- 23 Mart 2016
- 30.729
- 91.749
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.981
Ahahahahah ala alahhhh bu laftan sonra asıl değecek
Amanın amanın kimleri göreceğiz aramızdaKızlar kızlar
Ben yarın yola çıkıyorum İstanbula gidiyoruz annemlerin yazlığa tam 1 ay orda kendimi kampa alacağım vee alt listeye gircemkorkumdan tartılmadım ama kesin mezuniyetin üstüne 4 5 kg geldi hızlıca göndermem lazım listelerinizde banada yer ayırın ummhnisa yarimuhendis hzlsel pazartesi salı İstanbuldaki evdeyiz çarşamba yazlığa geçicez geçer geçmez diyet mod on başlıyor bende yazayım dedim unutursam nolduuuuu kaptannnnn diyin hemi
Selam ortim
Şaka yaptım kiiiiiiAhahahahah ala alahhhh bu laftan sonra asıl değecek
Her zaman dediğim gibi kuzum kendine güvenen pazartesi bildirmesin:)))
Olacak, çünkü neden olmasın ki ortim?Selam ortimfurusan benim bu hafta artılarımdan kurtulup eksiye geçmem lazım senin de desteğinle olacak inşallah
Ah, selam vermeyi unuttum kusura bakma. Selam yeni ortimSelam ortimfurusan benim bu hafta artılarımdan kurtulup eksiye geçmem lazım senin de desteğinle olacak inşallah
Tamamdır anlaştık, sıkı takibe başlıyoruzOlacak, çünkü neden olmasın ki ortim?
Sabahtan itibaren birbirimizi yoklayalım, benim de bu hafta güzel bir eksi görmem lazım. Senin hedefin nedir?
14-20 Haziran Tablo Spor Listesi
UYE | 14 Haziran | 16 Haziran | 19 Haziran |
| ------ | ------ | ------ |
| 4+6 | 5+6 | ------ |
| 7 | 7 | 1+7 |
C Cagrihilal1 | 1+4 | 1+4 | 1+4 |
| 2+4+7 | 2 | 1 |
| 1 | ------ | ------ |
| 1 | 1 | 1 |
G gibivegibi | 1+3 | ------ | ------ |
M monarosaa | 2+4 | 2 | 1 |
| 2 | ------ | 2 |
| ------ | 1 | 1 |
Şimdiden hoş geldin kaptanım şehrimeKızlar kızlar
Ben yarın yola çıkıyorum İstanbula gidiyoruz annemlerin yazlığa tam 1 ay orda kendimi kampa alacağım vee alt listeye gircemkorkumdan tartılmadım ama kesin mezuniyetin üstüne 4 5 kg geldi hızlıca göndermem lazım listelerinizde banada yer ayırın ummhnisa yarimuhendis hzlsel pazartesi salı İstanbuldaki evdeyiz çarşamba yazlığa geçicez geçer geçmez diyet mod on başlıyor bende yazayım dedim unutursam nolduuuuu kaptannnnn diyin hemi
Ortim afiyet olsun20 Haziran
Sabah
Menemen
5 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Ara
Yoğurt
1 elmalı kurabiye
Öğle
Yok
Akşam
Tavuk dünyası menüsü yaptım evde
Yanında ayran
Suyu ölçemedim. Spor bugün yok, biraz oğlumla ve evle ilgilendim
Nihai hedefim 53 ama cuma için 63.5Tamamdır anlaştık, sıkı takibe başlıyoruzBen bir önceki cuma 55.95 tim, bugün 57.6. Hedefim 55.95in altına düşmek cumaya kadar Senin hedefin nedir?
Benim de hedefim 53, uzun vadeli hedefimiz aynıymışNihai hedefim 53 ama cuma için 63.5
Geçen hafta yerimde saydım sayılır
Çabuk almışsın ya çabuk verirsin ortim ödem olabilir mi?
Ortim afiyet olsunKurabiye ve makarna kardonhidrat ağırlıklı olmuş. Haftanın kalanında sebze ve sporla dengelersin
Harika!GünaydınBen +1.65 tim 600 gram gitmiş şu an +1.05 im. İnşallah çabucak eritip eksiye geçerim
Bu arada bazen vücüdu şaşırtmak gerekiyor yoksa en ufak bir yemekte hemen kilo alıyorsun diyet bitince. O yüzden abartmamak kaydıyla haftasonu ufak kaçamaklar olabilirUzun zamandır böyle doyasıya yememiştim canım, bir gün böyle yapayım dedim epey tatmin oldum. Sebzeden şaşmamdukan birası içtim akşam ve şimdi.
20 Haziran
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim çavdarlı ekmek, 4 minik dilim sucuk, 1 dilim beyaz peynir, 1 dilim kaşar, 5 zeytin, domates, şekersiz çay
Ara: sade türk kahvesi
Akşam:
1 tabak yeşil mercimek çorbası, 3 kaşık yoğurt, 1 dilim çavdarlı ekmek, biraz kavun
Ara: yeşil çay
Su: 2 litre
Spor: Leslie boosted
Cherry Mom ummhnisa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?