- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #423.901
Emin olma canım belli olmaz, önce kardiyoloji ye git birşey çıkmazsa bence değerlendirPanik atak değildi canım ya gece ağrıyla uykumdan uyandım ilk öyle oldu.Allah size kolaylık versin.
Sizin isiniz gerçekten zor.Pandemiden önce diyordum cocuklar büyüdü döneyim hemşirelige diye.korona çıkınca vazgectim.
Karnım aç ama mutluyumGuzel dengeli ortimm ama 2 gundur dondurma nasl bir dondurma acaba kucuk bir top vs olsa iyiymis
Gecmis olsn cnm
Buyuduu buyuyunce rahatlarm diyodum daha da zorlasiyor Allah kolaylk versn analara :) ben iyiyim sukur
Masallahhh iyi yapmissin boyle devam
9 ay çok küçük değil canım ama çok zorlanacaksin Allah yardımcın olsun, yani ben çok zorlanmistim ikinci bebeyi hiç dusunemiyorum o yuzden...ya benim bebeğim bir de aşırı anneciydi o hep ben de olduğu için ev işlerini çoğunlukla eşim yapardi,Ben kocama hep kendimden cok is veriyirum zatenyani bu ev ne kadar beninse onun da ki o erkek daha guclu, ondan daha cok is yapmali
Bebisim 9 aylik canim
Evet canım eşim sakın genelde, aslında annesi hakkında birşeyler söylediğimde haklısın der geneldeEn güzeli valla seninki ne varsa söyleyeceksin doluyor sonra insan ama eşin sakindir sinirli değildir büyük ihtimalBenim eşim de çok sinirli değil ama anne söz konusu olunca çok hassas geçen annesi yüzünden bir bağrış çağrış oldu zaten bu sefer hiç kavga modumda değildim taktik değiştirdim
Ne güzel ya maşallah sanaBugun sporumu yibe erkenden bitirdim. Sonra sira geldi adimlarima ciktim baya yurudum 6000 e yakin adim attim. Simdi eve donup bi kahve iceyin. Bir saat dobra yine cikarin. Bugun hava harikaa yagmur yagmiyir gunlerdir ilk defa 🌤🌤🌤
Değişik olması şart mı ya ben aşırı odunum bu konudaKizlaar ya bana lutfen yaratici , degusik evlilik yildonumu hediyesi fikri verir musiniz? Zamanim azaliyor..
Tmm canımEmin olma canım belli olmaz, önce kardiyoloji ye git birşey çıkmazsa bence değerlendir
Karnım aç ama mutluyum
9 ay çok küçük değil canım ama çok zorlanacaksin Allah yardımcın olsun, yani ben çok zorlanmistim ikinci bebeyi hiç dusunemiyorum o yuzden...ya benim bebeğim bir de aşırı anneciydi o hep ben de olduğu için ev işlerini çoğunlukla eşim yapardi,
Evet canım eşim sakın genelde, aslında annesi hakkında birşeyler söylediğimde haklısın der geneldehatta bazı şeylere ben aldırmam o daha çok tepki verir, aslında kv çok sorunlu değil ama tabi mükemmel de değil tuhaflıklari oluyor bazen söylüyorum bazen eşim söylüyor ne bileyim işte , biz de sorunlu olan daha çok elti
Ne güzel ya maşallah sana
Değişik olması şart mı ya ben aşırı odunum bu konuda
Tamam tabi ki etiketlerim teşekkür ederimTamamdır kaptanım etiketlerim ben menülerimeavutsunbahaneler canım merhaba ben zeynep menülerini paylaşırken beni de etiketlersen menülerini daha rahat görebilirim
Eltisinin sorunlu olmadığı kişi çok azdır herhaldeEmin olma canım belli olmaz, önce kardiyoloji ye git birşey çıkmazsa bence değerlendir
Karnım aç ama mutluyum
9 ay çok küçük değil canım ama çok zorlanacaksin Allah yardımcın olsun, yani ben çok zorlanmistim ikinci bebeyi hiç dusunemiyorum o yuzden...ya benim bebeğim bir de aşırı anneciydi o hep ben de olduğu için ev işlerini çoğunlukla eşim yapardi,
Evet canım eşim sakın genelde, aslında annesi hakkında birşeyler söylediğimde haklısın der geneldehatta bazı şeylere ben aldırmam o daha çok tepki verir, aslında kv çok sorunlu değil ama tabi mükemmel de değil tuhaflıklari oluyor bazen söylüyorum bazen eşim söylüyor ne bileyim işte , biz de sorunlu olan daha çok elti
10. Yildonumumuz o yuzden degisik birsey olsunnistiyorum.Emin olma canım belli olmaz, önce kardiyoloji ye git birşey çıkmazsa bence değerlendir
Karnım aç ama mutluyum
Evet elektronik şeyleri çok seviyorlar , benim ki de video izler durur bunlarla ilgili, hatta ben hamileyken güya çocuğa diye kocaman uzaktan kumandalı Jeep almistiElektronik şeyleri seviyorlar genelde, kumandalı gemi böyle havuzda vs giden, ya da böyle havalı kumandalı araba vs çocuk şeyleri gibi geliyor bana ama eşim YouTube dan devamlı onların videolara bakıp heves ediyor, güzel kaliteli var öyle şeyler.
