- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #41.821
aynada kendime bakıp bakıp ne kadar güzelleştiğimi söylüyorum:108::108: bana bişeyler oldu kendimi çok beyeniyorum artık zayıflamak ne güzel şeymiş yaw eski kıyafetlerimi falan da giyebiliyorum artık yepyeni duruyorları daolapta şimdi kullanmaya başladım hepsini alt tarafı 8 kilo verdim ama sanki 20 kilo vermiş gibi bi sevinçliyim anlatamam sizlere sanırım ben bir ukalayım
canım üzüm şeker açısından yüksek bi meyve
diyetisyenim kesinlikle önermezdi
incir üzüm muz gibi meyveleri
aklında olsun abartmadan bi kaç tane ye
afiyet olsun tatlım sabah zaten 1 dilim ekmekle hafif olmuş gayet öğlende mönüde ne olursa olsun eminimki sen dengeli yersin.iyi eğlenceler sana
tatlım boyun kaç senin ?
aynı durum bende de varbacaklarım sütun gibi geliyo gözüme,halbuki üst bacak ölçüm 61 kendimi beğendiğim anlarda motivasyonum da düşüyo benim,zaten güzelim ne gerek var ye gitsin oluyorum da bi tanede pantolonum var,2 günde bi deniyorum bollaştı mı acaba diye onun içine gönül rahatlığıyla girdiğim günleride görebilecek miyim acaba :97::97:
ben çok üzüm yiyorum yaaa :84: bak hiç de bilmiyodum :18: kardeşim gitmişti diyetisyene o tane hesabı yiyebilirsin demişti ona,süper bi listesi vardı değişimleri felan,olmadı onu bulayım bi
peki hangi meyveyi önerirsiniz? ben günde en az 2 porsiyon meyve yiyorum ara öğün niyetine çünkü :44:
aynı durum bende de varbacaklarım sütun gibi geliyo gözüme,halbuki üst bacak ölçüm 61 kendimi beğendiğim anlarda motivasyonum da düşüyo benim,zaten güzelim ne gerek var ye gitsin oluyorum da bi tanede pantolonum var,2 günde bi deniyorum bollaştı mı acaba diye onun içine gönül rahatlığıyla girdiğim günleride görebilecek miyim acaba :97::97:
ben çok üzüm yiyorum yaaa :84: bak hiç de bilmiyodum :18: kardeşim gitmişti diyetisyene o tane hesabı yiyebilirsin demişti ona,süper bi listesi vardı değişimleri felan,olmadı onu bulayım bi
peki hangi meyveyi önerirsiniz? ben günde en az 2 porsiyon meyve yiyorum ara öğün niyetine çünkü :44:
nasıl verdin bu kadar kiloyu helal sana güzel olmuşsun :)) bide tam hikayeni yazar mısın..
süper listen kuzu
bu nuggetları ne zman ızgara yapmaya kalksam tahta gibi oluyolar
çok kuruyolar ya
bi de ice tea şekerli değil mi kuzu
gerçi o kadar da olsun
ben de soğuk kahveli süt yapcam bu akşam kendime bol köpüklü ve buzlu
yarım yağlı sütü az suyla seyreltip şek şek kabında çalkalıcam bol köpüklü
nescafeli ohh canım istedi şimdi
Çok güzel akşamla öğle yer değişseymiş hepten süper olurmuş ama harika
boyum 1.58 o yüzden şişkoyum :)
görürsün görürsün acele etme ve kafaya fazlada takmamak lazım sanırım bu zayıflama işini ozaman daha kolay gidiyor sanki kilolar bana öle geliyor
mevsim meyvelerinden bi kase kiraz ve bi şeftali dönüşüm yiyebilirsin
ayrıca ben meyvenin yanında yarım bardak süt ya da yoğurt muhakkak yiyorum
şekeri böyle dengeliyodum ben bu da diyetisyen önerisiydi tabi
kızlar bugün yediklerimi yazayım zorla yiyorum bunlar bakmayın normalde bu kadar az yiyerek zayıflama traftarı değilim
sabah: yarım simit şekersiz çay
öğle: 3 çk kabak yemeği yarım dl ekmek 2 çk yoğurt..
akşamada taze fasulyem var çok az yağla pişmiş iştahım açılmazsa tadımlık ondan yerim...
