Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynı durum bende de var bacaklarım sütun gibi geliyo gözüme,halbuki üst bacak ölçüm 61 kendimi beğendiğim anlarda motivasyonum da düşüyo benim,zaten güzelim ne gerek var ye gitsin oluyorum da bi tanede pantolonum var,2 günde bi deniyorum bollaştı mı acaba diye onun içine gönül rahatlığıyla girdiğim günleride görebilecek miyim acaba :97::97:

canım üzüm şeker açısından yüksek bi meyve
diyetisyenim kesinlikle önermezdi
incir üzüm muz gibi meyveleri
aklında olsun abartmadan bi kaç tane ye

ben çok üzüm yiyorum yaaa :84: bak hiç de bilmiyodum :18: kardeşim gitmişti diyetisyene o tane hesabı yiyebilirsin demişti ona,süper bi listesi vardı değişimleri felan,olmadı onu bulayım bi
peki hangi meyveyi önerirsiniz? ben günde en az 2 porsiyon meyve yiyorum ara öğün niyetine çünkü :44:

görürsün görürsün acele etme ve kafaya fazlada takmamak lazım sanırım bu zayıflama işini ozaman daha kolay gidiyor sanki kilolar bana öle geliyor

mevsim meyvelerinden bi kase kiraz ve bi şeftali dönüşüm yiyebilirsin
ayrıca ben meyvenin yanında yarım bardak süt ya da yoğurt muhakkak yiyorum
şekeri böyle dengeliyodum ben bu da diyetisyen önerisiydi tabi

nasıl verdin bu kadar kiloyu helal sana güzel olmuşsun :)) bide tam hikayeni yazar mısın..

canım o topikte 2 yada 3. sayfada war neler yaptıgım yapmadıgım acık acık yazıo :)
cok teşekküre derim :)

walla bebekim ben önce bi yagsız tawada kısık ateşte kızdırıyorum birazzz içi felan ısınmıyo yoksa, sonra tost makinesinde 3 4 dkka bastırıyom oluyoo walla :)

bayıldım senin tarifee, yanında cıssla mis gibi olur walla

Çok güzel akşamla öğle yer değişseymiş hepten süper olurmuş ama harika

aynen öyleee gözden kaçmamış
amma welakinn tawuklarımınnn son kullanma tarihinin geçmesine 10güncük kalmış, ziyan olmasın didim, öğlen de işte oluncaa büyle oluyoo

kızlar bugün yediklerimi yazayım zorla yiyorum bunlar bakmayın normalde bu kadar az yiyerek zayıflama traftarı değilim

sabah: yarım simit şekersiz çay

öğle: 3 çk kabak yemeği yarım dl ekmek 2 çk yoğurt..

akşamada taze fasulyem var çok az yağla pişmiş iştahım açılmazsa tadımlık ondan yerim...

kızlar korkuyorum bu iştahsızlık yüzünden metobolizmam yavaşlarmı bu ilaç beni mafetti. daha önce şeker ilacı kullanıp aynı böyle olan varmı yan etkisi çok kuvvetli doktor söylemişti ama böyle bişey olabilir diye midemde hassas ondanmı acaba çok etkilendim

Son düzenleme:
boyum 1.58 o yüzden şişkoyum :)

kız o ne biçim söz öyle biz hafif balık etliyiz sadecene

görürsün görürsün acele etme ve kafaya fazlada takmamak lazım sanırım bu zayıflama işini ozaman daha kolay gidiyor sanki kilolar bana öle geliyor

bi aralar aşırı takıyodum da şimdi iyiyim şükür takınca veremiyosun veremedikçe takıyosun bööle gidiyo bu

mevsim meyvelerinden bi kase kiraz ve bi şeftali dönüşüm yiyebilirsin
ayrıca ben meyvenin yanında yarım bardak süt ya da yoğurt muhakkak yiyorum
şekeri böyle dengeliyodum ben bu da diyetisyen önerisiydi tabi

kirazda çok pahalı yahu 3.95 burada
ama şeftali olabilir bak teşekkür ederim adaşım
meyvenin yanında değilde bir diğer ara öğünde süt veya yoğurt tüketiyorum bende

hiç bilmiyorum ben,ne ben ne çevremdeki kimse kullanmadı ki
doktora danışsaydın keşke,hem diyet hem ilaç,düzzenim nasıl olacak diye

