Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

haklısın elifçim. sıcaklardan canım hiçbirşey istemiyor. kahvaltı ettim ya. akşama kadar su içerim artık..

bu sıcaklarda etli sıcak yemek yapılmaz bizde. zeytinyağlı soğuk yemekler, patlıcan salatası eksik olmaz.. şu sıcakların hatrına erisek gitsek biraz daha.. gerçi ramazan da geliyor. ben her ramazanda kilo veririm. mevsim de yaz olunca iftar ve sahurda yiyebileceğim şeyler de belli.

dün nişanlımla akşamları yürüyüşe çıkma kararı aldık. her yıl anneleri memlekete gider, bizimki de evde yemek içmek olmayınca aperatif şeylerle yaşar ve kilo verirdi. dün yemek yerken, bu yıl göbeğimi eritemedim dedi ben de akşamları yürüyelim, özellikle ramazanda iyi olur. hem yemekten sonra rehavet çökmez, hem de çok sıcak azıcık hava almış oluruz dedim. belki bu akşam başlarız.ben hep yürümek istiyorum ama hem eve geç gidiyorum pilim bitmiş oluyor, hem de gece tek başıma çıkmak istemiyorum. bir de hadi diycek biri olunca daha istekli oluyor insan tek başına canım sıkılıyor..

holeyyy kaptanım bna ışıklı yıldız werdi :))))
sabah 8 gibi atarım mesajıı sana, teşekkür edermm bebekimmm

Canlarım ben geldiim. kahvaltı olarak 1 tane haşlanmış yumurtanın beyazını yedim.Sarısının yarısını yememişimdir.:)Gece çok açtım midem falan ağrıdı ama savaştım.Sabah o kadar zorlanmadım.Daha önce girecektim siteye ama sorun oldu.Sizleri seviyorumm :)

yalnızca bir yumurtanın beyazı mı??? ama bu çok az değil mi?

Evet öyle canım özellikle çocuklar için en güzel oyun alanı:)

Geçmiş olsun canım ekmekten olabilir çiğneme tableti varsa iyi gelir aslında...

ya işteki stres her yanıma vurdu mu acep diyorum fırsat bulabilirsem doktora gitcem de yoğunluk azalmıyokii bi de bizde bir işi sadece bir kişi yapıyo no personel ( o yüzden gidemiyom. ekmeğe bakcam ya unuttum

D hepimiz cıtır adayıyız o zaman canım ya evet poacaya dur demem gerek ama işte arkadaşlarımla yemeyi bir seviyorum ki sorma :) kayısı kurusunu üniversitedeyken o kadar yedimki artık yiyemiyorum. ben kaç gündür mide ağrısından kımıldayamıyom ya hareket edemiyom(

ben de ne bulsam denemeyi bir severimkii bende alayım ondan.. ya ama mest form cayını içemedim tadı da kokusu da cok ağır ya

Kızlar herkesin menüsünü okudum ama tek mesajda birleştirip yorum yazamıyom benm pc de sorun heralde şu kilo cetvelinide yapamıyom. neden olmuyo anlamadım.

Amora yazdıpın şeyin nasıl birşey olduğunu anlamadım kraker gibi bişeymi bende denemek isterim

seng arkadaşım kahvaltı icin cok az yemişsin

lequim menün bence güzel olmuş ben beğendim tatlım

taydin sıcak havalarla başın dertte galiba sıcaktan etkilenice bişey yenmiyor nedense bende ila yüzünden yiyemiyorsum birkac gündür ama düzeldim bakalım yarın tartı hepimizde ne gösterecek umarım yaz ayının bir faydasını görüp fazla fazla vermişizdir kilocıkları

duyguege umarım sabahki menünün devamı diğer öğünlerde aynı güzel gider...

geriye dönük hatırladığım menüleri yazdım ohhh be

aaaa kimseler yok kaç saattir bi ben yoğunumdur sanıyodum herkeşlerin işi var dimek öğlen yediklerimi yazayım bari

5 çk kabak yemeği yağsız
2 dl ekmek
1 sb cacık içtim va bu saat oldu acıkmadım sebze gibisi yok

ara: 1 tanecik tuzlu kurabiye çok minnaktı ama baş parmak büyüklüğünde

diyetisyen demişti sebze geç acıktıryo diye doğru valla diyetin olmazsa olmazı sebze

akşam: 1 kaşarlı kepekli yağsız tost
1 bardak ayran içcem ara öğün yapmam muhtemelen yaparsamda salatalık yerim

merhabala kızlaaaarrrr :80:

anca bu saatte girebildim,evde değildim kusura bakmayın..

