- 7 Temmuz 2010
- 1.296
- 1.382
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #417.021
Harikasın valla seni tutabilene aşk olsuntartıldım ve ben şokbir ilk yaşıyorum sanırım -500 gördüm @gibivegibi
Eksin için tebrik ederim canım şaşırılıacak bi durumOlsun canım artar ben iki gündür sabittim bugün ise eksi geldim birden gider yine
Sağ ol canımcım hızla 7lere gidiyorum son bir haftamHarikasın valla seni tutabilene aşk olsun
Değil mi bende çok şaşırdım bir günde olduEksin için tebrik ederim canım şaşırılıacak bi durumevet ya cumaya kadar daha da eksilirim inşallah cuma hedefim bugünden tuttu
Oo ortim bravo
İnşallah ya ben artık hesaplamıyorum çünkü hesaplayınca olmuyorSağ ol canımcım hızla 7lere gidiyorum son bir haftam
Değil mi bende çok şaşırdım bir günde olduhedefi tutturmuşsun zaten fazlası da gider kuzum 1.5 kilo diyorum en az
Ay inşallahOlabilir canım uykusuzluk çok etkiliyor pazartesi için gayet iyi ama cumaya eminim eksi geleceksin
yarimuhendis ne yaptın sen bebiş ya cuma gününü düşünemiyorum
Sağ ol canım hem çok kolay kilo alıyorum hem de Allahtan kolay veriyorum tabi bir seneye yakındır uğraşıyorum kilo çok olunca ver ver bitmiyorAy inşallah
Valla cok istikrarlisin bravovücudun da kilo vermeye yatkin demek ki
Benim gordugum artilarin yaninda 200 eksi gelmek gibi biseyCanim kusura bakma ya dun hic giremedim. +200bisi degil canim cumaya eksiyi rahat rahat gorursun. Benim baslangic kilom olmadigi icin tartılmadım bugun
Aaa bak daha cok sevindim o zman tebrik ederimBenim gordugum artilarin yaninda 200 eksi gelmek gibi bisey
bende öyleyim , ve aldığımı hemen veremiyorum ödem gibi değil sankiYani ayıp gerçekten.
yarım ekmek köfte, 2 içli köfte ile nasıl +600 gr olabilirim ya. en fazla 200 gr almalıydım.
ben iki gündür çok kasıyorum inş devam eder:) senin bugünkü menünde güzelll devam ortim .)Sabah yok
Öğlen 4 kuru köfte, yoğurt fasulye pilaki
Akşam yarım tabak mantar sote
Bol salata
1 bardak limonata
14000 adım
1 filtre kahve
3 litreye yakın su
Yaaa ortim harikasın valla cumaya daha da gidecekCuma : 58.9
Bugün : 58 fark : -900 yaaaaa ben dün de aynısını gördüm bugüne daha iyi görürüm diye ummuştum kendime nazar değdirdim herhalde
Cherry Mom ummhnisa
Canım menün de sporunda harika yine21 haziran
11.00 : 2 yumurtalı kaşarlı az yağda omlet,salatalık domates
15.00 : 1 elma 10 badem,2 küçücük parça kavun
18.30 : 5yk taze fasülye,4yk yoğurt,marul,1dilim tb ekmek
Su : 3lt
Spor : 40dk cardio,1000tane ip(atlamadım ama yazarsam atlarım)
Cherry Mom ummhnisa hzlsel
Yaaaaa süperrrrrBugün eşime alışverişe gitmiştik ben de hazır gitmişken gideyim birkaç kıyafet deniyim dedim ve 42 bedene düşmüşüm
Ortim aslında toksan yani gün içinde illaki yemişssindir artı gelmen hayet normal ve saydıklarının da etkisi çoktur inşallah yollayacaksın 3 günde onlarıYaaa ortim harikasın valla cumaya daha da gidecek
bende yeni eve geldim çoook yorgunum ve fena halde şişim biraz önce tartıldım ve 2buçuk kilo artıdayım hem yorgunluğun ve doğru düzgün su içmememin hem de reglin in etkisidir diye düşünüyorum inşallah öyledir
Menün sporun suyun harika ortim. Eline sağlıkKahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 wasa, 1 dilim hindi füme, yeşil çay, 1 çatal krem peynir, 4 siyah zeytin
Ara
10 kiraz, yeşil çaylı süt, 4 yulaf topu
Akşam
Etli türlü, salata, 2 yk yoğurt, 1 wasa
Ara
Beyaz çay
1 LT ödem için su, 2 LT su / 4 mil Leslie
Cherry Mom ummhnisa G gibivegibi
Ay inşallah 38 e de. Spor yapınca sıkılaşiyorsundur daBugün eşime alışverişe gitmiştik ben de hazır gitmişken gideyim birkaç kıyafet deniyim dedim ve 42 bedene düşmüşüm
Ne güzel spor yapmissin vay beKahvalti
2 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
domates
Ara
12 kiraz
2 yk yogurt
Aksam
1.5 et sis
2 dilim ekmek
salaata
2.5 lt su
Spor
10 bin adim
30 dk kardio
30 dk pilate s
10 dk bolgesel
Cherry Mom ummhnisa hzlsel Nikinik
Ay inşallah canım ya daha 1 ay var sporu da 1 tık arttırdım inşallah etkisi olurYaaaaa süperrrrrtatile gidene kadae 1 beden daha incelirsin heee
Ortim aslında toksan yani gün içinde illaki yemişssindir artı gelmen hayet normal ve saydıklarının da etkisi çoktur inşallah yollayacaksın 3 günde onları
Sağ ol canımMenün sporun suyun harika ortim. Eline sağlıkBen de sporda olunca geç baktım
Ay inşallah 38 e de. Spor yapınca sıkılaşiyorsundur da
Ne güzel spor yapmissin vay be
Yoğurt 1500 gr mı yoksa 150 gr mıKahvalti 1 elma 1 poset kahve
Oglen 1 paket eti form
Aksam 2 yumurtadan sahanda yumurta 1 dilim ekmek
1 kabak 1500 gram light yogurt
Su 2.5 litre
Spor ilk defa 55 dakika eliptik yapabildim
6700 adım
Bugün de yumurta yiyince midem kötü oldu üzerine yoğurt filan yedim
Evet farkettim arttı sporun daha iyi gelecek eminimAy inşallah canım ya daha 1 ay var sporu da 1 tık arttırdım inşallah etkisi olur
Sağ ol canımspor yapınca kesinlikle sıkılaşıyorsun hiç sevmem sporu ama Allahtan Leslie var bir tek onu yapabiliyorum 38 hayal benim için ama 40 olsam da yeter
Evet yürüyüş başlı başına yeter ama bana da zor geliyor çıkmak şu sokağa çıkma yasağını kaldırsınlar her akşam sahile inip yürüyeceğim onu bekliyorumEvet farkettim arttı sporun daha iyi gelecek eminimya ben üşenmesem vallahi her gün çıkıp yürürüm yürüyüş candır sadece yürüyüş yapsam hayli hayli yeter ama çok üşeniyorum çıkmayaaaa
En azından dediğin günlerde yeme canım tamamen kesmek çok zor ben de ekmek yemiyorum ama yerine ya wasa yiyorum ya da bulgur makarnaAçım dostlarım açımmmben bir karar aldım haftanın 2 günü (çarş,perş) ekmeği tamamen keseceğim normalde sabah yemesem akşam yerim mutlaka ama şimdi 2 günü sıfır ekmek tüketeceğim artık daha da sıkıya almam lazım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?