Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bizim evin altında sahil var ama biraz uzak kalıyor o kadar üşeniyorum ki gitmeyeablam gelecek 2 hafta sonra onunla beraber gideriz artık arkadaş oluruz

Ve evet ekmeği ben de kesemiyorum ünideyken yemezdim hiç ama pandemi başlayınca yemeye başladım ekmeksiz olmuyor çünkü ünideyken sürekli baş dönmelerim olurdu dengesiz beslenmektenama 2 gün kesmek iyi olur diye düşünüyorum bakalım

Kahvaltı
Yulaf lapa sı
Öğle
1 yumurtadan omlet peynirli, 2 köfte
1 sade türk kahvesi, 1 hurma
2 litre su
10.000 adım
Cherry Mom , ummhnisa hzlsel
Azıcık yemişsin canım nasıl acıkmıyorsun ara öğün ekleyebilirsin aslında kalorin baya az olmuştur spor da gayet iyi
21 Haziran
Sabah
3 minik lalanga
3 zeytin
1 kk peynir

Ara
1 elmalı kurabiye
1 kupa bitki çayı

Öğle
Patatesli çıtır tavuk

Ara
1 yeşil elma

Akşam
Yeşil salata

Su:2.5 litre. Spor yapamadım, temizlik yaptım
Lalanga ne diye hemen Google amcamıza sordum hem kızartma hem de karbonhidrat ayrılıklı olmuş kuzum diğer günler biraz daha dikkat etmelisin spor da eklersen inşallah gider kilolar güzelce

Masallah ortim menulerin super gidiyor. Sporlarini okurken de ben yapmis kadar yoruluyorum

Ben spor yapamıyorum hem cok vaktim yok hem de sıcakcok carpti beni alisamadim hala buranin sicagina birak spor yapmayı nefesi zor aliyorum

Ben arabayla gidebiliyorum sahile çok yakın değil eşimle yürüyoruz biz de yanında biri olunca daha güzel yürünüyor ekmeğe alıştın mı bırakamıyorsun bağımlılık yapıyor ilk bir kaç gün zor geçer ama aslında alışsan yemezsin yine sınırlarını zorla kuzu

Ben de arabayla gitsem giderim ama yürüyerek biraz uzak arabayla çok çok yakın ikisine de üşeniyorumben ketojenik beslendim 2 hafta ekmek yemedim o yüzden çok zorlanmam bırakmak istesem ama taze ekmeğe dayanamıyorum ya

Eve almayacaksın canım o yüzden ama ailenle beraber yaşadığın için de mümkün değildir tabi

Eve almayacaksın canım o yüzden ama ailenle beraber yaşadığın için de mümkün değildir tabi
Aynen aileyle beraber yaşayınca öyle ama allahtan kendimi sınırlayabiliyorum çok yemiyorumbugün markette yaprak galeta aldım elime mesala ama geri koydum çünkü onu yedikçe yiyebilirim

Lalanga ne diye hemen Google amcamıza sordum hem kızartma hem de karbonhidrat ayrılıklı olmuş kuzum diğer günler biraz daha dikkat etmelisin spor da eklersen inşallah gider kilolar güzelce
ah çocuğum hiç kahvaltı yapmayınca böyle şeyler deniyorum. O yemediği için ben yedim aslında

Midem rahatsız oldu zaten. Akşamı hafif geçirdim canım. Yarın spora tekrar başlıyorum inşallah

Aynen aileyle beraber yaşayınca öyle ama allahtan kendimi sınırlayabiliyorum çok yemiyorumbugün markette yaprak galeta aldım elime mesala ama geri koydum çünkü onu yedikçe yiyebilirim
Benim evde hep oluyor galetalardan ama sabah bir akşam bir yiyorum kendimi nasıl tutuyorum ben de şaşırıyorum
ah çocuğum hiç kahvaltı yapmayınca böyle şeyler deniyorum. O yemediği için ben yedim aslında

Midem rahatsız oldu zaten. Akşamı hafif geçirdim canım. Yarın spora tekrar başlıyorum inşallah
Çocuk olunca tabi işin rengi değişiyorne güzel kilon da çok değil zaten kaçamaklar olmasa hemen gidiverir kilolar

redsonja87 canım okudum ama bi türlü yazamadım cevap mesajlara dışardayım iki gündür koşturmaca herşey yolundadır umarım Bu hafta da birinciyiz diye duydum ama

Canım menün çok güzel afİyet olsun, senin menüyü görünce benimkini yazasım gelmedi valla

İnşallah gider canım bugün başlıyorum artık kemerleri sıkmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…