- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #423.801
Eminim canim. Off benim de annelik iznimin son birkac ayi. Esime diyorum ise donunce hergunku aktivitelerimi yine yapacagim ve ustune bir de is olacak. Kolay gelsin canim.canım teşekkürler :) spora inşallah başlıycam hem iş hem çocuklar fırsat bulamıyorum çoğu zaman.
Ay Allah söyletmiş Şubat diyeİyi düşünmüşsün canım tek öğün beslenmek zor zaten şahsen ben yapamamSen zaten o beş bini kaç bin yapıyorsun gün içinde hadi bakalım bence şubattan önce ulaşırsın hedefine
Kesinlikle uzakta olsalar daha iyi. Ben ailemden mahrumken, sürekli onlara gitmek hiç hoşuma gitmiyo.Sağ ol canımYaparsın sen hep beraber şekillenelim inşallah
Beyaz un değil canım galeta sayılır ekmek yeniyorsa o da yenir herhalde zaten kahvaltıda 1 tane tüketiyorum
Ah çikolataGeçen ay mezun olunca bir kez yedim ama kendimden geçtim resmen İnşallah çikolata getirmez
İyi bari hoş aynı şehirde mi olmak daha iyi yoksa uzakta mı olmak bilemedim
Hoşgeldin canım. Tekrar motive olup başaracağına eminim canmCherry Mom kaptanım, kızlar herkese merhaba :) uzun zamandır yoktum kiloları bazı sağlık sorunlarımdan hem de sonradan salıvermekten tekrar aldım inşallah bana tekrar yardımcı olursunuz
Çok geçmiş olsun canımKaptanım saglıkla ilgili bi durumum var , diyete devam edemıcek gibiyim ama ara ara sohbete katılmak isterım ıznınuzle. Listeden cıkarabılırsınız ,cok tesekkurler
Hayırlı uğurlu olur inşallah kuzum.Ahah teşekkürler ortim
Canım bugün izinliydim. Yapmam gereken çok iş vardı. Onları halletmeye çalıştım. Kendi işimi kuruyorum nasipse. Bazı evrak işlerim vardı. Gün boyu koşturdum durdum. Yarım saat oldu eve geleli hemen uyuyakalmışım telefona uyandım
Sen nasılsın neler yaptın bugün canım?
Hay Allah, ne denir bunlara ya. Allah yardımcın olsun canımHemde nasıl annem de geldi beraber hallettik işleri şimdi de ev sahibi ile ilgili problem var yurt dışında yaşıyordu evi boşaltın dönüş yapıyorum dedi 1 aya tabi burda ev bulmak çok zor kiralar çok falan meğer yalanmış yeni kiracıya daha yüksekten vermek içinmiş şimdi işler karıştı bakalım ne olacak
Ortiiim ev temizliğiyle uğraşıyorum. Okullar başlamadan birkaç ince temizlik işleri vardı. Onları yapıyordum. Fazla gelemedim kusura bakma.
Ortim dengeli ve güzel menü olmuş. Adım da var. Sporu biraz daha arttırırsan süper olur31 agustos menum:
9:30 Kahve, 1 hurma
11:30 2 dilm cavdar ekmegi, 4 zeytin, 1 kk peynir, domates salatlk, 2 hindifume salam
14:00 1 nektari
17:30 3 yk et sote, ceyrek yufka, 3yk yogurt, 6 yk salata
20:30 komsumla bahcede sütlü kahve
6.000 Adım
2. 5.lt Su
kardelelen321
Cherry Mom hzlsel
Cnm notu okumadın galibaAfiyet olsun canim. Menun de sporun da gayet guzel olmus.
Wuuwuu ortim harikasiiinmenun de sporun da sahanee
Menun yine cok guzel canim, adimlari da 10000 e tmmlasaydin super olurdu
Masallah canim pur dikkat basladingayet guzel bir menu. Ama spor nerdeee
Aksam bira fazla kh olmus canim. Ama toplamda gun icinde kesinlikle cok degil. Sporun da guzelhimm ay canim asure istedi. Hayatimda hic yapmadim da ama su 70i geride birakip 6lari gorunce yapayim. Cunku yapinca bir iki kase yerim artik
31 ağostos
Menun cok guzel canim. Afiyet olsun. Adimlarini da 10000 e tamamlasan super olurdu.
