Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın herkesemadem uyandım kaklıp spor yaparım sonra da son kez ders çalışayımmm
Oh ne güzel benim dersler var ben yapamıyorum sabah 8de kalkmam lazım yapmak için uykumdan ödün veremeyeceğim kolay gelsin kuzum hadi son sınavını ver de kurtul
Gider o artı canım çok doğal şişkinlik olması ben de düne göre artıyım nasıl oluyor hiç anlamıyorum
Dedim zaten 1.5 kilo yoğurdu nasıl yesin ben de eliptik eve almayı istiyorum ama çok ses çıkarıyor diye kesin şikayet alırım Eylül de spor salonuna başlayacağım orada kullanırım artık Ben eve beni yoldan çıkarabilecek hiçbir şey almıyorum Allahtan çocuk yok eşim de bana ayak uyduruyor

Yaptım vallahi yaptım 40 dk cardio üzerine 15dk zumbabi de duş aldım oh misss

Bendeki eliptik bisiklet hiç ses cikarmiyor. Sesini yan odadaki de duymaz asagiya gitmiyor. Zaten simdiye kadar kimse bisey demedi. Benimkinin altinda hali paspas vs de yok ustelik
Ama sıkılabilirsin hep ayni seyi yapmaktan

Bendeki eliptik bisiklet hiç ses cikarmiyor. Sesini yan odadaki de duymaz asagiya gitmiyor. Zaten simdiye kadar kimse bisey demedi. Benimkinin altinda hali paspas vs de yok ustelik
Ama sıkılabilirsin hep ayni seyi yapmaktan
Hangi marka ve model canım bir bakayım ben de

Yani cardiodan sonra halim kalırsa yapma hedefim var bakalım inşallah yapabilriimçok çok dikkat edip ekmek vs tüketmezsen bol sıvı tüketirsen eksilirsin canım
İnşallah gidecek canım bu hafta seni sonuncu yapmamak için elimden geleni yapıcam artık
+600 e kadar inmişim bugün inşallah yarına kadar verip eksiye geçebilirim
Aaa süpersin canım cumaya eksi görürsün muhtemelen
Yaptım vallahi yaptım 40 dk cardio üzerine 15dk zumbabi de duş aldım oh misss
İşte buu beee harikasın bebeğim. Bende anca 30dk Leslie boosted yapabildim. Öğleden sonra da Bi 15dk zumbayla tamamlıycam kesin

Ay yerim seni önce kendin sonra ben her zaman böyle olsun(sonuncu olsak bile ekstra etiketlemeyeceğim bizi şştt aramızda)

Olsun leslie de çok iyi gelir ödemlere yaptın ya ona bak

Hangi marka ve model canım bir bakayım ben de
Benimde kosu bandim var sirf aldik ziyan olmasin diye arada yuruyorum ama olmasada olurmus hem cok yer kapliyor hem de kullanmadikca rahatsizlik veriyor. Elden cikarmayada kiyamiyor insan spor salonuna gitme fikrin varsa hic alma bence evde aletsiz yapilacak sporlar var. Bende sporlari aletsiz yapiyorum. Kosu bandida paslanmasin diye arada kullanmaya calisiyorum

O da ayrı bir dert zaten alsam evde koyacak yerim yok iki kişi zor sığıyoruz eve evde tek yapabildiğim spor Leslie başka şeyler deniyim dedim yok beş dk yapamadım yine Leslie açtım spor salonuna gitmeyi planlıyorum yaz dönüşü o zaman hiç almıyım Leslie ile devam

Bolgesel yap pilates yap leslie yap yapmak istedikten sonra cok sey bulursun.

Ayy benim bugun enerjim diplerde yine. Hava ya cok sicak ya da yagmurlu icim daraldi artik. Arkadaslarimla gorusemiyorum diyet gidecek diye psikolojim bozuldu yine
Diyet yapiyorum diye kendini kisitlarsan bozulur psikolojin ama. Disari cikinca da diyetteyim dersin yemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…