Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

500 ip atlama ve yarım lt su...sizler spor adına neler yapıyorsunuz,ben spor yapmayı hiç sevmiyorum

bende beledıyenın lokalıne gıdıyorummm, ama sevıyorum sporu ben, onceden popomu kaldıramazdım ama alışınca ınsan yapmayınca bı sucluluk bı eksıklık hıssedıyoo, kotu enerjıyı gercekten atıyosunnn, kendımı daha ıyı hıssedıyorummm
ilk baslardaki o üsengeclık, spor yaptıktan sornakı o hamlık yok oluyooo zamanla, oyuzden devam et, ip atlamanın yanına mekik ekle, bacak hareketlerı ekle, müzik eşliğinde yap o zaman zaman daha cabuk gecıyoooo

500 ip atlama ve yarım lt su...sizler spor adına neler yapıyorsunuz,ben spor yapmayı hiç sevmiyorum

ben haftanın altı günü çalışıtığım için açıkcası bana çok zor geliyo spor yapmak özelliklede bir salona gidip yapmak
anca fırsat buldukça yürüyorum o kadar

ben haftanın altı günü çalışıtığım için açıkcası bana çok zor geliyo spor yapmak özelliklede bir salona gidip yapmak
anca fırsat buldukça yürüyorum o kadar

oncelerı bende aynı senın gıbı düşünürdüm ama şimdi ofisten çıkıp spora gıdıyorum eve gelınce bazen terım sogumadan bı kac harekette kendım eklıyorum, üzerine evin işlerini hallediyorumm, gercekten de alışılıyoo zamanla ve vucut kendısı ıstıyooo
ben ki oyle üşengec bı ınsandım, tv karsııdna saatlerce pıneklıyım kımse karısmasa gunlerımı oyle gecırebılırdım yaniii

dediğinde haklı olabilirsin canım
önceliklerle alakalı aslında
benim vaktim yok gibi geliyo ama aslında istesek bal gibide vakit ayrılırda işte
ben anca eve gidip bi gün yemek yap bi gün sil süpür bi gün başka bişey derken bitiyo günler zaten valla

vlal isteyınce herseye zaman bulunuyooo, oncedn oyle cıkletlerden fılan duvar yazıları cıkardı, cok modaydı boyle karpostallar vardı duvar yazılı, bı tanesı hosuma gıderdı hep, üzerinde eınsteının vs gıbı onemlı sahsıyetlerın, bılım adamlarının resımlerı vardı, onların gunlerıde 24 saattı dıye yazıyodu

millet neler yapıyo, hepımızın de gunu 24 saat

spor salonlarını da denedim.en fazla 3 kez gitmişimdir...sonrası yok.bi ara sahilde yürüyüş yapıyordum ama bu aralar çıkamıyorum.ip atlamanın yanına ara sıra bisiklet ara sıra mekik ara sıra da koşu bandı ekliyorum...en büyük eksikliğim spor...çok üşeniyorum...

Ara olarak 11 tane kiraz yedim kızlar
şu ana kadar da 3 litre su tükettim
şuanda kendimi çok iyi hissediyorum
akşamda güzel ve hafif geçer inş
yarın görüşmek üzere hoşçakalınnn

Kaldığım yerden devam edeyim...

Sabah spordan sonra 1 bardak ballı süt içtim.
Arada bol suuu...
Saat 1'de 1 tane haşlanmış patates
1 tane elma
1 kase yoğurt

Arada 1 tane kivi
1 dilim karpuz

Şu anda 1 tane kocaman haşlanmış mısır yiyorum
Akşam yemek yemiycem anlaşıldı.
Gıcık oldum kendime

kızlar selam bugün çok yoğundum ve fazla vakit ayıramadım
eve nasıl attım kendimi bikmiyorum
feci bi baş ağrısı tuttu şimdi de
az uzansam iyi olcak

Kızlarrrr dövün beni parça pinçik edinnnnn
sabah kahvaltımda bir sorun yok
hadi öğlende 6 7 kaşık sebzeli bulgur ve yoğurt yedim
buraya kadar herşey normal...
Sonra saat 5 te ne yedim dersiniz
Kocaman bir dilim çikolatalı pasta
Bir kutlama vardı çokta mutlu oldum inanmazsınız mutlu olunca iştahım açılıyor...
Akabinde hemen 45 dakika bisiklete bindim sucuk gibi terledim duş aldım şimdi 2 3 kaşık yoğurt koydum ki akşam yemeği yemiyeceğim için metobolizmam durmasın(Doktor öyle demişti en azından bir kase yoğurt domates salatalık yemelisin ağır birşey yediğinde diye...

8 de yürüyüşe çıkıcam 45 dakikada yürücem...
Sizce kurtarırmıyım bu pastayı bugün pöffff

Amanin şimcik baktım 1 dilim çikolatalı pasta 420 kalori 1 saat bisiklete binmek 630 kalori diyor doğrumudur acaba?
Daha yarısı bile gitmemiş
Benim bisikletim 45 dakikada 410 kalori yakmış gösteriyor ama buna çok inanmıyorum:26:

30 DAKİKA SPOR YAPARAK NE KADAR KALORİ HARCAYABİLİRSİNİZ?

Bisiklet
Hızlı pedal çevirerek yarım saatte 260 kalori yakabilirsiniz. Ancak yavaş giderseniz harcayacağınız kalori miktarı 90'a kadar inebilir.

Yüzme
Serbest yüzme ile 300 kalori harcarsınız. Kelebek stili ile 450 kalori, sırtüstü 240 ve kurbağalamada 200 kalori harcarsınız. İdeal olan yarım saatte tüm yüzme stillerini denemek.

Hafif koşu
Açık havada yarım saatlik bir koşu 300 kalorilik bir harcama demektir. Eğer koşmayı sevmiyorsanız, hızlı yürümekle de bu kaloriyi harcayabilirsiniz.

Tenis
Yarım saatlik tenis ile 250 kalori harcayabilirsiniz. Ancak dikkat; çiftli tenis maçı yaparsanız daha az yorulacağınızdan 50 kalori daha az harcamış olursunuz.

EV İŞİ YAPARAK NE KADAR KALORİ HARCAYABİLİRSİNİZ?

Bulaşık yıkamak 35 kal.
Örgü örmek 40 kal.
Cam silmek 50 kal.
Ütü yapmak 60 kal.
Yemek pişirmek 60 kal.
Elektrikli süpürge ile süpürmek 100-150 kal.
Merdiven çıkmak 200 kal.

Canım o kadar olacak,üzme kendini.Ama bugün daha birşey yeme artık....Dengelersin:)

o kadar dert etme cnmmmm
bide hemen arkasına 45 dk spor yapmışsın daha ne yapacaksın
erimiş gitmiştir bileeee...
Hem herşeyden yiyerek zayıflamak lazım ama dimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…