam dukan birası içtim akşam ve şimdi.

Uzun zamandır böyle doyasıya yememiştim canım, bir gün böyle yapayım dedim epey tatmin oldum. Sebzeden şaşmam dukan birası içtim akşam ve şimdi.
Bu arada bazen vücüdu şaşırtmak gerekiyor yoksa en ufak bir yemekte hemen kilo alıyorsun diyet bitince. O yüzden abartmamak kaydıyla haftasonu ufak kaçamaklar olabilir

Sağlam bir kahvaltı, hafif bir akşam yemeği ve Spor çok güzelmiş. Böyle devam, ben de sana katılacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…