- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #417.041
Bizim evin altında sahil var ama biraz uzak kalıyor o kadar üşeniyorum ki gitmeyeEvet yürüyüş başlı başına yeter ama bana da zor geliyor çıkmak şu sokağa çıkma yasağını kaldırsınlar her akşam sahile inip yürüyeceğim onu bekliyorum
En azından dediğin günlerde yeme canım tamamen kesmek çok zor ben de ekmek yemiyorum ama yerine ya wasa yiyorum ya da bulgur makarnainsan arıyor bir şeyler ama senin kilonda fark yaratır yememek iki gün dayan
Azıcık yemişsin canım nasıl acıkmıyorsunKahvaltı
Yulaf lapa sı
Öğle
1 yumurtadan omlet peynirli, 2 köfte
1 sade türk kahvesi, 1 hurma
2 litre su
10.000 adım
Cherry Mom , ummhnisa hzlsel
Lalanga ne diye hemen Google amcamıza sordum21 Haziran
Sabah
3 minik lalanga
3 zeytin
1 kk peynir
Ara
1 elmalı kurabiye
1 kupa bitki çayı
Öğle
Patatesli çıtır tavuk
Ara
1 yeşil elma
Akşam
Yeşil salata
Su:2.5 litre. Spor yapamadım, temizlik yaptım
Masallah ortim menulerin super gidiyor. Sporlarini okurken de ben yapmis kadar yoruluyorumKahvalti
2 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
domates
Ara
12 kiraz
2 yk yogurt
Aksam
1.5 et sis
2 dilim ekmek
salaata
2.5 lt su
Spor
10 bin adim
30 dk kardio
30 dk pilate s
10 dk bolgesel
Cherry Mom ummhnisa hzlsel Nikinik
Ben arabayla gidebiliyorum sahile çok yakın değil eşimle yürüyoruz biz de yanında biri olunca daha güzel yürünüyorBizim evin altında sahil var ama biraz uzak kalıyor o kadar üşeniyorum ki gitmeyeablam gelecek 2 hafta sonra onunla beraber gideriz artık arkadaş oluruz
Ve evet ekmeği ben de kesemiyorum ünideyken yemezdim hiç ama pandemi başlayınca yemeye başladım ekmeksiz olmuyor çünkü ünideyken sürekli baş dönmelerim olurdu dengesiz beslenmektenama 2 gün kesmek iyi olur diye düşünüyorum bakalım
Ben de arabayla gitsem giderim ama yürüyerek biraz uzak arabayla çok çok yakın ikisine de üşeniyorumBen arabayla gidebiliyorum sahile çok yakın değil eşimle yürüyoruz biz de yanında biri olunca daha güzel yürünüyorekmeğe alıştın mı bırakamıyorsun bağımlılık yapıyor ilk bir kaç gün zor geçer ama aslında alışsan yemezsin yine sınırlarını zorla kuzu
Eve almayacaksın canım o yüzden ama ailenle beraber yaşadığın için de mümkün değildir tabiBen de arabayla gitsem giderim ama yürüyerek biraz uzak arabayla çok çok yakın ikisine de üşeniyorumben ketojenik beslendim 2 hafta ekmek yemedim o yüzden çok zorlanmam bırakmak istesem ama taze ekmeğe dayanamıyorum ya
Aynen aileyle beraber yaşayınca öyle ama allahtan kendimi sınırlayabiliyorum çok yemiyorumEve almayacaksın canım o yüzden ama ailenle beraber yaşadığın için de mümkün değildir tabi
Lalanga ne diye hemen Google amcamıza sordumhem kızartma hem de karbonhidrat ayrılıklı olmuş kuzum diğer günler biraz daha dikkat etmelisin spor da eklersen inşallah gider kilolar güzelce
Benim evde hep oluyor galetalardan ama sabah bir akşam bir yiyorum kendimi nasıl tutuyorum ben de şaşırıyorumAynen aileyle beraber yaşayınca öyle ama allahtan kendimi sınırlayabiliyorum çok yemiyorumbugün markette yaprak galeta aldım elime mesala ama geri koydum çünkü onu yedikçe yiyebilirim
Çocuk olunca tabi işin rengi değişiyorah çocuğum hiç kahvaltı yapmayınca böyle şeyler deniyorum. O yemediği için ben yedim aslında
Midem rahatsız oldu zaten. Akşamı hafif geçirdim canım. Yarın spora tekrar başlıyorum inşallah
Canım menün çok güzel afİyet olsun, senin menüyü görünce benimkini yazasım gelmedi vallaSabah
1 haşlanmış yumurta
1 kaşık menemen
2 tane tb ekmeği
Öğle
Izgara tavuklu kinoalı yeşil salatası
Akşam
Pancar,havuç,limon ve elma içerikli detoks içeceği
Ara
Türk kahvesi
Su 1.5 lt (içmeye devam edeceğim)
Cherry Mom kollontai ummhnisa
İnşallah gider canım bugün başlıyorum artık kemerleri sıkmayaYaaaaa süperrrrrtatile gidene kadae 1 beden daha incelirsin heee
Ortim aslında toksan yani gün içinde illaki yemişssindir artı gelmen hayet normal ve saydıklarının da etkisi çoktur inşallah yollayacaksın 3 günde onları
Dünde tartılmak mı gerekiyor duGünaydın kızlarr
Dün tartılmamıstım bugün sabah tartıldım 53.9 cıktım. -1 kg :)
Kontrol tartısı var canım herkes tarrılıp ne kadar ekside veya artıda olduğunu söylüyorDünde tartılmak mı gerekiyor du
Hadi bakalım inşallah sabahları koca bi bardak limonlu su iç bende çol işe yarıyor oİnşallah gider canım bugün başlıyorum artık kemerleri sıkmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?