Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

güzel bilgi kendi adıma teşekkür ederim canım bu arada bende bir bilgi var yürüyüşle koşu aynı miktarda kalori yaktırır diye bir çok şey paylaşacağım ama windowsu kullanamıyorum pc bozuk en geç önüümüzdeki pazartesi inş.
gerçekten de öyle ben 2 günde alışmıştım yürümeye

Sade bilgisayar değil telefonum da bozuldu sade stresten vermişimdir bir 750 gr. :) içim yandı telefonuma yaa
Yarın yenisini alıcaz allah kısmet ederse, hanımlar bugün sonunda sosyete pazarına gittim ve 1.5-2 saat kadar o kalabalığın içinde yürümeye birşeyler almaya çalıştım.Başardım da orada tl yüklemeye gittim orradan da eve yürüdüm sonra akşam telefon almaya birazcık daha uzağa yürüdüm ama kapanmış geri döndüm gelirken babam zorla minibüse bindirdi ama bugün iyi spor oldu bana...Herkese iyi gecelerrr..

bu arada kendime güzel cicişler aldım akşam yemeğin 1,5 tabak ekmeksiz biraz peynirle çorba içtim yağı vs. bana özel azaltılmıştı

umarım yarın paylaşımlarım daha iyi olur hepinizi öptüm

kızlar selam bugün çok yoğundum ve fazla vakit ayıramadım
eve nasıl attım kendimi bikmiyorum
feci bi baş ağrısı tuttu şimdi de
az uzansam iyi olcak

geçmiş olsun canım.. çok da sıcaktı. dinlen biraz.

kurtarırsın kurtarırsın. akşam yememişsin. spor yapmışsın. yarın da dengelersin yediklerini olur biter. dünyanın sonu dilll.. boşa sopa isteme

merhaba hanımlar..

gün içinde çok fazla giremedim. gelen giden oldu. öğlen kahvaltı gibi birşeyler hazırlayacaktım ama nişanlım dışarda yiyip geldi. ben de kendime hazırlamaya üşendim.

öğle yemeğinde 1 kase cacık yedim. sonra arkadaşlar gelince çerez koydum. ondan yedim 2 avuç kadar. bir bardak şerbet içtim.:26:

akşamüstü acıktım. biraz sucuk pişirdim. ufak bir parça ekmeğin arasında yedim.

eve geldiğimde karnım pek aç değildi. dünden kalan soğuk çorbadan ve biraz da cacık...

bu soğuk çorba ve cacık işine bayıldım. cacık yapmaya üşenirdim eskiden. salatalıklar minik minik doğrardım. şimdi rendenin iri kısmında rendeliyorum iki dakikada hazır oluyor... ohhh..

bu hafta böyle bol yoğurtlu geçirmeyi düşünüyorum. bakalım cumaya nasıl olucak.. reglim de yaklaşıyor:26:

o kadar dert etme cnmmmm
bide hemen arkasına 45 dk spor yapmışsın daha ne yapacaksın
erimiş gitmiştir bileeee...
Hem herşeyden yiyerek zayıflamak lazım ama dimii

Ay sağol canım inşallah öyledir:)

Oooooooooooo..........Daha ne yapacaksın?Şimdi bol bol su içip dinlen...Bir daha dikkat et yeme öyle şeyler,sonra yoruluyorsun..Heee bu arada ben de az önce 2 kare çikolata yedim

Ohh afiyet olsun yaramasın senin ki benimkinin yanında ne ki hiç birşeycik olmaz:)

Güle güle kullan cicilerini canım yeni telefonunda şimdiden hayırlı olsun

Cacık süper gerçekten hem sağlıklı hemde çok tok tutar afiyet olsun

gündüz evde yapmak için iyi fikir aslındaaa,bende bir ip edineyim bari ama bnm biraz bölgesel olduğu için ip atlarken tüm vücut mu çalışıo acabaaa?

değişik ip atlama teknikleri varmış en çok nereyi çalıştırmak istiyorsan o şekilde atlayacakmışsın ama ben bilmiyorum sadece atlıyorum işte.gerçekten zayıflatıyormuş ve sıkılaştırıyormuş,benim ip atlama geçmişim çok olmadığı için henüz kesindir diyemiyorum ama kan ter içinde kalıyorum,kilometrelerce yürüsem de o kadar terlemem..