ama bugün öylesine mutluyum kiiiiiiii
arkadaşlarla öğlen mağazaları geziyorduk ki hepimiz birşeyler denemeye başladık
bende 40 beden bi pantolon aldım üzerine de bir tişört :82:
giydim dar oldu diye üzülürken,kızlar 'inanmıyoruz elif ne kadar zayıflamışsın sen yaa,bide kiloluyum diyo şuna bak bence hiç de kiloluyum deme artık' dediler
o an ki mutluluk inanın tarifsiz...
ayyy ayyy :124:
sonra biraz geçti yolda bi arkadaşımla eve dönerken bana dedi ki:'elifin kalçası bu kadar küçülür diye hiç düşünmemiştim,genetik incelmez diyodum ama inan çok zayıflamışsın dedi
hatta benden zayıf olduğunu düşündüğüm diğer arkadaşın ismini vererek o senden daha geniş duruyo dediiiiiiiiiiii

öylesine mutluyum kiiiiiiiiiiiiiii,uçuyorum yaaaaaaaa
maşAllah dedim kendi kendime hep
sizinle de paylaşmak istedim :78:

şimdi geçmişe dönüp geçmişi okuyayım bi

wasa kıtırını ilk defa duyuyorum ama bi araştırayım bakayım,teşekkürler elifcim..
sen kolayı çok seviyorsun galiba

günayddııınnn,

sabah kahvaltımı

1 haşlanmış yumurta
biraz peynir
domates salata
2-3 domatesli biber
ekmeğin köşesinden biraz kopardım..

ekmeğin köşesinin tadı daa diğer yerlerinden bi ayrı oluyo canııııııııııımmmmmmmm

maşAllah kız
bende verdim ama öyle ahım şahım birşey diil,idare edecek kadar işte

gece benden de gidiyo baya bi acaba gece napıyoz ki biz
bende yarın bildirim yapmak için erken kalkıcam,tabi bildirim yapmama izin verilirsee :97:

sayın kaptan acaba ben bildirim yapacak mıyım yarın? :97:
ona göre kalkıcam da :82:

Son düzenleme:

çoo..ok geçmiş olsun canım yaaa..
tez zamanda kavuş sağlığına inşAllah..

sıra benüm menüme geldiiiiiiiiiii

08:00
1 kk peynir
3/4 domates
1 kuru kayısı
1.5 tatlı form püskevüt
1 bardak şekersiz çay
1/2 biber

11:00
2 şekerli ufacık bardak nescafe
1 kuru kayısı

13:30
2-3 küçük parça tavuk
1/2 şeftali
1 kase cacık

bugün çok yürüdüm daha şimdiden ve benden beklenenden çok 1.5 lt kadar su içtim

bi aksilik olmazsa akşamda yürüyeyim diyorum :97:

Son düzenleme:

harikaaaa... bugün gerçekten çok güzelmiş senin için.. hız kesmek yok aynen devamm...

hadi kalk bir bardak su iç

yalnızca bir yumurtanın beyazı mı??? ama bu çok az değil mi?

canım doydum ama :)

kötü bişey mi yoksa saat 14.45te k.k kadar peynir yedim
3.30da bir bardak şekersiz çay içtim
biraz önce bir tane lahan dolması yedim içinin yarısın çıkardım çünkü içi biraz fazla doluydu.2 t.k da yoğurt yedim.
Arkadaşımla buluşmuştum çayı da o zaman içtim zaten dondurma yiyelim dedi diyetliyim canım deyince anlayışlı davrandı sağolsun. Sonradan güzelleşen bir gün anlayacağınız....Yeni kararlar vs. vs.

öğle yemeği yemem dedim ama dayanamadıkk.. nişanlım tam pide söylüyordu ki dedim ben yemem... dışarı çıkıyordum tam. dönüşte markete uğradım.. domates, biber , soğan, yumurta, peynir, zeytin,karpuz, tereyağ, fındık, ceviz, kayısı, fıstık, üzüm, altınçilek kurusu vsvs aldımm..

bir menemen yaptımm. ımmmm...

3-4 kaşık menemen
peynir
zeytin
salatalık
3-4 üçgen dilim karpuz
hemen hemen çeyreğin yarısı kadar ekmek yedimm..

şimdi de çay demledim. küçük bir kase (2 avuç kadar) çerez koydum. yarısını zor yiyebildim.

bu saatten sonra daha akşam yemeği yemeyi tabii ki düşünmüyorum.

az önce arka odadan bir ses!! akşama yürüyüşe çıkalım mı dedi eveeeettt dedimm

gayirikubbakcım kola sevmiyorum ama coca cola zeroya bayılıyorum
hem de şişkinliği doyma hissi veriyo

begüm kuzucum okudum linki
masum olanın yanındayız biz de her daim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…