• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy benim bugun enerjim diplerde yine. Hava ya cok sicak ya da yagmurlu icim daraldi artik. Arkadaslarimla gorusemiyorum diyet gidecek diye psikolojim bozuldu yine 🙈🙈
Ay ama öyle yapma kuzum kısıtlama yaptığın hiçbir şeyden zevk almazsın öyle yaparsan

Ayy benim bugun enerjim diplerde yine. Hava ya cok sicak ya da yagmurlu icim daraldi artik. Arkadaslarimla gorusemiyorum diyet gidecek diye psikolojim bozuldu yine 🙈🙈
Sen de yiyeceğini yanında hazırla götür canım kendi mahrum bırakma insanın psikolojisi bozulur tabi bu kadar yüklenme kendine

hzlsel hzlsel canım sen sütlü yeşilçayı denemiş miydin benim diyetisyen listesinde de vardı şimdi içerken aklıma sen geldin

Veee son sınavımı da verdimmmmm💃💃💃💃
Hayırlı olsun canım çok özleyeceksin öğrencilik yıllarını çalışmaya başlayınca🤭🤭
hzlsel hzlsel canım sen sütlü yeşilçayı denemiş miydin benim diyetisyen listesinde de vardı şimdi içerken aklıma sen geldin
iki gün içtim canım ama süt beni şişiriyor o yüzden bırakmak zorunda kaldım ananaslı Yeşilçayla denemiştim çok hoş bir tadı olmuştu😍😍

Ben 1.5 senedir öğrencilik hayatımı çok özlüyorum zaten🤣🤣şu pandemide yaşadığım hayatı özleyeceğimi sanmıyorum😆😆
Yok yok bugünleri özlemezsin kesinlikle🤣🤣 üniversitenin ilk yıllarını özleyeceksin diyelim o zaman🤭🤭

Tebrik ederim👏👏👏 gözün aydin. Üniversite ozleniyor ama sınav odev stresinin olmamasi da şahane 😄
Ay evet😂mesela cumaya da ödev teslimim var hazır ama üzerinde değişiklikler yapmam lazım o bile geriyor biraz. Artık ödevler sınavlae için gerilmeyeceğim💃💃

Hayırlı olsun canım çok özleyeceksin öğrencilik yıllarını çalışmaya başlayınca🤭🤭

iki gün içtim canım ama süt beni şişiriyor o yüzden bırakmak zorunda kaldım ananaslı Yeşilçayla denemiştim çok hoş bir tadı olmuştu😍😍
Bende bugün yaptım tadı hoşuma gitti benim de. İçine yarım çay kaşığı tarçın ve zencefil de ekledim tarif öyleydi

Ah ortim nasıl unutursun, ben mutfağa giderken attığım adımı bile yazabilirim 😂
Cuma tartıda görcez karşılığını 😏
Unutmadım da spor gününde spor yapmayıp diğer günler yaptım ondan 😂
Ben de ilk kez yaptım canım. İştahsız bir tosbiğim var da mecbur deniyorum. Keşke oğlumla iştahlarımız yer değiştirse 😰😰
Ben de çok iştahlıyım ya biraz daha az olsaydı keşke 🥺
matteroftime matteroftime ortim şimdi dışarı çıktım. Bugün listeme sadık kaldım bir minik kinder çikolata dışında 🙈
Harikasın! Benim de kötü değil bugün
Veee son sınavımı da verdimmmmm💃💃💃💃
Tebrikler canım 🤩

22 haziran
Öğle
2dlm ekmek
Biraz menemen
1tk pekmez

Ara
Sade Türk kahvesi
1 kare bitter
Sütlü yeşilçay

Akşam
3 4 yk sulu köfte
Yoğurt

Su: 3lt
Spor: 2mil Leslie bosted
Dağ tırmanışı 50*7
7100 adım

Cherry Mom Cherry Mom yarimuhendis yarimuhendis
Çok güzel canım sporun da çok güzel afiyet olsun😊😊

22 haziran
11.00 : 1 yumurta,2dilim peynir,salatalık domates
13.00 : yarım boy haşlanmış mısır
15.30 : 3 kayısı,2ceviz,3fındık
18.00 : 4yk kıymalı semizotu,1kase yoğurt,1.5dilim ekmek
Su : 3.4lt
Spor : 40dk cardio,15dk zumba
Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa
Canım menün sporun harika yine valla bu hafta senden çok iyi Bi eksi gelecek
Çok güzel canım sporun da çok güzel afiyet olsun😊😊
Daha da iyi olmalıydı menüm ama regli etkisiyle hep elim tatlı şeylere gidiyor bugün. Bu haftayı sabit bitirebilirsem bile çok sevinicem

Canım menün sporun harika yine valla bu hafta senden çok iyi Bi eksi gelecek

Daha da iyi olmalıydı menüm ama regli etkisiyle hep elim tatlı şeylere gidiyor bugün. Bu haftayı sabit bitirebilirsem bile çok sevinicem
İnşallah canım sen de sabitleyebilirsen bu haftayı çok güzel olur😊😊olsun regl istisnai bi durum zaten insanın yemeyeceği şey bile olsa yiyesi geliyor😂

Back
X