- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #417.001
Ya zaten epey rahatsız oldum sonrasında. Epeydir salata dışında bir şeyi doya doya yememiştim. Vücuduma fazla geldi. Yakın zamanda tekrarlayacağımı hiç sanmıyorum. Hafiflik en güzeli ortimBu arada bazen vücüdu şaşırtmak gerekiyor yoksa en ufak bir yemekte hemen kilo alıyorsun diyet bitince. O yüzden abartmamak kaydıyla haftasonu ufak kaçamaklar olabilir
Ayy ne güzel.. Başlangıç kilon neydi canım? Benim yolum biraz uzun gibi. Sen yaklaşmışsın maşallah.Benim de hedefim 53, uzun vadeli hedefimiz aynıymışBir kısmı ödemdir muhtemelen zaten 600 gram gitti bile. Bugün de maydanoz limon kürü yapıyorum Leslie 3 mil de ekleyince biraz daha gider yarına diye düşünüyorum.
Günaydın canımGünaydın kızlar
Aynen bir süre götürür seni bu şaşırtmacaYa zaten epey rahatsız oldum sonrasında. Epeydir salata dışında bir şeyi doya doya yememiştim. Vücuduma fazla geldi. Yakın zamanda tekrarlayacağımı hiç sanmıyorum. Hafiflik en güzeli ortim
Dün bünyem epey şaşırdı zaten
59-60 la başladım ben 1, 1 buçuk ayda 55.95 e düştüm. Burası çok iyi motivasyon sağlıyor.Ayy ne güzel.. Başlangıç kilon neydi canım? Benim yolum biraz uzun gibi. Sen yaklaşmışsın maşallah.
Leslie 1 mil ve boosted dışında yapmadım ben. Zor mu 3 mil?
Hoşgeldin canım aramızaADINIZ: Yasemin( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:167 cm
KİLONUZ:89.1
HEDEF KİLONUZ:80
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Muhasebe
ÇOCUK SAYISI 1 YAŞLARI :7
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hareket kısıtlılığı, paketli gıda tüketimi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Sağlıklı olmak istiyorum
Ayy onu bende yapıyorum 100 gr daha giderse yüzdem 1 üstü olur falan diye uğraşıyorumBen yine sabahtan yapıp çıkarttım aradan yemek yemiştim sindireyim ip atlayacağımhadi üşenmenin bir faydası yok aksine yolumuza taş koyuyor
Ever ortim geliyorr gibi ama heyecanlanmak istemem hemen sonra fos çıkabiliyormesela cumaya şunu görsem yüzdem kaç olur diye hesap yaparım sürekli ama istediğimi tutturamam falan
Canııım senin bu menülerin ve sporundan sonra gitmeyen kiloları arkasından terlikle kovalarız artık20 haziran
11.15 : 3yk yulaf,süt,yarım muz
15.00 : 1 fincan sade nescafe,1küçük elma,3fındık,7badem
18.00 : 7yk taze fasülye,1.5dilim tb ekmek,salata,1 küçük hurma
Su : 3lt
Spor : 30dk cardio,15dk zumba,1000tane ip
Cherry Mom ummhnisa
Yaaa içim kıpır kıpır oldu bak şimdi özelden bana yaz bari. Ortim bugün regli oldum bende ne kadar uyumluyuz görüyon demi
Oooo kaptanım Hoşgeldin aramızaKızlar kızlar
Ben yarın yola çıkıyorum İstanbula gidiyoruz annemlerin yazlığa tam 1 ay orda kendimi kampa alacağım vee alt listeye gircemkorkumdan tartılmadım ama kesin mezuniyetin üstüne 4 5 kg geldi hızlıca göndermem lazım listelerinizde banada yer ayırın ummhnisa yarimuhendis hzlsel pazartesi salı İstanbuldaki evdeyiz çarşamba yazlığa geçicez geçer geçmez diyet mod on başlıyor bende yazayım dedim unutursam nolduuuuu kaptannnnn diyin hemi
Eline sağlık canım
UYE 14 Haziran 16 Haziran 19 Haziran kollontai ------ ------ ------ yarimuhendis 4+6 5+6 ------ ummhnisa 7 7 1+7 C Cagrihilal1 1+4 1+4 1+4 hzlsel 2+4+7 2 1 redsonja87 ------ ------ ------ matteroftime ------ ------ ------ @Anka 1 ------ ------ runib 1 1 1 G gibivegibi 1+3 ------ ------ birniyetmeselesi ------ ------ ------ M monarosaa 2+4 2 1 furusan 2 ------ 2 Lizozom55 ------ 1 1
C Cagrihilal1ummhnisa hzlsel runib M monarosaa üç gün de spor yaptığınız için tebrikler kızlar
Bu hafta biraz daha hareket kızlar özellikle üç gün spor yapmamış olanlar sözüm size
Ayy ne güzelAynen bir süre götürür seni bu şaşırtmaca
59-60 la başladım ben 1, 1 buçuk ayda 55.95 e düştüm. Burası çok iyi motivasyon sağlıyor.
3 mil başta zorluyor uzun geliyor insana sonra alışıyorsun. En sevdiğim sporlardan biri ya 3 mil yapıyorum ya Leslie boosted ya da yoga. Arada ip de atlıyorum ama çok ödem yapıyor o yüzden hafta başı ideal ip için.
Canım sen normalde çok az beslendiğin için böyle şaşırtınca vücudu hemen ödem toplayabilirsin ben de senin gibiyimYani ayıp gerçekten.
yarım ekmek köfte, 2 içli köfte ile nasıl +600 gr olabilirim ya. en fazla 200 gr almalıydım.
İnşallah ya eksik malzemelerim var alsam dukan birası yapacağım hemen. Şuan deli gibi su içiyorumCanım sen normalde çok az beslendiğin için böyle şaşırtınca vücudu hemen ödem toplayabilirsin ben de senin gibiyimözellikle beyaz ekmek yemeyiveriyim yani hemen tutuyor bünye ama yarına gider merak etme
Canim kusura bakma ya dun hic giremedim. +200bisi degil canim cumaya eksiyi rahat rahat gorursun. Benim baslangic kilom olmadigi icin tartılmadım bugun
Olabilir canım uykusuzluk çok etkiliyor pazartesi için gayet iyi ama cumaya eminim eksi geleceksin
Ay canım dün de aynısını görmüştüm daha eksi görmeyi bekliyordum ama olmadı inşallah cumaya daha da arttırırım
Olsun canım artar ben iki gündür sabittim bugün ise eksi geldim birden gider yineAy canım dün de aynısını görmüştüm daha eksi görmeyi bekliyordum ama olmadı inşallah cumaya daha da arttırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?