Ya inan ben de cevremde anlasanlari görüyorum diyorum neden böyle acaba sorun bende mi ? Ama diğer eltimle anlaşıyorum, neyse en azından tek değilmişimEltisinin sorunlu olmadığı kişi çok azdır herhalde
Afiyet olsun harika hele spor perfekto
Canım çok az değil mi bir sıkıntı yaşıyormusun yorgunluk baş dönmesi falan yürüyüşte var çünkü enerji harcanmış baya. keto sanırım devam dimi kendinde enerji açısından bir farklılık canlılık hissediyormusun? Afiyet olsun bu arada
Afiyet olsun. Aslında bakarsak aksam ki ekmek olmasa dolmalarin yanında çok göze batmazdi spor da güzel maşallah darısı başıma
Harikasin Afiyet olsun
Hersey harika Afiyet olsun canım
Hosgeldiniz yoktum buralarda. Afiyet olsun menü güzel
Afiyet olsun. O probisler kocaman olanlardan miolmasa iymis yürüyüşte harika
Afiyet olsun menü güzel spor daha güzel kaç saat sürdü o yürüyüş çok merak ettim
Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun dengeli olmuş.
Afiyet olsun menü güzel spor güzel tartıda güzel olacak eminim
Afiyet olsun güzel dengeli
Afiyet olsun aralıklı yapıyorsun sanırım.
Ben de bir tane var Allahtan yok yok tek değilsinEvet elektronik şeyleri çok seviyorlar , benim ki de video izler durur bunlarla ilgili, hatta ben hamileyken güya çocuğa diye kocaman uzaktan kumandalı Jeep almistikendisi oynayıp duruyor ,
Ya inan ben de cevremde anlasanlari görüyorum diyorum neden böyle acaba sorun bende mi ? Ama diğer eltimle anlaşıyorum, neyse en azından tek değilmişim
Evet düşürür yani çok fazla tukettiysen,nasıl tükettin kiMaydanoz tansiyonu düşürür mü kızlar
Ortim hiçbişey yememişsinn1 Eylül
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, kiraz saplı çay, 1 wasa, 1 dilim hindi füme, 4 zeytin
Ara
Ödem çayı, 1 avuç kuruyemiş
Akşam
Detoks içeceği
2 LT su, 3 mil Leslie, 20 dk zumba
Cherry Mom Tempus
Vallahi bu menüye enerji yüklü olabiliryorsan helal olsun01.09.21
Şekersiz 1. Gün
Sabah 6:00
Akşamdan hazırladığım nane, maydanoz, limonlu su
1 kupa filtre kahve
Öğlen 13:00 yeşilçay, hibiskus, turunç kabuğu karışımlı kendi uydurduğum çay.
Saat 14:00
5 tane ızgara köfte, bir kase tava yoğurt, 1 tabak salata (havuç, mor lahana, marul)
Saat 16:00 yarım tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı eklenmiş filtre kahve (tall)
2 litre su
15000 civarı adım.
Bugün normalde 3 öğün yaparım diyordum fakat tek öğün beslenmek alışkanlık olmuş aç hissetmiyorum. Günü böyle kapatacağım. Açlıktan ölmüyorum. Hatta hindistan cevizli kahveden olsa gerek anlamsız bir enerji yüklüyüm.
