Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

matteroftime canım nasıl geçti tatil beğendin mi buraları
Çok güzeldi gerçekten tadı damağımda kaldı Her yer yemyeşil, hava mis gibi. Her yerde denizler, göller, ormanlar, şelaleler, kaleler. İyi ki gitmişiz diyorum.
Trabzonda Maçka, Sümela ve Uzungöl'e gittik. Sonra Rize tarafı gezdik daha çok Çamlıhemşin tarafı en son da Artvin Karagöl. Bazı yerleri çok turistik hale getirmişler ona üzüldüm, Uzungöl ve Ayder özellikle.
Kısmet olursa temmuz ağustos gibi de orta karadeniz düşünüyoruz.

Evet canım uzungölü ben sevmiyorum ayderde de yapılacak çok bir şey yok diye sevmiyorum her yeri bina yapmak için çabalıyorlar sanki. Uzungölün eski halinden eser yok orası artık turistler için konaklama mekanına dönüşmüş durumda

Aynen Ayder'e Toki girmiş en son baya bitmiş orası. Ama Karadeniz'in doğası o kadar güzel ki dokunulmamış gezilecek çok güzel yerler var kolay kolay bitiremezler.

Of çok özledim oraları her yer çok güzle gez gez bitmez her yaylası ayrı güzel Rize de ünv okudum çok severim oraları Uzungöl ve Ayfer son senelerde de o hale geldi güzel bir tatil yaptığınızdan eminim bende bir kez daha eşim ve kızımla gidip görmek istiyorum

Rize'de okumak da çok güzeldir. Fırsat olursa bir kez daha gitmek lazım kesinlikle
Spor yapmam lazım ama çok zor geliyor Leslieyi de arttırma vaktim geldi 4 mile geçmem gerekiyor bunu düşündükçe iyice zor geliyor yapmak
Leslie uzun sürüyor gerçekten de Ben boosted la başlayayım bugün diyorum

ADINIZ: Yasemin( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:167 cm
KİLONUZ:89.1
HEDEF KİLONUZ:80
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Muhasebe
ÇOCUK SAYISI 1 YAŞLARI :7
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hareket kısıtlılığı, paketli gıda tüketimi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Sağlıklı olmak istiyorum

Beni bugün tartı çok mutlu etti ama söylememmmmçünkü ben regl olduğumda ekstra fazla eksiliyorum
Yaaa listeye girişin şerefine harika bir eksi gelecek senden desene ortim
Günaydın kızlar, ben geldim. Şu an geçen hafta cumaya göre +1.65 im malesef, çünkü tatilde hiç dikkat edemedim. Bugünden itibaren devam ediyorum cumaya kadar en azından sabit gelirim umarım.
Canııım malesef azcık fazla yiyince böyle oluyoruz ama sorun değil hemen halledersin

Spor yapmam lazım ama çok zor geliyor Leslieyi de arttırma vaktim geldi 4 mile geçmem gerekiyor bunu düşündükçe iyice zor geliyor yapmak
Ben yine sabahtan yapıp çıkarttım aradan yemek yemiştim sindireyim ip atlayacağımhadi üşenmenin bir faydası yok aksine yolumuza taş koyuyor
Yaaa listeye girişin şerefine harika bir eksi gelecek senden desene ortim

Canııım malesef azcık fazla yiyince böyle oluyoruz ama sorun değil hemen halledersin
Ever ortim geliyorr gibi ama heyecanlanmak istemem hemen sonra fos çıkabiliyormesela cumaya şunu görsem yüzdem kaç olur diye hesap yaparım sürekli ama istediğimi tutturamam falan

Hoş geldin canım ben Zeynep kaptan yardımcısıyım 22 yaşındayımher hafta cuma günleri kilomuzu tartının üzerinde nickin ve o günün tarihi olacak şekilde fotoğraflayıp burada paylaşıyoruzpazartesi günleri de kontrol tartımız var fotoğrafa gerek yok ama. Ve menünü ve sporunu aşağıda ve yukarıda ulaşabileceğin 5.takım menü spor listesinde paylaşmaya başlayabilirsin canım hoş geldin tekrardan

Teşekkürler hâlâ uygulamanin kullanım alanına adapte olmaya çalışıyorum yarın ilk adım ile başlayacağım inşallah bol bol eksilerimiz olsun

Teşekkürler hâlâ uygulamanin kullanım alanına adapte olmaya çalışıyorum yarın ilk adım ile başlayacağım inşallah bol bol eksilerimiz olsun
Zamanla alışırsın canımşu anda buralar sessiz ama takımımızdaki herkes cana yakın tatlış insanlar konuştukça anlayacaksın sen de istediğin zaman menünü paylaşabilirsin canım. Ve her hafta ortaklar oluyor herkes birisiyle eşleşip o hafta birbirlerini gazlıyorlar moral motive veriyorlar. Bu hafta içini geçirs istersen hoşuna giderse haftaya seni de eklerim

Rize'de okumak da çok güzeldir. Fırsat olursa bir kez daha gitmek lazım kesinlikle

Leslie uzun sürüyor gerçekten de Ben boosted la başlayayım bugün diyorum
Evet ya 1 saatlik yapacağım bir de gözümde büyüyor ama çok yediğimi hissediyorum mecburum yapmaya
Çok yedim sanırım fena şiştim o yüzden biraz vakit geçsin kalkıp yapacağım mecbur bu şişkinlikle yarın kesin artıyım

Klasik pazartesi sıkıntı yok alışkınız biz

Hoş geldin canım ben kaptan yardımcısı Hazal spor listelesini tutuyorum ilk sayfadaki sporlardan birini yaptığında listeye ekliyorum sen bu hafta alış önümüzdeki hafta eklerim seni de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…