- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #41.861
bende saat 13:00 itibariyle bir salkımdan biraz fazla üzüm yedim
galiba bu meyve işini tane hesabına dökmem gerek artıkın
kız o ne biçim söz öylebiz hafif balık etliyiz sadecene
bi aralar aşırı takıyodum da şimdi iyiyim şükürtakınca veremiyosun veremedikçe takıyosun bööle gidiyo bu
kirazda çok pahalı yahu 3.95 burada
ama şeftali olabilir bak teşekkür ederim adaşım
meyvenin yanında değilde bir diğer ara öğünde süt veya yoğurt tüketiyorum bende
doktor ilk zamanlar böyle olabilir dedi diyabet doktoru kendisi hatta beni diyetisyene sevketti ama bu iştahsızlık yüzünden diyatimi bile yapamıyorum geçici bi durum ilaca bağışıklık kazanana kadar ama metobolizmamın yavaşlamasından korkuyorum :44:
ohh maşallah sana valla bravo
ayy bende öle yaklaşık 8 kilo verdim bende işte ama çokmuş gibi geliyo bazen banada
bide çevrendekilerde öle diyince hoş oluyo
bende pazardan aldım az önce 1 salkım üzüm
ama çok güzel duruyodu karşıdan valla
hımm bende dedim kilosu valla gayet güzel
ben o kiloda olsam manken olurdum valla :))
benimkide 170 ama 80 im ben hala
aynen öle canım kafaya takmamak çok önemli bencede
önce geçen haftamı anlatayım size, kötü bir hafta geçirdim. pazartesi günü çok iyi tanımasam da zaman zaman güzel sohbetler ettiğimiz, sevdiğim bir avukat ablanın vefat haberini aldım. ona üzülürken salı günü çok sevdiğim aynı zamanda müvekkilim olan ve dolayısıyla sık sık görüştüğümüz bir ağabeyim vefat etti. 43 yaşında hem de. çarşamba günü en yakın arkadaşımın dedesinin vefat haberini aldım. ardından 13 şehit haberi geldi ertesi gün. tüm haftayı aramızdan ayrılanlarla geçirmiş oldum.
bu arada ıspartada duruşmam vardı. mecburen ona gidip geldim. iki geceyi de otobüste geçirmiş oldum. cumartesi de görümcem geldi. haftasonum kayınvalidemlerde geçti.
dün anadolu yakasındaydım. bütün gün ofis dışında yani. hava çok ama çok sıcaktı. dünkü sıcaktan herhalde fena bir çarpıntım vardı sabah. kalbim ağrıyor dedim resmen. ofise gelip yattım. yeni yeni kendime geliyorum. sıcaklar bana hiç yaramıyor maalesef. allah tüm gün dışarda çalışmak zorunda olanların yardımcısı olsun.
öğlen arası pazara gittim.sebzeler aldım kalmamıştı evde hiçbişiy tatile gidicez diye hepsiini tüketmiştim.
neyse barbunya,taze fasulye bide semizotu aldım bikaçta meyve alıp döndüm işyerine
bizim müdürün iznini fırsat bilip başladım hepsini ayıklamaya
barbunya yı ayıkladım
fasuyeyi ayıkladım yetmedi
toplantı odasına bi gazete serdim semizotlarını bile ayıkladım :))))))
eve gidince yıkanıp pişirilmeye hazır süper oldu vallaaaa :))))
selam kızlarrr ben yeni geldim eve:)
Bende bugün küçük bir kaçamak yaptım ama etkileyecek birşey değil...
Öğlen yemeğinde 3 4 kaşık taze fasülye yoğurt yedim...
Kuzende bir dilim börek yedim...
Akşam ise kaçamağım dolayısıyla
1 kase yoğurt ve 2 galeta yedim:))
Böylece açığımızı kapattık
cidden bugün hepimiz için kaçamak günü olmuşbugün yarın dengeleyelim de cuma günü iyi çıkalım tartıda..
bende su içmek için aşırı çaba sarf ediyorum ama yinede unutuyorum..bir türlü alışamadım bu su içme meselesine...
