Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

özür tatlım ben ekmeği sabah neden yemiyorsun yazacaktım böyle kaçak kaçak yazınca panikle harf hatalarım çok oluyor. yasak bizim işyerinde internette dolaşmak :) neyse o zaman daha düzenli menülerini bekliyim ben eminim zaten çok daha iyi olduğuna. arada oluyor maalesef çok alakasız beslendiğimiz.

tatlım içini ferah tut neden kötü bir gün olsun:) pozitif başlarsan güne pozitif bitirirsin sana tavsiyem eğer akşam çıkabiliyorsan akşam gidebilirsin eğlenceğin bir yere gündüz çok sıcak gerçekten insan ne gezdiğinden anlamaz. Yada arkadaşlarını davet kendine minik bir parti gibi bişeyler yap hem tüm sevdiğin arkadaşlarınla bir arada ol hemde bütün gün sıkıntıdan patlama derim ben sana:)

bn bitek kendime derim şiişman diye :))

evet pilav dün canımı sıktı aslında :) ballı limonlu sıcak su ac karnına içilince bagırsakları calıstırıyo bende bağırsak tembelliği var da ne kadar kibar anlattım demi :2:

kızlar bugün inanılmaz yogundum odama kaçak elektrik kullanan... borcunu ödemeyen.... evrakları ekdik olan yüzlerce insan geldi öldüm ya nete giremedim hiç ögle arası da göreve cıkmıştım ondan giremedimm..

bu arada bugünki menüm
sabah 1 dl kepek ekmek
1 kk peynir
domates
salatalık
maydonoz
ballı limonlu sıcak su

ara yarım poaca

öğlen 1.5 dl ekmek
4 köfte
salata
ayran
kaçamak var 1 tane küücük incir tatlısı o da asırı ısrara sonucu
ceza olarak aksam sadece meyveyle ve yesil cayla kapatmayı düşünüyorum ama yazarım gene

tebrikler güzel menü olmuş ama işallah karnıyarık yağda pişmemiştir. Birde pilav yerine 1 dl yada 2 dl ekmek olsa daha iyi çünkü daha uzun süreli tok tutuyor ekmek pilav çok yayarlı bişey değil :44:

malesef yagda pişmişti.. annem galiba hissetmiş yamış ya ben işten cok yorgun geliyom spor filan yapamıyom yaaa

ya ben kalabalıkla eglenmeyi daha cok seviyorum.. bn istanbulda olmadığım için pek bişe diyemem ama ben eglenmek için dışarı cıkarsam hem müzik hem animasyonların yapıldığı yerlere gidiyorum yada evde toplaşıp film izlemek tek aktivitem :)

canım ankaradasın galiba.. orada fazla su içme ihityacı hissetmiyor olabilirsin. ama ben de 4 yıl konyada yaşadım. dışarı çıktığımda kuru havadan dilim damağım kururdu. istanbulda su içmemek gibi bir lüksüm yok. içtiğimi anında terle atıyorum zaten. şu anda masamın üzerinde 1 lt lik şişe buz gibi su var. yudum yudum gidiyorr... yazları su içmekten çaya kahveye sıra gelmiyor vallahii..

şimdi sana bir görev o zaman.. bu mesajı okuduğunda gidip koca bir bardak su içiyorsun.. anlaştık mı????

canım gerçekten dışarısı çok sıcak.. dayanılacak gezilecek gibi değil. inan işlerimi yapmak için bile çıkmak istemiyorum dışarıya. illa gideceksen de ya ağaçlar altında ya da deniz kenarında bir yere git. bu ikis münkün değilse klimalı bir mekan seç kendine ve orada geçir zamanını.. akşamları bile saat 11-12 olmadan esmiyor...

afiyet olsun gayet iyi menüü.. aradaki yarım poğaçaya başka bir alternatif bulmak lazım. tatlı kaçamağını da akşam hafif bir yemekle telafi edebilirsinn..

sağol canım öle yapıyorum zaten bende kepek ekmekli minik bi tost yaptımm bol yeşillik yanında :)

İyi akşamlar kızlar...
Dün gece yazmıştım havuza gidicez diye..
Ancak geldim duş al falan bu saat oldu...
Herkes iyidir umarım geçmişe bakamıyorum şimdi...
Bugün menümü paylaşmasam daha iyi aslında doğru dürüst yazılcak birşey yok çünkü havuz başında saçma sapan bir menü oldu..
Akşamda geç gelince yemek yerine corn flakes yedim..
Yani anlıyacağınız bugün dişe dokunuyor kale alıncak hiç birşey yok..

oy kıyamam minikim
annen haklı taylım feci sıcak ama akşam bi kaç kız arkadaşınla toplaşabilirsin
ya da gündüz evde ayarla ufak bi kutlama

kötü değil canım ben de puding yedim az önce ama dt otkerin diyet olanı
başka da bişey yemedim zaten

oh süper valla ya bu havada yapılabilcek en güzel şey havuza gitmek

zayıflama yarışması var dediler geldik :) ee ne zaman cumamı başlıyoruz bide cezası ne :) zaten en büyük ceza şişmanlık ama yinede çeldirici bişiler olsa ii olur :)

zayıflama yarışması var dediler geldik :) ee ne zaman cumamı başlıyoruz bide cezası ne :) zaten en büyük ceza şişmanlık ama yinede çeldirici bişiler olsa ii olur :)

canım merhaba hoş geldin
ama takımda kadromuz doldu şu an için
dilersen misafir olabilir dilersen başka bi takımın davetini bekleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…