- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #417.101
Ay ama öyle yapma kuzum kısıtlama yaptığın hiçbir şeyden zevk almazsın öyle yaparsanAyy benim bugun enerjim diplerde yine. Hava ya cok sicak ya da yagmurlu icim daraldi artik. Arkadaslarimla gorusemiyorum diyet gidecek diye psikolojim bozuldu yine
Sen de yiyeceğini yanında hazırla götür canım kendi mahrum bırakma insanın psikolojisi bozulur tabi bu kadar yüklenme kendineAyy benim bugun enerjim diplerde yine. Hava ya cok sicak ya da yagmurlu icim daraldi artik. Arkadaslarimla gorusemiyorum diyet gidecek diye psikolojim bozuldu yine
Ohhh tebrik ederim canım inşallah iş hayatında çok kolay olur.Veee son sınavımı da verdimmmmm
Teşekkür ederim canım inşallahOhhh tebrik ederim canım inşallah iş hayatında çok kolay olur.
Hayırlı olsun canım çok özleyeceksin öğrencilik yıllarını çalışmaya başlayıncaVeee son sınavımı da verdimmmmm
iki gün içtim canım ama süt beni şişiriyor o yüzden bırakmak zorunda kaldım ananaslı Yeşilçayla denemiştim çok hoş bir tadı olmuştuhzlsel canım sen sütlü yeşilçayı denemiş miydin benim diyetisyen listesinde de vardı şimdi içerken aklıma sen geldin
Ben 1.5 senedir öğrencilik hayatımı çok özlüyorum zatenHayırlı olsun canım çok özleyeceksin öğrencilik yıllarını çalışmaya başlayınca
Yok yok bugünleri özlemezsin kesinlikleBen 1.5 senedir öğrencilik hayatımı çok özlüyorum zatenşu pandemide yaşadığım hayatı özleyeceğimi sanmıyorum
Onu şimdiden çok özlüyorum zaten yaaa☺☺Yok yok bugünleri özlemezsin kesinlikleüniversitenin ilk yıllarını özleyeceksin diyelim o zaman
Tebrik ederimmmVeee son sınavımı da verdimmmmm
Teşekkür ederimTebrik ederimmm
Tebrik ederimVeee son sınavımı da verdimmmmm
Ay evetTebrik ederimgözün aydin. Üniversite ozleniyor ama sınav odev stresinin olmamasi da şahane
Bende bugün yaptım tadı hoşuma gitti benim de. İçine yarım çay kaşığı tarçın ve zencefil de ekledim tarif öyleydiHayırlı olsun canım çok özleyeceksin öğrencilik yıllarını çalışmaya başlayınca
iki gün içtim canım ama süt beni şişiriyor o yüzden bırakmak zorunda kaldım ananaslı Yeşilçayla denemiştim çok hoş bir tadı olmuştu
Unutmadım da spor gününde spor yapmayıp diğer günler yaptım ondanAh ortim nasıl unutursun, ben mutfağa giderken attığım adımı bile yazabilirim
Cuma tartıda görcez karşılığını
Ben de çok iştahlıyım ya biraz daha az olsaydı keşkeBen de ilk kez yaptım canım. İştahsız bir tosbiğim var da mecbur deniyorum. Keşke oğlumla iştahlarımız yer değiştirse
Harikasın! Benim de kötü değil bugünmatteroftime ortim şimdi dışarı çıktım. Bugün listeme sadık kaldım bir minik kinder çikolata dışında
Tebrikler canımVeee son sınavımı da verdimmmmm
Çok güzel canım sporun da çok güzel afiyet olsun22 haziran
Öğle
2dlm ekmek
Biraz menemen
1tk pekmez
Ara
Sade Türk kahvesi
1 kare bitter
Sütlü yeşilçay
Akşam
3 4 yk sulu köfte
Yoğurt
Su: 3lt
Spor: 2mil Leslie bosted
Dağ tırmanışı 50*7
7100 adım
Cherry Mom yarimuhendis
Canım menün sporun harika yine valla bu hafta senden çok iyi Bi eksi gelecek22 haziran
11.00 : 1 yumurta,2dilim peynir,salatalık domates
13.00 : yarım boy haşlanmış mısır
15.30 : 3 kayısı,2ceviz,3fındık
18.00 : 4yk kıymalı semizotu,1kase yoğurt,1.5dilim ekmek
Su : 3.4lt
Spor : 40dk cardio,15dk zumba
Cherry Mom ummhnisa
Daha da iyi olmalıydı menüm ama regli etkisiyle hep elim tatlı şeylere gidiyor bugün. Bu haftayı sabit bitirebilirsem bile çok sevinicemÇok güzel canım sporun da çok güzel afiyet olsun
İnşallah canım sen de sabitleyebilirsen bu haftayı çok güzel olurCanım menün sporun harika yine valla bu hafta senden çok iyi Bi eksi gelecek
Daha da iyi olmalıydı menüm ama regli etkisiyle hep elim tatlı şeylere gidiyor bugün. Bu haftayı sabit bitirebilirsem bile çok sevinicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?