- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #41.841
öğlen arası pazara gittim.sebzeler aldım kalmamıştı evde hiçbişiy tatile gidicez diye hepsiini tüketmiştim.
neyse barbunya,taze fasulye bide semizotu aldım bikaçta meyve alıp döndüm işyerine
bizim müdürün iznini fırsat bilip başladım hepsini ayıklamaya
barbunya yı ayıkladım
fasuyeyi ayıkladım yetmedi
toplantı odasına bi gazete serdim semizotlarını bile ayıkladım :))))))
eve gidince yıkanıp pişirilmeye hazır süper oldu vallaaaa :))))
önce geçen haftamı anlatayım size, kötü bir hafta geçirdim. pazartesi günü çok iyi tanımasam da zaman zaman güzel sohbetler ettiğimiz, sevdiğim bir avukat ablanın vefat haberini aldım. ona üzülürken salı günü çok sevdiğim aynı zamanda müvekkilim olan ve dolayısıyla sık sık görüştüğümüz bir ağabeyim vefat etti. 43 yaşında hem de. çarşamba günü en yakın arkadaşımın dedesinin vefat haberini aldım. ardından 13 şehit haberi geldi ertesi gün. tüm haftayı aramızdan ayrılanlarla geçirmiş oldum.
bu arada ıspartada duruşmam vardı. mecburen ona gidip geldim. iki geceyi de otobüste geçirmiş oldum. cumartesi de görümcem geldi. haftasonum kayınvalidemlerde geçti.
dün anadolu yakasındaydım. bütün gün ofis dışında yani. hava çok ama çok sıcaktı. dünkü sıcaktan herhalde fena bir çarpıntım vardı sabah. kalbim ağrıyor dedim resmen. ofise gelip yattım. yeni yeni kendime geliyorum. sıcaklar bana hiç yaramıyor maalesef. allah tüm gün dışarda çalışmak zorunda olanların yardımcısı olsun.
itiraf ediyorum, şu anda ülker çikolatalı gofret yiyorumm :82:
ye baCIM YE yaramasın inşallahhhh
bende az önce bi kaç kaşık süt helva yedimmmm :)))
öğlen arası pazara gittim.sebzeler aldım kalmamıştı evde hiçbişiy tatile gidicez diye hepsiini tüketmiştim.
neyse barbunya,taze fasulye bide semizotu aldım bikaçta meyve alıp döndüm işyerine
barbunya yı ayıkladım
anaaaaaaaaaaaam ne guzel bı işyerı o oyleeebızım patronda tatıle gıtsede bızde kafamızı dınlesek dıye bekleyıp duruyoruz vallaaa
başın sağolsun allah sabır versin canım avukatmısın sen ???aman sıcaklara dikkat bayanlar !!!!!!!!!!!
seni gidi senii cuma kilo alırsan görcem ben sizi kaptanınız görürse saçınızı çeker valla
leguim e de dedim sana da diim kaptan saçınızı çekicek valla
ohh ne rahatlık bizde deneyelim valla iyi fikirmiş
barbunya yı ayıkladım
ye baCIM YE yaramasın inşallahhhh
bende az önce bi kaç kaşık süt helva yedimmmm :)))
önce geçen haftamı anlatayım size, kötü bir hafta geçirdim. pazartesi günü çok iyi tanımasam da zaman zaman güzel sohbetler ettiğimiz, sevdiğim bir avukat ablanın vefat haberini aldım. ona üzülürken salı günü çok sevdiğim aynı zamanda müvekkilim olan ve dolayısıyla sık sık görüştüğümüz bir ağabeyim vefat etti. 43 yaşında hem de. çarşamba günü en yakın arkadaşımın dedesinin vefat haberini aldım. ardından 13 şehit haberi geldi ertesi gün. tüm haftayı aramızdan ayrılanlarla geçirmiş oldum.
bu arada ıspartada duruşmam vardı. mecburen ona gidip geldim. iki geceyi de otobüste geçirmiş oldum. cumartesi de görümcem geldi. haftasonum kayınvalidemlerde geçti.
dün anadolu yakasındaydım. bütün gün ofis dışında yani. hava çok ama çok sıcaktı. dünkü sıcaktan herhalde fena bir çarpıntım vardı sabah. kalbim ağrıyor dedim resmen. ofise gelip yattım. yeni yeni kendime geliyorum. sıcaklar bana hiç yaramıyor maalesef. allah tüm gün dışarda çalışmak zorunda olanların yardımcısı olsun.
başın sağolsun arkadaşım çok zor bi haftaya başlamışsın
tatlım çok kayıpların olmuş,hepsi için başın sağolsun.kötü bir başlangıç olmuş gerçekten de.
allah kalanlara sabır ve sağlık versin
sıcaklar gerçekten hiç çelikmiyor
bende bugün öğlen arası pazara gitti durulcak gibi değil valla
mümkün oldukça dışarı çıkmamak lazım kesinlikle
barbunya yı ayıkladım
başın sağolsun allah sabır versin canım avukatmısın sen ???aman sıcaklara dikkat bayanlar !!!!!!!!!!!
valla müdürün olmayaşının son 2 günü
2 gün daha rahatık sonra askeri düzen var bizim burda da müdürümüz emekli albay çünkü
fena oluyo yaneee
sefasını sürüyoz o olamyınca anlayacağınız :))
başın sağolsun canım ya.. elden hiçbirşey gelmiyor gidenlere..
