Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

anaaaaaaaaaaaam ne guzel bı işyerı o oyleee bızım patronda tatıle gıtsede bızde kafamızı dınlesek dıye bekleyıp duruyoruz vallaaa

başın sağolsun allah sabır versin canım avukatmısın sen ???aman sıcaklara dikkat bayanlar !!!!!!!!!!!

itiraf ediyorum, şu anda ülker çikolatalı gofret yiyorumm :82:

seni gidi senii cuma kilo alırsan görcem ben sizi kaptanınız görürse saçınızı çeker valla

ye baCIM YE yaramasın inşallahhhh
bende az önce bi kaç kaşık süt helva yedimmmm :)))
leguim e de dedim sana da diim kaptan saçınızı çekicek valla

ohh ne rahatlık bizde deneyelim valla iyi fikirmiş

anaaaaaaaaaaaam ne guzel bı işyerı o oyleee bızım patronda tatıle gıtsede bızde kafamızı dınlesek dıye bekleyıp duruyoruz vallaaa

valla müdürün olmayaşının son 2 günü
2 gün daha rahatık sonra askeri düzen var bizim burda da müdürümüz emekli albay çünkü
fena oluyo yaneee
sefasını sürüyoz o olamyınca anlayacağınız :))

ayyy sefan olsun süper ya bide işyerinde pişirip götürsen tam olcakmış

selam kızlarrr ben yeni geldim eve:)
Bende bugün küçük bir kaçamak yaptım ama etkileyecek birşey değil...
Öğlen yemeğinde 3 4 kaşık taze fasülye yoğurt yedim...
Kuzende bir dilim börek yedim...
Akşam ise kaçamağım dolayısıyla
1 kase yoğurt ve 2 galeta yedim:))
Böylece açığımızı kapattık

başın sağolsun canım ya.. elden hiçbirşey gelmiyor gidenlere..
Nur içinde yatsınlar..
sıcaklarda çok fena hareket etmek istemiyorum terleyecem diye..

afiyet bal şeker olsun çünkü bende bi itirafta bulunacam ama çok fenaaa :18::18:
saat 14:00 1/5 haşlanmış patates yedim
18:00 itibariylede 3 tane börek :18:
çok pişmanım kaç günün emekleri boşa gitti di mi
ama annem kanıma girdi misafirde gelmişken koyverdim gitti

başın sağolsun arkadaşım çok zor bi haftaya başlamışsın

sağol canım.. evet zor bir pazartesiydi. hala etkileri sürüyor..

sorma begümcüm. bugün 7 si okunacak, gencecik dağ gibi adam ardında eşi ve 2 çocuğunu bıraktı. kalp krizi geçirmiş. sıcakların da etkisi büyük tabi. acil bişey olmadıkça işi olmayan dışarı çıkmasın valla... dayanılacak gibi değil dışarısı..

ohhh maaşallah.. oldu olacak pişirseydin. eve gidene kadar soğurdu. dolaba yerleştiriverirdin..

başın sağolsun allah sabır versin canım avukatmısın sen ???aman sıcaklara dikkat bayanlar !!!!!!!!!!!

sağol canım. dostlar sağolsun. evet avukatım. kesinlikle sıcaklara, sıcaktan kaçayım derken klimalarla çarpılmaya dikkat..

2 gün sonra sabah içtiması var desene

başın sağolsun canım ya.. elden hiçbirşey gelmiyor gidenlere..
Nur içinde yatsınlar..
sıcaklarda çok fena hareket etmek istemiyorum terleyecem diye..

sen de sağol canım. evet elden birşey gelmiyor. ardından kalakalıyorsun işte. iyiliklerini anıyoruz şimdi. cenaze namazına 1500 kişi gelmiş. beyazıtta esnaf pankart asmış haberini alınca.. ne mutlu ona ki ardında hoş bir seda bırakmış. rabbim hepimize nasip etsin ne diyeyim.

Canım başınız sağolsun ben kaçırmışım sanırım...Işıklar içinde yatsın rabbim size ömür versin

gelelim ben bugün ne yedim...

sabah

2 haşlanmış yumurta
peynir
1 ceviz
2-3 kuru kayısı
5-10 kuru üzüm

öğle

acıkmadım canım da birşey istemedi.

akşamüstü eve gelirken sevgili nişanlım kanıma girdi. bugün hakikaten kaçamak günü olmuş hepimize. ama benim kabahatim büyük. burger king de menü yedimmm...

birazdan cenaze evine gidicez. 7. gecesi bugün. orda da menü pilav helva vs vardır. hiç aç değilim. zaten cenaze evinde yemek yemek de tuhaf geliyor bana. birilerinin canı yanarken birilerinin karın doyurup sohbet etmesini doğru bulmuyorum. ilk gün de sırf ölenin hayrına dağıtıldığı için tadına bakmıştım. bugün de aynısını yaparım en fazla..

