Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada bazen vücüdu şaşırtmak gerekiyor yoksa en ufak bir yemekte hemen kilo alıyorsun diyet bitince. O yüzden abartmamak kaydıyla haftasonu ufak kaçamaklar olabilir
Ya zaten epey rahatsız oldum sonrasında. Epeydir salata dışında bir şeyi doya doya yememiştim. Vücuduma fazla geldi. Yakın zamanda tekrarlayacağımı hiç sanmıyorum. Hafiflik en güzeli ortim

Dün bünyem epey şaşırdı zaten

Ayy ne güzel.. Başlangıç kilon neydi canım? Benim yolum biraz uzun gibi. Sen yaklaşmışsın maşallah.
Leslie 1 mil ve boosted dışında yapmadım ben. Zor mu 3 mil?

Aynen bir süre götürür seni bu şaşırtmaca
Ayy ne güzel.. Başlangıç kilon neydi canım? Benim yolum biraz uzun gibi. Sen yaklaşmışsın maşallah.
Leslie 1 mil ve boosted dışında yapmadım ben. Zor mu 3 mil?
59-60 la başladım ben 1, 1 buçuk ayda 55.95 e düştüm. Burası çok iyi motivasyon sağlıyor.
3 mil başta zorluyor uzun geliyor insana sonra alışıyorsun. En sevdiğim sporlardan biri ya 3 mil yapıyorum ya Leslie boosted ya da yoga. Arada ip de atlıyorum ama çok ödem yapıyor o yüzden hafta başı ideal ip için.

Hoşgeldin canım aramıza
Ayy onu bende yapıyorum 100 gr daha giderse yüzdem 1 üstü olur falan diye uğraşıyorum
Canııım senin bu menülerin ve sporundan sonra gitmeyen kiloları arkasından terlikle kovalarız artık
Ben yarın tartı bildirimi yapmasam olur mu kaptanım nazar değmesin Cherry Mom
Yaaa içim kıpır kıpır oldu bak şimdi özelden bana yaz bari. Ortim bugün regli oldum bende ne kadar uyumluyuz görüyon demi

Oooo kaptanım Hoşgeldin aramıza
Çok değilmiş ki aldığın hemencik verirsin bence
Eline sağlık canım

Ayy ne güzel 1 ayda 5 kilo gayet güzel gitmiş ortim. Sen aşağı doğru in ben yanına geleceğim
Ben de boosted yapıyorum çok eğlenceli. İp atlamayı denedim 50-50 dinlenerek anca yapıyorum beni çok tıkıyor. Ödemi bilmiyordum bak.

Bugün yaparım inşallah 3 mil olanı. Yaa bizde tv ve internet yok eşimin bilgisayarına yükledim o gelince yapabiliyorum. Benim bilgisayar da bozuldu. Kaldım öyle

Yani ayıp gerçekten.
yarım ekmek köfte, 2 içli köfte ile nasıl +600 gr olabilirim ya. en fazla 200 gr almalıydım.
Canım sen normalde çok az beslendiğin için böyle şaşırtınca vücudu hemen ödem toplayabilirsin ben de senin gibiyimözellikle beyaz ekmek yemeyiveriyim yani hemen tutuyor bünyeama yarına gider merak etme

Canım sen normalde çok az beslendiğin için böyle şaşırtınca vücudu hemen ödem toplayabilirsin ben de senin gibiyimözellikle beyaz ekmek yemeyiveriyim yani hemen tutuyor bünyeama yarına gider merak etme
İnşallah ya eksik malzemelerim var alsam dukan birası yapacağım hemen. Şuan deli gibi su içiyorum

Ortim hzlsel 55.0 tartildim -0.1 deyim ama gece de hic uyuyamadim belki de ondan fazla çıkmışımdır
Olabilir canım uykusuzluk çok etkiliyor pazartesi için gayet iyi ama cumaya eminim eksi geleceksin

yarimuhendis ne yaptın sen bebiş ya cuma gününü düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…