- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.941
Çok güzeldi gerçekten tadı damağımda kaldı
Evet canım uzungölü ben sevmiyorum ayderde de yapılacak çok bir şey yok diye sevmiyorum her yeri bina yapmak için çabalıyorlar sanki. Uzungölün eski halinden eser yok orası artık turistler için konaklama mekanına dönüşmüş durumdaÇok güzeldi gerçekten tadı damağımda kaldıHer yer yemyeşil, hava mis gibi. Her yerde denizler, göller, ormanlar, şelaleler, kaleler. İyi ki gitmişiz diyorum.
Trabzonda maçka, sümela ve uzungöle gittik. Sonra rize tarafı gezdik daha çok Çamlıhemşin tarafı en son da Artvin Karagöl. Bazı yerleri çok turistik hale getirmişler ona üzüldüm, Uzungöl ve Ayder özellikle.
Kısmet olursa temmuz ağustos gibi de Orta Karadeniz düşünüyoruz.
Aynen Ayder'e Toki girmiş en son baya bitmiş orası. Ama Karadeniz'in doğası o kadar güzel ki dokunulmamış gezilecek çok güzel yerler var kolay kolay bitiremezler.Evet canım uzungölü ben sevmiyorum ayderde de yapılacak çok bir şey yok diye sevmiyorum her yeri bina yapmak için çabalıyorlar sanki. Uzungölün eski halinden eser yok orası artık turistler için konaklama mekanına dönüşmüş durumda
Bakmaz mıyım kuzucan eline sağlıkYaaa eski ortim, yalnız kaldım diye bana da bakıyorsun
Kendime söz verdim her gün sabah ya da öğlen muhakkak yapacağım.
Teşekkür ederimBende sevmem pek yumurtayı nohut salatası yap farklıkık istiyorsan çok güzel oluyor öneririm
Aynen öyle. Ben seviyorum öyle yerlere gitmeyi ama köyüm de yetiyor banaAynen Ayder'e Toki girmiş en son baya bitmiş orası. Ama Karadeniz'in doğası o kadar güzel ki dokunulmamış gezilecek çok güzel yerler var kolay kolay bitiremezler.
Evet dedim zaten keşke bu tarafta köyüm olsaydı diyeAynen öyle. Ben seviyorum öyle yerlere gitmeyi ama köyüm de yetiyor bana
Of çok özledim oraları her yer çok güzle gez gez bitmez her yaylası ayrı güzel Rize de ünv okudum çok severim oraları Uzungöl ve Ayfer son senelerde de o hale geldi güzel bir tatil yaptığınızdan eminim bende bir kez daha eşim ve kızımla gidip görmek istiyorumÇok güzeldi gerçekten tadı damağımda kaldıHer yer yemyeşil, hava mis gibi. Her yerde denizler, göller, ormanlar, şelaleler, kaleler. İyi ki gitmişiz diyorum.
Trabzonda Maçka, Sümela ve Uzungöl'e gittik. Sonra Rize tarafı gezdik daha çok Çamlıhemşin tarafı en son da Artvin Karagöl. Bazı yerleri çok turistik hale getirmişler ona üzüldüm, Uzungöl ve Ayder özellikle.
Kısmet olursa temmuz ağustos gibi de orta karadeniz düşünüyoruz.
Rize'de okumak da çok güzeldir. Fırsat olursa bir kez daha gitmek lazım kesinlikleOf çok özledim oraları her yer çok güzle gez gez bitmez her yaylası ayrı güzel Rize de ünv okudum çok severim oraları Uzungöl ve Ayfer son senelerde de o hale geldi güzel bir tatil yaptığınızdan eminim bende bir kez daha eşim ve kızımla gidip görmek istiyorum
Leslie uzun sürüyor gerçekten deSpor yapmam lazım ama çok zor geliyorLeslieyi de arttırma vaktim geldi 4 mile geçmem gerekiyor bunu düşündükçe iyice zor geliyor yapmak
Yaaa listeye girişin şerefine harika bir eksi gelecek senden desene ortimBeni bugün tartı çok mutlu etti ama söylememmmmçünkü ben regl olduğumda ekstra fazla eksiliyorum
Canııım malesef azcık fazla yiyince böyle oluyoruz ama sorun değil hemen halledersinGünaydın kızlar, ben geldim. Şu an geçen hafta cumaya göre +1.65 im malesef, çünkü tatilde hiç dikkat edemedim. Bugünden itibaren devam ediyorum cumaya kadar en azından sabit gelirim umarım.
