Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Süper olur, bana da ex ortim ummhnisa tavsiye etti, 200 gram etkiledi 2 hafta önce gerçekten

Sağol canım
Bende çok faydasını görüyorum sabah ödemini atmada birebir kesinlikle
Mezuniyet kilo: 54.85
Bugün: 55.05
Fark : +200 gr
@Sonsuz umut Cherry Mom
Halbuki hafta bası -1 görmüştüm ödem oldugunu düsünüyorum regl den dolayı
Günaydın canım imkanın varsa biraz yürüyüp falan tekrar tartış dicem de işe başlamıştın demi yanlış hatırlamıyorsam
Canım sonuçta eksidesin üzülme reglin falan yakınsa onun ödemi olabilir.

Redsonja iftahar ileee sunar efendim;

Geçen hafta kilom: 54.2
Bu hafta kilom: 53.6
Fark: -600 gram
Yüzde: 1.107

Bu kilo ile mezun olabiliyor muyum bilmiyorum ancak bu keyifli ortamdan da hemencik ayrılmak istemiyorum. Müsadenizle bu kız bir süre izne çıkar, gözüm üzerinizde canlarım
Cherry Mom ummhnisa hzlsel kollontai
yarimuhendis

Eklentiler

• 7FDDB2BA-F61A-44EE-846E-8CFB81CE6DB9.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 25
aynı ben daha mne kadar az yiyebilirizki

Mezuniyet kilo: 54.85
Bugün: 55.05
Fark : +200 gr
@Sonsuz umut Cherry Mom
Halbuki hafta bası -1 görmüştüm ödem oldugunu düsünüyorum regl den dolayı
Olsun canım benim gider hemen 200 gram bir şey değil
Canım işte az yediğin için veremiyorsun vücudun kıtlığa giriyor ve bana bu kadar besin geliyor fazlası gelmiyor diyip o gelen besinleri tutma eğilimine giriyor. Normal düzenli bir şekilde beslensen ve öyle spor yapaan farkı eminim göreceksin
Vays vays vaysssssss tebrik edeeim canım benim

Yaa tebrik ederim canım git tatilini yap gel mis gibi biz nasıl olsa buranın demirbaşı olduk artık
Canım nickin runid gibi okumuyor sorun olur mu bilmiyorum ama tekrar yazıp çek istersen sonra sıkıntı olmasın

Canım bu arada kullanıcı ismin ve tarihin net gözükmemiş tekrardan çekebilir misin anlaşılır bi şekilde

fotoyu cepten atıyorum , pcden düzeltemeden yazıyorum :)) kahvaltı yaptım sonuç farklı çıkar sa ne yapalım

Ortaklık işte canısıııne yapıyorsun bakalım ben şimdi kalkıp biraz tepineyim
Bende birazdan oğlumu okula götürücem sonra da eve gelip azcık Leslie falan ne varsa onu yapıcam artık
11 Haziran: 55.95
18 Haziran: Bildirim yok
25 Haziran: 55.35
2 Temmuz Hedef: 54.95

Fark : -600
Yüzde: 1.072%
Cezalı yüzde: 0.536%

Cherry Mom yarimuhendis hzlsel ummhnisa furusan
Ooo canım harikasın valla iyi toparladın
fotoyu cepten atıyorum , pcden düzeltemeden yazıyorum :)) kahvaltı yaptım sonuç farklı çıkar sa ne yapalım
Canım kahvaltı öncesi fotoyu çek biara buraya atarsın yine

Bende birazdan oğlumu okula götürücem sonra da eve gelip azcık Leslie falan ne varsa onu yapıcam artık

Ooo canım harikasın valla iyi toparladın

Canım kahvaltı öncesi fotoyu çek biara buraya atarsın yine
Pazar gününden beri 2.25 kg vermişim 57.6 dım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…