- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #417.061
Ya aslında şimdi asıl listedeyim diye tutabilirim kendimi ama gerek yok dedim bi de onunla savaşmayaBenim evde hep oluyor galetalardan ama sabah bir akşam bir yiyorum kendimi nasıl tutuyorum ben de şaşırıyorum
Deniyeyim canım bendeHadi bakalım inşallah sabahları koca bi bardak limonlu su iç bende çol işe yarıyor o
Günaydın ortim bende kızımı okula gönderdim şimdi kalkıp kendimce Bi spor yapıcam artık. Son sınavın mı kaldıGünaydın herkesemadem uyandım kaklıp spor yaparım sonra da son kez ders çalışayımmm
Dene dene ve tartılırsan söyle kaç artıda olduğunuDeniyeyim canım bende
Günaydın ortim bende kızımı okula gönderdim şimdi kalkıp kendimce Bi spor yapıcam artık. Son sınavın mı kaldı
Ohhh bende biraz Leslie yaparım akşam üzeri de fırsat bulursam zumba eklerim. Malum bugün gelen valizler açılacak çamaşır desen gırlaa şimdi tartıldım +1.5 geldim ama hala parmaklarım falan şiş spor sonrası en az 300 gr daha giderDene dene ve tartılırsan söyle kaç artıda olduğunu
Ben 40 dk cardio ve 15 dk zumba yapmayı düşünüyorum canım bakalımevet bugün son sınavım bitiyor artık
Helal olsun kız sanaYa aslında şimdi asıl listedeyim diye tutabilirim kendimi ama gerek yok dedim bi de onunla savaşmayamesela fırında açma var yemiyorum masanın üzerinde açılmıl oaket pötibör duruyor yemiyorum kiiiiiii pötibör benim hassas noktamdır arkadaşım bile şaşırdı yemediğimi söyleyince
Valla 38 de gerçekçi duruyor. Hangisini yapabilirsin sporun bir türü insanin hayatında olmasi gerekiyorAy inşallah canım ya daha 1 ay var sporu da 1 tık arttırdım inşallah etkisi olur
Sağ ol canımspor yapınca kesinlikle sıkılaşıyorsun hiç sevmem sporu ama Allahtan Leslie var bir tek onu yapabiliyorum 38 hayal benim için ama 40 olsam da yeter
150 gramdi aynenYoğurt 1500 gr mı yoksa 150 gr mıeliptik çok iyi ortim hem de vücudun her yerini çalıştırdığı için çok etkili devam et yapmaya orticim ara öğünlerde imkanın olursa yeşil çay içebilirsi
Cekirdek tehlikesi taşıyan hicbir seyi ben de eve almamAynen aileyle beraber yaşayınca öyle ama allahtan kendimi sınırlayabiliyorum çok yemiyorumbugün markette yaprak galeta aldım elime mesala ama geri koydum çünkü onu yedikçe yiyebilirim
Yani cardiodan sonra halim kalırsa yapma hedefim var bakalım inşallah yapabilriimOhhh bende biraz Leslie yaparım akşam üzeri de fırsat bulursam zumba eklerim. Malum bugün gelen valizler açılacak çamaşır desen gırlaa şimdi tartıldım +1.5 geldim ama hala parmaklarım falan şiş spor sonrası en az 300 gr daha gider
Valla öyle ama napalım artık işleri sıkılaştırmaya başlıyoruz kışın verip kiloları yaza doğru alırsak ancak böyleHelal olsun kız sana
Aynen yedikçe yediğini anlamıyorsun bi bakmışsın bitivermiş aaaa nerde bunlar mideme gitmişValla 38 de gerçekçi duruyor. Hangisini yapabilirsin sporun bir türü insanin hayatında olmasi gerekiyor
150 gramdi aynenbir sifir fazla olmus
Eliptik çok iyi herkese tavsiye ediyorum dizlere de ekstra yük bindirmiyor. Yada dışarıda normal bisiklet surmek de cok iyi. Ikisi de daha az olmakla birlikte ust govdeyi de calistiriyor
Cekirdek tehlikesi taşıyan hicbir seyi ben de eve almam
21 Haziran
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 2 küçük dilim çavdarlı ekmek, 1 dilim beyaz peynir, 1 dilim kaşar, 4-5 zeytin, 4 minik dilim sucuk
Ara: 2 yk yulaf, az kakao, yarım muz
Akşam: 1 kase mercimek çorbası, 2 küçük fırında derisiz but, 4 yk tam buğday makarna
Sade kahve, şekersiz çay
Su: Maydanozlu limonlu kür, bol su
Akşam dışarı çıktığım için spor yapamadım birazdan yapacağım, akşamki makarna da fazla kaçtı biliyorum. Dün hiç doymadım nedense
Cherry Mom ummhnisa furusan
Aynen canım bence de çok oldu ama cidden doymadım bu sefer sağlıksız yerim diye korktumHem çorba hem makarna çok gibi görünüyor ama bence iyi
Arada karnımızdaki kurtçuklar doymuyor galiba
Bugün ben de sıkı tutmaya başlıyorum ortim. Cumaya dek sıkalım dişimizi
Lalangayı ilk defa duydum21 Haziran
Sabah
3 minik lalanga
3 zeytin
1 kk peynir
Ara
1 elmalı kurabiye
1 kupa bitki çayı
Öğle
Patatesli çıtır tavuk
Ara
1 yeşil elma
Akşam
Yeşil salata
Su:2.5 litre. Spor yapamadım, temizlik yaptım
Dün spor yapamadım ama bugün sabah aç karna Leslie 3 mil yaptım, pazar da sporum vardı gel gör ki listede spor yapmamış gibi olacağım@hzlsel furusan
Abur cubur yemekten iyidir tabi. Ben kahvaltıyı hafif yaptım. İnşallah istikrarlı bir şekilde devam ederim.Aynen canım bence de çok oldu ama cidden doymadım bu sefer sağlıksız yerim diye korktumBugünden itibaren ikimiz de sıkı tutalım
Ben de ilk kez yaptım canım. İştahsız bir tosbiğim var da mecbur deniyorum. Keşke oğlumla iştahlarımız yer değiştirseLalangayı ilk defa duydumSenin de biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama yemek miktarı olarak çok değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?