- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #41.881
Günaydın canlarımmmm, size ve evime kavuşmak süper.Geceyi hastane de geçirdim ama şimdi çooook iyiyim ve diyetime geri döndüm.Küçük bir şeydi ama korkuttu.Neyse olumsuz şeyleri bırakıyorum.Birazdan kabak,havuç ve çok azda patates içeren yoğurtlu bir çorba içeceğim/yiyeceğim.Tuzu da yok.Umarım bugün ufacık da olsa kaçamak olmaz.Bundan önceki 2 gün gibi :d çorbayı içtikten/yeikten sonra 5. kata (en alttayım) 2 kez çıkıp inicem Şimdilik tabi..
Hepimize hiç kaçamaksız, bol kilo kayıplı ve mutlu bir gün olur inşallah
günaydın dünaydın günaydın.....
günaydın arkidişlerrr :)
dün aksam saat 9 civarlarında arkidişler aradı, taksime gidelim didiler, ii dedim bende bi güzel hazırlandım felaan :)
4 kişi çıktık, önce bi italyan dondurmacısına gittik, ben külahta 1 top antep fıstıklı dondurma yedim o saatte, sonra istiklalde yürüdük accık, aslında asmalımescitte oturup biraz laflıcaktık ama bi anda kendimizi salsanatta bulduk, gitmez olaydık :S
gittik bi sakin, bi nezih felan ama, 4 kişi toplamda 6 bira içtik, bide çerez fln getirdiler ortaya biz istemeden ve sıkı durun gelen hesabı söylüyorum, 106 TL :S
cok fena bitarafımıza kaçtı, normalde orda bi bira haftasonu 8 lira felan, haftaiçi pis geçiriyolarmış meğersem :S
1 bira 15 tl'den hesaplanmış, dedik bu 16 nedir, kişi başı 4 liradan cerez cips parasıymış, neyse 110 lira hesap werdik, adamlardan tık yok, paranın üstünü bile wermediler, bende sewdiceeemden izin alıp gittim garsona dedim, okdr hesap geçiriyosunuz üstüne bide para üstünü getirmiyosunuz, ben istersem bahşiş bırakırım szn böle emriwaki yapma hakkınız yok dedim, adam da 5 lira geri verdi
zaten cok pis geçiriyolar, üstüne bide bahşiş mi bırakcam
sinir olduk geldik sonuç olarak yanee
daha da hayatta işim olmaz
aay ben de yazdım msjımı sonra sıte hata vermeye basladı, belkı de arkadaslarda da oyle bı sorun vardır gıremıyolardııı, ıyı düşünelimmmm bariii
Selam kızlar bende burdayım ama sabahtan işlerimi yoparlamam lazımdı yazıp çıktım hemen
şimdi öğlen yemeğii yedim
sabah:1 dilim light ekmek,üzerine sürme lor,1 yumurta,1 fincan çay,domates salatalıkla kahvaltımı yaptım
ara:4,5 tane kırmızı erik
öğlende:4 ç.k. Zeytinyağlı semizoyu 1 kaşık yoğurt,1 bardak ayran,1 dilim ekmek yedim
akşama anneme gidicem mönüyü bilemiyorum
merhaba kızlar,
hepinize güzel günler diliyorum.
gece çok sıkıntılı geçti. bir kalp çarpıntısı, sırtımda bir tutulmuşluk hissi, öğürtü, gaz vs derken sabah 5 ti yattığımda. bir gün sıcakta kaldım ya acısı çıkmadan olmuyor..
o saatte yatınca öğlen 12 de kalktım. duş, giyinme derken kahvaltı edemeden bürodayım. hala bir şey yemedim. su içip duruyorum.
bakalım kısmet ne zaman ne yicem bugünn..
merhaba kızlar,
hepinize güzel günler diliyorum.
gece çok sıkıntılı geçti. bir kalp çarpıntısı, sırtımda bir tutulmuşluk hissi, öğürtü, gaz vs derken sabah 5 ti yattığımda. bir gün sıcakta kaldım ya acısı çıkmadan olmuyor..
o saatte yatınca öğlen 12 de kalktım. duş, giyinme derken kahvaltı edemeden bürodayım. hala bir şey yemedim. su içip duruyorum.
bakalım kısmet ne zaman ne yicem bugünn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?