- 23 Mart 2016
- 30.664
- 91.618
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #417.401
Günaydınnnn kızlarrrr 
Hayırlı cumalar bolll eksilerrr olsun bizee

Hayırlı cumalar bolll eksilerrr olsun bizee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üst listedesin sıkıntı çıkarabilir canım normalde ne olursa olsun tekrar istiyoruz fotoyu ama kaptanım gelsin o ne yapman gerektiğini söyler sen daha bir şey yiyip içme biraz sindie spor yap ne olur ne olmazfotoyu cepten atıyorum , pcden düzeltemeden yazıyorum :)) kahvaltı yaptım sonuç farklı çıkar sa ne yapalım
Tşkler kaptanım inşallah görcez birlikteHarikasın canım arada detokslar güzel olur diyet için iyi karar vermişsin inşallah dukanda fayda gösteririyi geceler
Gerçekten muhteşemsin canım benim de o kadar artım vardı ama gitmedi malesef hepsiPazar gününden beri 2.25 kg vermişim 57.6 dım![]()
Canım yarın sabah çekmen bişey değiştirmez malesef tartı günü bugün olduğu için müsaitsen Bi tartılır mısın nekadar fark var arada bakalımyarın sabah çekelyim çok çay içitim sabah su içiyorum sirkeli :) belki zayıflarım bi umut işte![]()
Ayyy ayy ayy haaaariikaaaasııınnnnn11 Haziran: 55.95
18 Haziran: Bildirim yok
25 Haziran: 55.35
2 Temmuz Hedef: 54.95
Fark : -600
Yüzde: 1.072%
Cezalı yüzde: 0.536%
Cherry Mom
yarimuhendis
hzlsel
ummhnisa @furusan
Canım çok mu ağrın var benim pek yok sayılır geçmiş olsun. Kilona baktın mı nasıl istersen bugünü of günü yap dinlenirsinBen de ne yapsam da tepinsem diye düşünüyorum kolum da çok ağırıyor yaaaa![]()
Tişkürlee kaptanımyarimuhendis hafiye gibisin
dikkatine hayran kaldım
runib kahvaltı yaptıysan kalsın canım bundan geçersiz sayılacağını düşünmüyorum
![]()
Ohh ohh oğlanı da dedeye satmışın süperKızlar bende giyindim ettim oğlanla dedesi dışarı çıkmışken bir yürüyüş yapıp geleyim![]()
Ben de şaşırdım bol spor etkilemiştir bir de vücut şaşırdı mı nolduysa artıkGerçekten muhteşemsin canım benim de o kadar artım vardı ama gitmedi malesef hepsi
Canım yarın sabah çekmen bişey değiştirmez malesef tartı günü bugün olduğu için müsaitsen Bi tartılır mısın nekadar fark var arada bakalım
Sağol kaptanım takım arkadaşlarımın sizlerin motivasyonu sayesinde bırakmadımAyyy ayy ayy haaaariikaaaasııınnnnn![]()
![]()
![]()
tebrik ederim canım ümitsizliğe kapılıp bırakmadın şahanesin
Havaya kaldıramıyorum üzerine yatamıyorum canım normal dururken sıkıntı yok ama hareket ettirirken ağrısı varCanım çok mu ağrın var benim pek yok sayılır geçmiş olsun. Kilona baktın mı nasıl istersen bugünü of günü yap dinlenirsin
Canım kolunu zorlama daha kötü olmasın evde yürü istersen birazHavaya kaldıramıyorum üzerine yatamıyorum canım normal dururken sıkıntı yok ama hareket ettirirken ağrısı varyok bakmadım kiloma ama biraz tepinmek istiyorum bakalım
![]()
Galiba öyle yapacağım canım çünkü yaptığım tüm sporları gözümün önünden geçirdim kol sallamalıCanım kolunu zorlama daha kötü olmasın evde yürü istersen biraz
Harikasın canım ya gönül rahatlığıyla izne çıkabilirsin ama kilo almadan geri dön kuzumRedsonja iftahar ileee sunar efendim;
Geçen hafta kilom: 54.2
Bu hafta kilom: 53.6
Fark: -600 gram
Yüzde: 1.107
Bu kilo ile mezun olabiliyor muyum bilmiyorum ancak bu keyifli ortamdan da hemencik ayrılmak istemiyorum. Müsadenizle bu kız bir süre izne çıkar, gözüm üzerinizde canlarım
Cherry Mom
ummhnisa
hzlsel @kollontai
[USE
Bütün artılar gitmiş eksiye geçilmiş şahanesin canım11 Haziran: 55.95
18 Haziran: Bildirim yok
25 Haziran: 55.35
2 Temmuz Hedef: 54.95
Fark : -600
Yüzde: 1.072%
Cezalı yüzde: 0.536%
Cherry Mom