- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.961
Aynen canım pazartesi niyeyse bir türlü eksi göremiyorum ne oluyorsa hepsi diğer günler gidiyorKlasik pazartesi sıkıntı yok alışkınız biz
Merhaba hosgeldin aramiza. Istedigin kiloya en kisa zamanda ulasirsin insallah. Olay kafada bitiyor buranin da vermis oldugu sorumlulukla daha istikrarli yol aliyor insan.ADINIZ: Yasemin( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:167 cm
KİLONUZ:89.1
HEDEF KİLONUZ:80
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Muhasebe
ÇOCUK SAYISI 1 YAŞLARI :7
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hareket kısıtlılığı, paketli gıda tüketimi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Sağlıklı olmak istiyorum
Pazartesi eksi gormek mi nasil bir sey oAynen canım pazartesi niyeyse bir türlü eksi göremiyorum ne oluyorsa hepsi diğer günler gidiyor
Aynen ben de sabit geliyorsam güzel bir eksi görüyorumPazartesi eksi gormek mi nasil bir sey oben her pazartesini bu hafta kac kilo arti cikacagim psikolojisiyle bekliyorum. Cumanin eksisi pazartesinin artisindan belli oluyor
Pazartesi cok onemliAynen ben de sabit geliyorsam güzel bir eksi görüyorumartıysam eğer o hafta bir kilonun altında kilo veriyorum bakalım yarın ne göreceğiz az bir artı görürüz inşallah
Cok yememisin ama. Bugün için de kusuruma bakma ortim. Sabah kahvaltiya gittim sonra da bütün gün isteydimEvet ya 1 saatlik yapacağım bir de gözümde büyüyor ama çok yediğimi hissediyorum mecburum yapmaya
Çok yedim sanırım fena şiştimo yüzden biraz vakit geçsin kalkıp yapacağım mecbur bu şişkinlikle yarın kesin artıyım
Menün cok güzel ki yemek kaşığı alip birakabildigin icin tebrik ederimKahvaltı
2 kaşık sucuklu yumurta, süzme peynir, karpuz, 2 wasa, yeşil çay
Ara
Sütlü Yeşilçay, 4 tane yulaf top(90 kalori)
Akşam
Tavuk sote, salata, 2 yk yoğurt, 2 yk haşlanmış tb makarna
Ara
Beyaz çay
2,5 LT su, 4 mil Leslie
Cherry Mom ummhnisa G gibivegibi
Sağ ol canım aslında çok yemedim ama salata şişirdi beni sanırım bundan sonra daha az yiyeceğim salatayıCok yememisin ama. Bugün için de kusuruma bakma ortim. Sabah kahvaltiya gittim sonra da bütün gün isteydim
Menün cok güzel ki yemek kaşığı alip birakabildigin icin tebrik ederim
Akşam hiçbir şey yememişsin canım sabahı telafi etmişsindir eminim adımlarında gayet iyi inşallah yarın eksiyi görürsün canım benim regl de oldum yarından pek umudum yok ama sana inanıyorum eksi ile başlayacaksın haftayaKahvalti arkadaşların evinde yaptim biraz kaçırdım pankek ekmek vs de yedim yine cok yememeye dikkat ettim fazladan 1 tane pankek yedim
Aksam 1 sutlu kahve 2 elma
Su 2 litre olacak
Spor 13500 adım
Salata da çiğ olunca sindirimi zor olabiliyor. Yada miden iyice ufalmış her sey şişiriyor olabilirSağ ol canım aslında çok yemedim ama salata şişirdi beni sanırım bundan sonra daha az yiyeceğim salatayı1 saat Leslie yaptım öldüm bittim 45 dk ya alışmıştım alt tarafı 15 dk fazla yaptım ama beni çok yordu pazar günü iş sağlıkçı mıydın canım
Akşam hiçbir şey yememişsin canım sabahı telafi etmişsindir eminim adımlarında gayet iyi inşallah yarın eksiyi görürsün canım benim regl de oldum yarından pek umudum yok ama sana inanıyorum eksi ile başlayacaksın haftaya
Midem büyük ihtimal ufaldı bugün yediklerim normal şartlarda asla yetmezdi açııııım diye dolaşırdımSalata da çiğ olunca sindirimi zor olabiliyor. Yada miden iyice ufalmış her sey şişiriyor olabilir
Evet canim saglikciyim haftada 6 gün çalışıyorum genelde bu dönem
Simdi regl olman iyi olmuş cumaya hiç ödemin kalmış birinci oluruz
Geçen hafta annemden geldiğimde bende öyleydim canım bir iki güne iyice alışırsınTatilden sonra eski düzene girmek de zormuş, aç geziyorum şu an ki çok az yemedim normal menümİnşallah yarına artım azalır
Aynen canım geçiş dönemi mecburen katlanıcazGeçen hafta annemden geldiğimde bende öyleydim canım bir iki güne iyice alışırsın
Allah hepimize yardim etsin bir daha da karşılaşmayız insallahMidem büyük ihtimal ufaldı bugün yediklerim normal şartlarda asla yetmezdi açııııım diye dolaşırdımAllah yardımcınız olsun canım çok yoruldunuz bu süreçte Yarın itibariyle ödem için su içeceğim her şey birinci olmak için
Kesinlikle canım ben bir ay önce filan bırakmıştım kesinAynen canım geçiş dönemi mecburen katlanıcaz. Bu grupta olmasaydım diyeti sporu bırakmıştım muhtemelen, burası ve sorumluluk duygusu güzel kontrol sağlıyor.
Aynen canım elinden geldiğince dikkat et spor yap ödem için su filan yapabilirsinAllah hepimize yardim etsin bir daha da karşılaşmayız insallah
Miden ufalmis canım bence kilo vermeyi de kalıcı kılıyor tabi
Ben de yarin itibaren daha dikkat ederim cumaya yatirim olsun
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
57,6 | 57,4 | ||
54,2 | 53,9 | ||
82,1 | 81 | ||
C
Cagrihilal1
| 67,6 | 66,7 | |
58,9 | 58 | ||
68,6 | 68,3 | ||
69,25 | 68,5 | ||
81,3 | 80,5 | ||
55,2 | 53,9 | ||
G
gibivegibi
| 55,1 | 53,5 | |
72,5 | 71,8 | ||
73,30 | 72 | ||
64,85 | ??? | ||
ADINIZ: Yasemin( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:167 cm
KİLONUZ:89.1
HEDEF KİLONUZ:80
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Muhasebe
ÇOCUK SAYISI 1 YAŞLARI :7
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hareket kısıtlılığı, paketli gıda tüketimi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Sağlıklı olmak istiyorum
Tamam kaptanım olsunlaryarimuhendis canım
birniyetmeselesi gelmeyecek galiba furusan ve matteroftime ortak olsunlar mı uygun mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?