• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah canım sen de sabitleyebilirsen bu haftayı çok güzel olur😊😊olsun regl istisnai bi durum zaten insanın yemeyeceği şey bile olsa yiyesi geliyor😂
İnşallah canım yarına şöyle +500 kalsa cumaya kadar halledebilirim diye düşünüyorum ama tabi hayal 1kilo eksilemem bu menüyle birgünde.

Canım menün sporun harika yine valla bu hafta senden çok iyi Bi eksi gelecek

Daha da iyi olmalıydı menüm ama regli etkisiyle hep elim tatlı şeylere gidiyor bugün. Bu haftayı sabit bitirebilirsem bile çok sevinicem
Ben de çok fenayım ya bu hafta eksi görebilirsem ne mutlu bana kıtlıktan çıkmışcasına yedim regl etkisi herhalde diyorum hiç yapmazdım böyle şeyler🥺

G gibivegibi ortim bugün menü paylaşmayacağım çünkü çıldırmış gibiydim elime ne geçirdiysem yedim resmen iki gün çok dikkat etmem lazım inşallah cozutmam bu iki gün😖

Azıcık yemişsin canım nasıl acıkmıyorsun🤭🤭 ara öğün ekleyebilirsin aslında kalorin baya az olmuştur spor da gayet iyi🥰

Lalanga ne diye hemen Google amcamıza sordum🤣🤣 hem kızartma hem de karbonhidrat ayrılıklı olmuş kuzum diğer günler biraz daha dikkat etmelisin spor da eklersen inşallah gider kilolar güzelce🥰
Acıkıyorum kuzu acıkmazmıyım su içiyorum erken uyumaya çalışıyorum 😊çok sıkıldım canım bu diyet işinden bir an önce sonuca varayım istiyorum ama olmuyor zaman 1 günde gelmedi sonuçta bu kilolar ama yaz ayında sanki daha çabuk olsun diye nebilim denize gittik geçen gün moralim bozuldu öyle fit insanlar görünce😔

G gibivegibi ortim bugün menü paylaşmayacağım çünkü çıldırmış gibiydim elime ne geçirdiysem yedim resmen iki gün çok dikkat etmem lazım inşallah cozutmam bu iki gün😖
Kıyamam canım dikkat et aman gitmesin emekler boşa çok iyi verdin beni de geçtin tebrikler valla nolur dikkat sonuç çok iyi olacak😘😘

Ay afiyet olsun ortim canını sıkma. Nazar ettik seni 😔😔
Akşamüstü 6 da uydum 8 de kalktım dengem şaştı kalktığımda çok açtım🤭 kendimi frenlemeye çalışsamda çok kaçırdım spor da yapasım gelmedi battı balık yan gider🙈 ama iki gün çok dikkat edeceğim orticim😘
Acıkıyorum kuzu acıkmazmıyım su içiyorum erken uyumaya çalışıyorum 😊çok sıkıldım canım bu diyet işinden bir an önce sonuca varayım istiyorum ama olmuyor zaman 1 günde gelmedi sonuçta bu kilolar ama yaz ayında sanki daha çabuk olsun diye nebilim denize gittik geçen gün moralim bozuldu öyle fit insanlar görünce😔
Kilolar çok olunca canım süreçte uzuyor ben de çok sıkıldım neredeyse 1 sene olacak ama hala verecek bir sürü kilo var ben geçen yaz o fit insanlar yüzünden diyete başladım🙈 inşallah bu yaz olmadı ama bir sonraki yaz biz de fit olacağız😍😍
Kıyamam canım dikkat et aman gitmesin emekler boşa çok iyi verdin beni de geçtin tebrikler valla nolur dikkat sonuç çok iyi olacak😘😘
Ben de öyle diyorum canım bunca emek boşa gitmemeli ama inişler çıkışlar oluyor bu da böyle en azından 7li rakamları görsek ama az kaldı ikimiz içinde birkaç hafta sonra inşallah göreceğiz ikimiz de çok güzel kilolar verdik😘