Oyy kuzum bu nee. Bence bugunden itibaren sen de bizimle sekersiz 21 gube baska. Dun yeterince sekerli gida yeyip veda etmissin gibi.
sporun sahaneee
Allah yardımcın olsun canım belli yaşlarda bu tarz davranışlar oluyor tabi bugünler de geçecekAllah gönlune gore versn cnm
2 yasinda bi oglum ama 2 cocuga bedel bu ara 2 yas sendromunda herseye ters tepki aglama krizleri uykuya direnme vs ne ararsan var maleseff. Bol bol uyuuu tavsiyemmmdr
Gunaydin cnm hadi bismillah ozaman bende basladim insallah bozmayiz
Insallah cnm niyetim o sekilde
Aynen canım bugün ve yarın kesin yapıyorumDene canim bugun su detoks icecegini. 2 gunde eksiye geldim baksenin de tam 2 gunun var
Ben de diyorum kilosu da az niye Şubat dediAy Allah söyletmiş Şubat diyeEylül diyecektim. 5000 dışındaki adımlar gün içi rutin hareketlerim. Ben leslie niyetine yürüyorum sabahları
Ben de aynı şehirdeyim çok iyi anlıyorum ama benimkiler de Allahtan çok uzak değil araçla 1 saat uzaklıktalar ama insan gerçekten sinir oluyor elde değilKesinlikle uzakta olsalar daha iyi. Ben ailemden mahrumken, sürekli onlara gitmek hiç hoşuma gitmiyo.
Hoşgeldin canım. Tekrar motive olup başaracağına eminim canm
Çok geçmiş olsun canım
Hayırlı uğurlu olur inşallah kuzum.
Hay Allah, ne denir bunlara ya. Allah yardımcın olsun canım
Ortiiim ev temizliğiyle uğraşıyorum. Okullar başlamadan birkaç ince temizlik işleri vardı. Onları yapıyordum. Fazla gelemedim kusura bakma.
Tartıldıım dünden -600 gr kuzuuuuOyy kuzum bu nee. Bence bugunden itibaren sen de bizimle sekersiz 21 gube baska. Dun yeterince sekerli gida yeyip veda etmissin gibi.
sporun sahaneee
Güzel canim. Ekmek olmasa daha iyiymiş bulgur varken. Ama spor şahane afiyet olsun31 ağustos
10.30 : tb ekmekten küçük tost,3minik küp beyaz peynir,2dilim salatalık
14.30 : 1 armut,1 avuç beyaz leblebi
18.00 : 1 tabak patlıcanlı yemek,2yk bulgur,yarım dilim ekmek,salatalık
Su : 2.5lt
Spor : 7000adım=70p, 1000 tane ip = 200p
Totalde = 270p
Cherry Mom
Afiyet olsun canim çok guzel31.08.2021
12.45
2 haşlanmış yumurta,salatalık, 1 dilim karpuz 1 dlm peynir
16.00 sade kahve, 3 taze incir
19.00
2 kepçe taze fasulye, 2 YK makarna, cacık
su: 2 lt
Probis ne olaki afiyet olsun31 Ağustos
Kahvaltı
2 yumurta, peynir, biber, domates, salatalık 1 tt ekmek
Öğle
1 bardak süt, 3 tane probis
Aksam
120 Gr et, 2 tt ekmek
4,5 lt su, 2 yeşil çay, 1 saat tempolu yürüyüş
Kaç çıktı kilon Ortim. Regl dönemin falanmi acabaSanki ustumde bi sislik var gibi. Anlamiyorum neden. Yarin tartilacagim merak ettim kilomu
Harika menü afiyet olsun canim31 Ağustos menüm
Kahvaltı:10.00
2 dilim sucuk ince bir dilim kasarla minik bir tost
Domates salatalık biber
Şekersiz çay
Aksam:16.00
8 yk bamya
1kase yoğurt
Salata
Su:2,5 litre
Spor:
19400 adım
54dk zumba class
20 dk cardio
Eki Görüntüle 2909084
@UcanSupurgeCherry Mom @hzsel DeryaOnDiet
Lizozom55
