- 23 Mart 2016
- 30.703
- 91.692
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #417.361
Yapmaz ama sen bu korkuyla gece uyumazsan o yapar işteYapmaz ama dimi kaptanım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmaz ama sen bu korkuyla gece uyumazsan o yapar işteYapmaz ama dimi kaptanım![]()
Tmm kuzum öyle yapalım o halde tatilde kafan rahat olsunDönmüş olurum kaptanım, işten güçten o kadar uzakta duramam zaten ancak ben 2 haftalık izne çıkayım yine de garanti olsun. Teşekkür ederim güzel dileklerin için![]()
Vucut sogudukca agrilar basliyor. Ayaklarim falan patlamis hep.![]()
Dukan birası tansiyon problemi olmayana yaz için en şahane ödem atıcı bence ben birde sodayı son anda koyardım içine bayılmamış oluyor suyun içinde daha iyi oluyor tavsiye ederimSüpersin inşallah canım kim tutar seni harikasın birlikte yapalım.. ben dukan birasını denemedim hiç nasıl tadı etkisi nasıldı? inş bu hafta görürsün kuzu 7 yi![]()
Yok kaptanım vallahi şu an açlıktan midem sırtıma uapıştı aşı da yan etki yapmamışken uykum da gelmişken uyuyacağımYapmaz ama sen bu korkuyla gece uyumazsan o yapar işte![]()
Uyu canım zaten aşı sonrası uyumak lazım öyle antikor oranı artıyormuş hadi iyi gecelerYok kaptanım vallahi şu an açlıktan midem sırtıma uapıştı aşı da yan etki yapmamışken uykum da gelmişken uyuyacağım![]()
Herkese iyi geceler yarına bol bol eksiler(bana daha çokUyu canım zaten aşı sonrası uyumak lazım öyle antikor oranı artıyormuş hadi iyi geceler![]()
Diyetisyendeki sonuc benim tartida yok henuz merakla yarini bekliyorum.Ayy alllahım yaa bu vücudun zayıflama uğruna bizden çektiği nedir bazen sırf gıcıklığına tartıda eksi göstermiyor böyle yaptığımız için
![]()
İyimiş kuzu bende deneyim bu hafta inş kaçmaz canım yakala da kutlama yapalımDukan birası yaptığım ilk hafta 1,6 kilo vermiştim tadı fena değil maden suyu olduğu için mutlaka soğuk içmek gerek bir iki güne alışıyorsun tadına bu hafta 7yi ucundan kaçırırım gibi geliyor ama haftaya kesin görürüm sende haftaya görürsün canım detoksları yaparsak hele kesin görürüz![]()
Tşkler kaptanım deniycem hemen yarın hem detoksa hemde buna başlıyorum gitsin kilolar iyigecelerDukan birası tansiyon problemi olmayana yaz için en şahane ödem atıcı bence ben birde sodayı son anda koyardım içine bayılmamış oluyor suyun içinde daha iyi oluyor tavsiye ederim![]()
Harikasın canım arada detokslar güzel olur diyet için iyi karar vermişsin inşallah dukanda fayda gösterirTşkler kaptanım deniycem hemen yarın hem detoksa hemde buna başlıyorum gitsin kilolar iyigeceler![]()
![]()
Canım sen daha profesyonel yeni bi tartıya geç bence imkanın varsaDiyetisyendeki sonuc benim tartida yok henuz merakla yarini bekliyorum.![]()
Yarın yapamam büyük ihtimal ben canım ama pazar pazartesi ayran detoksu salı normal beslenme çarşamba perşembe hurma detoksu şeklinde yapmayı düşünüyorumİyimiş kuzu bende deneyim bu hafta inş kaçmaz canım yakala da kutlama yapalımdetokslara başlayalım hemen yarın nedersin
görelim 7 leri Hadi bakalım
![]()
Teşekkürler kaptancığımEline sağlık canım![]()
Artın öyle çok değil zaten canım regl etkilemiştir kesinlikle haftaya güzel bir rakam görürsünMezuniyet kilo: 54.85
Bugün: 55.05
Fark : +200 gr
SonsuzUmut
Cherry Mom
Halbuki hafta bası -1 görmüştüm ödem oldugunu düsünüyorum regl den dolayı
ortim canını sıkma eksi candır bence çok aç kalıyorsun bu da kilo vermeni zorlaştırıyor kalori miktarını arttırabilirsinBaşlangıç kilo 55.1
Bugün 54.8
Aradaki fark 0.3
Yuzde 0.5
Hedef kilom 53.5 yine
Neden böyle oldu anlamadim ben gecen hafta cumartesi de 54.8 tim simdi de bütün bir hafta bosuna mi ac kalıp spor yaptım nerede yanlış yaptım anlamadim. Fazladan yedigim tek sey de aksam kabak. Onda da o kadar spor yaptim![]()