Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy benim bugun enerjim diplerde yine. Hava ya cok sicak ya da yagmurlu icim daraldi artik. Arkadaslarimla gorusemiyorum diyet gidecek diye psikolojim bozuldu yine
Sen de yiyeceğini yanında hazırla götür canım kendi mahrum bırakma insanın psikolojisi bozulur tabi bu kadar yüklenme kendine

hzlsel canım sen sütlü yeşilçayı denemiş miydin benim diyetisyen listesinde de vardı şimdi içerken aklıma sen geldin

Veee son sınavımı da verdimmmmm
Hayırlı olsun canım çok özleyeceksin öğrencilik yıllarını çalışmaya başlayınca
hzlsel canım sen sütlü yeşilçayı denemiş miydin benim diyetisyen listesinde de vardı şimdi içerken aklıma sen geldin
iki gün içtim canım ama süt beni şişiriyor o yüzden bırakmak zorunda kaldım ananaslı Yeşilçayla denemiştim çok hoş bir tadı olmuştu

Bende bugün yaptım tadı hoşuma gitti benim de. İçine yarım çay kaşığı tarçın ve zencefil de ekledim tarif öyleydi

Ah ortim nasıl unutursun, ben mutfağa giderken attığım adımı bile yazabilirim
Cuma tartıda görcez karşılığını
Unutmadım da spor gününde spor yapmayıp diğer günler yaptım ondan
Ben de ilk kez yaptım canım. İştahsız bir tosbiğim var da mecbur deniyorum. Keşke oğlumla iştahlarımız yer değiştirse
Ben de çok iştahlıyım ya biraz daha az olsaydı keşke
matteroftime ortim şimdi dışarı çıktım. Bugün listeme sadık kaldım bir minik kinder çikolata dışında
Harikasın! Benim de kötü değil bugün
Veee son sınavımı da verdimmmmm
Tebrikler canım

Canım menün sporun harika yine valla bu hafta senden çok iyi Bi eksi gelecek
Çok güzel canım sporun da çok güzel afiyet olsun
Daha da iyi olmalıydı menüm ama regli etkisiyle hep elim tatlı şeylere gidiyor bugün. Bu haftayı sabit bitirebilirsem bile çok sevinicem

Canım menün sporun harika yine valla bu hafta senden çok iyi Bi eksi gelecek

Daha da iyi olmalıydı menüm ama regli etkisiyle hep elim tatlı şeylere gidiyor bugün. Bu haftayı sabit bitirebilirsem bile çok sevinicem
İnşallah canım sen de sabitleyebilirsen bu haftayı çok güzel olurolsun regl istisnai bi durum zaten insanın yemeyeceği şey bile olsa yiyesi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…