Kahvalti 1 poset kahve
Oglen 1 paket eti form
Aksam üstü 1 sutlu kahve
Aksam; orta porsiyon menemen. 1 bucuk dilim ekmek
2 kabak 250 gram light yogurt
1 dilim elma

Su 2 litre olacak
Spor 65 70 dakika eliptik yaptım tempolu (kalori segmeti 600 kaloriyi gösterdi)
5000 adim

Aksam cok yedim ama sporla telafi ettiğimi düşünüyorum 😔😔
Yok ortim hiç de çok değil kahvaltı etmediğin için dengelemiş aslında kahvaltıyı doyurucu etsen akşam çok acıkmazsın vaktin mi olmuyor sabahları ama spor çok çok iyi 🤩🤩🤩

Unutmadım da spor gününde spor yapmayıp diğer günler yaptım ondan 😂

Ben de çok iştahlıyım ya biraz daha az olsaydı keşke 🥺

Harikasın! Benim de kötü değil bugün

Tebrikler canım 🤩

Ah ortim sporum bu vakte kaldı canım çıktı 😂

Olsun olsun önemli olan yapmak, çok merak ediyorum cumayı. Normalde her gün tartılırdım şimdi sabrediyorum. 😇

Ah ortim sporum bu vakte kaldı canım çıktı 😂

Olsun olsun önemli olan yapmak, çok merak ediyorum cumayı. Normalde her gün tartılırdım şimdi sabrediyorum. 😇
Süpersin bu saatte yapmışsın 😍 İnşallah güzel eksiler olur her gün tartılmak da iyi değil ben tatil dönüşü diye her gün baktım bu hafta

22 Haziran
Kahvaltı:
2 yumurtadan omlet, minik bir dilim tahıllı ekmek, 1 dilim beyaz peynir, zeytin

Akşam:
Izgara et, 1 servis kaşığı patates püresi

Ara: şekersiz çay , sade Türk kahvesi, 1 minik kare çikolata, biraz çubuk kraker

Su: 2 litre
Spor: 3 mil leslie

furusan furusan Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa

Çubuk kraker dışında menün çok güzel ortim 🤗 spor da yapmışsın oh, tartıya çıktın mı bugün?

Süpersin bu saatte yapmışsın 😍 İnşallah güzel eksiler olur her gün tartılmak da iyi değil ben tatil dönüşü diye her gün baktım bu hafta
Gündüz fırsatım olmadı ama şimdi iyi oldu. Acaba sirkeli ya da limonlu bir sıcak su içsem mi?

hzlsel hzlsel olur canım öyle şeyler şimdi oflanıp niye yedim demek yerine telafi etmeye bakacaksın. Karbonu sıfırla 2 gün sebze ağırlıklı beslen😘😘
Karbonu nasıl sıfırlayacaksam her şeyde var mübarek🤣 ama iki gün kabak yemeyi planlıyorum etkisi olur inşallah🤭

slm kızlarrr :)
sabah omlet zeytin peynirr

öğle kuru fasület 5 kaşık pilav ayran

akşam brokli

kahve 2 kare çikolata

15 bin adım
2 lt su
Eski ortim ortamlarda cikolata yiyerek zayifladim dersin😀
İçim elvermedi paylaşayım menümü kınayın hanımlar beni🙈

Kahvaltı
Tb ekmeğe kaşarlı tost, yarım domates, yarım salatalık, 1 dilim hindi füme, 1 haşlanmış yumurta, yeşil çay

Ara
10 kiraz, züber, 1 LT detoks suyu

Akşam
Litalif kuru meyveli bar, 2 adet yaprak galeta, etli türlü, 2 yk yoğurt, 2 wasa, 4 dilim hindi füme

2 LT su, beyaz çay / spor yok

Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa G gibivegibi
Ortim hiç çok değil mi menün buna mi canin sıkıldı 😀
Sabaha kahvaltı yapamıyorum 6 da kalkiyorum o saatte de canım bisey istemiyor🙄

Back
X