Afiyet olsun canim31 agustos menum:
9:30 Kahve, 1 hurma
11:30 2 dilm cavdar ekmegi, 4 zeytin, 1 kk peynir, domates salatlk, 2 hindifume salam
14:00 1 nektari
17:30 3 yk et sote, ceyrek yufka, 3yk yogurt, 6 yk salata
20:30 komsumla bahcede sütlü kahve
6.000 Adım
2. 5.lt Su
kardelelen321
Cherry Mom hzlsel
Afiyet olsun Güzel canimKahvaltı:yarım simit domates salatalık şekersiz çay
Öğle: 2 dilim kepek ekmeği 2tk ton balığı 1 dilim kaşar
Ara:3 incir
Akşam: tavuk göğüs eti salata
spor leslie 30 min. su 2 lt
hzlsel @Sonsuz umut
Harikasın canim. Bugün ikinci günüm benim veee annemlere geldim. İrademe sahip çıkacağım ve başaracağım.Günaydın herkese
Şekersiz 21 güne başladığımızı unutmayınızAralıklı orucuma uyumlu olması için öğlen 13.00 gibi kahvaltı, 16.00 gibi bir ara öğün, akşam en geç 19.00da akşam yemeği ile 21 gün devam etmeyi düşünüyorum. Günlük 5000 adımlık tempolu yürüyüşün yanında bir spor daha yapamam muhtemelen, cuma tartısı sonrasını başlangıç kabul edip toplam kaç kilo verebileceğimi görmüş olurum. 22 şubatta hedefim 65 olsun o zaman
Probis: süt ile muhteşem lezzete ulaşan, kilo yapan, damak zevkimi çıtalara çıkaran en sevdiğim biskuvidirGüzel canim. Ekmek olmasa daha iyiymiş bulgur varken. Ama spor şahane afiyet olsun
Afiyet olsun canim çok guzel
Probis ne olaki afiyet olsun
Kaç çıktı kilon Ortim. Regl dönemin falanmi acaba
Harika menü afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
üye adı | 27.08 | 28.08 | 29.08 | 30.08 | 31.08 | 1.09 | 2.09 |
@Sonsuz umut | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@Pnrrr-20 | |||||||
@Breeze96 | |||||||
| |||||||
G Goklerce | |||||||
| |||||||
K Kubraaaccc | |||||||
| |||||||
E Emcekare | |||||||
|
Canım haklısın ama ben baya bi yoğun beslenme düzeninden çıktığım için aç kalma ihtimalime karşı yedim gitgide azaltacağım zatenGüzel canim. Ekmek olmasa daha iyiymiş bulgur varken. Ama spor şahane afiyet olsun
Afiyet olsun canim çok guzel
Probis ne olaki afiyet olsun
Kaç çıktı kilon Ortim. Regl dönemin falanmi acaba
Harika menü afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Aman yarabbim no nooo nooo olmamış o zaman hemde 3 taneProbis: süt ile muhteşem lezzete ulaşan, kilo yapan, damak zevkimi çıtalara çıkaran en sevdiğim biskuvidir
Bundan sonra pakatli gıdaya no diyorum canım yani inşallah diyeceğim inanıyorumAman yarabbim no nooo nooo olmamış o zaman hemde 3 tane
oyyy o da olur o daaaCanım haklısın ama ben baya bi yoğun beslenme düzeninden çıktığım için aç kalma ihtimalime karşı yedim gitgide azaltacağım zaten
Zamanla işte oldurtacağımoyyy o da olur o daaa
Ooo harika ama çok iyi taktik yaaaBen de ederdim2 hafta diyet bozmayacağıma yemin etmiştim ben
Ama en sevdiğim yoldan çıkartma şimdi dur.Probis: süt ile muhteşem lezzete ulaşan, kilo yapan, damak zevkimi çıtalara çıkaran en sevdiğim biskuvidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?