Cherry Mom hzlsel @Breeze96
Çok güzel canım afiyet olsun1 Eylul menum
11:30- 2 yumurtadan menemen, 1 dilim tt ekmek, 1 dilim peynir, 2 salatalik, 10 zeytin
15:30- firibda balik 200 gr kadar, salata, 1 avuc badem
18:00- detoks icecegi
su:3lt
Spor: 50 dk cardio
10 000 adim
Cherry Mom hzlsel @Ucmelekannesi
Baya hafif olmuş canım tebrik ederim1 Eylül
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, kiraz saplı çay, 1 wasa, 1 dilim hindi füme, 4 zeytin
Ara
Akşam
Detoks içeceği
Cherry Mom Tempus
Güzel menu canım afiyet olsun1 eylül menum:
10:00 Kahve, yarım yufka ile sucuklu kașarlı tost
15:00 sütlü kahve, 3 hurma
16:00 1 nektari
17:30 2 yk pilav, 1 kepce barbunya, buyuk tabak Salata, 5 yk cacık
1 mil. Leslie
500hoplama
120 mekik
5.500 Adım
2. 5.lt Su
Cherry Mom
hzlsel
@kardelelen321
Afiyet olsun canım çok güzel görünüyor01.09.2021
Kahvaltı
-1 nektarin
-1 kk peynir
-1 tutam taze nane
-1 haşlanmış yumurta
-1 tk fıstık ezmesi
Sade kahve ×2
Öğle
-Salata
-3 yk barbunya
-1 bardak ayran
Sade kahve
Akşam
-1 yumurta ile menemen
-1 kase yoğurt
Sade soda
Su 4 lt (ofise 3 lt su içiyorum, evde de 1 ltden fazla içiyorum aslında)
Spor 600 zıp
Cherry Mom hzlsel
Yarım Demete yakın kullandım detoks suyu içim canım ama şimdi iyiyim ilk içtikten sonra biraz etkiledi gibi geldi normalde de düşük tansiyona sahibim çünküEvet düşürür yani çok fazla tukettiysen,nasıl tükettin ki
Bir senedir diyetteyim ilk detoksumu denedimOrtim hiçbişey yememişsinnolmaz ama böyle, bari akşam bi salata mı yeseydin acaba
Afiyet olsun canım adımların çok güzel ama vücudunu böyle tek öğüne alıştırıp sonradan 2 öğün beslenmek zorunda kaldığında kilo vermekte zorlanabilirisn01.09.21
Şekersiz 1. Gün
Sabah 6:00
Akşamdan hazırladığım nane, maydanoz, limonlu su
1 kupa filtre kahve
Öğlen 13:00 yeşilçay, hibiskus, turunç kabuğu karışımlı kendi uydurduğum çay.
Saat 14:00
5 tane ızgara köfte, bir kase tava yoğurt, 1 tabak salata (havuç, mor lahana, marul)
Saat 16:00 yarım tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı eklenmiş filtre kahve (tall)
2 litre su
15000 civarı adım.
Bugün normalde 3 öğün yaparım diyordum fakat tek öğün beslenmek alışkanlık olmuş aç hissetmiyorum. Günü böyle kapatacağım. Açlıktan ölmüyorum. Hatta hindistan cevizli kahveden olsa gerek anlamsız bir enerji yüklüyüm.
Cherry Mom hzlsel @Breeze96
Çok güzel maşaallah sporun şahane1 Eylul menum
11:30- 2 yumurtadan menemen, 1 dilim tt ekmek, 1 dilim peynir, 2 salatalik, 10 zeytin
15:30- firibda balik 200 gr kadar, salata, 1 avuc badem
18:00- detoks icecegi
su:3lt
Spor: 50 dk cardio
10 000 adim
Cherry Mom hzlsel @Ucmelekannesi
Amanın kız ne yaptın sen1 Eylül
Kahvaltı
Ara
Akşam
Detoks içeceği
Cherry Mom Tempus
Her şeyin çok füzel canım afiyet olsun1 eylül menum:
10:00 Kahve, yarım yufka ile sucuklu kașarlı tost
15:00 sütlü kahve, 3 hurma
16:00 1 nektari
17:30 2 yk pilav, 1 kepce barbunya, buyuk tabak Salata, 5 yk cacık
1 mil. Leslie
500hoplama
120 mekik
5.500 Adım
2. 5.lt Su
Cherry Mom
hzlsel
@kardelelen321
Afiyet olsun çok güzel menü canım01.09.2021
Kahvaltı
-1 nektarin
-1 kk peynir
-1 tutam taze nane
-1 haşlanmış yumurta
-1 tk fıstık ezmesi
Sade kahve ×2
Öğle
-Salata
-3 yk barbunya
-1 bardak ayran
Sade kahve
Akşam
-1 yumurta ile menemen
-1 kase yoğurt
Sade soda
Su 4 lt (ofise 3 lt su içiyorum, evde de 1 ltden fazla içiyorum aslında)
Spor 600 zıp
Cherry Mom hzlsel
Çok güzel canım afiyet olsun01.09.2021
11.00 2 lokma poğaça
12.45.
