Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya üniversitede kilo almıştım hafif o zaman 50 den 54 55 e cıkmıştım.. duydumki benden bahseden arkadaşlar " haaa şu balıketli kız yaa " diyolarmışşş üzüldüydümmmmm 8:2:

canım istemesende ara öğünlerini artır biraz hızlanır metablolizma bide yeşil çay tavsiyem

tatlım ama bende sırf göbek var ve 2 yıldır aldığım tüm giysiler göbekten bol kesimli :)) hep masabaşı iş yüzünden böle oldum ben:84::84:

başın sagolsun canım

yaa bizim müdür iki gün izin aldı dairede herkes ama herkes kaçtı zavallı ben genee mahkum kaldım müşterilerle ilgilenmeye kavgaya dövüşe ( ya bi banka işim vardı fırsatta onu bile halledemedim

kaçamagında bişe yokki canımm..

ben stajerlere veriyom şişeyi koyup geliyolar sürekli 2 lt içiyom bende

nerde olduğuna arkadaşının kız mı erkek mi olduğuna nası bi eğlence tarzı aradığına baglı

bugün sabah

1 yumurtalı omlet
1 dl ekmek
bol yeşillik
salatalık domates
ballı sıcak su ( bir bardak )

ara 3 kayısı

öğlen
1 dl ekmek
1 kepçe corba
8 yk tavuk söte

ara 3 kayısı 2 erik

akşam

1 karnıyarık
4 yk pilav
1 bardak ayran

şimdi de yeşilcay içiyorumm

kaçamak yapmadım mutluyumm

kaçamak olmuş gibi geldi bana aslında :44: yarım şeker pare yemişsin ama sonucunda 1.5 da poğaça var yarımda nescafe gerçi sana söylüyorum ama bugün söylemeye yüzüm var mı emin değilim

şimdi arkadaş nasıl bir arkadaş acaba

elma bir meyve portakal iki meyve yerine geciyo canım ama işte meyveninde sınırı var benim favorim karpuz 2 3 dl karpuz yiyomm ben

bende karpuz yiyorum aslındaa,hatta az önce yedim ama 6-7 dilim felan :18:

ya üniversitede kilo almıştım hafif o zaman 50 den 54 55 e cıkmıştım.. duydumki benden bahseden arkadaşlar " haaa şu balıketli kız yaa " diyolarmışşş üzüldüydümmmmm 8:2:

birinden bahsederken şişman deyince sinir oluyorum ben hemen balık etli diye düzeltiyorum daha bi kibar geliyo bana

kaçamagında bişe yokki canımm..

kaçamak görmemiş Duygu ama valla helal olsun,ona bile kaçamak deyip düzeltiyo hemen

ben stajerlere veriyom şişeyi koyup geliyolar sürekli 2 lt içiyom bende

ben hiç içemiyom yaa bugün 1 lt içtim mi acaba

aferin kuzum yalnız 8 yk tavuk sote çok gibi geldi bana,4 yk pilavda :26: tabi bilemedim de belki yağsızdır :26: karnıyarığı kızartarak mı yapıyosun peki?

bu arada ballı sıcak suyu ne için içiyosun canım?

yarın bende kaçamak yapmadım mutluyum yazıcam inşAllah :81:

Son düzenleme:
bende o böreğin üzerine hiç birşey yemedim haliyle..ama karpuz yedim az önce
yatarken de yağ yakımına iyi oluyo ye dediğiniz için yoğurt yiyip yatayım diyorum yoğurdun içine baharat katıyorum karıştırıyorum daha bi güzel geliyo
yeşilçay içmeye başlamadım bugünde
tam dayaklığım

sabah tartıda aynı kalmayı umuyorum :97::18:

iyi geceler kızçeleeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr...

Son düzenleme:
Doğru olabilir.Hatta doğrudur.Ama biraz önce geldim yürüyüşten yakmışımdır heralde 45 dk yürüdüm 20 dk da Spor yaptım yürüyüş tempoluydu bu arada Üstelik akşam yemek yemedim 1 kayısı yedim sonra elma yemekten vazgeçtim hala :d teşekkür ederim bu düşünceni yazmasaydın belki kendimi avutmaya başlardım(allah korusun) Arkadaş kız arkadaş en yakın arkadaşım diyebilirim.İstanbul avrupa yakasındayım eğlence türü de hani böyle bar türü falan değil gezebileceğimiz eğlenebileceğimiz bir yer olsun yeterli....

Kızlar akşam 3 4 km yürüyüş yaptım sonrada spor parkına gidip 20 dak.orda spor yaptım eve 1 saat önce geldim acımdan ölüyorumbu saatte tartıldım sabahki kilomdayım ama börek yedim diye kendini insan bu kadar mı cezalandırır anacım burnumdan geldi

Demek kaçamağım size az geldiBen esas kaçamağı cuma yapıcam görceniz ayıptır söylemesi 57 leri gördüm tartıda

Sabah olsada kahvaltı yapsammm valla
Ben kaçıyorum canlarım yarın erken kalkıcam kahvaltıdan sonra havuza gidicez oğlum ve kuzenimle:)Sabah yine yazarım herhalde yazamazsamda akşama görüşmek üzere

tebrikler güzel menü olmuş ama işallah karnıyarık yağda pişmemiştir. Birde pilav yerine 1 dl yada 2 dl ekmek olsa daha iyi çünkü daha uzun süreli tok tutuyor ekmek pilav çok yayarlı bişey değil :44:

Günaydın canlarımmmm, size ve evime kavuşmak süper.Geceyi hastane de geçirdim ama şimdi çooook iyiyim ve diyetime geri döndüm.Küçük bir şeydi ama korkuttu.Neyse olumsuz şeyleri bırakıyorum.Birazdan kabak,havuç ve çok azda patates içeren yoğurtlu bir çorba içeceğim/yiyeceğim.Tuzu da yok.Umarım bugün ufacık da olsa kaçamak olmaz.Bundan önceki 2 gün gibi :d çorbayı içtikten/yeikten sonra 5. kata (en alttayım) 2 kez çıkıp inicem Şimdilik tabi..

Hepimize hiç kaçamaksız, bol kilo kayıplı ve mutlu bir gün olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…