Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

fotoyu cepten atıyorum , pcden düzeltemeden yazıyorum :)) kahvaltı yaptım sonuç farklı çıkar sa ne yapalım
Üst listedesin sıkıntı çıkarabilir canım normalde ne olursa olsun tekrar istiyoruz fotoyu ama kaptanım gelsin o ne yapman gerektiğini söyler sen daha bir şey yiyip içme biraz sindie spor yap ne olur ne olmaz😊

Pazar gününden beri 2.25 kg vermişim 57.6 dım :rolleyes:
Gerçekten muhteşemsin canım benim de o kadar artım vardı ama gitmedi malesef hepsi
yarın sabah çekelyim çok çay içitim sabah su içiyorum sirkeli :) belki zayıflarım bi umut işte :KK43:
Canım yarın sabah çekmen bişey değiştirmez malesef tartı günü bugün olduğu için müsaitsen Bi tartılır mısın nekadar fark var arada bakalım

Gerçekten muhteşemsin canım benim de o kadar artım vardı ama gitmedi malesef hepsi

Canım yarın sabah çekmen bişey değiştirmez malesef tartı günü bugün olduğu için müsaitsen Bi tartılır mısın nekadar fark var arada bakalım
Ben de şaşırdım bol spor etkilemiştir bir de vücut şaşırdı mı nolduysa artık😂
Ayyy ayy ayy haaaariikaaaasııınnnnn :KK60: :halay: :halay: :halay: tebrik ederim canım ümitsizliğe kapılıp bırakmadın şahanesin
Sağol kaptanım takım arkadaşlarımın sizlerin motivasyonu sayesinde bırakmadım 💜

Canım çok mu ağrın var benim pek yok sayılır geçmiş olsun. Kilona baktın mı nasıl istersen bugünü of günü yap dinlenirsin
Havaya kaldıramıyorum üzerine yatamıyorum canım normal dururken sıkıntı yok ama hareket ettirirken ağrısı var😑yok bakmadım kiloma ama biraz tepinmek istiyorum bakalım🤣

✌️🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️

Eklentiler

• IMG_20210625_095446.webp
    IMG_20210625_095446.webp
    156,1 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20210625_095420.webp
    IMG_20210625_095420.webp
    211,5 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20210625_095330.webp
    IMG_20210625_095330.webp
    191,4 KB · Görüntüleme: 23
Redsonja iftahar ileee sunar efendim;

Geçen hafta kilom: 54.2
Bu hafta kilom: 53.6
Fark: -600 gram
Yüzde: 1.107

Bu kilo ile mezun olabiliyor muyum bilmiyorum ancak bu keyifli ortamdan da hemencik ayrılmak istemiyorum. Müsadenizle bu kız bir süre izne çıkar, gözüm üzerinizde canlarım 💕
Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa hzlsel hzlsel @kollontai
[USE
Harikasın canım ya gönül rahatlığıyla izne çıkabilirsin ama kilo almadan geri dön kuzum😍😍
11 Haziran: 55.95
18 Haziran: Bildirim yok
25 Haziran: 55.35
2 Temmuz Hedef: 54.95

Fark : -600
Yüzde: 1.072%
Cezalı yüzde: 0.536%

Cherry Mom Cherry Mom yarimuhendis yarimuhendis hzlsel hzlsel ummhnisa ummhnisa @furusan
Bütün artılar gitmiş eksiye geçilmiş şahanesin canım🤩🤩
muhteşem manzaralar kaptanım 😍😍😍 insan burada yürüyüş yapmalara doyamaz🤩🤩

Back
X