hiç bilmiyorum ben,ne ben ne çevremdeki kimse kullanmadı ki
doktora danışsaydın keşke,hem diyet hem ilaç,düzzenim nasıl olacak diye

doktor ilk zamanlar böyle olabilir dedi diyabet doktoru kendisi hatta beni diyetisyene sevketti ama bu iştahsızlık yüzünden diyatimi bile yapamıyorum geçici bi durum ilaca bağışıklık kazanana kadar ama metobolizmamın yavaşlamasından korkuyorum :44:

saol cnmm cok güzeldi wallaa, canınız ceksin saglıklı saglıklı :d
3/4ünü yedim, kalanı ara ögüne :d

ohh maşallah sana valla bravo

ayy bende öle yaklaşık 8 kilo verdim bende işte ama çokmuş gibi geliyo bazen banada
bide çevrendekilerde öle diyince hoş oluyo

canım üzüm şeker açısından yüksek bi meyve
diyetisyenim kesinlikle önermezdi
incir üzüm muz gibi meyveleri
aklında olsun abartmadan bi kaç tane ye

bende pazardan aldım az önce 1 salkım üzüm
ama çok güzel duruyodu karşıdan valla

boyum 1.58 o yüzden şişkoyum :)

hımm bende dedim kilosu valla gayet güzel
ben o kiloda olsam manken olurdum valla :))
benimkide 170 ama 80 im ben hala

aynen öle canım kafaya takmamak çok önemli bencede

doktor kontrolündesin ya bence hiç birşey olmaz canım,sen içini ferah tut

elifim kuzum ne tatili,, ahh keşkem tatilde olsam da ipimi sen çekmiş olsann.. bana en yakın tatil 1 ekimden sonra balayı..

selam taydin ben elif yeni katıldım anlayacağın üzere

hoşgeldin canım. memnun oldum..

önce geçen haftamı anlatayım size, kötü bir hafta geçirdim. pazartesi günü çok iyi tanımasam da zaman zaman güzel sohbetler ettiğimiz, sevdiğim bir avukat ablanın vefat haberini aldım. ona üzülürken salı günü çok sevdiğim aynı zamanda müvekkilim olan ve dolayısıyla sık sık görüştüğümüz bir ağabeyim vefat etti. 43 yaşında hem de. çarşamba günü en yakın arkadaşımın dedesinin vefat haberini aldım. ardından 13 şehit haberi geldi ertesi gün. tüm haftayı aramızdan ayrılanlarla geçirmiş oldum.

bu arada ıspartada duruşmam vardı. mecburen ona gidip geldim. iki geceyi de otobüste geçirmiş oldum. cumartesi de görümcem geldi. haftasonum kayınvalidemlerde geçti.

dün anadolu yakasındaydım. bütün gün ofis dışında yani. hava çok ama çok sıcaktı. dünkü sıcaktan herhalde fena bir çarpıntım vardı sabah. kalbim ağrıyor dedim resmen. ofise gelip yattım. yeni yeni kendime geliyorum. sıcaklar bana hiç yaramıyor maalesef. allah tüm gün dışarda çalışmak zorunda olanların yardımcısı olsun.

başın sağolsun arkadaşım çok zor bi haftaya başlamışsın

tatlım çok kayıpların olmuş,hepsi için başın sağolsun.kötü bir başlangıç olmuş gerçekten de.
allah kalanlara sabır ve sağlık versin
sıcaklar gerçekten hiç çelikmiyor
bende bugün öğlen arası pazara gitti durulcak gibi değil valla
mümkün oldukça dışarı çıkmamak lazım kesinlikle

öğlen arası pazara gittim.sebzeler aldım kalmamıştı evde hiçbişiy tatile gidicez diye hepsiini tüketmiştim.
neyse barbunya,taze fasulye bide semizotu aldım bikaçta meyve alıp döndüm işyerine
bizim müdürün iznini fırsat bilip başladım hepsini ayıklamaya
barbunya yı ayıkladım
fasuyeyi ayıkladım yetmedi
toplantı odasına bi gazete serdim semizotlarını bile ayıkladım :))))))

eve gidince yıkanıp pişirilmeye hazır süper oldu vallaaaa :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…