Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sen bi doktara gitsene kuzu
bu kadar çarpıntı iyi değil
ihmal ediyosun sağlığını

akşam baktım kuzu ya randevu bulamadım hiç bi hastanede. yoksa bugün gidecektim.. bi de daha önce de kalbim diye acile gitmmiştim. elekrolar bilmemneler çekildi çekildi. meğer gaz sancısıymış. bu ara hem çok cereyanda kaldım, hem de sıcakta. bugün iyiyim şükür. devam ederse gidicem mutlaka..

19.07.2011 Salı

Sabah
1 tane beyaz pofuduk ekmeğe peynirli domatesli sandviç
Şekersiz çay

Öğlen
¾ porsiyon ızgara tavuklu salata
1 dilim kepekli ekmek

Ara
1/4 porsiyon ızgara tavuklu salata
1 tane Ülker çikolatalı gofret

Akşam
2 yk meyveli nesfit
2 yk müsli
1 çay bardağı yağsız süt

Gece : 1 top dondurma, 1 şişe bira

Ay canım ben de gece 2,5ta benzer nedenlerle hastaneye gittim.İyi misin bari şimdi?

Geçmiş olsun canım :)

Ay canım ben de gece 2,5ta benzer nedenlerle hastaneye gittim.İyi misin bari şimdi?

daha iyiyim şimdi. göğsümde hala hafif bir baskı var ama dün ve akşam kalbim ağzımdan çıkacak gibiydi. korktum valla. annemleri de korkutmak istemedim ama neredeyse ambulansı arıyordum. telefon elimde sızmışım.

geçmiş olsun. sen nasıl oldun? ne dediler hastanede?

Hanımlarr Bugün 12 de o geçen gün açıp yarısını yediğim form bisküviyi bitirdim(5 tane)
2 de bir plastik bardak(küçük boy olanlardan) yoğurt yedim.Sonra kuaföre çıktım.Malum yarın 18imden gün alacağım ve artık geleceğime daha iyi odaklanmalıyım.Bi değişiklik yapayım dedim ve saçımı kestirdim.Şimdi psikolojik olarak daha iyiyim...

Akşam için annem sebze yemeği yapıyor.kabak ve patlıcan çoğunlukta olmak üzere patates,maydanoz domates, 2-3 parmak kadar da yağsız kıyma tuzu az olacak bana özel yani Kıyma kaçamak olmaz dimi kıyma yemeyeceğim ama ..?

yeni yaşın şimdiden kutlu olsun canım
umarım bu yıl senin için çok güzel bi yıl olur
kıymanında bi zararı yok yiyebilirsin yemeğin
çok yağından suyundan yemeyerek

Selam kızlaarrrr
ben müsait olmadığım için giremiyorum. geçmişi okuyamıyorum. menümü yazıp çıkacam akşam uzun uzun okurum.
10:00
1 kk peynir
2 yk yoğurt
1 domates
yarımbardak şekersiz çay
2 zeytin

15:30
1 ayran
1 tabak salata
1/4 pide

teşekkür ederim hayatım sizlerin sayesinde her zamankinden daha iyi bir yıl olacağına inanıyorum.

eveeett günün ilk öğününü az önc yedik nişanlımla... hemen paylaşıyorum

kaşarlı köfte
makarna
salata

üstüne de az şekerli bir türk kahvesi. biraz canım yerine geldi. açıktan da fena olmuşum da suyla şiştiğimden anlamamışım açlığımı.

maşAllah sporuna bende birazdan stepe gidicem bakalım..bu arada şuan İstanbul Avrupa yakasında olmak için neler vermezdim aaaahhhh ahhhhh :78:

57 ler banada nasiiip olsuuuuuuuunnn :97: alkış duyguya alkış

hala su içiyorum biri beni durdursuunnn

biri bana su içmem için yardım etsiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn

Son düzenleme:

fiyat işinden pek anlamıyorum ama şunu diyebilirim ki hem çerez hem bira kaçamak olmuş seninde..gerçi biranın kalorisi ne kadardır bilemiciiimm

ben yoktum ya bugün ondandır

suyun ve yeşil çayın için koccaman alkış deryak sana

kedileri nasıl da seviyorsun öyle ben kediden korkan bir insan olduğum için tedavi olmayı düşünüyorum hatta...
sosyal hayatımı etkiliyo..
sokak da dahi yürüyemiyorum..
hele de bazı insanların anlayışsızlıklarına dayanamıyorum..
elimde olan birşey olsa ister miyim ben kriz geçirmeyi..

en küçüğünüz ben sanıyordum,sen benden de minikmişsin kız
yeni yaşın ço..ok güzel olsun canım benim..

canım menü daha iyi olabilir çok az geldi gözüme sabah neden ekmek yemiyorsun bence en azından sabah yiyip diğer öğünlerde dilersen ekmeksiz yemen kahvalto çok önemli

Son düzenleme:

ayyyy ben kıyamam o minnoşa :) neyseki dönmüş çok sevindim. çocuk gibiler yaramazlar... benimde bir kedim vardı evlenmeden önce benimle beraber büyüdü evimizin neşesiydi onu hastalanıp kaybettikten sonra birdaha hiç bir hayvana bağlanmamaya söz verdim kendime perişan oldum. seni çok iyi anlıyorum nasıl üzüldüğünü ama neyseki sonu iyi bitmiş

canım menü daha iyi olabilir çok az geldi gözüme sabah neden ekmek yiyorsun bence en azından sabah yiyip diğer öğünlerde dilersen ekmeksiz yemen kahvalto çok önemli

canım ben ekmek seven,yiyen,arayan bir insan değilim aslında..
bugün dışarıdaydım da hazırlıksız yakalandım,bu saate kalmayacaktım ama kalmam gerekti ve bulunduğum yerde yiyebileceğim hiçbirşey mevcut değildi..
ondan böyle oldu..
aslında ara öğünlerimde meyvelar felan yiyorum düzenli olarak..

arkadaşlar derdime çare gerek..Yarın eğlenmeyi plalıyordum ama böyle giderse bütün gün ağlayacam gibi görünüyo.Sebep:annem sıcak hava özel günümün yakın olması vs. vs.

yakın olan birisi varsa işyerine falan bile geliyim en kötü ihtimal su içmeniz gerektiğini falan hatırlatırım:d yeter ki yarın kötü bi gün olmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…