Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Harikasın valla seni tutabilene aşk olsun
Sağ ol canımcım hızla 7lere gidiyorum son bir haftam
Eksin için tebrik ederim canım şaşırılıacak bi durumevet ya cumaya kadar daha da eksilirim inşallah cuma hedefim bugünden tuttu
Değil mi bende çok şaşırdım bir günde oldu hedefi tutturmuşsun zaten fazlası da gider kuzum 1.5 kilo diyorum en az

Ay inşallah
Valla cok istikrarlisin bravovücudun da kilo vermeye yatkin demek ki
Sağ ol canım hem çok kolay kilo alıyorum hem de Allahtan kolay veriyorum tabi bir seneye yakındır uğraşıyorum kilo çok olunca ver ver bitmiyor herhalde yılbaşına kadar hedefime ulaşırım diye düşünüyorum

Yani ayıp gerçekten.
yarım ekmek köfte, 2 içli köfte ile nasıl +600 gr olabilirim ya. en fazla 200 gr almalıydım.
bende öyleyim , ve aldığımı hemen veremiyorum ödem gibi değil sanki
Sabah yok
Öğlen 4 kuru köfte, yoğurt fasulye pilaki
Akşam yarım tabak mantar sote
Bol salata
1 bardak limonata
14000 adım
1 filtre kahve
3 litreye yakın su
ben iki gündür çok kasıyorum inş devam eder:) senin bugünkü menünde güzelll devam ortim .)

Cuma : 58.9
Bugün : 58 fark : -900 yaaaaa ben dün de aynısını gördüm bugüne daha iyi görürüm diye ummuştum kendime nazar değdirdim herhalde
Cherry Mom ummhnisa
Yaaa ortim harikasın valla cumaya daha da gidecek
bende yeni eve geldim çoook yorgunum ve fena halde şişim biraz önce tartıldım ve 2buçuk kilo artıdayım hem yorgunluğun ve doğru düzgün su içmememin hem de reglin in etkisidir diye düşünüyorum inşallah öyledir

Canım menün de sporunda harika yine

Bugün eşime alışverişe gitmiştik ben de hazır gitmişken gideyim birkaç kıyafet deniyim dedim ve 42 bedene düşmüşüm
Yaaaaa süperrrrrtatile gidene kadae 1 beden daha incelirsin heee
Ortim aslında toksan yani gün içinde illaki yemişssindir artı gelmen hayet normal ve saydıklarının da etkisi çoktur inşallah yollayacaksın 3 günde onları

Menün sporun suyun harika ortim. Eline sağlık Ben de sporda olunca geç baktım
Bugün eşime alışverişe gitmiştik ben de hazır gitmişken gideyim birkaç kıyafet deniyim dedim ve 42 bedene düşmüşüm
Ay inşallah 38 e de. Spor yapınca sıkılaşiyorsundur da
Ne güzel spor yapmissin vay be

Ay inşallah canım ya daha 1 ay var sporu da 1 tık arttırdım inşallah etkisi olur
Menün sporun suyun harika ortim. Eline sağlık Ben de sporda olunca geç baktım

Ay inşallah 38 e de. Spor yapınca sıkılaşiyorsundur da

Ne güzel spor yapmissin vay be
Sağ ol canım spor yapınca kesinlikle sıkılaşıyorsun hiç sevmem sporu ama Allahtan Leslie var bir tek onu yapabiliyorum 38 hayal benim için ama 40 olsam da yeter

Yoğurt 1500 gr mı yoksa 150 gr mı eliptik çok iyi ortim hem de vücudun her yerini çalıştırdığı için çok etkili devam et yapmaya orticim ara öğünlerde imkanın olursa yeşil çay içebilirsi

Evet farkettim arttı sporun daha iyi gelecek eminimya ben üşenmesem vallahi her gün çıkıp yürürüm yürüyüş candır sadece yürüyüş yapsam hayli hayli yeter ama çok üşeniyorum çıkmayaaaa

Açım dostlarım açımmmben bir karar aldım haftanın 2 günü (çarş,perş) ekmeği tamamen keseceğim normalde sabah yemesem akşam yerim mutlaka ama şimdi 2 günü sıfır ekmek tüketeceğim artık daha da sıkıya almam lazım kendimi

Evet yürüyüş başlı başına yeter ama bana da zor geliyor çıkmak şu sokağa çıkma yasağını kaldırsınlar her akşam sahile inip yürüyeceğim onu bekliyorum
En azından dediğin günlerde yeme canım tamamen kesmek çok zor ben de ekmek yemiyorum ama yerine ya wasa yiyorum ya da bulgur makarna insan arıyor bir şeyler ama senin kilonda fark yaratır yememek iki gün dayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…