Hanımlar size bişey danışmak istiyorum.Umarım laubali olmuş olmam.Perşembe doğum günüm bana her konuda uyan bir arkadaşımla geçiricem o günü.Hem okullar tatil olduğundan beri görüşmüyoruz, Hem de 2mizde stresliyiz falan neyse sizce o gün neler yapmalıyız abartısız eğlenebilmek için.Değişik önerilerini bekliyorum..
Bu arada hepinize çok teşekkür ederim hem sizinle vakit geçiriyorum, Diyete motive oluyorum.Hem de bi uğurlu geldiniz sanki bana.
ben geldiiim.Bugün herşeye rağmen dengeli bir gündü.Ama sağlık açısından kötüyüm canlarım.Neyse gelelim ben bugün ne yedim.
Tek öğün yaptım diyebilirim.Sabah 2 kaşık kadar yoğurt 1 tane içi çok az (bulgur kullanılmış) lahana dolması.
Misafirlikte de patates salatısının tabağım daki tüm sebzelerini yedim patatesi olabildiğince az yedim.Yağ sıvı yağdı ve azdı ama ben yağ koymadan ayırmasını söyledim.Saolsun kendisi de diyet yapmaya çalıştığından anlayışlıydı.1,5 poğaca yedim yağı azdı bence bana göreydi yani tuzu da azdı.sadeydi.2 büyük çay bardağı şekersiz çay içtim.yarım şekerpare yedim.
Sonra nescafe ikram ettiler ama onunda yarısını anneme verdimgelirkende belli bi yerden sonra yürüdüm.Şimdi bir tane kayısı yedim bir elma yemeyi düşünüyorum şimdilik başka bir planım yok
sizce nasıl.(bu arada o mamayı denemekten vazgeçtim.En iyisi hiç yoldan sapmadan normal diyete devam etmek.Nasıl olsa öyle zayıflamaktan yana değilim.Hiç boşuna dengeyi bozmayayım)
Hanımlar size bişey danışmak istiyorum.Umarım laubali olmuş olmam.Perşembe doğum günüm bana her konuda uyan bir arkadaşımla geçiricem o günü.Hem okullar tatil olduğundan beri görüşmüyoruz, Hem de 2mizde stresliyiz falan neyse sizce o gün neler yapmalıyız abartısız eğlenebilmek için.Değişik önerilerini bekliyorum..
Bu arada hepinize çok teşekkür ederim hem sizinle vakit geçiriyorum, Diyete motive oluyorum.Hem de bi uğurlu geldiniz sanki bana.
elma bir meyve portakal iki meyve yerine geciyo canım ama işte meyveninde sınırı var benim favorim karpuz 2 3 dl karpuz yiyomm ben
ya üniversitede kilo almıştım hafif o zaman 50 den 54 55 e cıkmıştım.. duydumki benden bahseden arkadaşlar " haaa şu balıketli kız yaa " diyolarmışşş üzüldüydümmmmm8 :2:
kaçamagında bişe yokki canımm..
ben stajerlere veriyom şişeyi koyup geliyolar sürekli 2 lt içiyom bende
bugün sabah
1 yumurtalı omlet
1 dl ekmek
bol yeşillik
salatalık domates
ballı sıcak su ( bir bardak )
ara 3 kayısı
öğlen
1 dl ekmek
1 kepçe corba
8 yk tavuk söte
ara 3 kayısı 2 erik
akşam
1 karnıyarık
4 yk pilav
1 bardak ayran
şimdi de yeşilcay içiyorumm
kaçamak yapmadım mutluyumm
bugün sabah
1 yumurtalı omlet
1 dl ekmek
bol yeşillik
salatalık domates
ballı sıcak su ( bir bardak )
ara 3 kayısı
öğlen
1 dl ekmek
1 kepçe corba
8 yk tavuk söte
ara 3 kayısı 2 erik
akşam
1 karnıyarık
4 yk pilav
1 bardak ayran
şimdi de yeşilcay içiyorumm
kaçamak yapmadım mutluyumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?