4 YK yulaf, 3 kuru kayısı, 1.5 sb sut,2 ceviz, 2 salatalık.
16.00 sade kahve
18.30
1 kepçe yayla çorbası, 1 dilim ekmek ,salata, yoğurt,3 taze incir
Şu: 3 lt
Cherry Mom hzlsel
Afiyet olsun canım kabak ödemlerini alıp götürür sporun da şahaneBugün menüm
Kahvaltı 1 kızarmış ekmek üstüne tereyağı,süzme peynir söğüş yeşil çay
Öğlen et ızgara salata maden suyu
Ara 1 küçük tabak aşure
Akşam baharatlı kabak sote yoğurt
3 lt su
10 bin adımhzlsel cnm no 1 yapıldı + 1 mil leslie
@Kubraaaccc
Afiyet olsun canım benim çok güzel her şeyiyle1 Eylül
Kahvaltı : 2 yumurta, domates, salatalık, peynir, zeytin, elma
Öğle: chia tohumlu yoğurt
Akşam: kuru fasulye
3 lt su, 2 yeşil çay, 1 saat yürüyüş
Canım detox suyu düşürmüştür ,limon maydanoz falan varsa, ben de bir gün yapmıştım çok kötü olmuştum, mide bulantısı uyku hali baş donmesi falan o günden sonra sadece limonlu su içiyorum,başka detox suyu falan yapmıyorumYarım Demete yakın kullandım detoks suyu içim canım ama şimdi iyiyim ilk içtikten sonra biraz etkiledi gibi geldi normalde de düşük tansiyona sahibim çünkü
Bir senedir diyetteyim ilk detoksumu denedimAma az gözüktüğüne bakma canım hiç açlık hissetmiyorum kalkıp Leslie yapacağım şimdi
İnşallah cınımss teşekkürlerAfiyet olsun canım kabak ödemlerini alıp götürür sporun da şahane
Sagol canimVallahi bu menüye enerji yüklü olabiliryorsan helal olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Baya hafif olmuş canım tebrik ederimama etkilemesin seni
Güzel menu canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım çok güzel görünüyor
Canim iyi misin simdi? Tok tutuyir degil mi detoks suyu? Hepmi icsem ne? Onu icince hicc acligim olmuyor geceleri. Saskinlik icindeyim.Yarım Demete yakın kullandım detoks suyu içim canım ama şimdi iyiyim ilk içtikten sonra biraz etkiledi gibi geldi normalde de düşük tansiyona sahibim çünkü
Bir senedir diyetteyim ilk detoksumu denedimAma az gözüktüğüne bakma canım hiç açlık hissetmiyorum kalkıp Leslie yapacağım şimdi
Sagol fistik. Bgun ben de begendim kendi menumuAfiyet olsun canım adımların çok güzel ama vücudunu böyle tek öğüne alıştırıp sonradan 2 öğün beslenmek zorunda kaldığında kilo vermekte zorlanabilirisnben yaşadım ondan diyorum
Çok güzel maşaallah sporun şahane
Amanın kız ne yaptın senben bile şu an deli gibi açım
Her şeyin çok füzel canım afiyet olsunsürlü kahveyi okudum canım çekti yarın soğuk soğuk yapıp içeyim
Afiyet olsun çok güzel menü canımzıplarını da 1000e tamamlasaydın tadından yenmezmiş
Çok güzel canım afiyet olsunaccuk aralara spor ekleyebilirsin süper olur
Afiyet olsun canım kabak ödemlerini alıp götürür sporun da şahane
Afiyet olsun canım benim çok güzel her şeyiyle
Ya ablam yeğenime yedirmişti ekmeğin içini ziyan olmasın diye yedimİnşallah cınımss teşekkürlersenin menü de şahane ekmek kabuğu yemiş bi de oyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?