kızlar korkuyorum bu iştahsızlık yüzünden metobolizmam yavaşlarmı bu ilaç beni mafetti. daha çnce şeker ilacı kullanıp aynı böyle olan varmıyan etkisi çok kuvvetli
hiç bilmiyorum ben,ne ben ne çevremdeki kimse kullanmadı ki
doktora danışsaydın keşke,hem diyet hem ilaç,düzzenim nasıl olacak diye
saol cnmm cok güzeldi wallaa, canınız ceksin saglıklı saglıklı :d
3/4ünü yedim, kalanı ara ögüne :d
Aynada kendime bakıp bakıp ne kadar güzelleştiğimi söylüyorum:108::108: Bana bişeyler oldu kendimi çok beyeniyorum artık zayıflamak ne güzel şeymiş yaw eski kıyafetlerimi falan da giyebiliyorum artık yepyeni duruyorları daolapta şimdi kullanmaya başladım hepsini alt tarafı 8 kilo verdim ama sanki 20 kilo vermiş gibi bi sevinçliyim anlatamam sizlere sanırım ben bir ukalayım
canım üzüm şeker açısından yüksek bi meyve
diyetisyenim kesinlikle önermezdi
incir üzüm muz gibi meyveleri
aklında olsun abartmadan bi kaç tane ye
boyum 1.58 o yüzden şişkoyum :)
görürsün görürsün acele etme ve kafaya fazlada takmamak lazım sanırım bu zayıflama işini ozaman daha kolay gidiyor sanki kilolar bana öle geliyor
doktor ilk zamanlar böyle olabilir dedi diyabet doktoru kendisi hatta beni diyetisyene sevketti ama bu iştahsızlık yüzünden diyatimi bile yapamıyorum geçici bi durum ilaca bağışıklık kazanana kadar ama metobolizmamın yavaşlamasından korkuyorum :44:
doktor kontrolündesin ya bence hiç birşey olmaz canım,sen içini ferah tut
hoş geldin kuzu
baya çekiştirdik seni
hatta ben ipini çekmek üzereydim yani
gereği düşünüldü uyardı tatilde olduğunu hatırlattı da
öyle anladım.
bundan sonra herke maksimum gayret gösterecek
öyle karar aldık
aksi olursa bu kez gerçekten uğraşamıcami söyledim
selam taydin ben elifyeni katıldım anlayacağın üzere
önce geçen haftamı anlatayım size, kötü bir hafta geçirdim. pazartesi günü çok iyi tanımasam da zaman zaman güzel sohbetler ettiğimiz, sevdiğim bir avukat ablanın vefat haberini aldım. ona üzülürken salı günü çok sevdiğim aynı zamanda müvekkilim olan ve dolayısıyla sık sık görüştüğümüz bir ağabeyim vefat etti. 43 yaşında hem de. çarşamba günü en yakın arkadaşımın dedesinin vefat haberini aldım. ardından 13 şehit haberi geldi ertesi gün. tüm haftayı aramızdan ayrılanlarla geçirmiş oldum.
bu arada ıspartada duruşmam vardı. mecburen ona gidip geldim. iki geceyi de otobüste geçirmiş oldum. cumartesi de görümcem geldi. haftasonum kayınvalidemlerde geçti.
dün anadolu yakasındaydım. bütün gün ofis dışında yani. hava çok ama çok sıcaktı. dünkü sıcaktan herhalde fena bir çarpıntım vardı sabah. kalbim ağrıyor dedim resmen. ofise gelip yattım. yeni yeni kendime geliyorum. sıcaklar bana hiç yaramıyor maalesef. allah tüm gün dışarda çalışmak zorunda olanların yardımcısı olsun.
önce geçen haftamı anlatayım size, kötü bir hafta geçirdim. pazartesi günü çok iyi tanımasam da zaman zaman güzel sohbetler ettiğimiz, sevdiğim bir avukat ablanın vefat haberini aldım. ona üzülürken salı günü çok sevdiğim aynı zamanda müvekkilim olan ve dolayısıyla sık sık görüştüğümüz bir ağabeyim vefat etti. 43 yaşında hem de. çarşamba günü en yakın arkadaşımın dedesinin vefat haberini aldım. ardından 13 şehit haberi geldi ertesi gün. tüm haftayı aramızdan ayrılanlarla geçirmiş oldum.
bu arada ıspartada duruşmam vardı. mecburen ona gidip geldim. iki geceyi de otobüste geçirmiş oldum. cumartesi de görümcem geldi. haftasonum kayınvalidemlerde geçti.
dün anadolu yakasındaydım. bütün gün ofis dışında yani. hava çok ama çok sıcaktı. dünkü sıcaktan herhalde fena bir çarpıntım vardı sabah. kalbim ağrıyor dedim resmen. ofise gelip yattım. yeni yeni kendime geliyorum. sıcaklar bana hiç yaramıyor maalesef. allah tüm gün dışarda çalışmak zorunda olanların yardımcısı olsun.
itiraf ediyorum, şu anda ülker çikolatalı gofret yiyorumm :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?