Nur içinde yatsınlar..
sıcaklarda çok fena hareket etmek istemiyorum terleyecem diye..
sağol canım.. evet zor bir pazartesiydi. hala etkileri sürüyor..
sorma begümcüm. bugün 7 si okunacak, gencecik dağ gibi adam ardında eşi ve 2 çocuğunu bıraktı. kalp krizi geçirmiş. sıcakların da etkisi büyük tabi. acil bişey olmadıkça işi olmayan dışarı çıkmasın valla... dayanılacak gibi değil dışarısı..
ohhh maaşallah.. oldu olacak pişirseydin. eve gidene kadar soğurdu. dolaba yerleştiriverirdin..
sağol canım. dostlar sağolsun. evet avukatım. kesinlikle sıcaklara, sıcaktan kaçayım derken klimalarla çarpılmaya dikkat..
2 gün sonra sabah içtiması var desene
sen de sağol canım. evet elden birşey gelmiyor. ardından kalakalıyorsun işte. iyiliklerini anıyoruz şimdi. cenaze namazına 1500 kişi gelmiş. beyazıtta esnaf pankart asmış haberini alınca.. ne mutlu ona ki ardında hoş bir seda bırakmış. rabbim hepimize nasip etsin ne diyeyim.
Canım başınız sağolsun ben kaçırmışım sanırım...Işıklar içinde yatsın rabbim size ömür versin
gelelim ben bugün ne yedim...
sabah
2 haşlanmış yumurta
peynir
1 ceviz
2-3 kuru kayısı
5-10 kuru üzüm
öğle
acıkmadım canım da birşey istemedi.
akşamüstü eve gelirken sevgili nişanlım kanıma girdi. bugün hakikaten kaçamak günü olmuş hepimize. ama benim kabahatim büyük. burger king de menü yedimmm...
birazdan cenaze evine gidicez. 7. gecesi bugün. orda da menü pilav helva vs vardır. hiç aç değilim. zaten cenaze evinde yemek yemek de tuhaf geliyor bana. birilerinin canı yanarken birilerinin karın doyurup sohbet etmesini doğru bulmuyorum. ilk gün de sırf ölenin hayrına dağıtıldığı için tadına bakmıştım. bugün de aynısını yaparım en fazla..
kaçamağım büyük oldu ama salı günü olması da iyi oldu. genelde perşembeleri dayanamayıp kaçırırdım.
suyla aranız nasıl ? deli gibi su içiyorum. yine de serinletemiyorum içimi. bakalım ramazanı nasıl geçiricez bu yıl...
seni gidi senii cuma kilo alırsan görcem ben sizi kaptanınız görürse saçınızı çeker valla
leguim e de dedim sana da diim kaptan saçınızı çekicek valla
ohh ne rahatlık bizde deneyelim valla iyi fikirmiş
aaaaa çok cıssssss ellenmez bile öyle şeyler naptın sennnn
başın sağolsun canım ya.. elden hiçbirşey gelmiyor gidenlere..
Nur içinde yatsınlar..
sıcaklarda çok fena hareket etmek istemiyorum terleyecem diye..
afiyet bal şeker olsunçünkü bende bi itirafta bulunacam ama çok fenaaa :18::18:
saat 14:00 1/5 haşlanmış patates yedim
18:00 itibariylede 3 tane börek:18:
çok pişmanım kaç günün emekleri boşa gitti di mi
ama annem kanıma girdimisafirde gelmişken koyverdim gitti
gelelim ben bugün ne yedim...
sabah
2 haşlanmış yumurta
peynir
1 ceviz
2-3 kuru kayısı
5-10 kuru üzüm
öğle
acıkmadım canım da birşey istemedi.
akşamüstü eve gelirken sevgili nişanlım kanıma girdi. bugün hakikaten kaçamak günü olmuş hepimize. ama benim kabahatim büyük. burger king de menü yedimmm...
birazdan cenaze evine gidicez. 7. gecesi bugün. orda da menü pilav helva vs vardır. hiç aç değilim. zaten cenaze evinde yemek yemek de tuhaf geliyor bana. birilerinin canı yanarken birilerinin karın doyurup sohbet etmesini doğru bulmuyorum. ilk gün de sırf ölenin hayrına dağıtıldığı için tadına bakmıştım. bugün de aynısını yaparım en fazla..
kaçamağım büyük oldu ama salı günü olması da iyi oldu. genelde perşembeleri dayanamayıp kaçırırdım.
suyla aranız nasıl ? deli gibi su içiyorum. yine de serinletemiyorum içimi. bakalım ramazanı nasıl geçiricez bu yıl...
kızz hadi 1i yedin, 2yi yedin 3.yü niye yiyosuuuun, bak buna kızarım işteeee
umarım bgn başka bişi yememişsindir :)
hatunlar ben geldim geçmişe bakayım geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?