Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba hosgeldin aramiza. Istedigin kiloya en kisa zamanda ulasirsin insallah. Olay kafada bitiyor buranin da vermis oldugu sorumlulukla daha istikrarli yol aliyor insan.

Aynen canım pazartesi niyeyse bir türlü eksi göremiyorum ne oluyorsa hepsi diğer günler gidiyor
Pazartesi eksi gormek mi nasil bir sey o ben her pazartesini bu hafta kac kilo arti cikacagim psikolojisiyle bekliyorum. Cumanin eksisi pazartesinin artisindan belli oluyor

Pazartesi eksi gormek mi nasil bir sey o ben her pazartesini bu hafta kac kilo arti cikacagim psikolojisiyle bekliyorum. Cumanin eksisi pazartesinin artisindan belli oluyor
Aynen ben de sabit geliyorsam güzel bir eksi görüyorum artıysam eğer o hafta bir kilonun altında kilo veriyorum bakalım yarın ne göreceğiz az bir artı görürüz inşallah

Cok yememisin ama. Bugün için de kusuruma bakma ortim. Sabah kahvaltiya gittim sonra da bütün gün isteydim
Menün cok güzel ki yemek kaşığı alip birakabildigin icin tebrik ederim

Cok yememisin ama. Bugün için de kusuruma bakma ortim. Sabah kahvaltiya gittim sonra da bütün gün isteydim

Menün cok güzel ki yemek kaşığı alip birakabildigin icin tebrik ederim
Sağ ol canım aslında çok yemedim ama salata şişirdi beni sanırım bundan sonra daha az yiyeceğim salatayı 1 saat Leslie yaptım öldüm bittim 45 dk ya alışmıştım alt tarafı 15 dk fazla yaptım ama beni çok yordu pazar günü iş sağlıkçı mıydın canım
Kahvalti arkadaşların evinde yaptim biraz kaçırdım pankek ekmek vs de yedim yine cok yememeye dikkat ettim fazladan 1 tane pankek yedim
Aksam 1 sutlu kahve 2 elma
Su 2 litre olacak
Spor 13500 adım
Akşam hiçbir şey yememişsin canım sabahı telafi etmişsindir eminim adımlarında gayet iyi inşallah yarın eksiyi görürsün canım benim regl de oldum yarından pek umudum yok ama sana inanıyorum eksi ile başlayacaksın haftaya

Salata da çiğ olunca sindirimi zor olabiliyor. Yada miden iyice ufalmış her sey şişiriyor olabilir
Evet canim saglikciyim haftada 6 gün çalışıyorum genelde bu dönem
Simdi regl olman iyi olmuş cumaya hiç ödemin kalmış birinci oluruz

Midem büyük ihtimal ufaldı bugün yediklerim normal şartlarda asla yetmezdi açııııım diye dolaşırdım Allah yardımcınız olsun canım çok yoruldunuz bu süreçte Yarın itibariyle ödem için su içeceğim her şey birinci olmak için

Allah hepimize yardim etsin bir daha da karşılaşmayız insallah
Miden ufalmis canım bence kilo vermeyi de kalıcı kılıyor tabi
Ben de yarin itibaren daha dikkat ederim cumaya yatirim olsun

Aynen canım geçiş dönemi mecburen katlanıcaz . Bu grupta olmasaydım diyeti sporu bırakmıştım muhtemelen, burası ve sorumluluk duygusu güzel kontrol sağlıyor.
Kesinlikle canım ben bir ay önce filan bırakmıştım kesin ama burası insanı devam etmeye itiyor
Allah hepimize yardim etsin bir daha da karşılaşmayız insallah
Miden ufalmis canım bence kilo vermeyi de kalıcı kılıyor tabi
Ben de yarin itibaren daha dikkat ederim cumaya yatirim olsun
Aynen canım elinden geldiğince dikkat et spor yap ödem için su filan yapabilirsin

18 - 25 Haziran Cuma Hedef Listesi

Kızlar hedeflerimiz
Tutturmayan kalmasınnnn
Yarın pazartesi bildirimlerini bekliyorum

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
57,6​
57,4​
54,2​
53,9​
82,1​
81​
67,6​
66,7​
58,9​
58​
68,6​
68,3​
69,25​
68,5​
81,3​
80,5​
55,2​
53,9​
55,1​
53,5​
runib
72,5​
71,8​
73,30​
72​
64,85​
???​

Hoşgeldin Yasemin, Esra bende çok memnun olduk. Umarım ideal kilona ulaşmanda bizde bir vesile oluruz, hep birlikte olunca güzel işler ortaya çıkıyor

Yarın itibariyle menülerini aşağıdaki linkten bekliyoruz canım gün be gün takibini yapıyoruz menülerin aksatılmaması önemli

Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri

hayırlı olsun tekrardan

Son düzenleme:
Kızlar kızlar
Ben yarın yola çıkıyorum İstanbula gidiyoruz annemlerin yazlığa tam 1 ay orda kendimi kampa alacağım vee alt listeye gircem korkumdan tartılmadım ama kesin mezuniyetin üstüne 4 5 kg geldi hızlıca göndermem lazım listelerinizde banada yer ayırın ummhnisa yarimuhendis hzlsel pazartesi salı İstanbuldaki evdeyiz çarşamba yazlığa geçicez geçer geçmez diyet mod on başlıyor bende yazayım dedim unutursam nolduuuuu kaptannnnn diyin hemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…