- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #41.941
kızlar benm mide cok kötü... aceba kepek ekmekin sk tarimi gecti dün aldım ama tadı bi tuhafdıı
oh süper valla ya bu havada yapılabilcek en güzel şey havuza gitmek
kızlar benm mide cok kötü... aceba kepek ekmekin sk tarimi gecti dün aldım ama tadı bi tuhafdıı
özür tatlım ben ekmeği sabah neden yemiyorsun yazacaktım böyle kaçak kaçak yazınca panikle harf hatalarım çok oluyor. yasak bizim işyerinde internette dolaşmak :) neyse o zaman daha düzenli menülerini bekliyim ben eminim zaten çok daha iyi olduğuna. arada oluyor maalesef çok alakasız beslendiğimiz.
bn bitek kendime derim şiişman diye :))
evet pilav dün canımı sıktı aslında :) ballı limonlu sıcak su ac karnına içilince bagırsakları calıstırıyo bende bağırsak tembelliği var dane kadar kibar anlattım demi :2:
kızlar bugün inanılmaz yogundum odama kaçak elektrik kullanan... borcunu ödemeyen.... evrakları ekdik olan yüzlerce insan geldi öldüm ya nete giremedim hiç ögle arası da göreve cıkmıştım ondan giremedimm..
bu arada bugünki menüm
sabah 1 dl kepek ekmek
1 kk peynir
domates
salatalık
maydonoz
ballı limonlu sıcak su
ara yarım poaca
öğlen 1.5 dl ekmek
4 köfte
salata
ayran
kaçamak var 1 tane küücük incir tatlısı o da asırı ısrara sonucu
ceza olarak aksam sadece meyveyle ve yesil cayla kapatmayı düşünüyorum ama yazarım gene
herkes nerdeee 5. takıııım
arkadaşlar derdime çare gerek..Yarın eğlenmeyi plalıyordum ama böyle giderse bütün gün ağlayacam gibi görünüyo.Sebep:annem sıcak hava özel günümün yakın olması vs. vs.
yakın olan birisi varsa işyerine falan bile geliyim en kötü ihtimal su içmeniz gerektiğini falan hatırlatırım:d yeter ki yarın kötü bi gün olmasın...
canım ankaradasın galiba.. orada fazla su içme ihityacı hissetmiyor olabilirsin. ama ben de 4 yıl konyada yaşadım. dışarı çıktığımda kuru havadan dilim damağım kururdu. istanbulda su içmemek gibi bir lüksüm yok. içtiğimi anında terle atıyorum zaten. şu anda masamın üzerinde 1 lt lik şişe buz gibi su var. yudum yudum gidiyorr... yazları su içmekten çaya kahveye sıra gelmiyor vallahii..
şimdi sana bir görev o zaman.. bu mesajı okuduğunda gidip koca bir bardak su içiyorsun.. anlaştık mı????
Dbende burdayım minikk senin yasındayken hayat ne güzeldi yaa git eglen kızz yarın da iyi bi eglen d
İyi akşamlar kızlar...
Dün gece yazmıştım havuza gidicez diye..
Ancak geldim duş al falan bu saat oldu...
Herkes iyidir umarım geçmişe bakamıyorum şimdi...
Bugün menümü paylaşmasam daha iyi aslında doğru dürüst yazılcak birşey yok çünkü havuz başında saçma sapan bir menü oldu..
Akşamda geç gelince yemek yerine corn flakes yedim..
Yani anlıyacağınız bugün dişe dokunuyor kale alıncak hiç birşey yok..
Akşam menümü yazmayı unuttum ;
1 tabak kadar gündüz bahsettiğim sebze yemeği.(içeriği:kabak, patlıcan, maydanoz, soğan, biber, patates, yağsız kıyma, az tuzlu ve yağı olabildiğince az)
2 tane orta boyda lahana dolması ve 2 t.k. yoğurt
1,25 bardakta şekersiz limonata
Kötümü sizce?
yarından güzel gün mü var kızkop kop kop tadını çıkar anın
akşam yemeğinde
üç kaşık türlü
iki biber domates soslu kızartma
3-4 dilim sarımsaklı yoğurtlu kabak
2 kaşık közlenmiş patlıcan salata.
bu günü 2 öğünle kapatmış oldum. neredeyse akşam yemeğini de yemeyecektim de kendimi zorlayarak yedim.
balkondayım, hafif hafif esiyor.. mutlu oldum bir anda...
günaydın kızlar, cok yogun başladım güne, işler başımdan aşkııın, bi kaçamak yapııım size dedim :)
dünkü menümü yaziiim hemen
Sabah
1 tane kepekli poğaça – hıhı :)
Şekersiz çay
Ara
Şekersiz yeşil çay
Öğlen
Tavuklu salata
Ara
1 tane kayısı
Akşam
1 su bardağı haşlanmış körili kepekli makarna
3 tane nugget ızgara
2 yk light yogurt
Günaydin kardes takimin seker üyeleri
Nasil keyifler?
Yarin büyük gün herkes kilo verebildi mi :)
Günaydın kızlar....
Kahvaltımı yaptım kahve içmeden iki satır yazayım dedim...
Kahvaltıda
1 dilim kepek ekmeği azıcık bir peynir ve 2 zeytin yedim
1 çay bardağıda süt
Öğlen bugün mutlaka sebze yemeye çalışıcam..
Kayınvalidem ufak bir kaza geçirmiş onu ziyaret edicez bugün...
Ordan yazarım yine..
Görüşmek üzere...
günayddııınnn,
sabah kahvaltımı
1 haşlanmış yumurta
biraz peynir
domates salata
2-3 domatesli biber
ekmeğin köşesinden biraz kopardım..
off delirecem bir mesajı sabahtan beri yazamadım tam göndercem pc kitleniyor. başka pc ye oturdum ordan yazıyorum sanırım benimki iflas etmek üzere hemen menümü yazayım
akşam
3köfte yağsız sulu köftenin köftelerinden
biraz patatesinden
2 dl ekmek
3 k yoğurt
bugün sabah
2 dl ekmek 2 kk peynir
şekersiz ay
ara yeşilay
öğlen. daha yemedim
bu sabah tartıldım hatırı sayıkır bşr kşlo vermiişim ama yarın söylüyeceğim yuppiiiiii
herkes nerdeeeeeeeeeeee
kaptancıııım benim yarın sabah toplantım var, avrupanın herbi yanından bankamız hissedarları geliyooo, bölge müdürlüğümüze geçicem direkt yarın sabah.. orda kkya girme imkanım 0a yakın :)
bi ihtimal sabah hazırlanırken bildirim yaparım diyorum ama saat 8de ofiste olmam lazım ki bu 7de cıkmam demek, buda 6bucukta kalkmam demek, o kafayla pcyi acıp bildirim yapamayabilirim :)
yada sen bana özelden cep telini at yada bi üye atsın, sakin kafa mesaj ateem bildirimimi :)
geceden yapmam, şimdiden söliiim :)
gece bi 300-400 gr eritiyom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?