kaçamağım büyük oldu ama salı günü olması da iyi oldu. genelde perşembeleri dayanamayıp kaçırırdım.

suyla aranız nasıl ? deli gibi su içiyorum. yine de serinletemiyorum içimi. bakalım ramazanı nasıl geçiricez bu yıl...

cidden bugün hepimiz için kaçamak günü olmuş bugün yarın dengeleyelim de cuma günü iyi çıkalım tartıda..

bende su içmek için aşırı çaba sarf ediyorum ama yinede unutuyorum..bir türlü alışamadım bu su içme meselesine...

kaptanım kızmaz bana, hani çalışkan öğrencilerine accık yaramazlık yaptıgında kızamaz ya örtmenleri, benim kaptanımda öyledirr, cünkü haftasonu kaçamak nerdeysee yapmadım benn
eksi 1200deymm, o da nazar boncukum olsunn kızz

aaaaa çok cıssssss ellenmez bile öyle şeyler naptın sennnn

ellenirr bebekkk hemde öyle bi ellenir kii
rejimde değiliz sağlıklı besleniyoruz biz.. yasaklı yicegim yok benim, kadayıfda yerim, burgerda menü de yerim ama ayda 1 yerim, gofret en son sanırım 3 ay önce yemiştim, canım cekti yidimm pişman diilim, ama naaptım akşamı nesfitle geçiştirdim, yarın bak görürsün yine eksi çıkıcam cünkü bgnkü menüm cok güzeldi
önemli olan dengelemek kuşummm, yoksa o yenmez bu ellenmez dersek gün gelir gözümüz kararır saldırırız herşeye, önemli olan nefsi kandırmak

kızz hadi 1i yedin, 2yi yedin 3.yü niye yiyosuuuun, bak buna kızarım işteeee
umarım bgn başka bişi yememişsindir :)

canım başınız sağolsun, allah geride kalanlara sabır versin.. gencecik insanmış.. evlerden uzak

canım allah rahmet eylesin kalanlarada sabır versin

yaramasın inşallah kuzu
bu gofreti hakkettin
ben de 2 hafta sonra kazandibi yicem
iple çekiyorum o günü

ben de akşam yemeğinde
3 kaşık bulgur pilavı ama kaşık az büyükçene bu arada
1 tavuk göğüs fileto samandan farkı yok
bi küçük kase çoban salata
1 bardak cocacola ziro
şiştim patlıcam:86:
aslında son 5-6 lokmayı yemesemde olurdu
ama öyle açtı ki gözüm ve karnım bitirdim hepsini

ben geldiiim.Bugün herşeye rağmen dengeli bir gündü.Ama sağlık açısından kötüyüm canlarım.Neyse gelelim ben bugün ne yedim.
Tek öğün yaptım diyebilirim.Sabah 2 kaşık kadar yoğurt 1 tane içi çok az (bulgur kullanılmış) lahana dolması.
Misafirlikte de patates salatısının tabağım daki tüm sebzelerini yedim patatesi olabildiğince az yedim.Yağ sıvı yağdı ve azdı ama ben yağ koymadan ayırmasını söyledim.Saolsun kendisi de diyet yapmaya çalıştığından anlayışlıydı.1,5 poğaca yedim yağı azdı bence bana göreydi yani tuzu da azdı.sadeydi.2 büyük çay bardağı şekersiz çay içtim.yarım şekerpare yedim.
Sonra nescafe ikram ettiler ama onunda yarısını anneme verdim gelirkende belli bi yerden sonra yürüdüm.Şimdi bir tane kayısı yedim bir elma yemeyi düşünüyorum şimdilik başka bir planım yok

sizce nasıl.(bu arada o mamayı denemekten vazgeçtim.En iyisi hiç yoldan sapmadan normal diyete devam etmek.Nasıl olsa öyle zayıflamaktan yana değilim.Hiç boşuna dengeyi bozmayayım)

Hanımlar size bişey danışmak istiyorum.Umarım laubali olmuş olmam.Perşembe doğum günüm bana her konuda uyan bir arkadaşımla geçiricem o günü.Hem okullar tatil olduğundan beri görüşmüyoruz, Hem de 2mizde stresliyiz falan neyse sizce o gün neler yapmalıyız abartısız eğlenebilmek için.Değişik önerilerini bekliyorum..

Bu arada hepinize çok teşekkür ederim hem sizinle vakit geçiriyorum, Diyete motive oluyorum.Hem de bi uğurlu geldiniz sanki bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…