Ben yine sabahtan yapıp çıkarttım aradan yemek yemiştim sindireyim ip atlayacağımSpor yapmam lazım ama çok zor geliyorLeslieyi de arttırma vaktim geldi 4 mile geçmem gerekiyor bunu düşündükçe iyice zor geliyor yapmak
Ever ortim geliyorr gibi ama heyecanlanmak istemem hemen sonra fos çıkabiliyorYaaa listeye girişin şerefine harika bir eksi gelecek senden desene ortim
Canııım malesef azcık fazla yiyince böyle oluyoruz ama sorun değil hemen halledersin
Hoş geldin canım ben Zeynep kaptan yardımcısıyım 22 yaşındayımADINIZ: Yasemin( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:167 cm
KİLONUZ:89.1
HEDEF KİLONUZ:80
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Muhasebe
ÇOCUK SAYISI 1 YAŞLARI :7
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hareket kısıtlılığı, paketli gıda tüketimi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Sağlıklı olmak istiyorum
Teşekkürler hâlâ uygulamanin kullanım alanına adapte olmaya çalışıyorumHoş geldin canım ben Zeynep kaptan yardımcısıyım 22 yaşındayımher hafta cuma günleri kilomuzu tartının üzerinde nickin ve o günün tarihi olacak şekilde fotoğraflayıp burada paylaşıyoruz pazartesi günleri de kontrol tartımız var fotoğrafa gerek yok ama. Ve menünü ve sporunu aşağıda ve yukarıda ulaşabileceğin 5.takım menü spor listesinde paylaşmaya başlayabilirsin canım hoş geldin tekrardan
Zamanla alışırsın canımTeşekkürler hâlâ uygulamanin kullanım alanına adapte olmaya çalışıyorumyarın ilk adım ile başlayacağım inşallah bol bol eksilerimiz olsun
Evet ya 1 saatlik yapacağım bir de gözümde büyüyor ama çok yediğimi hissediyorum mecburum yapmayaRize'de okumak da çok güzeldir. Fırsat olursa bir kez daha gitmek lazım kesinlikle
Leslie uzun sürüyor gerçekten deBen boosted la başlayayım bugün diyorum
Çok yedim sanırım fena şiştimBen yine sabahtan yapıp çıkarttım aradan yemek yemiştim sindireyim ip atlayacağımhadi üşenmenin bir faydası yok aksine yolumuza taş koyuyor
Ever ortim geliyorr gibi ama heyecanlanmak istemem hemen sonra fos çıkabiliyormesela cumaya şunu görsem yüzdem kaç olur diye hesap yaparım sürekli ama istediğimi tutturamam falan
Klasik pazartesi sıkıntı yok alışkınız bizEvet ya 1 saatlik yapacağım bir de gözümde büyüyor ama çok yediğimi hissediyorum mecburum yapmaya
Çok yedim sanırım fena şiştimo yüzden biraz vakit geçsin kalkıp yapacağım mecbur bu şişkinlikle yarın kesin artıyım
Hoş geldin canım ben kaptan yardımcısı Hazal spor listelesini tutuyorum ilk sayfadaki sporlardan birini yaptığında listeye ekliyorum sen bu hafta alış önümüzdeki hafta eklerim seni deADINIZ: Yasemin( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:167 cm
KİLONUZ:89.1
HEDEF KİLONUZ:80
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Muhasebe
ÇOCUK SAYISI 1 YAŞLARI :7
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hareket kısıtlılığı, paketli gıda tüketimi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Sağlıklı olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?