Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menün de sporun da çok güzel harikasın ortak

Eline sağlık canım akşam yemeklerimiz sporumuz da birbirine benzemiş ben de senden yarina güzel bir eksi bekliyorum
Yarın güzel bir eksi bekliyorum canım senden tam cuma menüsü olmuş adım da çok iyi
Teşekkür ederim canım. Persembe benim icin sinav oncesi güngibi oluyor

Eline sağlık canım akşam yemeklerimiz sporumuz da birbirine benzemiş ben de senden yarina güzel bir eksi bekliyorum

Teşekkür ederim canım. Persembe benim icin sinav oncesi güngibi oluyor
Değil mi bende perşembeye ayrı bir önem veriyorum bakalım yarın ne göreceğim ben belki yarın 7lere giriş yapabilirim ya da 100 gramla kaçırabilirim

İnşallah yarın görebilirim ya çok umutluyum göremezsem üzüleceğim en son 10 sene önce 7li rakamları görmüştüm tartıda çok heyecanlıyım o yüzden
3 mile leslie patlatırsın sabah ben de yapacağım erkenden terleyeyimsenin adına da çok seviniyorum vallahi hadi inşallahben de yarını iple çekiyorum bugünün tartısını bilmediğim için heyecanlıyımşöyle sabah bi tost yapıp yiyeceğim inşallah 56.9 görebilirim ama çok ümitli de değilim

Sabah 8 de okula gideceğim canım öğlen 1 gibi dönüyorum pek vaktim olmuyor o yüzden olmadı merdiven ineyim çıkayım sürekli hadi bakalım tartılar yarın güzel bir sürpriz yapsın bizlere inşallah

SonsuzUmut ortim nasılsın. Bu ara yogun calısıyorum giremedim düzgün. Regli de oldum ası oldum üstüne baya bi halsizlik yaptı ikisi. İnsallah regl yüzünden artı cıkmam
Sorma canım bu hafta bende köye gidip geldik biraz yoğundu pek diyet gibi geçmedi muhtemelen bende ya aynıyım ya da +larfayım

Ay atlamışım etiketini canım
Hayırlı olsun ve kolay gelsin düzenin oturduktan sonra alırız olmadı üst listeye baktım menüler flaan da eksikmiş çünkü :) ne yapalım ? Yarın bir karar ver bakalım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…