bugün 4 gibi salata yedim su içtim,sonra pis boğazlık yapıp 3 kurabiyeyi mideme indirdim,akşamda üşendim salata yapmaya 7 gibi 1 yumurta kırıp bir parça ekmekle yedim...saçma bir gündü (tartımda sabah bozuldu o da canımı sıktı zaten,yeni bir tartı alacağım ama bu tartıma çok güveniyordum,sanki başka tartı doğru tartmaz gibi geliyor

ohhhh takımı ben actımmm bugüüünnn :)

kızlar dün gerçekten dengeli ve iradeli bir menüm olmasına ragmen bi gecede 500gr artıda cıktım anlamadım niye biraz moralim bozuldu sabah acıkcası, ilk defa dengeli bir gün gecirdikten sonra böyle artı cıktım.. alışmış kudurmuştan beterdir, normalde eksi olurdum yada sabit kalırdım ama bi anda 500 gr artı ne demek yaa :S

menümü birazdan yazarım, şimdi kahvaltımı ediyoooom

duyguuu
tutulmayan boğazın cezasını ayaklar çeker
iyi yürümüşsün telafi etmişsindir kuzu dert etme

Günaydınnnnnlaarrr ya kızlar yatıyorum iyi geceler kalkıyorum günaydın diyorum arada 2 3 satır yazı valla yazmıcam bundan sonra

Neyse çok şükürki o kadar yürümeye kilo almadan -200 ile kalktımmbunada şükür diyerek kahvemi içmeye gidiyorum...
Sabah kahvaltım:
2 kuru kayısı
1 çay bardağı süt
1 dilim ezine
1 dilim kepek ekmeği
1 çay kaşığı bal

Günaydınnnn...

Sporumu yaptım, 1 kaşık balımı da yedim geldim.
Çay ocakta,ben sizlere bir selam vereyim dedim.Ama canım hiçbirşey istemiyor.Kahvaltı yapmasam olmaz mıııı????????

kuzu ben burdayım da kimse yok başka
yeniler arazi çekecem kulakalrını
ceren begüm taydin falan da yok
ben artık uyarmak istemiyorum
çocuk değil ki kimse koca koca insanlar
ben daha napim bilemiyorum bazen

afiyet olsun canım
belki tuzlı yemişsindir azcık ondan öle olmuştur.bol su iç gün içinde geçer bence

kuzu ben burdayım da kimse yok başka
yeniler arazi çekecem kulakalrını
ceren begüm taydin falan da yok
ben artık uyarmak istemiyorum
çocuk değil ki kimse koca koca insanlar
ben daha napim bilemiyorum bazen

çekme yaaaa
Günaydın canım kaptanım benim kızma geldim burdayım

Arkadaşlar mesajımı görmediniz heralde, bugün sabah ilk topiğe yazan benim.. yazdığım mesajlara herhangi bir alıntı yapılmazken, menülerim yorumlanmazken, eski üyeler dahi geçmişi okumadan yazıp giderken kendi kendime burada sürekli bişiler yazıcak durumda değilim..

Sonucta benim bir işim var ve bu takıma olan paylaşımlarımın emeklerimin yeterli olduğuna kim ne derse desin inanıyorum.

Nefsi müdafaya girmiyorum, elifcim sende yazdıklarımı yanlış anlama lütfen senle en ufak bi sorunum yok, aksine bi cok konuda bana yardımcı da oldun ama ben bu takımın sadece bir üyesiyim.. hergün giripde kaç mesaj yazdım diye takip edemem.. gün gelir işlerim yogun olur yazamam gün gelir burada onlarca mesaj döktürürüm.. benim için mesaj sayısı değil içeriği samimiyeti yazmak için yazmış olmak için deil içtenliği önemli..

Bu tarz konuların elimizde olmayan nedenlerle cok fazla dallanıp budaklandığına inandığım için artık takımdan kendi isteğimle ayrılmak istiyorum..

Ben bu takıma paylaşım yapmak zorunda olduğum için değil paylaşım yapmak isteidiğim için yazıyordum ama artık o özgürlüğümün kalmadığına inanıyorum..

Üzerimdeki emeklerinizi inkar edemem, bu topikler olmasaydı ben şu anda bulunduğum kiloda olamazdım ve hepiniz arkadaşımsınız.. kimseye bir kırgınlığım olmadığı gibi kimseninde bana kırılmamasını rica edicem..

merhabalar,

bende yeni geldim aranıza

sabak 1 kase special K yedim.
ara öğün olarak 1/2 yeşil elma.
birazdan haşlama tavuk ve salata yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…